Lainaa ilman vakuuksia Rahalaitoksen avulla

Monelle lainanhakijalle yksi olennaisimmista hakukriteereistä on se, että haettavalle lainalle ei tarvita vakuuksia. Kun haetaan lainaa ilman vakuuksia, tarkoitetaan silloin sitä, että et joudu asettamaan omaisuuttasi, kuten esimerkiksi autoasi tai asuntoasi, lainan takaisinmaksun pantiksi.

Lainasumma 

Laina-aika 

vuotta

+
+
Arvioitu kuukausierä 0 €/kk
Tarvitsemme puhelinnumerosi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä lainahakemukseen liittyen.
Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä lainahakemukseen liittyen. Jos sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun soittamalla numeroon 0942456000.
Valitse työsuhteesi tyyppi. Jos olet vanhempainvapaalla tai kuntoutuksessa, valitse työpaikka, josta olet vapaalla. Jos sinulla on useita työtehtäviä, valitse se, joka on päätyösi. Valinta "Eläkeläinen" sisältää myös varhaiseläkkeelle jääneet.
Haettu lainasumma

15000

           
Laina-aika

8 vuotta

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 0 % laskettuna lainasummalle 0 €, kun takaisinmaksuaika on 8 vuotta, tilinhoitomaksu false €, avausmaksu false € ja nimelliskorko NaN %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 0 €, eli 0 €/kk. Luottokortti todellinen vuosikorko voi olla 21,34% laskettuna käytetylle lainalle 1500€, kun takaisinmaksuaika on yksi vuosi ja nimelliskorko on 19,50 % Takaisinmaksettava summa on tällöin yhteensä 1663 € eli 139€ kuukaudessa.. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 60000 €.

Kun vakuuksia ei vaadita, lainanhaku sujuu nopeammin ja kynnys saada lainaa on matalampi – on selvää, ettei kaikilta välttämättä löydy tarvittavaa omaisuutta riittävän vakuuden asettamiseksi.

Vertaamme lukuisia lainantarjoajia yhdellä hakemuksella – saat luottopäätöksen heti!

Rahalaitos on suomalainen lainanvälittäjä, joka vertaa puolestasi lukuisan lainamyöntäjän ja rahoituslaitoksen tarjoukset. Kun haussa on halvin laina ilman vakuuksia, täytä hakemuksemme ilmaiseksi ja saat ensimmäiset lainatarjoukset vielä saman päivän aikana.

Koko lainanhakuprosessi hoituu muutamassa minuutissa yhdellä hakemuksella, jonka täyttäminen ei maksa mitään eikä sido sinua mihinkään.

 

Löydä edullisin laina ilman vakuuksia

Hakemasi laina ilman vakuuksia voi tarpeesta riippuen olla iso tai pieni – lainasumman voit valita itse 500 ja 60 000 euron väliltä. Takaisinmaksuaikaa lainallesi saat 1-15 vuotta, mutta mitä nopeammin laina maksetaan takaisin, sitä halvemmaksi se tietenkin tulee.

Alla on esimerkkejä muutamien yleisten lainasummien kuukausi- ja kokonaiskustannuksista viiden vuoden pituisella takaisinmaksuajalla.

  • 2000 euroa alkaen 42€/kk, kokonaiskulut 2550€.
  • 5000 euroa alkaen 105€/kk, kokonaiskulut 6301€.
  • 10 000 euroa alkaen 206€/kk, kokonaiskulut 12 382€.

Jos mielessäsi on jo tarkka arvio siitä, kuinka paljon tarvitset lainaa ilman vakuuksia, voit katsoa suuntaa-antavan arvion lainakuluistasi hakulomakkeestamme löytyvän laskurin avulla. Muista kuitenkin, että tarkat lainaehdot määräytyvät aina lainanhakijasta, lainan myöntävästä rahoituslaitoksesta sekä laina-ajasta riippuen.

Avaa siis lainalaskuri ja katso arvio lainakuluistasi.

Voit hakea tämän jälkeen lainaa ilman vakuuksia täyttämällä lainahakemuksen. Hakemuksen täytettyäsi välitämme sen automaattisesti yhteistyökumppaneillemme, jonka jälkeen alat saada tarjouksia lainoista. Voit vertailla lainoja ja niiden kustannuksia Oma Rahalaitos -palvelussamme. Tämän jälkeen sinun on helppo valita tarjousten joukosta halvin vakuudeton laina.

Koska palvelumme käyttö ei sido sinua mihinkään, voit hakea lainatarjoukset ja silti jättää lainan myös ottamatta, jos mikään tarjouksista ei tunnu riittävän hyvältä. Tästäkään ei aiheudu sinulle minkäänlaisia kustannuksia – voit siis vertailla lainoja ilman riskiä.

Jos päätät hyväksyä jonkun tarjouksista, saat nopeimmillaan rahat tilillesi jopa samana päivänä.

Mitä hyötyä on hakea lainaa ilman vakuuksia?

Lainaa ilman vakuuksia on kaikessa yksinkertaisuudessaan nopeampi ja helpompi hakea kuin vakuudellista lainaa. Vakuudelliseen lainaan tarvitaan usein vakuuksia lainaa vastaan kuten asunto, auto tai muuta omaisuutta. Jossain tapauksissa käytetään myös henkilötakaajia.

Vakuudetonta lainaa taas voit hakea ilman että sinun tarvitsee asettaa mitään lainan vakuudeksi. Tämä vähentää dokumenttien tarvetta, mikä taas edesauttaa nopeampaa lainahakemuksen käsittelyä, kun ylimääräisiltä paperitöiltä vältytään.

