Haetko lainaa netistä? Näin säästät selvää rahaa

Meidän kautta löydät aina edullisimman nettilainan

Yllättikö äkillinen rahantarve, mutta perinteisen pankkilainan hakeminen tuntuu hitaalta ja työläältä? Yksi yleinen ratkaisu on hakea lainaa netistä, mutta tätäkin vaihtoehtoa hyödynnettäessä kannattaa muistaa muutama asia.

Lainantarjoajia on olemassa kymmenittäin, joten kuluja säästääksesi muista aina vertailla nettilainoja keskenään. Rahalaitos on suomalainen lainanvälittäjä, joka hoitaa tämän asian puolestasi yhdellä hakemuksella, jonka täyttämiseen kuluu aikaa muutama minuutti.

Me etsimme sinulle parhaimmat lainatarjoukset ja sen jälkeen voit rauhassa valita sinulle parhaiten soveltuvimman lainan. Voit myös jättää lainan kokonaan ottamatta, jos mikään saamistasi tarjouksista ei tunnu mieleiseltä. Lainaa netistä voi siis hakea täysin riskittömästi ja ilman sitoumuksia.

Haettavat lainasummat ovat suuruudeltaan 500-70 000 euroa. Voit valita mieleisesi lainamäärän sadan euron tarkkuudella.

Miksi hakea lainaa netistä Rahalaitoksen kautta?

Lainan hakemisen ei mielestämme tarvitse olla pitkä, monimutkainen ja runsaasti aikaa vievä prosessi. Siksi olemme panostaneet palvelumme helppouteen, nopeuteen ja yksinkertaisuuteen.

Tässä viisi hyvää syytä hakea laina netistä meidän kauttamme:

 1. Ei turhaa odottelua – saat lainapäätöksen jo 5 minuutissa.
 2. Monta kärpästä yhdellä iskulla – kumppaneinamme ovat kaikki merkittävimmät lainanmyöntäjät.
 3. Et maksa turhasta – saat aina itse valita edullisimman tarjouksen ja hakeminen on täysin ilmaista.
 4. Rahaa äkilliseen tarpeeseen – nopeimmillaan lainan netistä saa tilille heti, eli käytännössä vielä saman päivän aikana.
 5. Hakeminen on helppoa, eikä sinun tarvitse täyttää kuin yksi lomake. Saat haettua lainaa netistä pankkitunnuksilla tunnistautumisen jälkeen.

Rahalaitokselta saat tarvittaessa myös apua henkilökohtaisiin laina-asioihin. Jos sinulle tulee kysyttävää nettilainoihin tai saamiisi tarjouksiin liittyen, voit aina olla yhteydessä asiakaspalveluumme puhelimitse tai sähköpostilla.

Kuka voi hakea lainaa Rahalaitokselta?

Yhteistyökumppanimme harjoittavat vastuullista luontoantoa, ja tämän takia taloutesi täytyy olla kunnossa saadaksesi lainaa.

Jotta kumppanimme voivat myöntää sinulle lainaa, täytyy sinun täyttää seuraavat vaatimukset:

 • Sinun tulee olla vähintään 20-vuotias.
 • Sinulla tulee olla yli 7 200 euron vuositulot.
 • Sinulla ei saa olla julkisia maksuhäiriöitä.

Kuinka paljon netistä haettava laina maksaa?

Kun haet lainaa netistä, yksi olennaisimmista kysymyksistä on tietysti se, millaisia kustannuksia lainasta koituu.

Lainojen korkokulut vaihtelevat aina jonkin verran lainanmyöntäjästä ja -hakijasta riippuen, mutta alla on esimerkki suosituimpien lainasummien kuukausikuluista viiden vuoden pituisella takaisinmaksuajalla.

 • 2 000 euron laina alkaen 43€ per kuukausi.
 • 5 000 euron laina alkaen 105€ per kuukausi.
 • 10 000 euron laina alkaen 206€ per kuukausi.

