Lisäluotto
Lainan suuruus
Laina-aika

*Lainan kuukausierän arvio: 0 €/kk

*Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko 0%, Todellinen vuosikorko (APR) 0%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut 0€, Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 0€. Tarjottava laina-aika voi olla 1 - 15 vuoden välillä, tarjottava summa 500 – 60 000 € välillä ja nimelliskorko 4,5% - 20%.

Lisäluotto tarjoaa joustoa arjen menoihin ja suurempiin hankintoihin

Lisäluotto mahdollistaa useiden vanhojen velkojen yhdistämisen sekä uudet menoerät.

Onko sinulla vanhaa lainaa, luottokorttivelkaa tai muita osamaksuja ja tarvitsisit lisäluottoa kattamaan uusia tarpeita? Tällöin sinunkin voi olla kannattavaa kilpailuttaa itsellesi lisäluotto Rahalaitoksen kautta.

Lisäluottohakemuksella sinun on mahdollista hakea vakuudetonta lainaa 70 000 euroon asti riippumatta siitä, onko sinulla jo kertyneitä velkoja yhä maksettavana. Yhdellä hakemuksella kilpailutat kauttamme yli 20 pankkia ja luotontarjoajaa.

Lisäluoton voit käyttää niin vanhojen osamaksujesi ja velkojesi yhdistämiseen ja poismaksamiseen, kuin uusien hankintojenkin kattamiseen. Maksaessasi vanhat lainasi kerralla pois voit tämän jälkeen keskittyä vain yhden matalaprosenttisen lainan takaisinmaksuun.

Lainahakemuksen tehtyäsi saat luottopäätöksen ja ensimmäiset tarjoukset lisäluotollesi välittömästi. Näet kaikki saamasi tarjoukset samasta paikasta ja saat itse valita niistä sopivimman.

Lainan suuruus
Laina-aika

*Lainan kuukausierän arvio: 0 €/kk

*Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko 0%, Todellinen vuosikorko (APR) 0%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut 0€, Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 0€. Tarjottava laina-aika voi olla 1 - 15 vuoden välillä, tarjottava summa 500 – 60 000 € välillä ja nimelliskorko 4,5% - 20%.

Kuinka haen lisäluottoa?

Haet lisäluottoa kätevästi sivuiltamme. Valitse vain haluamasi lainasumma sekä mieleisesi takaisinmaksuaika. Tämän jälkeen pääset täyttämään lainahakemuksen. Hakemuksen tekeminen on maksutonta.

Hakemuksen tehtyäsi saat luottopäätöksen ja ensimmäiset tarjoukset heti. Oma Rahalaitos-palvelussa pääset vertailemaan kaikkia saamiasi lisäluottotarjouksia ja valitsemaan niistä parhaimman.

Kenelle lisäluotto sopii?

Lisäluotto sopii henkilöille, joille on kertynyt useita eri lainoja. Lisäluotolla voit yhdistää esimerkiksi luottokorttivelat, osamaksusopimukset, kulutusluotot ja pienlainat yhdeksi isommaksi lainaksi. Lainojen yhdistäminen voi tuoda merkittäviä säästöjä erilaisten hallintopalkkioiden ja tilinhoitomaksujen poistuessa. Saat myös todennäköisesti edullisemman koron, kun yhdistät lainasi yhdeksi suuremmaksi lainaksi useamman eri pienlainan sijaan. Lisäluotolla voit kattaa myös uudet rahantarpeesi.

Miten hyödyn lisäluotosta?

Pienissä lainoissa on yleensä korkeampi korko kuin suuremmissa. Lainat yhdistämällä voit saada selvästi alhaisemman koron kuin jos sinulla on useita pieniä lainoja. Lainan koron lisäksi myös kuukausittain maksettavat tilinhoitomaksut tai vastaavat kuukausikulut maksetaan yleensä samansuuruisina, oli kyseessä sitten pienempi tai suurempi laina. Yhdestä yhdistetystä lainasta maksetaan luonnollisesti vain yksi tilinhoitomaksu ja tämä voi tuoda merkittävänkin säästön, kun maksettavana on vain yksi lasku.

