Kilpailuta Autolaina maksutta

Yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia.

LAINAHAKEMUS

Lainan hakeminen on maksutonta eikä se sido sinua mihinkään.

Lainasumma 

Laina-aika 

vuotta

+
+
Arvioitu kuukausierä 0 €/kk
Tarvitsemme puhelinnumerosi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä lainahakemukseen liittyen.
Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä lainahakemukseen liittyen. Jos sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun soittamalla numeroon 0942456000.
Valitse työsuhteesi tyyppi. Jos olet vanhempainvapaalla tai kuntoutuksessa, valitse työpaikka, josta olet vapaalla. Jos sinulla on useita työtehtäviä, valitse se, joka on päätyösi. Valinta "Eläkeläinen" sisältää myös varhaiseläkkeelle jääneet.
Haettu lainasumma

15000

           
Laina-aika

8 vuotta

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 0 % laskettuna lainasummalle 0 €, kun takaisinmaksuaika on 8 vuotta, tilinhoitomaksu false €, avausmaksu false € ja nimelliskorko NaN %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 0 €, eli 0 €/kk. Luottokortti todellinen vuosikorko voi olla 21,34% laskettuna käytetylle lainalle 1500€, kun takaisinmaksuaika on yksi vuosi ja nimelliskorko on 19,50 % Takaisinmaksettava summa on tällöin yhteensä 1663 € eli 139€ kuukaudessa.. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 60000 €.

Autolaina kannattaa kilpailuttaa

2 min

1. Täytä hakemus

Aloita täyttämällä pyydetyt tiedot. Nopeimmillaan tämä vie vain pari minuuttia.

1 min

2. Kilpailutamme pankit

Nopeasti ja ilmaiseksi. Hakemus ei sido sinua mihinkään. Rahalaitos on yhteistyössä lukuisten eri lainantarjoajien kanssa.

1 min

3. Valitse paras

Saat henkilökohtaiset lainatarjouksesi 24h sisällä, ensimmäiset jo minuutin sisällä. Sinä valitset parhaan!

Voit hakea autolainaa aina 60 000 euroon asti

Auton ostaminen on suomalaiselle aina iso taloudellinen päätös, josta ei usein selvitä ilman lainaa. Autolaina on yleinen tapa kustantaa uuden tai käytetyn auton hankinta ja sitä on mahdollista hakea perinteisestä kivijalkapankista, autoliikkeen kautta tai kätevästi suoraan verkosta.

Vaikka maksuehtoja on monia kannattaa autolaina kuitenkin aina kilpailuttaa. Tämä siksi, että esimerkiksi autoliikkeiden kulut ja korot ovat usein kiinteät. Tämä tarkoittaa sitä, että oli kyseessä minkä arvoinen auto tahansa, korko on sama jokaiselle lainasummalle ja jokaiselle asiakkaalle.

Autolainan korko

Netistä haetun vakuudettoman autolainan korko taas lasketaan aina lainasumman ja henkilökohtaisten tulojen ja menojen perusteella. Lisäksi käytetyn auton ostossa ei aina ole mahdollista käyttää osamaksusopimuksia tietyissä liikkeissä tai kun auto ostetaan yksityishenkilöiltä.

Rahalaitos on täysin suomalainen lainanvälityspalvelu, joka tekee yhteistyötä lukuisan luotonmyöntäjän, pankin ja rahoituslaitoksen kanssa. Saat palvelumme avulla haettua yhdellä lainahakemuksella autolainatarjoukset kaikilta yhteistyökumppaneiltamme. Kilpailutamme autolainasi aina ilmaiseksi, eikä kilpailutus sido sinua ottamaan lainaa.

5 hyvää syytä kilpailuttaa autolainat meidän avullamme

Toimintavuosiemme aikana kymmenet tuhannet suomalaiset ovat kääntyneet puoleemme autolainoja vertaillessaan. Voit kilpailuttaa kauttamme 500 – 60 000 euron suuruiset autolainat eli autolainaa järjestyy monipuolisesti minkä hintaiseen ja tasoiseen ajoneuvoon tahansa.

Autolainan hakeminen avullamme kannattaa muun muassa seuraavien syiden takia:

1. Se on maksutonta, etkä sitoudu mihinkään

Saat ensimmäiset autolainatarjoukset usein jo muutamassa minuutissa hakemuksen jättämisestä. Voit vertailla kaikkia saamiasi autolainatarjouksia Oma Rahalaitos -palvelussamme ja päättää sen jälkeen, otatko autolainaa vai et. Jos mikään saamistasi tarjouksista ei syystä tai toisesta tunnu riittävän hyvältä, voit jättää lainan ottamatta ilman pelkoa siitä, että sinulle koituisi minkäänlaisia kustannuksia.

