Lainasumma 

Laina-aika 

vuotta

+
+
Arvioitu kuukausierä 0 €/kk
Tarvitsemme puhelinnumerosi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä lainahakemukseen liittyen.
Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä lainahakemukseen liittyen. Jos sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun soittamalla numeroon 0942456000.
Valitse työsuhteesi tyyppi. Jos olet vanhempainvapaalla tai kuntoutuksessa, valitse työpaikka, josta olet vapaalla. Jos sinulla on useita työtehtäviä, valitse se, joka on päätyösi. Valinta "Eläkeläinen" sisältää myös varhaiseläkkeelle jääneet.
Haettu lainasumma

15000

           
Laina-aika

8 vuotta

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 0 % laskettuna lainasummalle 0 €, kun takaisinmaksuaika on 8 vuotta, tilinhoitomaksu false €, avausmaksu false € ja nimelliskorko NaN %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 0 €, eli 0 €/kk. Luottokortti todellinen vuosikorko voi olla 21,34% laskettuna käytetylle lainalle 1500€, kun takaisinmaksuaika on yksi vuosi ja nimelliskorko on 19,50 % Takaisinmaksettava summa on tällöin yhteensä 1663 € eli 139€ kuukaudessa.. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 60000 €.

Haetko lainaa netistä? Näin voit säästää rahaa

Yllättikö äkillinen rahantarve, mutta perinteisen pankkilainan hakeminen tuntuu hitaalta ja työläältä? Yksi yleinen ratkaisu on hakea lainaa netistä, mutta tätäkin vaihtoehtoa hyödynnettäessä kannattaa muistaa muutama asia. Lainantarjoajia on olemassa kymmenittäin, joten kuluja säästääksesi on hyvä muistaa aina vertailla nettilainoja keskenään. Rahalaitos on suomalainen lainanvälittäjä, joka hoitaa tämän asian puolestasi yhdellä hakemuksella, jonka täyttämiseen kuluu aikaa muutama minuutti.

Me etsimme sinulle kumppaneiltamme parhaimmat lainatarjoukset jonka jälkeen voit rauhassa valita sinulle parhaiten soveltuvimman lainan. Voit myös jättää lainan kokonaan ottamatta, jos mikään saamistasi tarjouksista ei tunnu mieleiseltä. Lainaa netistä voi siis hakea täysin riskittömästi ja ilman sitoumuksia.

Rahalaitoksen kautta haettavat lainasummat ovat suuruudeltaan 500-60 000 euroa. Voit valita mieleisesi lainamäärän sadan euron tarkkuudella. Tämän lisäksi voit valita takaisinmaksuajaksi 1-15 vuotta ja samalla tarkistaa lainalaskurin avulla takaisinmaksun kuukausierän lainalle.

 

Miksi hakea lainaa netistä Rahalaitoksen kautta?

Lainaa netistä ei mielestämme tulisi hakea heppoisin perustein. On kannattavaa ensin tarkistaa omat tulot ja menot sekä katsoa löytyisikö säästöistä tarvittavat varat täyttämään aukko taloudessa.

Näin ei kuitenkaan aina ole, jolloin voi tulla tarve hakea lainaa netistä. Tästä syystä me Rahalaitoksella yritämme tehdä tästä prosessista mahdollisimman sujuvan. Lainan hakemisen ei mielestämme tarvitse olla pitkä, monimutkainen ja runsaasti aikaa vievä prosessi. Siksi olemme panostaneet palveluumme, jotta sinun lainan hakeminen olisi mahdollisimman sulavaa.

Tässä viisi hyvää syytä hakea laina netistä meidän kauttamme:

 1. Ei turhaa odottelua – saat lainapäätöksen jo 5 minuutissa.
 2. Monta kärpästä yhdellä iskulla – kumppaneinamme toimii merkittäviä lainanmyöntäjiä niin Suomesta kuin muistakin pohjoismaista.
 3. Et maksa turhasta – saat aina itse valita edullisimman tarjouksen ja lainan kilpailutus sekä tarjousten vertailu on täysin ilmaista.
 4. Rahaa äkilliseen tarpeeseen – nopeimmillaan lainan netistä saa tilille heti, eli käytännössä vielä saman päivän aikana sopimuksen allekirjoituksesta.
 5. Hakeminen on tehty vaivattomaksi, sillä sinun tarvitse täyttää vain yksi lomake. Saat haettua lainaa netistä pankkitunnuksilla tunnistautumisen jälkeen.

