Tarvitsetko lainaa heti? Näin voimme auttaa sinua

Täytä ilmainen ja ei-sitova lainahakemus – voit saada yli 20 lainatarjousta 500-70 000€ lainoista

Elämässä tulee joskus vastaan tilanteita, joissa lainarahan tarve iskee äkisti. Esimerkiksi auton hajoaminen tai yllättävä lääkärikäynti saattavat aiheuttaa sen, että laina tarvitaan käyttöön heti. Kun haettavan lainan ensisijainen kriteeri on nopeus, lainaa kannattaa pääsääntöisesti hakea verkon kautta – perinteinen pankkiasiointi ei välttämättä onnistu aivan hetkessä.

Rahalaitos on televisiostakin tuttu, 100-prosenttisen suomalainen lainanvälittäjä, joka toimii yhteistyössä yli 20 luotonmyöntäjän ja rahoituslaitoksen kanssa. Täyttämällä yhden hakulomakkeen saat lainatarjoukset jopa kymmeniltä lainanmyöntäjiltä – hakeminen on aina täysin maksutonta, eikä se sido sinua mihinkään.

Voit ilman riskiä katsastaa saamasi tarjoukset nopeista lainoista ja päättää sen jälkeen, hyväksytkö jonkun niistä. Nopeimmillaan yhteistyökumppanimme maksavat lainan tilille heti, eli saat rahat käyttöösi vielä saman päivän aikana hakemuksen jättämisestä.

Katsotaan seuraavaksi, kuinka lainan hakeminen Rahalaitoksen kautta tapahtuu.

Näin voit saada lainaa heti

Rahalaitoksen kautta voit hakea lainoja, jotka ovat suuruudeltaan 500-70 000€. Tarkan summan määrittelet itse 100 euron tarkkuudella. Myös laina-ajan voit valita vapaasti 1-15 vuoden väliltä.

Kun hakemus on täytetty, saat heti päätöksen siitä, voidaanko sinulle myöntää lainaa. Yhteistyökumppaneillamme on muutamia ehtoja, jotka sinun on täytettävä, jotta voit saada lainaa heti kauttamme.

Alla näet yleiset kriteerit lainanhakijoille:

 • Lainoja myönnetään vain 20-vuotiaille ja sitä vanhemmille henkilöille.
 • Lainanhakijan vuositulojen on ylitettävä 7200€.
 • Hakijalta vaaditaan säntillistä taustaa raha-asioiden hoidosta – julkisista maksuhäiriöistä ei saa löytyä merkintöjä.

Mikäli täytät kriteerit ja lainahakemuksesi hyväksytään, alat saada tarjouksia lainoista. Usein ensimmäiset lainatarjoukset tulevat jo tunnin sisällä, ja voit vertailla niitä keskenään Oma Rahalaitos -palvelussa.

Hyväksyessäsi jonkin lainatarjouksista, saat nopeimmillaan lainan tilille heti. Kannattaa kuitenkin varmistaa, että sinä ja lainanmyöntäjä käytätte samaa pankkia. Useimmilla luotonmyöntäjillä yhteydet pelaavat nopeasti kaikkiin yleisimpiin pankkeihin, mutta tarkan tiedon saat aina luotonmyöntäjien verkkosivuilta.

Rahalaitos vain välittää lainoja, joten emme vaikuttaa lainantarjoajien tarkkoihin maksuaikatauluihin – joissain tapauksissa lainan saaminen voi venyä seuraavalle tai sitä seuraavalle päivälle.

Lainaa voit hakea kauttamme viikon jokaisena päivänä kellon ympäri.

Et tarvitse vakuuksia tai takaajia saadaksesi lainaa heti

Lainalle asetettava vakuus tarkoittaa sitä, että joutuisit asettamaan omaisuuttasi lainan takaisinmaksun pantiksi. Rahalaitoksen yhteistyökumppanit kuitenkin tekevät arvion lainanhakijan maksukyvystä jo etukäteen, joten et tarvitse minkäänlaista vakuutta, jotta voisit hakea lainaa palvelumme avulla.

Myöskään ulkopuoliselle henkilötakaajalle ei ole tarvetta – tämäkin nopeuttaa osaltaan lainanhakua ja samalla madaltaa kynnystä hakea lainaa. Kun laina on saatava tilille heti, sinulla ei välttämättä ole aikaa etsiä perhe- tai ystäväpiiristä takaajaa lainallesi.

