Moottoripyörälaina – Kilpailuta laina ja säästä

Moottoripyörälaina – Kilpailuta ja säästä 

Moottoripyöräily on viime aikoina kasvattanut suosiotaan valtavasti ja kotimaanmatkailun kasvaessa tarjoaa moottoripyörän hankinta elämyksiä ja vapauden tuntua, kun kahvasta vääntäen kaarrat maantielle. Moottoripyörän hankinta vaatii kuitenkin usein melkoisen rahallisen panostuksen ja usein tarvitaan myös lainanottoa. Moottoripyörän oston rahoituksen vaihtoehtoja miettiessä kannattaa olla tarkkana, koska moottoripyörälainan korko vaihtelee suurestikin.

Moottoripyörän hankinta nousee usein esiin keväisin ja kesällä kun Rahalaitos.fi kilpailutuspalvelun asiakkailta kysytään syytä lainan ottoon. Tässä artikkelissa kerromme moottoripyörälainan kilpailutukseen ja valintaan liittyvistä asioista. Miten löytää edullinen moottoripyörälaina ja mitä pitää huomioida lainan ehdoissa.

Jos olet ostamassa moottoripyörää liikkeestä, sinulle tarjotaan todennäköisesti rahoitusta tai osamaksua maksuvaihtoehtona. Vaihtoehtojen vertailu voi kuitenkin tuottaa suuriakin säästöjä ja liikkeen tarjoamat rahoitusvaihtoehdot eivät suinkaan aina ole halvimpia. Kilpailuttaminen on hyvä keino varmistaa, että moottoripyörälainan korko on kilpailukykyinen.

Moottoripyörälainan kilpailutus kannattaa

Mistä laina moottoripyörään kannattaa ottaa? Rahalaitos.fi palvelun kautta on mahdollista saada lainaa moottoripyörään ilman vakuuksia jopa 70 000 euroon asti. Moottoripyörälainan vertailu palvelussa on helppoa ja voit itse vapaasti päättää mistä pyörän hankit.  Kauttamme haetun lainan voit käyttää vapaasti moottoripyörän hankintaan niin liikkeestä kuin yksityiseltä myyjältä tai vaikka ulkomailta. Voit tehdä nopean ja ilmaisen lainavertailun sivustollamme ja saat lainatarjoukset kerralla useilta eri pankeilta muutamassa minuutissa. Voit verrata tarjouksia moottoripyörälainasta palvelussamme omassa rauhassa ja et joudu sitoutumaan mihinkään ellet löydä tarjouksista mieleistäsi lainaa.

Moottoripyörälainan korko on vakuudettomassa lainassa usein korkeampi, kuin jos sinulla on lainalle reaalivakuuksia kuten kiinteistöjä, joiden vakuusarvoa voidaan käyttää panttina lainalle.  Moottoripyörälainassa marginaali on vakuudellisessakin lainassa usein korkeampi kuin asuntoa hankittaessa, joten korkotason ollessa alhaalla saattaa vakuudeton moottoripyörälaina olla hyvinkin kilpailukykyinen, varsinkin jos lainasumma on pienempi.

Kilpailutuspalvelun käyttö helpottaa moottoripyörälainan vertailua

Moottoripyörälainan korot ja kulut eroavat paljon pankista ja lainan suuruudesta riippuen. Tämän takia on hyvä vertailla moottoripyörälainoja eri pankkien välillä. Pienetkin erot lainan marginaalissa voivat kasvaa suuriksi pitkällä laina-ajalla.  Kilpailuttamista helpottaa lainankilpailutuspalvelun käyttö, josta on tullut suosittu tapa etsiä edullista lainaa. Moottoripyörälainan kilpailuttaminen palvelumme kautta nopeuttaa vaihtoehtojen vertaamista, kun etsimme puolestasi yhdellä hakemuksella tarjouksia moottoripyörälainasta jopa 25 lainantarjoajalta ja esittelemme parhaat tarjoukset helposti vertailtavassa muodossa.

Kaikki kauttamme lainaa tarjoavat pankit toimivat joustavasti moottoripyörälainan takaisinmaksun suhteen. Voit vaivattomasti ja ilman lisäkuluja lyhentää lainaasi kerralla enemmän kuin sovittu kuukausieräsi. Voit myös maksaa koko lainan kerralla pois ilman lisäkustannuksia.

Kilpailuta moottoripyörälaina helposti Rahalaitos.fi palvelussa.

Miten haen moottoripyörälainaa?

Vakuudettoman motolainan hakeminen kilpailutuspalvelumme avulla on helppoa ja nopeaa. Toimi seuraavasti:

  • Täytä lainahakemus Rahalaitos.fi palvelussa.
  • Saat tarjoukset moottoripyörälainasta Oma Rahalaitos -palveluun.
  • Vertaa saamiasi tarjouksia ja valitse sinulle sopivin laina.
  • Tee kaupat pyörästä!

Kuka voi hakea lainaa moottoripyörään?

Perusvaatimukset lainansaamiseen ovat säännölliset eläke– tai palkkatulot sekä puhtaat luottotiedot. Iältään lainanhakijan tulee olla vähintään 20-vuotias.

Voiko saada lainaa ulkomailta tuotavaan moottoripyörään?

Rahalaitos.fi palvelun kautta haetun lainan käyttökohteen voit päättää itse. Eli voit ostaa moottoripyörän ulkomailta, yksityiseltä myyjältä tai liikkeestä.

Miten nopeasti saan rahat tililleni?

Hyväksyttyäsi ja allekirjoitettuasi sopimuksen voit saada rahat tilillesi jopa samana päivänä. Viimeistään kuitenkin kahden pankkipäivän aikana.

 

Yksi hakemus, monta tarjousta

Rahalaitos

Kuka voi hakea lainaa Rahalaitokselta?

Ikä:

Sinun tulee olla vähintään 20-vuotias.

Tulot:

Sinulla tulee olla yli 7200 € vuositulot.

Haettava lainamäärä:

Voit hakea kauttamme lainaa 500 €:sta aina 70 000 € asti.

Maksuhistoria:

Sinulla ei saa olla julkisia maksuhäiriöitä.

Vakuudet:

Meiltä voit aina hakea lainaa ilman vakuuksia.

Yhteistyökumppaneitamme