Lainaa 10 000 euroa alkaen 125€/kk

Rahalaitoksen kautta voit löytää edullisen lainan

Kilpailuttamalla lainan Rahalaitoksella voit löytää edulliset lainatarjoukset. Rahalaitos välittää hakemuksesi pankeille ja muille rahoituslaitoksille. Täytettyäsi hakemuksen, vastaanotat heti jopa useita lainatarjouksia, joista sinä voit valita parhaiten sopivan. Autamme sinua säästämään aikaa, vaivaa ja rahaa.

Lainasumma 

Laina-aika 

vuotta

+
+
Arvioitu kuukausierä 0 €/kk
Tarvitsemme puhelinnumerosi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä lainahakemukseen liittyen.
Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä lainahakemukseen liittyen. Jos sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun soittamalla numeroon 0942456000.
Valitse työsuhteesi tyyppi. Jos olet vanhempainvapaalla tai kuntoutuksessa, valitse työpaikka, josta olet vapaalla. Jos sinulla on useita työtehtäviä, valitse se, joka on päätyösi. Valinta "Eläkeläinen" sisältää myös varhaiseläkkeelle jääneet.
Haettu lainasumma

15000

           
Laina-aika

8 vuotta

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 0 % laskettuna lainasummalle 0 €, kun takaisinmaksuaika on 8 vuotta, tilinhoitomaksu false €, avausmaksu false € ja nimelliskorko NaN %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 0 €, eli 0 €/kk. Luottokortti todellinen vuosikorko voi olla 21,34% laskettuna käytetylle lainalle 1500€, kun takaisinmaksuaika on yksi vuosi ja nimelliskorko on 19,50 % Takaisinmaksettava summa on tällöin yhteensä 1663 € eli 139€ kuukaudessa. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 60000 €.

Voit lainata 10 000 euroa jopa 12 vuoden ajan

Hakemusta tehdessä valitset sinulle sopivan laina-ajan. Kun kyseessä on 10 000€ laina, voit valita 1 – 12 vuotta. Mitä pidempään sinä lainaat, sitä edullisempi on lainan kuukausierä. Voit helposti kokeilla miten laina-aika vaikuttaa kuukausierään laskurilla jonka löydät hakemuksesta.

10 000 euron laina ilman vakuuksia tai takaajia

Voit hakea 10 000 euroa lainaa ilman vakuuksia tai takaajia. Pankki tai rahoituslaitos tarkistaa luottotietosi ja maksukykysi ennen luoton myöntämistä. Tämä vaikuttaa osittain siihen että lainan hakeminen Rahalaitoksen kautta on helpompaa ja nopeampaa kuin tavallisen vakuudellisen lainan hakemisessa pankista.

10 000 euron laina on todella suositeltava kilpailuttaa monen eri pankin ja luotonantajan välillä. Yleinen 10 000 euron laina on esimerkiksi häälaina. Edullisimman lainan löytyminen voi säästää satoja euroja lisää hääbudjettiin.

 

Millä ehdoilla voin lainata 10 000 euroa?

Kumppanimme ovat vastuullisia luotonantajia eivätkä he tahdo että joudut taloudellisiin vaikeuksiin lainaamisen takia. Mitä suurempaa lainasummaa haet, sitä tarkempia luotonantajat ovat ehdoistaan. Sinun täytyy täyttää ainakin seuraavat ehdot jotta voit saada lainaa:

  • Sinulla on yli 600 € kuukausitulot,
  • Olet vähintään 20-vuotias,
  • Sinulla ei ole julkisia maksuhäiriömerkintöjä.

Samoilla ehdoilla sinun on myös mahdollista hakea esimerkiksi lainaa 15000 euroa.

Koska saan rahat tilille?

Koska Rahalaitos ei ole luotonmyöntäjä, emme valitettavasti voi vaikuttaa siihen koska sinä saat rahat tilille. Me toimitamme hakemuksesi sähköisesti suoraan pankeille ja saat luottopäätöksen heti täytettyäsi hakemuksen. Useimmat kumppaneistamme lupaavat että parhaimmassa tapauksessa saat rahat tilille jopa saman päivän aikana.

Kilpailuta nyt maksutta itsellesi esimerkiksi vakuudeton 10 000 euron moottoripyörälaina.

Toni Karinko
Päivitetty: 2023-02-17

Toni on kansainväliseen markkinointijohtamiseen erikoistunut ekonomi, joka on jo pitkään vastannut Rahalaitoksella asiantuntevan sisällön tuottamisesta lukijoille. Hänen kirjoituksiensa taustalla on halu tarjota asiakkaille arvokasta lisätietoa rahoituksista sekä vinkkejä päivittäisen taloudenhallinnan helpottamiseen.

Usein kysytyt kysymykset

Kuka voi saada lainaa 10000 euroa

Kumppanimme ovat vastuullisia luotonantajia eivätkä he tahdo, että joudut taloudellisiin vaikeuksiin lainaamisen takia. Tästä syystä sinun täytyy täyttää seuraavat ehdot, jotta voit saada lainaa 10000 euroa:

– Sinulla on yli 600 € kuukausitulot
– Olet vähintään 20-vuotias,
– Sinulla ei ole julkisia maksuhäiriömerkintöjä.

Kuinka nopeasti voin saada lainaa 10000 euroa?

Koska Rahalaitos ei ole luotonmyöntäjä, emme valitettavasti voi vaikuttaa siihen koska sinä saat rahat tilille. Me toimitamme hakemuksesi sähköisesti suoraan pankeille ja saat luottopäätöksen heti täytettyäsi hakemuksen. Useimmat kumppaneistamme lupaavat, että parhaimmassa tapauksessa saat rahat tilille jopa saman päivän aikana.

Voinko hakea lainaa 10000 euroa maksutta?

Rahalaitoksen palvelussa lainan hakeminen on aina täysin maksutonta. Et myöskään sitoudu vielä mihinkään, kun täytät lainahakemuksen ja haet lainaa palvelussamme. Voit rauhassa vertailla saamiasi tarjouksia ja halutessasi nostaa itse valitsemasi lainan.

Voiko saada 10000 euroa lainaa ilman säästöjä?

Rahalaitoksen kumppanina toimivat lainantarjoajat eivät vaadi lainan saamiseen säästöjä tai muita vakuuksia. Lainaa voi siis saada vaikka sinulla ei olisi säästöjä.

Yksi hakemus, monta tarjousta

Kuka voi hakea lainaa 10 000 € Rahalaitokselta?

Ikä:
Sinun tulee olla 20+ vuotta.

Tulot:
Sinulla on vähintään 600 € kuukausittaiset tulot.

Haettava lainamäärä:
Voit hakea kauttamme mitä vain lainasummaa 500 € ja 60 000 € väliltä.

Maksuhistoria:
Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä.

Vakuudet:
Hakeaksesi lainaa et tarvitse vakuuksia.

Yhteistyökumppaneitamme

Näytä lisää