2. Autolainan hakeminen verkosta on nopeaa

Uuden auton ostamiseen tarvittavan lainan hakeminen perinteisestä pankista on hidasta. Vertailua suorittaaksesi sinun täytyisi tehdä lainahakemus jokaiseen pankkiin erikseen. Rahalaitoksen avulla nopeutat prosessia moninkertaisesti täyttämällä vain yhden hakemuksen, jonka avulla kilpailutat lukuisa pankkia ja luotontarjoajaa kerralla.

Autolainan tilille maksaminen onnistuu yhteistyökumppaneiltamme ripeästi. Nopeimmillaan voit saada autolainan käyttöösi vielä samana päivänä.

3. Voit saada autolainaa ilman vakuuksia tai takaajia

Autolainaa hakiessasi joudut usein asettamaan ostamasi auton tai muuta omaisuuttasi lainan takaisinmaksun vakuudeksi. Rahalaitoksen kautta autolainan hakeminen onnistuu täysin ilman vakuuksia. Vakuudeton laina helpottaa ja nopeuttaa myös auton myymistä, koska et ole joutunut laittamaan autoasi lainan pantiksi. Kannattaa myös huomioida, että liian huonossa kunnossa olevaa tai vanhaa autoa ei välttämättä edes kelpuuteta autolainan vakuudeksi.

Lisäksi autolaina ilman vakuuksia on yleensä helpompi järjestää kuin vakuudellinen laina, mikäli olet ostamassa autoa yksityiseltä myyjältä autoliikkeen sijaan.

4. Autolainan kilpailuttaminen voi säästää sinulta selvää rahaa

Halvin autolaina voi löytyä helpommin, kun pystyt samalla kertaa tutkailemaan toistakymmentä vaihtoehtoa. Näiden joukosta voit valita autolainan, jossa todellinen vuosikorko on kaikista pienin tai jonka maksuehdot miellyttävät eniten.

Jos kyse on vähänkään isommasta autolainasta, erot korkokustannuksissa voivat helposti olla tuhansia euroja. Autolainojen vertailu siis kannattaa. Hakemuksen jätettyäsi pystyt vertailemaan lainojen kustannuksia Oma Rahalaitos -palvelussa kätevästi yhdellä sivulla.

5. Lainaa maksat takaisin sinulle sopivalla aikataululla

Vakuudetonta autolainaa voit hakea tarpeesi mukaan 500 eurosta aina 60 000 euroon saakka. Summasta riippumatta voit saada takaisinmaksuaikaa autolainallesi 1-15 vuotta. 

Säästät kustannuksissa sitä enemmän, mitä nopeammin maksat autolainan pois. Eripituisten laina-aikojen kustannuksia voit vertailla suuntaa-antavasti lainalomakkeestamme löytyvän laskurin avulla.

Lainaa auton ostoon voit hakea näiden ehtojen täyttyessä

Rahalaitos ei toimi lainanmyöntäjänä, vaan ainoastaan tarjousten välittäjänä. Muutamien ehtojen tulee kuitenkin pääsääntöisesti aina täyttyä, jotta sinulle voidaan myöntää autolainaa. Lainanhakijoille asetetut ehdot ovat seuraavat:

  • Vähintään 20 vuoden ikä.
  • Säännölliset kuukausitulot.
  • Ei maksuhäiriömerkintöjä.

Tee autolainojen vertailu nyt!

Mikäli täytät yllä luetellut kriteerit, täytä lainahakemus nyt ja hae itsellesi edullinen autolaina verkosta vielä tänään. Saat välittömästi hakemuksen tehtyäsi päätöksen siitä, voidaanko sinulle myöntää autolainaa. Mikäli täytät lainaehdot, saat myös ensimmäiset autolainatarjoukset vertailtavaksesi saman tien.

Lainan hakeminen kauttamme on ilmaista, turvallista ja riskitöntä. Halvin autolaina löytyy aina vasta kilpailutuksen tuloksena, joten mitä enää odotat?

Usein kysytyt kysymykset

Kuka voi saada autolainaa?

Perusvaatimukset autolainan saamiseen Rahalaitoksen kautta ovat säännölliset eläke– tai palkkatulot sekä puhtaat luottotiedot. Iältään autolainan hakijan tulee olla vähintään 20-vuotias.

Kuinka kattavasti autolainat kilpailutetaan?

Rahalaitos kilpailuttaa autolainat kattavasti useilla lainantarjoajilla. Yhdellä autolainahakemuksella tavoitat jopa kymmeniä pankkeja ja rahoituslaitoksia. Autolainan kilpailuttaminen Rahalaitoksella on aina täysin ilmaista ja ei velvoita sinua mihinkään.

Mikä on autolainan korko?

Rahalaitoksen kumppaneina toimiva autolainan tarjoajat tekevät itse lainapäätökset lainasummien sekä korkojen suhteen. He käyttävät apunaan mm. tulo- ja menoarviota,jolloin autolainatarjoukset ovat luotettavia ja ottavat huomioon asiakkaan maksukyvyn.

