Lainaa nopeasti 500 – 50 000 €

Meidän kautta saat pikalainaa esim. 2 000 € alkaen 25 €/kk

Eteen voi tulla yllättäviä tilanteita, jolloin tarvitset nopeasti lainaa. Kun puhutaan pikalainoista, tarkoitetaan usein lainaa jonka hakeminen ja tilille maksaminen tapahtuvat nopeasti. Suuri osa Rahalaitoksen kumppaneista toimii jo nyt nopeasti niin luottopäätöksen kuin lainan tilille maksamisen osalta. Täyttämällä lainahakemuksen sivustollamme lähetämme sen yhteistyökumppaneillemme ja saat jopa minuutin kuluessa lainatarjouksen tai useampia. Voit rauhassa verrata pikalainoja OmaRahalaitos palvelussa ja valita niistä sinulle parhaiten sopivan.

Pikalainaa voi hakea aina 50 000 € asti

Pikalaina voi olla pieni tai suuri laina äkilliseen rahantarpeeseen. Tilanne, jolloin lainaa saattaa tarvita nopeasti voi olla esim. ulkomaan matka, auton huolto, kodinkoneen korjaus, lääkärikäynti tai uuden puhelimen hankinta. Jos olet pikalainan tarpeessa niin Rahalaitos auttaa sinua löytämään edullisimman lainan nopeasti ja ilman eri veloitusta. Myös suuremmat summat on mahdollista saada nopeasti tilillesi.

Pikalainat pitkällä maksuajalla

Pikalainaa maksetaan takaisin valitsemasi aikataulun mukaisesti. Rahalaitoksen kautta löydät myös pikalainat pitkällä maksuajalla. Rahalaitoksen kautta voit saada jopa 12 vuotta maksuaikaa pikalainallesi.

Koska pikalaina maksetaan tilille?

Yksi pikalainan kriteereistä on että rahat maksetaan tilille mahdollisimman pian hakemuksen tekemisen jälkeen. Useimmat yhteistyökumppanimme tekevät luottopäätöksen minuuteissa ja maksavat rahat tilille jopa saman päivän aikana.

Suosituimmat pikalainasummat

Alla näet muutaman suositun pikalainan jota haetaan kauttamme, sekä hintaesimerkit näille lainoille:

 • 1000 euroa alkaen 12 €/kk
 • 2000 euroa alkaen 25 €/kk
 • 5000 euroa alkaen 62 €/kk
 • 7500 euroa alkaen 94 €/kk

Huomaathan että nämä kuukausierät ovat esimerkkejä asiakkaidemme saamista lainoista. Saat henkilökohtaisen lainatarjouksen täyttämällä hakemuksen sivustollamme. Hakemuksen täyttäminen on täysin ilmaista eikä sido sinua mihinkään.

Kuka voi hakea pikalainaa Rahalaitoksen kautta?

Jotta voit saada pikalainaa yhteistyökumppaneiltamme, täytyy sinun täyttää seuraavat lainaehdot:

 • olet vähintään 20-vuotias,
 • sinulla on vähintään 7 200 euron vuositulot,
 • sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä.
 • 2000 euroa alkaen 25 €/kk

Hakemuksen täyttäminen vie vain hetken!

Rahalaitos auttaa sinua löytämään parhaat pikalainat! Hakemuksen täyttäminen on 100 % ilmaista eikä se sido sinua mihinkään. Koko prosessi on ohi vain minuuteissa. Käytä hetki aikaasi ja säästä löytämällä edullisin laina!

Lainahakemus
Lainan hakeminen on maksutonta eikä se sido sinua mihinkään
Sivusto on suojattu

Lainan suuruus

Laina-aika

Lainan kuukausierä*: 23 / kk
Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko 10,4%, Todellinen vuosikorko 10,91%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut €, Kokonaiskulut €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Lainojen todellinen vuosikorko on minimissään 4,5 % ja maksimissaan 50,5%.
(Yhteishakijan kanssa saat paremman lainatarjouksen)
Yleistiedot
Lainahakemuksesi on otettu käsittelyyn! Täytäthän tarkentavat tiedot, niin saat lainapäätöksen mahdollisimman nopeasti.
* Esimerkkilaskelma: Todellinen vuosikorko on 9,11 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaika on 5 vuotta, esimerkkikorko 8,75 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 12 382 €, eli 206 €/kk. Laina-aika 1-15 vuotta, todellinen vuosikorko 4,5%-50,5%.
Nordax Avida Euroloan Svea Halino Lainaamo BigBank Saldo Collector CashBuddy Fellow Finance Ostosraha Credento Credigo MyLender Balanzia Monobank Lainaaja Resurs Bank Laina.fi Komplett Bank Surimo Mastercard Tuohi

Täytät vain yhden lainahakemuksen. Me toimitamme sen usealle lainanmyöntäjälle. Valitset itse parhaiten sopivan lainatarjouksen. Usein saat lainatarjoukset jo saman päivän aikana.

Asiakaspalvelu

Vastaamme yhteydenottopyyntöihin mahdollisimman pian aukioloaikoinamme.

Tietoturvasyistä emme voi antaa asiakaskohtaisia tietoja avoimeen lainahakemukseen liittyen sähköpostitse. Hakemukseen liittyen kirjaudu Oma Rahalaitos -palveluun tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme, puh (09) 2311 3670.

Rahalaitos.fi / Eone Oy
Osoite

Kalevantie 7 C
33100 Tampere

Y-tunnus

1716336-7

Luottotiedustelut
Puhelin

09 2311 3670
(ma-to 9:30-16:30, pe 9:30-15:00)

Fax

03 3392 6261

Sähköposti

info@rahalaitos.fi

Lisätiedot
 • Yritys
 • Rekisteriseloste
 • Tietoja evästeistä