Rahalaitokselta saat tarvittaessa myös apua henkilökohtaisiin laina-asioihin. Jos sinulle tulee kysyttävää nettilainoihin tai saamiisi tarjouksiin liittyen, voit aina olla yhteydessä asiakaspalveluumme puhelimitse tai sähköpostilla.

Kuka voi hakea lainaa netistä Rahalaitoksen avulla?

Yhteistyökumppanimme harjoittavat vastuullista luotonantoa, ja tämän takia taloutesi täytyy olla kunnossa saadaksesi lainaa.

Jotta kumppanimme voivat myöntää sinulle lainaa, täytyy sinun täyttää seuraavat vaatimukset:

 • Sinun tulee olla vähintään 20-vuotias.
 • Sinulla tulee olla yli 7 200 euron vuositulot.
 • Sinulla ei saa olla julkisia maksuhäiriöitä.

Katso myös: Lainaa opiskelijalle

Kuinka paljon laina netistä maksaa?

Kun haet lainaa netistä, yksi olennaisimmista kysymyksistä on tietysti se, millaisia kustannuksia lainasta koituu.

Lainojen korkokulut vaihtelevat aina jonkin verran lainanmyöntäjästä ja -hakijasta riippuen, mutta alla on esimerkki suosituimpien lainasummien kuukausikuluista viiden vuoden pituisella takaisinmaksuajalla.

 • 2 000 euron laina alkaen 42€ per kuukausi.
 • 5 000 euron laina alkaen 105€ per kuukausi.
 • 10 000 euron laina alkaen 206€ per kuukausi.

Huomaa että kyseessä on esimerkki lainakustannuksista. Esimerkissä nimelliskorko on 8,75% ja todellinen vuosikorko 9,11%. Tilinhoitomaksut, aloitus- ja kuukausikulut 0€. Kun haet lainaa netissä, voi todellinen vuosikorko olla mitä vain 4,5-20%:n välillä riippuen lainanmyöntäjästä. Suosittelemme vertailemaan myös muut kulut eri pankkien välillä.

Nettilainan takaisinmaksuajan voit valita 1-15 vuoden väliltä. Kun täytät lainahakemusta, voit itse vertailla lainan kustannuksia eri laina-ajoilla.

Lainaa netistä voit hakea myös yhdessä toisen hakijan, kuten esimerkiksi kumppanisi kanssa. Kun hakijoita on kaksi, tarjottavat lainaehdot ovat pääsääntöisesti aina parempia.

Etusi kun haet lainaa netistä

Teet hakemuksen netissä missä vain kun se sinulle parhaiten sopii
Sähköinen hakemus voidaan käsitellä nopeasti
Vertailet nettilainat helposti Rahalaitoksen avulla
Saat lainallesi kilpailukykyisen hinnan

Maksetaanko netistä haettu laina heti tilille?

Kun hakee lainaa netistä, saa ne verrattuna pankkilainoihin tilille hyvin nopeasti, mutta tarkka maksuaikataulu vaihtelee. Nopeimmillaan laina maksetaan jo saman päivän aikana sopimuksen allekirjoituksen jälkeen, mutta joskus rahoja joutuu odottelemaan arkipäivän tai kaksi.

Lainaprosessin nopeus riippuu paitsi lainanmyöntäjästä, myös siitä, mihin vuorokaudenaikaan lainaa haet ja kuinka kauan tarjouksia vertailet. Vaikka voit hakea lainaa netistä keskellä yötä tai viikonloppuna, eivät kaikki pankit välttämättä käsittele hakemustasi ennen seuraavaa arkipäivää.

