Kokemuksia Rahalaitos -palvelusta

Rahalaitos on toiminut lainanhakijoiden apuna ja kilpailuttanut kuluttajien lainoja jo vuodesta 2011. Jo yli 300 000 suomalaista on kilpailuttanut lainansa Rahalaitoksella ja kokemuksia palvelun käytöstä on kertynyt vuosien mittaan paljon.

Lainasumma 

Laina-aika 

vuotta

+
+
Arvioitu kuukausierä 0 €/kk
Tarvitsemme puhelinnumerosi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä lainahakemukseen liittyen.
Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä lainahakemukseen liittyen. Jos sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun soittamalla numeroon 0942456000.
Valitse työsuhteesi tyyppi. Jos olet vanhempainvapaalla tai kuntoutuksessa, valitse työpaikka, josta olet vapaalla. Jos sinulla on useita työtehtäviä, valitse se, joka on päätyösi. Valinta "Eläkeläinen" sisältää myös varhaiseläkkeelle jääneet.
Haettu lainasumma

15000

           
Laina-aika

8 vuotta

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on NaN % laskettuna lainasummalle 0 €, kun takaisinmaksuaika on 8 vuotta, tilinhoitomaksu 0 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 8,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 0 €, eli 0 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 € – 60000 €.

Kehitämme palveluamme jatkuvasti ja seuraamme tarkkaan käyttäjiemme kilpailutuksen yhteydessä jättämää palautetta.

Moniin palvelun uudistuksiin lähtölaukauksena onkin ollut asiakkaiden kokemuksien kautta tullut palaute.

Alla asiakkaidemme kokemuksia Rahalaitos -kilpailutuspalvelun käytöstä:

Palvelun nopeus on selvästi asiakkaille erittäin tärkeää ja olemme pyrkineet palvelupolkumme toimimaan tämän toiveen mukaan. Tässä asiakkaidemme kokemuksia palvelun nopeudesta.

 

Hei, kiitos nopeasta palvelusta. Hakemuksen teko ja tarjousten vertailu oli vaivatonta ja selkeää. Sain hakemani summan lainaa sopivalla kuukausierällä ja sopivalla korolla.

– Mies 51v, Kemiö

Kiitos, sain useita lainatarjouksia todella nopeasti, joita voin nyt vertailla kaikessa rauhassa. Ei jonotus aikaa pankkineuvojalle. Nopeaan rahan tarpeeseen loisto valinta.
– Nainen 54v, Siilinjärvi

Tein lainatarjoukset teidän kautta ja kaikki toimi hienosti. Sain nopeasti monta tarjousta ja kaksi oikein hyvää, joista toisen lopulta valitsin. Voin suositella palvelua muillekin!
– Mies 47v, Nokia

Asiat hoituivat nopeasti ja helposti. Kiitos.
– Nainen 46, Jyväskylä

Tämä palvelu toimi nopeasti ja joustavasti. voin suositella muillekin.
– Nainen 67v, Puuppola

 

Palvelun helppokäyttöisyys on nopeuden lisäksi palautteista tärkeänä esiin nouseva asia. Tässä asiakkaiden kokemuksia Rahalaitos.fi palvelun käytöstä.

Hyvä palvelu ja selkeä informaatio. Helppo vertailla toimijoita. Kiitos!
– Mies 52v, Kuopio

Hyvin toimiva palvelu, jonka käyttäminen on helppoa. Suosittelen.
– Mies 53v, Helsinki

Sivustonne käytettävyys on huikealla tasolla. Onnittelen.
– Mies 58v, Lempäälä

Lainan haku kaavakkeilla tehty hyvin ymmärrettäväksi ja johdonmukaiseksi. Tieto lainan käsittelystä ja tuloksista ilmoitetaan nopeasti.
– Nainen 73v, Helsinki

Toiminut erittäin hyvin ja selkeästi.
– Mies 53v, Porvoo

Hyvin toimivat ja selkeät sivut, josta löytää parhaan tarjouksen.
– Mies 68v, Lahti

Palvelu toimi erittäin hyvin. Varsin kätevä apu kiireiselle ihmiselle. Tarjousten pääkohdat oli esitetty selkeästi ja päätöksenteko oli helppoa. Kiitokset avusta!
– Mies 56v, Joensuu

 

Hyvät tarjoukset ja asiakkaan kokemus haetun lainan sopivuudesta omaan rahantarpeeseen on palvelumme päämäärä.

Hienoa että sai hyvän lainatarjouksen helposti ja nopeasti
– Mies 31v, Rasivaara

Nopeaa palvelua ja hyvät yhteistyökumppanit. Lainan korko tippui puoleen entisestä!
– Nainen 41v, Oulu

Kiitos hyvästä palvelusta! Olen saanut laina-asiani kuntoon.
– Mies 71v, Hämeenlinna

 

Asiakaspalvelun väkeä lämmittää aina kun asiakkaat ovat tyytyväisiä. Tässä kokemuksia Rahalaitoksen asiakaspalvelusta. Kiitos palautteista asiakkaillemme!

