Kilpailuta moottoripyörälaina maksutta

Yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia

LAINAHAKEMUS

Lainan hakeminen on maksutonta eikä se sido sinua mihinkään.

Lainasumma 

Laina-aika 

vuotta

+
+
Arvioitu kuukausierä 0 €/kk
Tarvitsemme puhelinnumerosi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä lainahakemukseen liittyen.
Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä lainahakemukseen liittyen. Jos sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun soittamalla numeroon 0942456000.
Valitse työsuhteesi tyyppi. Jos olet vanhempainvapaalla tai kuntoutuksessa, valitse työpaikka, josta olet vapaalla. Jos sinulla on useita työtehtäviä, valitse se, joka on päätyösi. Valinta "Eläkeläinen" sisältää myös varhaiseläkkeelle jääneet.
Haettu lainasumma

15000

           
Laina-aika

8 vuotta

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 0 % laskettuna lainasummalle 0 €, kun takaisinmaksuaika on 8 vuotta, tilinhoitomaksu false €, avausmaksu false € ja nimelliskorko NaN %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 0 €, eli 0 €/kk. Luottokortti todellinen vuosikorko voi olla 21,34% laskettuna käytetylle lainalle 1500€, kun takaisinmaksuaika on yksi vuosi ja nimelliskorko on 19,50 % Takaisinmaksettava summa on tällöin yhteensä 1663 € eli 139€ kuukaudessa. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 60000 €.

Moottoripyörälaina kannattaa kilpailuttaa

2 min

1. Täytä hakemus

Aloita täyttämällä pyydetyt tiedot. Nopeimmillaan tämä vie vain pari minuuttia.

1 min

2. Kilpailutamme pankit

Nopeasti ja ilmaiseksi. Hakemus ei sido sinua mihinkään. Rahalaitos on yhteistyössä lukuisten eri lainantarjoajien kanssa.

1 min

3. Valitse paras

Saat henkilökohtaiset lainatarjouksesi 24h sisällä, ensimmäiset jo minuutin sisällä. Sinä valitset parhaan!

Moottoripyörälaina – Kilpailuttamalla löydät sopivimman lainan unelmiesi kaksipyöräiseen

Kukapa ei rakastaisi sitä vapauden tunnetta, jonka koet kiitäessäsi moottoripyörän selässä pitkin Suomen upeita teitä metsien sekä peltojen läpi aina järvien ja merien rantateille saakka. Tai kukapa siitä ei olisi ainakaan haaveillut. Mikäli sinäkin haluaisit tänä kesänä painaa kaasua ja nostaa kytkintä, auttaa Rahalaitos sinua toteuttamaan unelmasi kilpailuttamalla moottoripyörälainan puolestasi, jotta voit itse keskittyä moottoripyörän ostamiseen.

Aina kevään alkaessa tulevat mukana myös kaksipyöräiset kulkuvälineet, kuten moottoripyörät, polkupyörät ja mopot. Kaksipyöräisiä alkaa näkyä katukuvassa koko ajan enemmän, jolloin usealle meistä tulee hinku hankkia myös oma kulkupeli, kuten moottoripyörä. Moottoripyörää hankkiessa moni kuitenkin, yllättyy kuinka paljon moottoripyörät ja siihen vaadittava kortti, vakuutukset ja varusteet maksavat. Me annamme rahanarvoisia vinkkejä, miten sinä voit hankkia unelmiesi moottoripyörän edullisella kulutusluotolla ja mitä kaikkea kannattaa ottaa huomioon moottoripyörää hankittaessa.

Minkälaisen moottoripyörän hankin?

Siinä, missä auto hankitaan useimmiten käytännön tarpeisiin, on moottoripyörä Suomen olosuhteissa enemmänkin harrasteväline. Koska jokainen harrastaja on erilainen, löytyy myös pyöriä joka lähtöön. Piditpä sitten maastossa kurvailusta tai pitkistä road tripeista. Haluatpa sitten runsaasti tehoa tai nautiskella rauhallisesta menosta. Kaipaatpa sitten paljon säilytystilaa tai mahdollisesti jopa sivuvaunua. Moottoripyöriä löytyy joka lähtöön, joten pyörää valittaessa tarkoitus ratkaisee.

