<div class="notification is-danger"> <p class="h1">Javascript ei ole käytössä.</p> <p>Näyttäisi siltä, että sinulle ei ole käytössä Javascriptiä.<p> <p>Tämän sovelluksen toimivuus vaatii Javascriptin.</p> <p>Ota Javascript käyttöön ja tarvittaessa <a href=".">päivitä sivu</a>, jotta voit käyttäää tätä sovellusta.</p> </div>
autolaina
Lainan suuruus
Laina-aika

Lainan kuukausierän arvio*: 0 €/kk

*Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko 0%, Todellinen vuosikorko 0%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut 0€, Kokonaiskulut 0€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Lainojen todellinen vuosikorko on minimissään 4,5 % ja maksimissaan 50,5%.

Kilpailuta autolaina ilmaiseksi – saat yhdellä hakemuksella lukuisia lainatarjouksia

Voit hakea lainaa auton ostoon aina 70 000 euroon asti

Auton ostaminen on tavalliselle suomalaiselle iso taloudellinen päätös, josta ei usein selvitä ilman lainarahaa. Lainaa auton ostamiseen voit hakea perinteisestä kivijalkapankista, autoliikkeen kautta tai kätevästi suoraan verkosta. Oli ratkaisu mikä tahansa, tärkeintä on aina kartoittaa huolellisesti kaikki lainavaihtoehdot ja hakea tarjoukset useilta eri tahoilta.

Rahalaitos on 100-prosenttisen suomalainen lainanvälityspalvelu, joka tekee yhteistyötä yli 25 luotonmyöntäjän, pankin ja rahoituslaitoksen kanssa. Saat palvelumme avulla haettua yhdellä hakemuksella autolainatarjoukset kaikilta yhteistyökumppaneiltamme. Lainan hakeminen kauttamme on aina ilmaista, eikä se sido sinua mihinkään.

Lainan suuruus
Laina-aika

Lainan kuukausierän arvio*: 0 €/kk

*Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko 0%, Todellinen vuosikorko 0%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut 0€, Kokonaiskulut 0€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Lainojen todellinen vuosikorko on minimissään 4,5 % ja maksimissaan 50,5%.

5 hyvää syytä kilpailuttaa autolainat meidän avulla

Toimintavuosiemme aikana jo tuhannet suomalaiset ovat kääntyneet puoleemme autolainoja vertaillessaan. Voit kilpailuttaa avullamme 500-70 000 euron suuruiset autolainat, eli lainaa järjestyy monipuolisesti minkä hintaiseen ja tasoiseen ajoneuvoon tahansa.

Autolainan hakeminen avullamme on kannattavaa muun muassa seuraavien syiden takia:

1. Se on maksutonta, etkä sitoudu mihinkään

Saat ensimmäiset autolainatarjoukset usein jo tuntien sisällä hakemuksen jättämisestä. Voit vertailla lainoja Oma Rahalaitos -palvelussamme ja tehdä sen jälkeen päätöksen, otatko autolainaa vai et. Jos mikään saamistasi tarjouksista ei syystä tai toisesta tunnu riittävän hyvältä, jätät vain lainan ottamatta, eikä tästä koidu sinulle mitään kustannuksia.

2. Autolainan hakeminen verkosta on nopeaa

Lainan hakeminen perinteisestä pankista on hidasta, ja vertailua suorittaaksesi sinun täytyisi tehdä lainahakemus jokaiseen pankkiin erikseen. Rahalaitoksen avulla täytät vain yhden hakemuksen, joten saat lyötyä monta kärpästä yhdellä iskulla.

Myös lainan maksaminen onnistuu yhteistyökumppaneiltamme ripeästi. Nopeimmillaan voit saada autolainan tilillesi jopa samana päivänä.