Vakuudetonta lainaa haet kätevästi netistä. Rahalaitoksen kautta voit kilpailuttaa lainaa ilman vakuuksia 500 – 70 000 euroa. Hakemuksen tehtyäsi saat luottopäätöksen ja ensimmäiset tarjoukset välittömästi. Koska kilpailutamme lainasi lukuisan yhteistyökumppanimme kesken, voit saada päivän aikana jo useita tarjouksia.

Oma Rahalaitos -palvelussa tarkastelet ja vertailet helposti jokaista saamaasi tarjousta. Näet palvelusta helposti kuinka paljon jokaisen tarjouksen korot ja kulut ovat ja pääset itse valitsemaan sinulle sopivimman tarjouksen.

Kenelle vakuudeton laina voidaan myöntää?

Kaikki lainakumppanimme ovat vastuullisia luotonantajia, jotka tarkistavat lainanhakijoiden tiedot ennen lainapäätöksen tekemistä. Koska voit hakea lainaa ilman vakuuksia ja takaajia, on sinun täytettävä seuraavat kriteerit, jotta sinulle voidaan myöntää lainaa ilman vakuuksia.

  • Sinun on oltava vähintään 20-vuotias.
  • Vuositulojesi tulee ylittää 7200 euroa.
  • Sinulla ei saa olla julkisia merkintöjä maksuhäiriöistä.

Muista, että edullinen laina ilman vakuuksia järjestyy monesti helpommin, jos haet sitä yhdessä toisen hakijan kanssa. Mikäli lainaraha on tulossa yhteiseen käyttöön – esimerkiksi pariskunnan asuntoremonttiin tai autohankintaan – vakuudetonta lainaa kannattaa hakea kaksissa tuumin. Kun haette lainaa yhdessä, yhteistyökumppanimme pystyvät pääsääntöisesti takaamaan teille halvemmat lainaehdot.

Mikäli täytät ylläolevat kriteerit, voit hakea Rahalaitoksen kautta lainaa heti.

Tarvitsetko apua lainan hakemisessa?

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään kaikessa lainan hakemiseen liittyvissä asioissa – oli kyseessä sitten hakemuslomakkeen täyttäminen, vakuudettoman lainan vertailu tai kysymys siitä kuinka paljon ja miten nopeasti voit saada lainaa.

Saat meidät kiinni joko yhteydenottolomakkeen avulla, puhelimitse tai sähköpostilla. Vastaamme numerossa 09 2311 3670 maanantaista perjantaihin kello 09.00-16.00. Sähköpostilla tavoitat meidät osoitteesta asiakaspalvelu@rahalaitos.fi.

Kauttamme voit hakea lainaa viikon jokaisena päivänä vuorokauden ympäri. Täytä hakemus nyt ja löydä itsellesi sopivin laina ilman vakuuksia jo tänään.

Toni Karinko
Päivitetty: 2023-04-05

Toni on kansainväliseen markkinointijohtamiseen erikoistunut ekonomi, joka on jo pitkään vastannut Rahalaitoksella asiantuntevan sisällön tuottamisesta lukijoille. Hänen kirjoituksiensa taustalla on halu tarjota asiakkaille arvokasta lisätietoa rahoituksista sekä vinkkejä päivittäisen taloudenhallinnan helpottamiseen.

Usein kysytyt kysymykset

Kuka voi hakea lainaa ilman vakuuksia?

Rahalaitoksen lainavertailussa mukana olevat luotonantajat eivät vaadi vakuuksia, vaan lainan saamiseksi riittää, että täytät hakemisen perusehdot: olet täyttänyt 20 vuotta, osoitteesi on Suomessa, sinulla on säännölliset tulot eikä maksuhäiriömerkintää. Hakijalta vaaditaan myös voimassaoleva sähköpostiosoite sekä puhelinnumero.

Kuinka laina ilman vakuuksia eroaa vakuudellisesta?

Vakuudellisessa lainassa luotonantaja edellyttää hakijalta vakuutta tai takaajaa. Vakuudella tarkoitetaan panttia, joka on asetettu lainan vakuudeksi Tämä voi olla esimerkiksi kiinteistö tai muu omaisuus. Takaaja on puolestaan henkilö, joka lupautuu hakijan kanssa yhteisvastuuseen velasta. Kaikki Rahalaitoksen kautta haettavat kulutusluotot ovat vakuudettomia ja näin ollen sinun ei tarvitse miettiä mahdollisia takaajia tai vakuutta.

Kuinka nopeasti saan lainan ilman vakuuksia tilille?

Lainasopimuksen allekirjoitettuasi laina voidaan maksaa tilillesi jo muutaman tunnin kuluessa. Yleensä ulosmaksuun menee 1-2 arkipäivää. Tämä on aina lainantarjoajakohtaista.

Kuinka paljon voin saada lainaa ilman vakuuksia?

Rahalaitoksen kautta voit hakea lainaa 500 eurosta aina 70 000 euroon asti. Luotonantajat käsittelevät hakemuksesi ja arvioivat kokonaistilanteesi perusteella, kuinka paljon ne voivat tarjota sinulle lainaa.

Yksi hakemus, monta tarjousta

Kuka voi hakea lainaa ilman vakuuksia Rahalaitokselta?

Ikä:
Vähintään 20-vuotiaat.

Tulot:
Vähintään 600 € kuukausituloja tienaava.

Haettava lainamäärä:
Voit hakea kauttamme lainaa ilman vakuuksia 500 €:sta aina 60 000 € asti.

Maksuhistoria:
Sinulla ei saa olla julkisia maksuhäiriömerkintöjä.

Vakuudet:
Rahalaitokselta voit aina hakea lainaa ilman vakuuksia.

Yhteistyökumppaneitamme

Näytä lisää