Kilpailuta Autolaina maksutta

Yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia.

Täytä lainahakemus ja vertaa!

Kilpailuta jopa

25 pankkia

Nopeasti ja

ilmaiseksi

Autolainaa jopa

70 000 €

Asiakkaamme arvioivat

4,45/2829 arviota

Lainahakemus

Lainan hakeminen on maksutonta eikä se sido sinua mihinkään.

Lainan suuruus
Laina-aika
*Lainan kuukausierän arvio: 210 €/kk

(Yhteishakijan kanssa voit saada paremman lainatarjouksen)

Yleistiedot

Rahalaitos

Me kilpailutamme, sinä valitset parhaan.

2 min

1. Täytä hakemus

Aloita täyttämällä pyydetyt tiedot. Nopeimmillaan tämä vie vain pari minuuttia.

1 min

2. Kilpailutamme pankit

Nopeasti ja ilmaiseksi. Hakemus ei sido sinua mihinkään. Rahalaitos on yhteistyössä jopa 25 eri lainantarjoajan kanssa.

1 min

3. Valitse paras

Saat henkilökohtaiset lainatarjouksesi 24h sisällä, ensimmäiset jo minuutin sisällä. Sinä valitset parhaan!

Voit hakea lainaa auton ostoon aina 70 000 euroon asti

Auton ostaminen on aina suomalaiselle iso taloudellinen päätös, josta ei usein selvitä ilman lainarahaa. Lainaa auton ostamiseen voit hakea perinteisestä kivijalkapankista, autoliikkeen kautta tai kätevästi suoraan verkosta.

Rahalaitos on täysin suomalainen lainanvälityspalvelu, joka tekee yhteistyötä yli 25 luotonmyöntäjän, pankin ja rahoituslaitoksen kanssa. Saat palvelumme avulla haettua yhdellä hakemuksella autolainatarjoukset kaikilta yhteistyökumppaneiltamme. Kilpailutamme lainasi aina ilmaiseksi, eikä se sido sinua mihinkään.

5 hyvää syytä kilpailuttaa autolainat meidän avulla

Toimintavuosiemme aikana kymmenet tuhannet suomalaiset ovat kääntyneet puoleemme autolainoja vertaillessaan. Voit kilpailuttaa kauttamme 500-70 000 euron suuruiset autolainat eli lainaa järjestyy monipuolisesti minkä hintaiseen ja tasoiseen ajoneuvoon tahansa.

Autolainan hakeminen avullamme kannattaa muun muassa seuraavien syiden takia:

1. Se on maksutonta, etkä sitoudu mihinkään

Saat ensimmäiset autolainatarjoukset usein jo muutamassa minuutissa hakemuksen jättämisestä. Voit vertailla lainoja Oma Rahalaitos -palvelussamme ja päättää sen jälkeen, otatko autolainaa vai et. Jos mikään saamistasi tarjouksista ei syystä tai toisesta tunnu riittävän hyvältä, jätät vain lainan ottamatta, eikä tästä koidu sinulle mitään kustannuksia.

2. Autolainan hakeminen verkosta on nopeaa

Lainan hakeminen perinteisestä pankista on hidasta. Vertailua suorittaaksesi sinun täytyisi tehdä lainahakemus jokaiseen pankkiin erikseen. Rahalaitoksen avulla täytät vain yhden hakemuksen, joten saat lyötyä monta kärpästä yhdellä iskulla.

Laina tilille maksaminen onnistuu yhteistyökumppaneiltamme ripeästi. Nopeimmillaan voit saada autolainan käyttöösi vielä samana päivänä.

3. Voit saada autolainaa ilman vakuuksia tai takaajia

Autolainaa hakiessasi joudut usein asettamaan ostamasi auton tai muuta omaisuuttasi lainan takaisinmaksun vakuudeksi. Rahalaitoksen kautta autolainan hakeminen onnistuu täysin ilman vakuuksia. Tämä helpottaa ja nopeuttaa myös auton myymistä, kun et ole joutunut laittamaan sitä autolainasi pantiksi. Kannattaa myös huomioida, että liian huonossa kunnossa olevaa tai vanhaa autoa ei välttämättä edes kelpuuteta autolainan vakuudeksi.

Lisäksi vakuudeton laina on yleensä vakuudellista helpompi järjestää, mikäli olet ostamassa autoa yksityiseltä myyjältä autoliikkeen sijaan.

4. Autolainan kilpailuttaminen säästää sinulta selvää rahaa

Halvin autolaina löytyy aina helpommin, kun pystyt samalla kertaa tutkailemaan useita kymmeniä vaihtoehtoja. Näiden joukosta voit valita autolainan, jossa todellinen vuosikorko on kaikista pienin tai jonka maksuehdot miellyttävät eniten.

Jos kyse on vähänkään isommasta autolainasta, erot korkokustannuksissa voivat helposti olla tuhansia euroja. Autolainojen vertailu siis kannattaa. Oma Rahalaitos -palvelussa pystyt tutkailemaan lainojen kustannuksia hakemuksen jätettyäsi kätevästi yhdellä sivulla.

5. Lainaa maksat takaisin sinulle sopivalla aikataululla

Takaisinmaksuaikaa autolainallesi voit saada 1-15 vuotta. Säästät kustannuksissa sitä enemmän, mitä nopeammin maksat lainan pois. Eripituisten laina-aikojen kustannuksia voit vertailla suuntaa-antavasti lainalomakkeestamme löytyvän laskurin avulla.

Lainaa auton ostoon voit hakea näiden ehtojen täyttyessä

Rahalaitos ei toimi lainanmyöntäjänä, vaan ainoastaan tarjousten välittäjänä. Muutamien ehtojen tulee kuitenkin pääsääntöisesti aina täyttyä, jotta sinulle voidaan myöntää autolainaa. Lainanhakijoille asetetut ehdot ovat seuraavat:

  • Vähintään 20 vuoden ikä.
  • Vuositulot yli 7 200 euroa.
  • Ei julkisia maksuhäiriömerkintöjä.

Tee autolainojen vertailu nyt!

Mikäli täytit yllä luetellut kriteerit, täytä lainahakemus nyt ja hae itsellesi edullinen autolaina verkosta vielä tänään. Saat muutamassa minuutissa päätöksen siitä, voidaanko sinulle myöntää autolainaa. Ensimmäiset lainatarjoukset saat vertailtavaksesi nopeasti.

Lainan hakeminen kauttamme on ilmaista, turvallista ja riskitöntä. Halvin autolaina löytyy aina vasta kilpailutuksen tuloksena, joten mitä enää odotat?

Yhteistyökumppaneitamme