3. Voit saada autolainaa ilman vakuuksia tai takaajia

Autolainaa hakiessasi joudut usein asettamaan ostamasi auton tai muuta omaisuuttasi lainan takaisinmaksun vakuudeksi. Rahalaitoksen kautta autolainan hakeminen onnistuu täysin ilman vakuuksia – tämä helpottaa ja nopeuttaa myös auton myymistä, kun et ole joutunut laittamaan sitä autolainasi pantiksi. Kannattaa myös huomioida, että liian huonossa kunnossa olevaa tai vanhaa autoa ei välttämättä edes kelpuutettaisi autolainan vakuudeksi.

Lisäksi vakuudeton laina on yleensä vakuudellista helpompi järjestää, mikäli olet ostamassa autoa yksityiseltä myyjältä autoliikkeen sijaan.

4. Autolainan kilpailuttaminen säästää sinulta selvää rahaa

Halvin autolaina löytyy aina helpommin, kun pystyt samalla kertaa tutkailemaan useita kymmeniä vaihtoehtoja. Näiden joukosta voit valita autolainan, jossa todellinen vuosikorko on kaikista pienin tai jonka maksuehdot miellyttävät eniten.

Jos kyse on vähänkään isommasta autolainasta, erot korkokustannuksissa voivat helposti olla tuhansia euroja. Autolainojen vertailu siis kannattaa, ja Oma Rahalaitos -palvelussa pystyt tutkailemaan lainojen kustannuksia kätevästi yhdellä sivulla.

5. Lainaa maksat takaisin sinulle sopivalla aikataululla

Takaisinmaksuaikaa autolainallesi voit saada 1-15 vuotta. Säästät tietysti kustannuksissa sitä enemmän, mitä nopeammin maksat lainan pois. Eripituisten laina-aikojen kustannuksia voit vertailla suuntaa-antavasti lainalomakkeestamme löytyvän laskurin avulla.

Lainaa auton ostoon voit hakea näiden ehtojen täyttyessä

Rahalaitos ei toimi lainanmyöntäjänä, vaan ainoastaan tarjousten välittäjänä. Tästä syystä emme voi vaikuttaa tarkasti yhteistyökumppaniemme lainakriteereihin. Muutamien ehtojen tulee kuitenkin pääsääntöisesti aina täyttyä, jotta sinulle voidaan myöntää autolainaa. Lainanhakijoille asetetut ehdot ovat seuraavat:

  • Vähintään 20 vuoden ikä.
  • Vuositulot yli 7200 euroa.
  • Ei julkisia maksuhäiriömerkintöjä.

Tee autolainojen vertailu nyt!

Mikäli täytit yllä luetellut kriteerit, täytä lainahakemus nyt ja löydä itsellesi edullinen autolaina verkosta vielä tänään. Saat muutamassa minuutissa päätöksen siitä, voidaanko sinulle myöntää autolainaa. Ensimmäiset lainatarjoukset saat vertailtavaksesi useimmiten jo tuntien kuluessa.

Lainan hakeminen kauttamme on ilmaista, turvallista ja riskitöntä. Halvin autolaina löytyy aina vasta kilpailutuksen tuloksena, joten mitä enää odotat?

Rahalaitos

Kuka voi hakea lainaa Rahalaitokselta?

Ikä:

Sinun tulee olla vähintään 20-vuotias.

Tulot:

Sinulla tulee olla yli 7200 € vuositulot.

Haettava lainamäärä:

Voit hakea kauttamme lainaa 500 €:sta aina 70 000 € asti.

Maksuhistoria:

Sinulla ei saa olla julkisia maksuhäiriöitä.

Vakuudet:

Meiltä voit aina hakea lainaa ilman vakuuksia.

Yhteistyökumppaneitamme

NordaxAvidaEuroloanSveaHalinoLainaamoBigBankSaldoCollectorFellow FinanceOstosrahaCredentoCredigoMyLenderFerratumBalanziaMonobankLainaajaResurs BankLaina.fiKomplett BankSurimoMastercardTuohiInstabankAxa

Kaikki luotonantajat yhdellä hakemuksella