Millaisia korkokustannuksia haettavat lainat sisältävät?

Saamiesi lainatarjousten korkokuluissa voi käytännössä olla hyvinkin suuria eroja. Vaikka tarvitsisit lainan heti, muista silti ensin vertailla tarkkaan eri vaihtoehtojen kulurakenteita.

Tarkat kustannukset riippuvat muun muassa:

 • haettavasta lainasummasta,
 • laina-ajasta,
 • lainanhakijasta sekä
 • luotonmyöntäjästä.

Voit saada paremmat lainaehdot, jos haet lainaa yhdessä toisen hakijan kanssa. Mikäli lainaraha tulee yhteiseen tarpeeseen esimerkiksi puolison kanssa, laina kannattaa hakea kaksissa tuumin. Yhteistyökumppanimme pystyvät takaamaan edullisemmat lainaehdot, kun lainasta on huolehtimassa kaksi henkilöä.

Alla näet muutamia esimerkkejä erisuuruisten lainojen kustannuksista eripituisilla laina-ajoilla.

 • 2000€ laina vuoden mittaisella maksuajalla: lainan kuukausierä alkaen 176€/kk ja takaisin maksettava summa 2114€.
 • 5000€ laina kolmen vuoden mittaisella maksuajalla: lainan kuukausierä alkaen 160€/kk ja takaisin maksettava summa 5766€.
 • 10 000€ laina viiden vuoden mittaisella maksuajalla: lainan kuukausierä alkaen 206€/kk ja takaisin maksettava summa 12 382€.

Sinulle tarjottavat lainaehdot saat selville täyttämällä lainahakemuksen. Se on aina ilmaista, eikä sido sinua ottamaan lainaa. Jos saamiesi lainatarjousten joukosta ei löydy mieluisaa vaihtoehtoa, voit jättää lainan kokonaan ottamatta, eikä tästä koidu sinulle mitään kustannuksia.

Hae siis lainaa nyt – ensimmäiset tarjoukset saat usein jo tuntien sisällä hakemuksen täyttämisestä.

Lainahakemus
Lainan hakeminen on maksutonta eikä se sido sinua mihinkään
Sivusto on suojattu

Lainan suuruus

Laina-aika

Lainan kuukausierä*: 23 / kk
Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko 10,4%, Todellinen vuosikorko 10,91%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut €, Kokonaiskulut €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Lainojen todellinen vuosikorko on minimissään 4,5 % ja maksimissaan 50,5%.
(Yhteishakijan kanssa saat paremman lainatarjouksen)
Yleistiedot
Lainahakemuksesi on otettu käsittelyyn! Täytäthän tarkentavat tiedot, niin saat lainapäätöksen mahdollisimman nopeasti.
* Esimerkkilaskelma: Todellinen vuosikorko on 9,11 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaika on 5 vuotta, esimerkkikorko 8,75 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 12 382 €, eli 206 €/kk. Laina-aika 1-15 vuotta, todellinen vuosikorko 4,5%-50,5%.
Nordax Avida Euroloan Svea Halino Lainaamo BigBank Saldo Collector CashBuddy Fellow Finance Ostosraha Credento Credigo MyLender Balanzia Monobank Lainaaja Resurs Bank Laina.fi Komplett Bank Surimo Mastercard Tuohi

Täytät vain yhden lainahakemuksen. Me toimitamme sen usealle lainanmyöntäjälle. Valitset itse parhaiten sopivan lainatarjouksen. Usein saat lainatarjoukset jo saman päivän aikana.

Asiakaspalvelu

Vastaamme yhteydenottopyyntöihin mahdollisimman pian aukioloaikoinamme.

Tietoturvasyistä emme voi antaa asiakaskohtaisia tietoja avoimeen lainahakemukseen liittyen sähköpostitse. Hakemukseen liittyen kirjaudu Oma Rahalaitos -palveluun tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme, puh (09) 2311 3670.

Rahalaitos.fi / Eone Oy
Osoite

Kalevantie 7 C
33100 Tampere

Y-tunnus

1716336-7

Luottotiedustelut
Puhelin

09 2311 3670
(ma-to 9:30-16:30, pe 9:30-15:00)

Fax

03 3392 6261

Sähköposti

info@rahalaitos.fi

Lisätiedot
 • Yritys
 • Tietosuojaseloste
 • Tietoja evästeistä