Nordea Rahoitus Suomi Oy ja Rahalaitos yhteistyöhön.

LUOTTOKORTTIHAKEMUS/-SOPIMUS
TUOHI Mastercard on Nordea Rahoituksen myöntämä maksuaika- ja luottokortti, jossa ei ole lainkaan vuosimaksua. Hyväksytty hakemus muodostaa luottosopimuksen Nordea Rahoituksen ja hakijan välillä.
Täyttämällä pyydetyt lisätiedot voit hakea vuosimaksutonta TUOHI –Mastercard luottokorttia.

TUOHI Mastercard on Nordea Rahoituksen myöntämä kansainvälinen maksuaika- ja luottokortti, jossa ei ole lainkaan vuosimaksua. TUOHELLA voit maksaa kaikkialla, missä Mastercard käy maksuvälineenä – myös verkossa. TUOHI-luoton käyttäjänä voit maksaa ostoksesi erissä, nostaa käteistä automaatista ja siirtää rahaa luotolta pankkitilillesi.

Hae TUOHI-korttia helposti ja turvallisesti oheisella hakemuksella. Luottohakemus on suojattu SSL-tekniikalla ja yhteys on salattu. Hakemusta varten tarvitset oman pankkisi pankkitunnukset.

Valitse luottokortin luottoraja

Rahansiirto tilille luottohakemuksen yhteydessä

Valitsemasi tilille siirrettävän summan mukainen minimikuukausierä on
0 €/kk, Maksuaika 0 kk *

Mikäli haluat, että siirrämme tietyn summan tilillesi luottohakemuksen yhteydessä, valitse summa tässä. Hyväksytyn luottopäätöksen saatuasi hakemuksella valitsemasi summa siirretään pankkitilillesi. Siirretty summa on käytettävissäsi pankkisuhteesta riippuen noin 3 pankkipäivän kuluessa hyväksytystä luottopäätöksestä. Rahansiirrosta veloitetaan korko tapahtumapäivästä lukien ja 5 €/kk tilinhoitomaksu*.

Henkilö- ja yhteystiedot
Mastercard
Työsuhde
Pankkiyhteys
Laskutus ja käyttö
*TUOHI Mastercard on kansainvälinen maksuaika- ja luottokortti. Todellinen vuosikorko 1500 euron käytössä olevalle luotolle on 25,5 %, kun nimelliskorko on 3 kuukauden euribor (12/2018) + 12 % ja siinä on huomioitu kuukausittainen 5 euron tilinhoitomaksu ja 3 euron veloitus paperilaskusta. TUOHI on toistaiseksi voimassa oleva jatkuva luotto, luottoraja 1 000 – 10 000 euroa. Luoton myöntää Nordea Rahoitus Suomi Oy, Aleksis Kiven katu 9, Helsinki. Nordea Rahoitus Suomi Oy on osa Nordea-konsernia.
Nordax Avida Euroloan Svea Halino Lainaamo BigBank Saldo Collector CashBuddy Fellow Finance Ostosraha Credento Credigo MyLender Balanzia Monobank Lainaaja Resurs Bank Laina.fi Komplett Bank Surimo Mastercard Tuohi

Asiakaspalvelu

Vastaamme yhteydenottopyyntöihin mahdollisimman pian aukioloaikoinamme.

Tietoturvasyistä emme voi antaa asiakaskohtaisia tietoja avoimeen lainahakemukseen liittyen sähköpostitse. Hakemukseen liittyen kirjaudu Oma Rahalaitos -palveluun tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme, puh (09) 2311 3670.

Rahalaitos.fi / Eone Oy
Osoite

Kalevantie 7 C
33100 Tampere

Y-tunnus

1716336-7

Luottotiedustelut
Puhelin

09 2311 3670
(ma-to 9:30-16:30, pe 9:30-15:00)

Fax

03 3392 6261

Sähköposti

info@rahalaitos.fi

Lisätiedot
  • Yritys
  • Tietosuojaseloste
  • Tietoja evästeistä