Nettilainan takaisinmaksuajan voit valita 1-15 vuoden väliltä. Kun täytät lainahakemusta, voit itse vertailla lainan kustannuksia eri laina-ajoilla.

Lainaa netistä voit hakea myös yhdessä toisen hakijan, kuten esimerkiksi kumppanisi kanssa. Kun hakijoita on kaksi, tarjottavat lainaehdot ovat pääsääntöisesti aina parempia.

Maksetaanko nettilaina heti tilille?

Pankkilainoihin verrattuna nettilainat saa tilille hyvin nopeasti, mutta tarkka maksuaikataulu vaihtelee. Nopeimmillaan laina maksetaan jo saman päivän aikana, mutta joskus rahoja joutuu odottelemaan arkipäivän tai kaksi.

Lainaprosessin nopeus riippuu paitsi lainanmyöntäjästä, myös siitä, mihin vuorokaudenaikaan lainaa haet ja kuinka kauan tarjouksia vertailet.

Lainanhakija tunnistautuu pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella

Jotta pääset alkuun, valitse haluamasi summa lainanhakulomakkeesta ja täytä sen jälkeen omat tietosi. Tämän jälkeen on vuorossa tunnistautuminen – lainaa netistä haetaan pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella tunnistautumalla.

Käsittelemme hakemuksesi heti ja usein saat lainapäätöksen jo viidessä minuutissa. Saatuasi lainapäätöksen, voit valita vaihtoehtojen joukosta edullisimman lainan.

Näin helposti järjestyy laina netistä!

Lainahakemus
Lainan hakeminen on maksutonta eikä se sido sinua mihinkään
Sivusto on suojattu

Lainan suuruus

Laina-aika

Lainan kuukausierä*: 23 / kk
Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko 10,4%, Todellinen vuosikorko 10,91%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut €, Kokonaiskulut €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Lainojen todellinen vuosikorko on minimissään 4,5 % ja maksimissaan 50,5%.
(Yhteishakijan kanssa saat paremman lainatarjouksen)
Yleistiedot
Lainahakemuksesi on otettu käsittelyyn! Täytäthän tarkentavat tiedot, niin saat lainapäätöksen mahdollisimman nopeasti.
* Esimerkkilaskelma: Todellinen vuosikorko on 9,11 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaika on 5 vuotta, esimerkkikorko 8,75 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 12 382 €, eli 206 €/kk. Laina-aika 1-15 vuotta, todellinen vuosikorko 4,5%-50,5%.
Nordax Avida Euroloan Svea Halino Lainaamo BigBank Saldo Collector CashBuddy Fellow Finance Ostosraha Credento Credigo MyLender Balanzia Monobank Lainaaja Resurs Bank Laina.fi Komplett Bank Surimo Mastercard Tuohi

Täytät vain yhden lainahakemuksen. Me toimitamme sen usealle lainanmyöntäjälle. Valitset itse parhaiten sopivan lainatarjouksen. Usein saat lainatarjoukset jo saman päivän aikana.

Asiakaspalvelu

Vastaamme yhteydenottopyyntöihin mahdollisimman pian aukioloaikoinamme.

Tietoturvasyistä emme voi antaa asiakaskohtaisia tietoja avoimeen lainahakemukseen liittyen sähköpostitse. Hakemukseen liittyen kirjaudu Oma Rahalaitos -palveluun tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme, puh (09) 2311 3670.

Rahalaitos.fi / Eone Oy
Osoite

Kalevantie 7 C
33100 Tampere

Y-tunnus

1716336-7

Luottotiedustelut
Puhelin

09 2311 3670
(ma-to 9:30-16:30, pe 9:30-15:00)

Fax

03 3392 6261

Sähköposti

info@rahalaitos.fi

Lisätiedot
 • Yritys
 • Tietosuojaseloste
 • Tietoja evästeistä