Hae lainaa ilman vakuuksia Rahalaitoksen avulla

Vertaamme yli 20 lainantarjoajaa yhdellä hakemuksella – saat luottopäätöksen heti!

Monelle lainanhakijalle yksi olennaisimmista hakukriteereistä on se, että haettavalle lainalla ei tarvita vakuuksia. Vakuudeton laina tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että et joudu asettamaan omaisuuttasi, kuten esimerkiksi autoasi tai asuntoasi, lainan takaisinmaksun pantiksi.

Kun vakuuksia ei vaadita, lainanhaku sujuu nopeammin ja kynnys saada lainaa on matalampi – on selvää, ettei kaikilta välttämättä löydy tarvittavaa omaisuutta riittävän vakuuden asettamiseksi.

Rahalaitos on suomalainen lainanvälittäjä, joka vertaa puolestasi yli 20 lainamyöntäjän ja rahoituslaitoksen tarjoukset. Kun haussa on halvin laina ilman vakuuksia, täytä hakemuksemme ilmaiseksi ja saat ensimmäiset lainatarjoukset vielä saman päivän aikana.

Koko lainanhakuprosessi hoituu muutamassa minuutissa yhdellä hakemuksella, jonka täyttäminen ei maksa mitään eikä sido sinua mihinkään.

Näin löydät avullamme edullisimman lainan ilman vakuuksia

Hakemasi vakuudeton laina voi tarpeesta riippuen olla iso tai pieni – lainasumman voit valita itse 500 ja 50 000 euron väliltä. Takaisinmaksuaikaa lainallesi saat 1-15 vuotta, mutta mitä nopeammin maksat lainan pois, sitä halvemmaksi se tietenkin tulee.

Alla on esimerkkejä muutamien yleisten lainasummien kuukausi- ja kokonaiskustannuksista viiden vuoden pituisella takaisinmaksuajalla.

  • 2000 euroa alkaen 43€/kk, kokonaiskulut 2573€.
  • 5000 euroa alkaen 105€/kk, kokonaiskulut 6301€.
  • 10 000 euroa alkaen 206€/kk, kokonaiskulut 12 382€.

Jos mielessäsi on jo tarkka summa vakuudettomalle lainallesi, voit katsoa suuntaa-antavan arvion lainakuluista hakulomakkeestamme löytyvän laskurin avulla. Muista kuitenkin, että tarkat lainaehdot määräytyvät aina lainanhakijasta, lainan myöntävästä rahoituslaitoksesta sekä laina-ajasta riippuen.

Kun olet täyttänyt lainahakemuksen, välitämme sen automaattisesti yhteistyökumppaneillemme, jonka jälkeen alat saada tarjouksia lainoista. Voit vertailla lainoja ja niiden kustannuksia Oma Rahalaitos -palvelussamme. Tämän jälkeen sinun on helppo valita tarjousten joukosta halvin vakuudeton laina.

Koska palvelumme käyttö ei sido sinua mihinkään, voit tietysti myös jättää lainan ottamatta, jos mikään tarjouksista ei tunnu riittävän hyvältä. Tästäkään ei aiheudu sinulle minkäänlaisia kustannuksia – voit siis vertailla lainoja ilman riskiä.

Jos päätät hyväksyä jonkun tarjouksista, saat nopeimmillaan rahat tilillesi jopa samana päivänä.

Kenelle vakuudeton laina voidaan myöntää?

Kaikki yhteistyökumppanimme ovat vastuullisia luotonantajia, jotka tarkistavat lainanhakijoiden tiedot ennen lainapäätöksen tekemistä. Jotta sinulle voidaan myöntää lainaa ilman vakuuksia, muutaman olennaisen kriteerin on täytyttävä.

  • Sinun on oltava vähintään 20-vuotias.
  • Vuositulojesi tulee ylittää 7200 euroa.
  • Sinulla ei saa olla julkisia merkintöjä maksuhäiriöistä.

Muista, että edullinen laina ilman vakuuksia järjestyy monesti helpommin, jos haet sitä yhdessä toisen hakijan kanssa. Mikäli lainaraha on tulossa yhteiseen käyttöön – esimerkiksi pariskunnan asuntoremonttiin tai autohankintaan – vakuudetonta lainaa kannattaa hakea kaksissa tuumin. Kun haette lainaa yhdessä, yhteistyökumppanimme pystyvät pääsääntöisesti takaamaan teille halvemmat lainaehdot.

Tarvitsetko apua lainan hakemisessa?

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään kaikessa lainan hakemiseen liittyvässä – oli kyse sitten hakemuslomakkeen täyttämisestä tai kysymyksistä vakuudettomiin lainoihin liittyen.

Saat meidät kiinni joko yhteydenottolomakkeen avulla, puhelimitse tai sähköpostilla. Vastaamme numerossa 09 2311 3670 maanantaista torstaihin kello 09.30-16.30 ja perjantaisin 09.30-15.00. Sähköpostilla tavoitat meidät osoitteesta info@rahalaitos.fi.

Kauttamme voit hakea lainaa viikon jokaisena päivänä vuorokauden ympäri. Täytä hakemus nyt ja löydä itsellesi edullinen laina ilman vakuuksia jo tänään.

Lainahakemus
Lainan hakeminen on maksutonta eikä se sido sinua mihinkään
Sivusto on suojattu

Lainan suuruus

Laina-aika

Lainan kuukausierä*: 23 / kk
Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko 10,4%, Todellinen vuosikorko 10,91%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut €, Kokonaiskulut €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Lainojen todellinen vuosikorko on minimissään 4,5 % ja maksimissaan 50,5%.
(Yhteishakijan kanssa saat paremman lainatarjouksen)
Yleistiedot
Lainahakemuksesi on otettu käsittelyyn! Täytäthän tarkentavat tiedot, niin saat lainapäätöksen mahdollisimman nopeasti.
* Esimerkkilaskelma: Todellinen vuosikorko on 9,11 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaika on 5 vuotta, esimerkkikorko 8,75 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 12 382 €, eli 206 €/kk. Laina-aika 1-15 vuotta, todellinen vuosikorko 4,5%-50,5%.
Nordax Avida Euroloan Svea Halino Lainaamo BigBank Saldo Collector CashBuddy Fellow Finance Ostosraha Credento Credigo MyLender Balanzia Monobank Lainaaja Resurs Bank Laina.fi Komplett Bank Surimo Mastercard Tuohi

Täytät vain yhden lainahakemuksen. Me toimitamme sen usealle lainanmyöntäjälle. Valitset itse parhaiten sopivan lainatarjouksen. Usein saat lainatarjoukset jo saman päivän aikana.

Asiakaspalvelu

Vastaamme yhteydenottopyyntöihin mahdollisimman pian aukioloaikoinamme.

Tietoturvasyistä emme voi antaa asiakaskohtaisia tietoja avoimeen lainahakemukseen liittyen sähköpostitse. Hakemukseen liittyen kirjaudu Oma Rahalaitos -palveluun tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme, puh (09) 2311 3670.

Rahalaitos.fi / Eone Oy
Osoite

Kalevantie 7 C
33100 Tampere

Y-tunnus

1716336-7

Luottotiedustelut
Puhelin

09 2311 3670
(ma-to 9:30-16:30, pe 9:30-15:00)

Fax

03 3392 6261

Sähköposti

info@rahalaitos.fi

Lisätiedot
  • Yritys
  • Tietosuojaseloste
  • Tietoja evästeistä