Tarkoituksesta puhuttaessa on hyvä miettiä moottoripyörän kokoa. Tyypillinen ensimmäinen moottoripyörä on 500-kuutioinen pyörä, joiden hinnat liikkuvat 3 000–8 000 euron luokassa. Hintaan vaikuttaa merkittävästi se, onko kyseessä uusi vai käytetty pyörä, sekä pyörän merkki. Suomessa tällä hetkellä myydyimpiä moottoripyörämerkkejä ovat Yamaha, BMW, Honda, KTM, Kawasaki sekä legendaarinen Harley-Davidson. Vaihtoehdot eivät toki näihin pääty, mutta merkkien yleisyys takaa esimerkiksi osaavat mekaanikot pyörien korjauksiin.

Hintahaitari moottoripyörissä on laaja, joten kysymys siitä ostaako uusi vai käytetty, on relevantti. Tällöin kannattaa muistaa samat asiat, kun autojenkin suhteen – uusi moottoripyörä takaa runsaasti huolettomia kilometrejä, mutta myös pikaisen arvon alenemisesta. Käytetyssä vaihtoehdossa houkuttimena toimii taas edullinen hinta, mutta hyvän yksilön löytämisessä ostajalta vaaditaan työtä ja asiantuntemusta. Mikäli kyseessä on ensimmäisen moottoripyörän osto, on kaupoille kannattavaa ottaa mukaan pyöristä tietävä kaveri varmistamaan pyörän kunto.

Mikä on paras tapa rahoittaa moottoripyörä?

Paras moottoripyörälaina riippuu elämäntilanteestasi ja siitä, kuinka olet pitänyt huolta raha-asioistasi. Jos käytössäsi on vapaata vakuutta, vakuudellinen laina on koroltaan edullisin moottoripyörälaina. Mikäli haluat tehdä kaupat nopeasti, on vakuudeton moottoripyörälaina kätevin tapa rahoittaa moottoripyörä.

Vakuudeton laina on lainamuoto, jonka voit käyttää haluamaasi tarkoitukseen. Voit siis samalla lainalla kattaa moottoripyörän lisäksi myös muut kulut kuten ajovarusteet, huollot sekä moottoripyörävakuutuksen. Vakuudettoman moottoripyörälainan hakuprosessi on nopea, etkä tarvitse omaisuutta kuten asuntoa tai arvopapereita lainan vakuudeksi. Lainan vakuutena toimii takaisinmaksukykysi.

Moottoripyörälainaa miettiessä kannatta apuna hyödyntää lainalaskuriamme sopivan lainan löytämiseen. Lainalaskuri auttaa lainaerien, moottoripyörälainan koron ja maksuajan hahmottamisessa. Kokeile maksutonta lainalaskuriamme sivustollamme ja kartoita sinun talouteesi sopiva lainamäärä. Voit siirtyä lainahakemukselle suoraan laskurista.

Miksi ottaisin vakuudettoman lainan?

Vakuudettoman lainan saanti Rahalaitokselta on erittäin helppoa sekä nopeaa. Sillä on mahdollista rahoittaa useita eri hankintoja eri aikaisesti ja vapaasti omien tarpeidesi mukaisesti. Perinteisellä osamaksusopimuksella voit maksaa vain jonkun tietyn yksittäisen hankinnan kuten moottoripyörän ja olet sidottu käyttämään ostopaikkana vain osamaksun tarjoavaa yritystä. Rahalaitoksen moottoripyörälainalla voit maksaa niin moottoripyörän kuin muutkin tarpeesi.

Paljonko moottoripyörälainaa tarvitsen?

Kun moottoripyörälainaa haetaan, sorrutaan usein miettimään vain pyörän ostohintaa eikä huomioida mahdollisia tulevia kustannuksia. Lainan mitoittamisessa on tärkeä huomioida itse ajoneuvon ja polttoaineen lisäksi myös ajovarusteet, joihin kuuluvat kypärä, housut, takki, saappaat ja hanskat. Koska nämä varusteet ovat turvallisuuden kannalta hyvin tärkeitä, ei varusteiden laadussa kannata tinkiä. Hyviin varusteisiin voikin helposti upota tuhannen euroa.

