Häälaina auttaa järjestämään elämäsi juhlat

Häät ovat elämän kohokohta, eikä niiden järjestelyissä tee mieli säästää yksityiskohdissa eikä rahassa. Häälaina onkin yhä yleisempi tapa rahoittaa hääjuhla.  Häiden järjestäminen on kallista ja rahojen säästämiseen kuluu pitkä aika.  Suomalaiset haluavat edelleen juhlistaa avioitumistaan ystävien ja sukulaisten ja ystävien kanssa. Onneksi nykyään on mahdollista rahoittaa juhlapäivä myös häälainalla.

Lainasumma 

Laina-aika 

vuotta

+
+
Arvioitu kuukausierä 0 €/kk
Tarvitsemme puhelinnumerosi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä lainahakemukseen liittyen.
Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä lainahakemukseen liittyen. Jos sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun soittamalla numeroon 0942456000.
Valitse työsuhteesi tyyppi. Jos olet vanhempainvapaalla tai kuntoutuksessa, valitse työpaikka, josta olet vapaalla. Jos sinulla on useita työtehtäviä, valitse se, joka on päätyösi. Valinta "Eläkeläinen" sisältää myös varhaiseläkkeelle jääneet.
Haettu lainasumma

15000

           
Laina-aika

8 vuotta

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 0 % laskettuna lainasummalle 0 €, kun takaisinmaksuaika on 8 vuotta, tilinhoitomaksu false €, avausmaksu false € ja nimelliskorko NaN %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 0 €, eli 0 €/kk. Luottokortti todellinen vuosikorko voi olla 21,34% laskettuna käytetylle lainalle 1500€, kun takaisinmaksuaika on yksi vuosi ja nimelliskorko on 19,50 % Takaisinmaksettava summa on tällöin yhteensä 1663 € eli 139€ kuukaudessa. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 60000 €.

Häälaina apuna unelmajuhlien järjestämisessä

Suurien häiden järjestäminen on kallista puuhaa ja kannattaakin suunnitella hääbudjetti tarkkaan, koska rahaa kuluu juhlien järjestelyssä yllättävänkin moniin erilaisiin asioihin. Ruoka ja juomatarjoilun lisäksi rahaa kuluu niin hääpukuun, sormuksiin kuin hääpaikkaan ja sen koristeluihinkin. Häälaina antaa joustoa ja mahdollistaa juhlien järjestämisen monelle hääparille.

Yhä useammat hääparit päättävät rahoittaa juhlien toteuttamisen häälainalla. Hääjuhlia on erilaisia kuten ihmisiäkin ja osa haluaa pitää hillitymmät ja vaatimattomammat häät. Tärkeitä häissä on tietysti rakkauden juhliminen läheisten kanssa ja jokainen pari miettii, miten haluaa häitään juhlia. Häiden rahoitus on kuitenkin myös mietittävä ja tässä kerromme mitä häälainan ottamisessa on tärkeää huomioida.

Häälaina auttaa juhlan toteuttamisessa

Jos säästöjä hääjuhlan järjestämiseen ei ole ehtinyt kertyä tarpeeksi, häälainan hakeminen voi olla hyvä vaihtoehto. Häälaina auttaa toteuttamaan juuri sellaiset häät kuin haluatte. Hääparilla on myös mahdollisuus saada paremmat lainaehdot, koska lainasta vastaa luonnollisesti kaksi henkilöä.

Häälainan ottaminen kannattaa kuitenkin keskustella yhdessä tarkkaan, koska lainan maksaminen voi kestää useita vuosia ja sen suuruus ja juhlien puitteet kannattaa miettiä siten että kulut ovat parin tulevaisuuden kannalta järkevällä tasolla.

 

Näin kilpailutat häälainan

Häälainan kilpailuttaminen Rahalaitos.fi palvelussa on nopeaa, helppoa eikä sido lainan ottamiseen. Täyttämällä hakemuksen sivuillamme saat hetkessä useita tarjouksia häälainasta. Palvelussamme voitte kaikessa rauhassa vertailla saamianne palveluita ja valita sopivimman häälainan.  Häälainan kilpailutus auttaa pitämään hääbudjetin kasassa ja voitte valita haluamanne maksuajan ja sopivan kuukausierän lainalle.