Kiitän todella nopeasta ja ammattitaitoisesta palvelusta. Myös puhelimitse. Olen erittäin tyytyväinen kokonaisuuteen.
– Nainen 66v, Kuopio

Toimintanne on ollut nopeaa, sujuvaa ja selkeää. Palvelu samoin ystävällistä ja johdonmukaista. Olen erittäin tyytyväinen tähän rahalaitoksen osuuteen asiassani.
– Mies 66v, Helsinki

Todella hyvää palvelua!!!
– Mies 39v, Siilinjärvi

Palvelussanne ei ole moitteen sijaa. Kiitos motivaatiostanne! 😊
– Nainen 58v, Kerava

Kiitos. Ystävällinen palvelu ja asia hoitui.
– Nainen 63, Turku

Palvelu oli hyvää ja nopeaa!
– Mies 66v, Simanala

Edelleen toivomme asiakkailtamme palautetta ja kokemuksia palvelumme käytöstä. Haluamme kehittää Rahalaitoksen kilpailutuspalvelua entistäkin paremmaksi ja käyttäjien kokemukset ovat tässä tärkeässä roolissa.

Asiakaspalautteet perustuvat palvelua käyttäneiltä asiakkailta sähköpostitse pyydettyihin arvioihin.

Mikäli haluat, voit siirtyä lukemaan talousaiheisia artikkeleitamme painamalla linkistä talous.

Mikäli lainan kilpailutus on sinulla aiheellista, voit siirtyä lukemaan lisää palvelumme toiminnasta linkistä lainapalvelu.

 

Usein kysytyt kysymykset

Onko Rahalaitos hyvä palvelu?

Rahalaitos on suomalaisten keskuudessa todella pidetty palvelu vakuudettomien lainojen kilpailutuksessa. Jo vuodesta 2011 toiminut Rahalaitos on tähän mennessä kilpailuttanut lainan jo yli 300 000 suomalaiselle ja asiakaspalautteiden mukaan keskiarvosana palvelulle on 4,46/5 tähteä.

Onko Rahalaitos helppo palvelu käyttää?

Rahalaitoksen nettisivut ovat todella helppokäyttöiset. Etusivulla tehtävän lainahakemuksen täyttöön kuluu vain muutama minuutti, jonka jälkeen saat lainapäätöksen ja ensimmäiset tarjoukset välittömästi. Näet kaikki saamasi tarjoukset Oma Rahalaitos -palvelussa ja saat aina itse valita sopivimman lainatarjouksen.

Onko Rahalaitoksella hyviä tarjouksia?

Rahalaitos kilpailuttaa asiakkailleen kilpailukykyisiä tarjouksia. Rahalaitoksen palvelussa on n. 20 suomalaista ja pohjoismaista pankkia, joten moni asiakas on hämmästynyt saadessaan esimerkiksi ruotsalaiselta pankilta paremman tarjouksen kuin kotimaiselta. Palvelun käyttö ja tarjousten kilpailuttaminen on myös täysin ilmaista, joten on aina kannattavaa kilpailuttaa lainasi Rahalaitoksen avulla.

Saako Rahalaitokselta nopeasti lainaa?

Rahalaitos itsessään ei myönnä lainoja, mutta kilpailuttaa lainatarjoukset todella nopeasti. Täytettyäsi hakemuksen verkkosivuillamme saat lainapäätöksen sekä ensimmäiset tarjoukset välittömästi. Valittuasi sopivan tarjouksen siirryt allekirjoittamaan sopimuksen valitsemasi pankin sivuille ja nopeimmillaan saat rahat tilillesi vielä saman päivän aikana sopimuksen teosta.

Toni Karinko
Päivitetty: 2023-02-17

Toni on kansainväliseen markkinointijohtamiseen erikoistunut ekonomi, joka on jo pitkään vastannut Rahalaitoksella asiantuntevan sisällön tuottamisesta lukijoille. Hänen kirjoituksiensa taustalla on halu tarjota asiakkaille arvokasta lisätietoa rahoituksista sekä vinkkejä päivittäisen taloudenhallinnan helpottamiseen.

Yksi hakemus, monta tarjousta

Miten minäkin voin hakea lainaa Rahalaitokselta?

Ikä:
Sinun tulee olla vähintään 20-vuotias.

Tulot:
Sinulla tulee olla yli 600 € kuukausitulot.

Haettava lainamäärä:
Voit hakea kauttamme lainaa 500 €:sta aina 60 000 € asti.

Maksuhistoria:
Sinulla ei saa olla julkisia maksuhäiriöitä.

Vakuudet:
Meiltä voit aina hakea lainaa ilman vakuuksia.

Yhteistyökumppaneitamme

Näytä lisää