Kuka voi saada autolainaa?

Perusvaatimukset autolainan saamiseen Rahalaitoksen kautta ovat säännölliset eläke– tai palkkatulot sekä puhtaat luottotiedot. Iältään autolainan hakijan tulee olla vähintään 20-vuotias.

Kuinka kattavasti autolainat kilpailutetaan?

Rahalaitos kilpailuttaa autolainat kattavasti useilla lainantarjoajilla. Yhdellä autolainahakemuksella tavoitat jopa kymmeniä pankkeja ja rahoituslaitoksia. Autolainan kilpailuttaminen Rahalaitoksella on aina täysin ilmaista ja ei velvoita sinua mihinkään.

Mikä on autolainan korko?

Rahalaitoksen kumppaneina toimiva autolainan tarjoajat tekevät itse lainapäätökset lainasummien sekä korkojen suhteen. He käyttävät apunaan mm. tulo- ja menoarviota,jolloin autolainatarjoukset ovat luotettavia ja ottavat huomioon asiakkaan maksukyvyn.

Tarvitsenko autolainaan vakuuksia tai takaajia?

Autolainoja on olemassa sekä vakuudettomia että vakuudellisia. Kaikki Rahalaitos palvelussa tarjottavat autolainat ovat vakuudettomia. Et tarvitse myöskään takaajia, jos lainan saannin edellytykset muuten täyttyvät.

Autolaina vai autorahoitus?

Useimmat autonostajat tarvitsevat autoa hankkiessaan jonkinlaista rahoitusta. Autorahoitus ja autolaina eroavat toisistaan pääasiallisesti siinä, että autolainassa auton omistusoikeus siirtyy saman tien sivulle. Autorahoituksessa auto toimii lainan vakuutena ja esimerkiksi sen jälleenmyynti ennen rahoituksen takaisinmaksua voi olla vaikeaa. Autolainojen korot vaihtelevat erittäin paljon ja siksi kannattaa aina kilpailuttaa autolaina usealla lainantarjoajalla. Kilpailutus onnistuu kätevästi ja nopeasti Rahalaitoskilpailutuspalvelussa.

Voiko autolainan maksaa aiottua nopeammin pois?

Ylimääräisiä suorituksia autolainaan voi tehdä milloin vain, jolloin lainan takaisinmaksuaika lyhenee. Voit myös maksaa koko autolainan yhdessä erässä pois. Korkoa maksetaan ainoastaan siltä ajalta, kun autolaina on ollut käytössä. Ennenaikaisesta takaisinmaksu järjestelystä kannattaa sopia aina rahoitusyhtiön kanssa, josta lainan on ottanut.

Tarvitsenko autolainaan vakuuksia tai takaajia?

Autolainoja on olemassa sekä vakuudettomia että vakuudellisia. Kaikki Rahalaitos palvelussa tarjottavat autolainat ovat vakuudettomia. Et tarvitse myöskään takaajia, jos lainan saannin edellytykset muuten täyttyvät.

Autolaina vai autorahoitus?

Useimmat autonostajat tarvitsevat autoa hankkiessaan jonkinlaista rahoitusta. Autorahoitus ja autolaina eroavat toisistaan pääasiallisesti siinä, että autolainassa auton omistusoikeus siirtyy saman tien sivulle. Autorahoituksessa auto toimii lainan vakuutena ja esimerkiksi sen jälleenmyynti ennen rahoituksen takaisinmaksua voi olla vaikeaa. Autolainojen korot vaihtelevat erittäin paljon ja siksi kannattaa aina kilpailuttaa autolaina usealla lainantarjoajalla. Kilpailutus onnistuu kätevästi ja nopeasti Rahalaitoskilpailutuspalvelussa.

Voiko autolainan maksaa aiottua nopeammin pois?

Ylimääräisiä suorituksia autolainaan voi tehdä milloin vain, jolloin lainan takaisinmaksuaika lyhenee. Voit myös maksaa koko autolainan yhdessä erässä pois. Korkoa maksetaan ainoastaan siltä ajalta, kun autolaina on ollut käytössä. Ennenaikaisesta takaisinmaksu järjestelystä kannattaa sopia aina rahoitusyhtiön kanssa, josta lainan on ottanut.

Toni Karinko
Päivitetty: 2024-06-19

Toni on kansainväliseen markkinointijohtamiseen erikoistunut ekonomi, joka on jo pitkään vastannut Rahalaitoksella asiantuntevan sisällön tuottamisesta lukijoille. Hänen kirjoituksiensa taustalla on halu tarjota asiakkaille arvokasta lisätietoa rahoituksista sekä vinkkejä päivittäisen taloudenhallinnan helpottamiseen.

Yhteistyökumppaneitamme

Näytä lisää