Pikalaina - Pikalainaa netistä | Rahalaitos
Lainan suuruus
Laina-aika

*Lainan kuukausierän arvio: 0 €/kk

*Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko 0%, Todellinen vuosikorko (APR) 0%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut 0€, Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 0€. Tarjottava laina-aika voi olla 1 - 15 vuoden välillä, tarjottava summa 500 – 60 000 € välillä ja nimelliskorko 4,5% - 20%.

Mistä halvin pikalaina yllättäviin menoihin?

Rahalaitos vertailee 500–70 000 euron pikalainat yhdellä hakemuksella

Auton tai puhelimen korjaaminen, yllättävä lääkärikäynti tai kodinkoneen rikkoutuminen ovat tyypillisiä esimerkkejä tilanteista, joiden takia rahantarve iskee äkillisesti.

Lainan suuruus
Laina-aika

*Lainan kuukausierän arvio: 0 €/kk

*Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko 0%, Todellinen vuosikorko (APR) 0%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut 0€, Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 0€. Tarjottava laina-aika voi olla 1 - 15 vuoden välillä, tarjottava summa 500 – 60 000 € välillä ja nimelliskorko 4,5% - 20%.

Mikäli säästöjä ei juuri sillä hetkellä ole käytettävissä, yksi yleinen vaihtoehto on hakea pikalainaa verkon kautta. Vaikka lainantarpeesi olisi hyvinkin akuutti, myös niin sanotut pikalainat kannattaa aina vertailla keskenään, jotta varmasti löytäisit itsellesi kaikkein edullisimman vaihtoehdon.

Pikalaina tarkoittaa lainaa, jonka hakeminen onnistuu nettilomakkeen avulla muutamassa minuutissa ja jonka voit nopeimmillaan saada tilillesi jopa saman päivän aikana.

Rahalaitoksen kautta voit hakea 500–70 000 euron pikalainaa yhdellä hakemuksella yli 25 eri lainanmyöntäjältä ilmaiseksi ja ilman sitoumuksia. Hakemuksen täyttäminen vie muutaman minuutin, eli pikalainat kilpailuttamalla säästät sekä aikaa että rahaa.

Jo kymmenet tuhannet suomalaiset ovat vuosien varrella hyödyntäneet Rahalaitosta edullisimman pikalainan löytämiseen.

Miten pikalainojen vertailu Rahalaitoksen kautta tapahtuu?

Rahalaitos on lainanvälityspalvelu, joka toimittaa tekemäsi lainahakemuksen yli 25 rahoituslaitokselle ja luotonmyöntäjälle. Saamme palkkiomme lainanmyöntäjiltä, eli pikalainan hakeminen kauttamme ei maksa sinulle mitään.

Voit hakea kauttamme pikalainaa, jos täytät seuraavat kolme kriteeriä:

  • Olet vähintään 20-vuotias.
  • Tulosi ovat yli 7200 euroa vuodessa.
  • Sinulla ei ole julkisia maksuhäiriömerkintöjä.

Myönnettävät pikalainat ovat suuruudeltaan 500–70 000 euroa, ja takaisinmaksuajan voit määritellä itse 1–15 vuoden väliltä. Voit tietysti maksaa pikalainan takaisin suunniteltua nopeammin, jolloin vältät korkokulut ylimääräiseltä laina-ajalta. Mitä nopeammin maksat lainan takaisin, sitä halvemmaksi lainan kokonaiskustannukset luonnollisesti tulevat.

Rahalaitoksen kautta voit hakea pikalainaa ilman vakuuksia. Tämä tarkoittaa sitä, että et joudu asettamaan omaisuuttasi lainan vakuudeksi tai etsimään lainalle ulkopuolista takaajaa.

Hakemuksen täyttämisen jälkeen saat tarjouksia pikalainoista jopa muutamissa minuuteissa, ja voit halutessasi valita niistä itsellesi soveltuvimman.

