Kilpailuta autolaina ilmaiseksi – saat yhdellä hakemuksella lukuisia lainatarjouksia

Voit hakea lainaa auton ostoon aina 70 000 euroon asti

Auton ostaminen on tavalliselle suomalaiselle iso taloudellinen päätös, josta ei usein selvitä ilman lainarahaa. Lainaa auton ostamiseen voit hakea perinteisestä kivijalkapankista, autoliikkeen kautta tai kätevästi suoraan verkosta. Oli ratkaisu mikä tahansa, tärkeintä on aina kartoittaa huolellisesti kaikki lainavaihtoehdot ja hakea tarjoukset useilta eri tahoilta.

Rahalaitos on 100-prosenttisen suomalainen lainanvälityspalvelu, joka tekee yhteistyötä yli 20 luotonmyöntäjän, pankin ja rahoituslaitoksen kanssa. Saat palvelumme avulla haettua yhdellä hakemuksella autolainatarjoukset kaikilta yhteistyökumppaneiltamme. Lainan hakeminen kauttamme on aina ilmaista, eikä se sido sinua mihinkään.

5 hyvää syytä kilpailuttaa autolainat meidän avulla

Toimintavuosiemme aikana jo tuhannet suomalaiset ovat kääntyneet puoleemme autolainoja vertaillessaan. Voit kilpailuttaa avullamme 500-70 000 euron suuruiset autolainat, eli lainaa järjestyy monipuolisesti minkä hintaiseen ja tasoiseen ajoneuvoon tahansa.

Autolainan hakeminen avullamme on kannattavaa muun muassa seuraavien syiden takia:

1. Se on maksutonta, etkä sitoudu mihinkään

Saat ensimmäiset autolainatarjoukset usein jo tuntien sisällä hakemuksen jättämisestä. Voit vertailla lainoja Oma Rahalaitos -palvelussamme ja tehdä sen jälkeen päätöksen, otatko autolainaa vai et. Jos mikään saamistasi tarjouksista ei syystä tai toisesta tunnu riittävän hyvältä, jätät vain lainan ottamatta, eikä tästä koidu sinulle mitään kustannuksia.

2. Autolainan hakeminen verkosta on nopeaa

Lainan hakeminen perinteisestä pankista on hidasta, ja vertailua suorittaaksesi sinun täytyisi tehdä lainahakemus jokaiseen pankkiin erikseen. Rahalaitoksen avulla täytät vain yhden hakemuksen, joten saat lyötyä monta kärpästä yhdellä iskulla.

Myös lainan maksaminen onnistuu yhteistyökumppaneiltamme ripeästi. Nopeimmillaan voit saada autolainan tilillesi jopa samana päivänä.

3. Voit saada autolainaa ilman vakuuksia tai takaajia

Autolainaa hakiessasi joudut usein asettamaan ostamasi auton tai muuta omaisuuttasi lainan takaisinmaksun vakuudeksi. Rahalaitoksen kautta autolainan hakeminen onnistuu täysin ilman vakuuksia – tämä helpottaa ja nopeuttaa myös auton myymistä, kun et ole joutunut laittamaan sitä autolainasi pantiksi. Kannattaa myös huomioida, että liian huonossa kunnossa olevaa tai vanhaa autoa ei välttämättä edes kelpuutettaisi autolainan vakuudeksi.

Lisäksi vakuudeton laina on yleensä vakuudellista helpompi järjestää, mikäli olet ostamassa autoa yksityiseltä myyjältä autoliikkeen sijaan.

4. Autolainan kilpailuttaminen säästää sinulta selvää rahaa

Halvin autolaina löytyy aina helpommin, kun pystyt samalla kertaa tutkailemaan useita kymmeniä vaihtoehtoja. Näiden joukosta voit valita autolainan, jossa todellinen vuosikorko on kaikista pienin tai jonka maksuehdot miellyttävät eniten.

Jos kyse on vähänkään isommasta autolainasta, erot korkokustannuksissa voivat helposti olla tuhansia euroja. Autolainojen vertailu siis kannattaa, ja Oma Rahalaitos -palvelussa pystyt tutkailemaan lainojen kustannuksia kätevästi yhdellä sivulla.