Pyörä on lisäksi syytä vakuuttaa. Vakuutusmaksut riippuvat pyörän tyypistä, iästä ja tehosta sekä kuljettajan iästä. Myös moottoripyörävakuutuksissa on suuria eroja ja nekin on syytä kilpailuttaa samaan tapaan kuin moottoripyörälaina.

Lainasummassa on hyvä ottaa huomioon myös moottoripyörän mahdollisesti kaipaamat remontit ja lisävarustehankinnat. Kätevä harrastaja voi toki säästää pitkän sentin tekemällä remontit itse, mutta uudet rattaat, pyörät, ketjut, öljyt, suodattimet, kytkimet ja muut osat maksavat joka tapauksessa.

Yllä mainittujen menoerien ynnäilyjen jälkeen on syytä siirtyä kilpailuttamaan omien lainatarpeiden kokoinen lainasumma. Edullisen korkotason lainallesi löydät Rahalaitoksen palvelusta, joka kilpailuttaa yhdellä hakemuksella moottoripyörälainasi lukuisilla pankeilla ja luotonmyöntäjällä.

Rahalaitoksen kautta on mahdollista kilpailuttaa maksuttomalla hakemuksella myös esimerkiksi autolaina.

Toni Karinko
Päivitetty: 2023-02-24

Toni on kansainväliseen markkinointijohtamiseen erikoistunut ekonomi, joka on jo pitkään vastannut Rahalaitoksella asiantuntevan sisällön tuottamisesta lukijoille. Hänen kirjoituksiensa taustalla on halu tarjota asiakkaille arvokasta lisätietoa rahoituksista sekä vinkkejä päivittäisen taloudenhallinnan helpottamiseen.

Usein kysytyt kysymykset

Miten haen moottoripyörään rahoitusta?

Täytä lainahakemus huolellisesti sivuillamme ja vertaile lainatarjoukset. Saat kilpailutetut tulokset lähes välittömästi ja voit valita sinulle sopivimman vaihtoehdon.

Tarvitsenko vakuuksia tai takaajia?

Et. Säännölliset palkka- tai eläketulot ja maksuhäiriövapaat luottotiedot toimivat vakuutenasi.

Kuinka kallis on moottoripyörälaina?

Todellinen vuosikorko on aina henkilökohtainen. Oman korkotasosi tarkistat sitoutumatta täyttämällä helpon lainahakemuksen Rahalaitos.fi sivustolta.

Sitoudunko ottamaan moottoripyörälainan?

Lainahakemuksen täyttäminen ja lainatarjousten vertailu ei sido tai hakijaa mihinkään. Jos päätät hyväksyä jonkun sinulle tehdyistä lainatarjouksista, tapahtuu sopimuksen allekirjoitus erikseen.

Mikä on pisin laina-aika moottoripyörälainalle?

Pisin laina-aika on 180 kuukautta. Yleisimmin moottoripyörälainan takaisinmaksuajaksi otetaan 5 – 7 vuotta.

Kuinka paljon voin hakea lainaa moottoripyörään?

Rahalaitoksen kautta voit hakea lainaa moottoripyörään 500 eurosta jopa 70 000 euroon asti. Kaikki välittämämme lainat ovat vakuudettomia.

Kuinka nopeasti saan rahat käyttöön?

Rahat siirretään tilillesi nopeasti, usein saman päivän aikana lainasopimuksen allekirjoitettuasi.

Kuka voi hakea moottoripyörälle rahoitusta?

Rahoitusta moottoripyörään voi hakea täysi-ikäinen, jolla on säännölliset tulot ja luottotiedot kunnossa.

Mistä löydän edullisen moottoripyörälainan?

Löydät edullisen lainan Rahalaitoksen sivuilta kilpailuttamalla yhdellä hakemuksella useita pankkeja ja luotontarjoajia. Saamistasi tarjouksistasi saat itse valita sopivimman.

Yhteistyökumppaneitamme

Näytä lisää