Pikalainan hakeminen ei sido sinua mihinkään, eli voit myös aivan hyvin jättää lainan ottamatta, jos mikään tarjouksista ei mielestäsi ole riittävän hyvä. Tästä ei aiheudu sinulle minkäänlaisia kustannuksia. Pikalainojen vertailu Rahalaitoksen kautta on täten riskitöntä ja turvallista.

Voit hakea pikalainoja Rahoituslaitoksen kautta ympäri vuorokauden viikon jokaisena päivänä. Kaikki saamasi pikalainatarjoukset näet yhdellä kertaa Oma Rahalaitos -palvelussa, eli pikalainojen hintavertailu ja korkokustannusten tarkastelu on helppoa ja nopeaa.

Millaiset korkokulut pikalainoissa on?

Varmasti kaikkein oleellisin kysymys useimmille lainanhakijoille on se, mitä pikalaina maksaa eli millaisia korkokustannuksia lainasta aiheutuu.

Halvin pikalaina on aina tilannekohtainen kysymys, sillä eri rahoituslaitosten ja luotonmyöntäjien korkoehdoissa saattaa olla isojakin eroja. Juuri tämän takia pikalainat kannattaa aina kilpailuttaa keskenään.

Alla on esimerkki tuhannen euron pikalainan kustannuksista yhden vuoden mittaisella maksuajalla.

  • Lainan kuukausierä 88 euroa kuukaudessa.
  • Pikalainan korkokulut 57 euroa.
  • Lainan kokonaiskulut yhteensä 1057 euroa.

Muista kuitenkin, että lainanmyöntäjien tarjoamat ehdot ovat aina yksilöllisiä. Yllä oleva laskelma on vain esimerkki asiakkaidemme saamista lainatarjouksista.

Tuleeko pikalaina heti tilille vai joutuuko rahoja odottelemaan?

Pikalainan suurin etu on nimensä mukaisesti sen nopeus, eli rahat saa käyttöönsä erittäin ripeästi. Tarkka maksuaikataulu riippuu kuitenkin siitä, minkä rahoituslaitoksen tarjouksen hyväksyt ja mihin vuorokaudenaikaan haet pikalainaa.

Nopeimmillaan saat pikalainan tilille jopa saman päivän aikana.

Pikalainaa voi hakea myös yhdessä

Henkilökohtaisiin menoihin lainaa haetaan useimmiten yksin, mutta esimerkiksi pariskunnilla tulot ja menot ovat monesti ainakin osittain yhteisiä. Lomamatkat tai yhteiseen asuntoon ostettavat kodinkoneet ja huonekalut ovat hyviä esimerkkejä hankinnoista, joissa kulut laitetaan usein puoliksi.

Mikäli hankintoihin tarvitaan lainarahaa, kannattaa pohtia, olisiko lainaa järkevintä hakea yhdessä puolison kanssa. Useimmiten lainan hakeminen yhteishakijan kanssa on fiksua, koska tällöin laina järjestyy paremmilla ehdoilla.

Lainanmyöntäjän näkökulmasta tilanne on aina parempi, jos pikalainaa pystytään maksamaan takaisin kahden henkilön voimin. Rahalaitoksen kautta voit hakea pikalainaa joko yksin tai yhdessä toisen hakijan, kuten esimerkiksi kumppanisi kanssa.

Täytä hakemus nyt, niin voit saada ensimmäiset tarjoukset pikalainoista jopa muutaman minuutin sisällä.

Yksi hakemus, monta tarjousta

Rahalaitos

Kuka voi hakea lainaa Rahalaitokselta?

Ikä:

Sinun tulee olla vähintään 20-vuotias.

Tulot:

Sinulla tulee olla yli 600 € kuukausitulot.

Haettava lainamäärä:

Voit hakea kauttamme lainaa 500 €:sta aina 60 000 € asti.

Maksuhistoria:

Sinulla ei saa olla julkisia maksuhäiriöitä.

Vakuudet:

Meiltä voit aina hakea lainaa ilman vakuuksia.

Yhteistyökumppaneitamme