Toiset pankit taas käyttävät automaattisia prosesseja, jonka ansiosta voit saada ensimmäiset lainatarjoukset jo välittömästi hakemuksen lähetettyäsi. Suosittelemme kuitenkin aina odottamaan muutaman päivää, jotta ehdit saamaan kaikilta lainanmyöntäjiltä varmasti tarjoukset ennen kuin valitset niistä sinulle sopivimman.

Katso tästä kaikki lainakumppanit

Lainanhakija tunnistautuu pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella

Kun haet lainaa letistä, pääset alkuun valitsemalla haluamasi lainasumma sekä takaisinmaksuaika lainanhakulomakkeesta ja täyttämällä sen jälkeen omat tietosi. Tämän jälkeen on vuorossa tunnistautuminen – lainaa netistä haetaan pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella tunnistautumalla.

Käsittelemme hakemuksesi heti ja usein saat lainapäätöksen jo viidessä minuutissa. Saatuasi lainapäätöksen, voit alkaa odottamaan lainatarjouksia, vertailemaan niitä ja valita vaihtoehtojen joukosta edullisimman lainan.

Palvelumme on asiakkaalle aina ilmainen eikä kauttamme tapahtuva lainan kilpailutus netissä velvoita sinua ottamaan vastaan lainaa, mikäli et ole tyytyväinen saamiisi tarjouksiin.

Näin helposti järjestyy laina netistä!

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka paljon voi hakea lainaa netistä?

Rahalaitoksen kautta voit hakea lainaa netistä jopa 60 000 euroa. Laina on yleinen kulutusluotto, jonka voi käyttää haluamaasi tarkoitukseen, kuten auton ostamiseen tai esimerkiksi kotiremonttiin. Nettilainaa voi käyttää myös pienempien luottojen yhdistämiseen, jolloin kyseessä on yhdistelylaina.

Kuka voi saada lainan netistä Rahalaitokselta?

Lainaa netistä voi saada Suomessa pysyvästi asuva täysi-ikäinen henkilö, joka on hoitanut raha-asiansa moitteettomasti. Nettilainan saaminen edellyttää myös vakituisia tuloja, kuten palkka- tai eläketuloja.

Kuinka nopeasti voin saada lainaa netistä?

Hakiessasi lainaa netistä, voit saada sen heti lainatarjouksen hyväksyttyäsi. Nopeimmissa tapauksissa netistä haettu laina voi olla käytettävissäsi minuuteissa, sillä saat alustavan lainapäätöksen ja ensimmäiset tarjoukset lähes välittömästi. Kun hyväksyt lainatarjouksen, voit odottaa lainarahoja tilillesi jopa samana päivänä sopimuksen allekirjoituksen jälkeen.

Mikä on netistä haetun lainan korko?

Rahalaitoksen välittämät lainat ovat aina henkilökohtaisesti hinnoiteltuja. Korot vaihtelevat 4,5 ja 20%:n välillä. Täyttämällä lainahakemuksen näet minkälaisen koron haluamallesi lainasummalle voit saada.

Toni Karinko
Päivitetty: 2024-06-07

Toni on kansainväliseen markkinointijohtamiseen erikoistunut ekonomi, joka on jo pitkään vastannut Rahalaitoksella asiantuntevan sisällön tuottamisesta lukijoille. Hänen kirjoituksiensa taustalla on halu tarjota asiakkaille arvokasta lisätietoa rahoituksista sekä vinkkejä päivittäisen taloudenhallinnan helpottamiseen.

Yksi hakemus, monta tarjousta

Kuka voi hakea lainaa netistä Rahalaitokselta?

Ikä:
Sinä, joka olet täyttänyt 20 vuotta.

Tulot:
Sinä, jolla on yli 600 € kuukausitulot.

Haettava lainamäärä:
Voit hakea kauttamme lainaa tarpeesi mukaan 500 € – 60 000 €.

Maksuhistoria:
Sinulla tulee olla puhdas luottohistoria.

Vakuudet:
Meiltä voit aina hakea lainaa ilman vakuuksia.

Yhteistyökumppaneitamme

Näytä lisää