Säästät myös aikaasi – et joudu muistamaan erikseen useita eräpäiviä ja käyttämään aikaa monen eri laskun maksamiseen. Oman talouden hoitaminen ja seuranta myös helpottuu, kun lyhennettävänä on vain yksi yhdistetty laina.

Kuka voi hakea lisäluottoa Rahalaitoksen kautta?

Lisäluottoa voi hakea kuka tahansa vähintään 20-vuotias henkilö, joka omaa yli 600 euron säännölliset kuukausitulot eikä omista maksuhäiriömerkintöjä.

Mikä on yhdistettyjen lainojen korko?

Korko määräytyy hakemasi lainasumman, lainanmaksuajan, oman maksukykysi sekä lainojen yhdistämistä tarjoavan pankin tai luotonantajan mukaan. Mitä suurempaa lainasummaa haet, sitä matalampi korko saat lainat yhdistämällä. Rahalaitoksen kumppaneina toimivat lainantarjoajat voivat myöntää yhdistettyä lainaa alimmillaan 4,5 % korolla.

Mahdollisuuksien mukaan lainahakemus kannattaa täyttää yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, jolloin pankit voivat myöntää pienemmän koron lainoja yhdistettäessä. Palvelussamme voit tutustua saamiisi tarjouksiin kaikessa rauhassa ja valita itsellesi niistä parhaan vaihtoehdon.

Mitä kannattaa huomioida, kun yhdistän lainani?

Kun yhdistät lainasi ja maksat pienet lainat pois, kannattaa miettiä mikä on oikea kuukausierä maksettavaksi niin, että rahaa jää muuhunkin tarpeisiin. Jos maksettava kuukausierä pienenee, lainan maksaminen kestää pitempään, vaikka korko laskeekin. Usein tämä on kuitenkin pidemmällä tähtäimellä hyvä asia, jotta rahaa jää kuukausittain käyttöön enemmän. Kun pakolliset menot saa kuukausittain hoidettua, pystyy elämän suunnitteluun ja oman talouden parantamiseen keskittymään paremmin.

Voiko mitä tahansa lainoja yhdistää?

Rahalaitoksen avulla voit yhdistää haluamasi lainat, luotot tai osamaksusopimukset aina 70 000 euroon asti. Lainojen yhdistämisen avulla saat kulutusluotoista, pienlainoista, luottokorteista tai osamaksusopimuksista kertyvät korot ja lainakustannukset kuriin. Asuntolainat jätetään yleensä lainojen yhdistämisen ulkopuolelle, koska niiden korko on yleensä alhaisempi kuin vakuudettomissa lainoissa.

Muita kysymyksiä?

Mikäli sinulla on lisäkysymyksiä tai tarvitset apua lisäluoton hakemisessa, saat meidät kiinni niin puhelimitse kuin myös sähköpostin tai verkkosivuiltamme löytyvän yhteydenottolomakkeen avulla. Palvelemme numerossa (09) 2311 3670 maanantaista torstaihin kello 8.30-16.00 ja perjantaisin 8.30-15.00. Sähköpostitiedustelut otamme vastaan osoitteeseen info@rahalaitos.fi.

Jos kysyttävää ei jäänyt, täytä lainahakemuksemme nyt ja hankkiudu lisälainalla eroon vanhoista veloistasi sekä täytä lisärahan tarpeesi.

Yksi hakemus, monta tarjousta

Rahalaitos

Kuka voi hakea lainaa Rahalaitokselta?

Ikä:

Sinun tulee olla vähintään 20-vuotias.

Tulot:

Sinulla tulee olla yli 600 € kuukausitulot.

Haettava lainamäärä:

Voit hakea kauttamme lainaa 500 €:sta aina 60 000 € asti.

Maksuhistoria:

Sinulla ei saa olla julkisia maksuhäiriöitä.

Vakuudet:

Meiltä voit aina hakea lainaa ilman vakuuksia.

Yhteistyökumppaneitamme