Autolaina mielessä?

Hae 500 - 50 000 € lainaa auton ostoon

Auton ostaminen on iso päätös elämässä. Sekä auton ostamiseen että sen käyttöön liittyy suhteellisen paljon kustannuksia. Tämän takia täysin normaali käytäntö on hakea lainaa autoa varten. Rahalaitoksen kautta voit saada jopa 50 000 € lainaa ilman vakuuksia auton ostoa varten.

Älä ota autolainaa pankista vertaamatta tarjouksia ensin

Perinteisesti autolainaa haetaan pankista. Tämä on kuitenkin hidas prosessi ja mikäli haluat verrata eri pankkien tarjoamia hintoja, täytyy sinun tehdä lainahakemus jokaiseen pankkiin erikseen. Onneksi on olemassa nopeampi tapa löytää edullinen autolaina.

Rahalaitos kilpailuttaa autolainat puolestasi

Kun täytät lainahakemuksen sivustollamme, välitämme sen heti kaikille yhteistyökumppaneillemme ja jokainen heistä tekee sinulle tarjouksen (kunhan täytät heidän kriteerinsä). Täytettyäsi hakemuksen voit reaaliaikaisesti verrata saamiasi lainatarjouksia ja valita edullisimman tai muulla tavoin sinulle parhaiten sopivan lainan.

Palvelumme käyttö on sinulle täysin ilmaista

Täytät vain yhden hakemuksen autolainaa varten ja saat luottopäätöksen heti. Rahalaitos tekee kaiken työn puolestasi täysin ilmaiseksi - emme peri aloituskulua, nostoprovisiota tai muitakaan kuluja palvelun käytöstä. Ainoa kulu joka sinulle syntyy on lainan kuukausierä, josta näet arvion käyttämällä lainalaskuria lomakkeessa.

Kuka voi hakea lainaa autoa varten Rahalaitoksen kautta?

Emme itse myönnä lainoja, välitämme ainoastaan hakemukset kumppaneillemme, joten emme voi suoraan vaikuttaa lainakriteereihin. Sinun täytyy kuitenkin täyttää alla olevat yleiset ehdot jotta voit saada lainaa:

  1. Olet vähintään 20-vuotias
  2. Vuositulosi ovat yli 7200 €
  3. Sinulla ei ole julkisia maksuhäiriöitä

Koska rahat maksetaan tililleni?

Useimmiten saat luottopäätöksen heti täytettyäsi hakemuksen ja rahat maksetaan tilillesi joko saman päivän aikana tai pahimmassa tapauksessa muutaman arkipäivän kuluessa.

Lainahakemus
Lainan hakeminen on maksutonta eikä se sido sinua mihinkään
Sivusto on suojattu

Lainan suuruus

Laina-aika

Lainan kuukausierä*: 23 / kk
Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko 10,4%, Todellinen vuosikorko 10,91%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut €, Kokonaiskulut €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Lainojen todellinen vuosikorko on minimissään 4,5 % ja maksimissaan 50,5%.
(Yhteishakijan kanssa saat paremman lainatarjouksen)
Yleistiedot
Lainahakemuksesi on otettu käsittelyyn! Täytäthän tarkentavat tiedot, niin saat lainapäätöksen mahdollisimman nopeasti.
* Esimerkkilaskelma: Todellinen vuosikorko on 9,11 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaika on 5 vuotta, esimerkkikorko 8,75 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 12 382 €, eli 206 €/kk. Laina-aika 1-15 vuotta, todellinen vuosikorko 4,5%-50,5%.
Nordax Avida Euroloan Svea Halino Lainaamo BigBank Saldo Collector CashBuddy Fellow Finance Ostosraha Credento Credigo MyLender Balanzia Monobank Lainaaja Resurs Bank Laina.fi Komplett Bank Surimo Mastercard Tuohi

Täytät vain yhden lainahakemuksen. Me toimitamme sen usealle lainanmyöntäjälle. Valitset itse parhaiten sopivan lainatarjouksen. Usein saat lainatarjoukset jo saman päivän aikana.

Asiakaspalvelu

Vastaamme yhteydenottopyyntöihin mahdollisimman pian aukioloaikoinamme.

Tietoturvasyistä emme voi antaa asiakaskohtaisia tietoja avoimeen lainahakemukseen liittyen sähköpostitse. Hakemukseen liittyen kirjaudu Oma Rahalaitos -palveluun tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme, puh (09) 2311 3670.

Rahalaitos.fi / Eone Oy
Osoite

Kalevantie 7 C
33100 Tampere

Y-tunnus

1716336-7

Luottotiedustelut
Puhelin

09 2311 3670
(ma-to 9:30-16:30, pe 9:30-15:00)

Fax

03 3392 6261

Sähköposti

info@rahalaitos.fi

Lisätiedot
  • Yritys
  • Rekisteriseloste
  • Tietoja evästeistä