Hae edullista lainaa netistä ilman vakuuksia
Lainan suuruus
Laina-aika

*Lainan kuukausierän arvio: 0 €/kk

*Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko 0%, Todellinen vuosikorko (APR) 0%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut 0€, Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 0€. Tarjottava laina-aika voi olla 1 - 15 vuoden välillä, tarjottava summa 500 – 60 000 € välillä ja nimelliskorko 4,5% - 20%.

Haetko lainaa netistä? Näin säästät rahaa

Rahalaitoksen kautta löydät edullisen lainan

Yllättikö äkillinen rahantarve, mutta perinteisen pankkilainan hakeminen tuntuu hitaalta ja työläältä? Yksi yleinen ratkaisu on hakea lainaa netistä, mutta tätäkin vaihtoehtoa hyödynnettäessä kannattaa muistaa muutama asia.

Lainantarjoajia on olemassa kymmenittäin, joten kuluja säästääksesi muista aina vertailla nettilainoja keskenään. Rahalaitos on suomalainen lainanvälittäjä, joka hoitaa tämän asian puolestasi yhdellä hakemuksella, jonka täyttämiseen kuluu aikaa muutama minuutti.

Lainan suuruus
Laina-aika

*Lainan kuukausierän arvio: 0 €/kk

*Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko 0%, Todellinen vuosikorko (APR) 0%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut 0€, Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 0€. Tarjottava laina-aika voi olla 1 - 15 vuoden välillä, tarjottava summa 500 – 60 000 € välillä ja nimelliskorko 4,5% - 20%.

Me etsimme sinulle parhaimmat lainatarjoukset ja sen jälkeen voit rauhassa valita sinulle parhaiten soveltuvimman lainan. Voit myös jättää lainan kokonaan ottamatta, jos mikään saamistasi tarjouksista ei tunnu mieleiseltä. Lainaa netistä voi siis hakea täysin riskittömästi ja ilman sitoumuksia.

Haettavat lainasummat ovat suuruudeltaan 500-70 000 euroa. Voit valita mieleisesi lainamäärän sadan euron tarkkuudella.

Miksi hakea lainaa netistä Rahalaitoksen kautta?

Lainan hakemisen ei mielestämme tarvitse olla pitkä, monimutkainen ja runsaasti aikaa vievä prosessi. Siksi olemme panostaneet palvelumme helppouteen, nopeuteen ja yksinkertaisuuteen.

Tässä viisi hyvää syytä hakea laina netistä meidän kauttamme:

 1. Ei turhaa odottelua – saat lainapäätöksen jo 5 minuutissa.
 2. Monta kärpästä yhdellä iskulla – kumppaneinamme ovat kaikki merkittävimmät lainanmyöntäjät.
 3. Et maksa turhasta – saat aina itse valita edullisimman tarjouksen ja hakeminen on täysin ilmaista.
 4. Rahaa äkilliseen tarpeeseen – nopeimmillaan lainan netistä saa tilille heti, eli käytännössä vielä saman päivän aikana.
 5. Hakeminen on helppoa, eikä sinun tarvitse täyttää kuin yksi lomake. Saat haettua lainaa netistä pankkitunnuksilla tunnistautumisen jälkeen.

Rahalaitokselta saat tarvittaessa myös apua henkilökohtaisiin laina-asioihin. Jos sinulle tulee kysyttävää nettilainoihin tai saamiisi tarjouksiin liittyen, voit aina olla yhteydessä asiakaspalveluumme puhelimitse tai sähköpostilla.

Kuka voi hakea lainaa Rahalaitokselta?

Yhteistyökumppanimme harjoittavat vastuullista luontoantoa, ja tämän takia taloutesi täytyy olla kunnossa saadaksesi lainaa.

Jotta kumppanimme voivat myöntää sinulle lainaa, täytyy sinun täyttää seuraavat vaatimukset:

 • Sinun tulee olla vähintään 20-vuotias.
 • Sinulla tulee olla yli 7 200 euron vuositulot.
 • Sinulla ei saa olla julkisia maksuhäiriöitä.

Kuinka paljon netistä haettava laina maksaa?

Kun haet lainaa netistä, yksi olennaisimmista kysymyksistä on tietysti se, millaisia kustannuksia lainasta koituu.

Lainojen korkokulut vaihtelevat aina jonkin verran lainanmyöntäjästä ja -hakijasta riippuen, mutta alla on esimerkki suosituimpien lainasummien kuukausikuluista viiden vuoden pituisella takaisinmaksuajalla.

 • 2 000 euron laina alkaen 43€ per kuukausi.
 • 5 000 euron laina alkaen 105€ per kuukausi.
 • 10 000 euron laina alkaen 206€ per kuukausi.

Nettilainan takaisinmaksuajan voit valita 1-15 vuoden väliltä. Kun täytät lainahakemusta, voit itse vertailla lainan kustannuksia eri laina-ajoilla.

Lainaa netistä voit hakea myös yhdessä toisen hakijan, kuten esimerkiksi kumppanisi kanssa. Kun hakijoita on kaksi, tarjottavat lainaehdot ovat pääsääntöisesti aina parempia.

Maksetaanko nettilaina heti tilille?

Pankkilainoihin verrattuna nettilainat saa tilille hyvin nopeasti, mutta tarkka maksuaikataulu vaihtelee. Nopeimmillaan laina maksetaan jo saman päivän aikana, mutta joskus rahoja joutuu odottelemaan arkipäivän tai kaksi.

Lainaprosessin nopeus riippuu paitsi lainanmyöntäjästä, myös siitä, mihin vuorokaudenaikaan lainaa haet ja kuinka kauan tarjouksia vertailet.

Lainanhakija tunnistautuu pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella

Jotta pääset alkuun, valitse haluamasi summa lainanhakulomakkeesta ja täytä sen jälkeen omat tietosi. Tämän jälkeen on vuorossa tunnistautuminen – lainaa netistä haetaan pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella tunnistautumalla.

Käsittelemme hakemuksesi heti ja usein saat lainapäätöksen jo viidessä minuutissa. Saatuasi lainapäätöksen, voit valita vaihtoehtojen joukosta edullisimman lainan.

Näin helposti järjestyy laina netistä!

Yksi hakemus, monta tarjousta

Rahalaitos

Kuka voi hakea lainaa Rahalaitokselta?

Ikä:

Sinun tulee olla vähintään 20-vuotias.

Tulot:

Sinulla tulee olla yli 600 € kuukausitulot.

Haettava lainamäärä:

Voit hakea kauttamme lainaa 500 €:sta aina 60 000 € asti.

Maksuhistoria:

Sinulla ei saa olla julkisia maksuhäiriöitä.

Vakuudet:

Meiltä voit aina hakea lainaa ilman vakuuksia.

Yhteistyökumppaneitamme