5. Lainaa maksat takaisin sinulle sopivalla aikataululla

Takaisinmaksuaikaa autolainallesi voit saada 1-15 vuotta. Säästät tietysti kustannuksissa sitä enemmän, mitä nopeammin maksat lainan pois. Eripituisten laina-aikojen kustannuksia voit vertailla suuntaa-antavasti lainalomakkeestamme löytyvän laskurin avulla.

Lainaa auton ostoon voit hakea näiden ehtojen täyttyessä

Rahalaitos ei toimi lainanmyöntäjänä, vaan ainoastaan tarjousten välittäjänä. Tästä syystä emme voi vaikuttaa tarkasti yhteistyökumppaniemme lainakriteereihin. Muutamien ehtojen tulee kuitenkin pääsääntöisesti aina täyttyä, jotta sinulle voidaan myöntää autolainaa. Lainanhakijoille asetetut ehdot ovat seuraavat:

  • Vähintään 20 vuoden ikä.
  • Vuositulot yli 7200 euroa.
  • Ei julkisia maksuhäiriömerkintöjä.

Tee autolainojen vertailu nyt!

Mikäli täytit yllä luetellut kriteerit, täytä lainahakemus nyt ja löydä itsellesi edullinen autolaina verkosta vielä tänään. Saat muutamassa minuutissa päätöksen siitä, voidaanko sinulle myöntää autolainaa. Ensimmäiset lainatarjoukset saat vertailtavaksesi useimmiten jo tuntien kuluessa.

Lainan hakeminen kauttamme on ilmaista, turvallista ja riskitöntä. Halvin autolaina löytyy aina vasta kilpailutuksen tuloksena, joten mitä enää odotat?

Lainahakemus
Lainan hakeminen on maksutonta eikä se sido sinua mihinkään
Sivusto on suojattu

Lainan suuruus

Laina-aika

Lainan kuukausierä*: 23 / kk
Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko 10,4%, Todellinen vuosikorko 10,91%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut €, Kokonaiskulut €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Lainojen todellinen vuosikorko on minimissään 4,5 % ja maksimissaan 50,5%.
(Yhteishakijan kanssa saat paremman lainatarjouksen)
Yleistiedot
Lainahakemuksesi on otettu käsittelyyn! Täytäthän tarkentavat tiedot, niin saat lainapäätöksen mahdollisimman nopeasti.
* Esimerkkilaskelma: Todellinen vuosikorko on 9,11 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaika on 5 vuotta, esimerkkikorko 8,75 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 12 382 €, eli 206 €/kk. Laina-aika 1-15 vuotta, todellinen vuosikorko 4,5%-50,5%.
Nordax Avida Euroloan Svea Halino Lainaamo BigBank Saldo Collector CashBuddy Fellow Finance Ostosraha Credento Credigo MyLender Balanzia Monobank Lainaaja Resurs Bank Laina.fi Komplett Bank Surimo Mastercard Tuohi

Täytät vain yhden lainahakemuksen. Me toimitamme sen usealle lainanmyöntäjälle. Valitset itse parhaiten sopivan lainatarjouksen. Usein saat lainatarjoukset jo saman päivän aikana.

Asiakaspalvelu

Vastaamme yhteydenottopyyntöihin mahdollisimman pian aukioloaikoinamme.

Tietoturvasyistä emme voi antaa asiakaskohtaisia tietoja avoimeen lainahakemukseen liittyen sähköpostitse. Hakemukseen liittyen kirjaudu Oma Rahalaitos -palveluun tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme, puh (09) 2311 3670.

Rahalaitos.fi / Eone Oy
Osoite

Kalevantie 7 C
33100 Tampere

Y-tunnus

1716336-7

Luottotiedustelut
Puhelin

09 2311 3670
(ma-to 9:30-16:30, pe 9:30-15:00)

Fax

03 3392 6261

Sähköposti

info@rahalaitos.fi

Lisätiedot
  • Yritys
  • Tietosuojaseloste
  • Tietoja evästeistä