Rahalaitoksen kautta voi hakea häälainaa jopa 60 000 euroa. Lainalaskurin avulla voit valita sopivan kuukausierän ennen häälainahakemuksen täyttämistä. Rahalaitos.fi palvelun kautta otettu vakuudeton häälaina ei vaadi sinulta vakuuksia eikä takaajia.

Kilpailuta häälaina helposti Rahalaitos.fi palvelussa.

Lainaa häihin nopeasti

Rahalaitos kilpailuttaa häälainan useilla pankeilla ja lainantarjoajilla. Saat tarjoukset muutamassa minuutissa ja parhaimmillaan häälaina on maksettu tilillesi jo samana päivänä. Häiden budjetointi on haastavaa ja joskus voi tulla yllättäviäkin kuluja viime hetkillä. Tällaisessa tilanteessa ei tärkeällä hetkellä kannata ottaa liikaa stressiä, vaan lainan voi hakea palvelumme kautta nopeasti.  Rahalaitoksen kumppanien tarjoavat pikalainat ovat aina joustavia ja voit maksaa lainan aina pois nopeammin tai vaikka kerralla.

Mistä haen lainaa häihin?

Häiden järjestämiseen on saatavilla vakuudetonta lainaa. Rahalaitos.fi kilpailutuspalvelu auttaa löytämään edullisen vaihtoehdon häälainalle. Kilpailutamme lainan kymmenillä lainantarjoajilla ja nopeimmillaan häävalmisteluihin tarvittavat rahat ovat tilillä jo samana päivänä.

Miten häälainaa haetaan?

Vakuudettoman häälainan hakeminen kilpailutuspalvelumme avulla on helppoa ja nopeaa. Toimi seuraavasti:

  • Täytä lainahakemus Rahalaitos.fi palvelussa.
  • Saat tarjoukset häälainasta Oma Rahalaitos -palveluun.
  • Vertaa saamiasi tarjouksia ja valitse sinulle sopivin laina.
  • Järjestä elämäsi juhlat!

Hae lainaa häihisi nyt!

Kuka voi hakea häälainaa?

Perusvaatimukset lainansaamiseen ovat säännölliset palkkatulot sekä puhtaat luottotiedot. Iältään lainanhakijan tulee olla vähintään 20-vuotias.

Mikäli täytät ylläolevat vaatimukset, voit hakea Rahalaitoksen kautta häitäsi varten lainaa heti.

Miten nopeasti saan rahat tililleni?

Hyväksyttyäsi ja allekirjoitettuasi sopimuksen voit saada rahat tilillesi jopa samana päivänä. Viimeistään kuitenkin kahden pankkipäivän aikana.

Miten järjestän häät edullisesti?

Itse tekemällä voi säästää paljon häiden järjestelyissä. Myös tuttavien hyödyntäminen esimerkiksi ohjelman järjestelyissä säästää rahaa.

Usein isoin kustannus häissä ovat ruoka ja juomakulut. Osa tarjoiluista voidaan myös valmistaa itse tai lähipiirissä. Jos päädytään hankkimaan tarjoilut pitopalvelun kautta, kannattaa muistaa kilpailutus siinäkin kohtaa. Juomatarjoilun osalta oleellista on juhlapaikan alkoholiluvat ja käytännöt. Jos on mahdollista tuoda omat ruokajuomat, on säästö suuri verrattuna ravintolahintoihin. Nykyään usein myös vieraat voivat maksaa itse osan juomistaan.

Usein kysytyt kysymykset

Kuka voi hakea häälainaa?

Perusvaatimukset lainansaamiseen ovat säännölliset palkkatulot sekä puhtaat luottotiedot. Iältään lainanhakijan tulee olla vähintään 20-vuotias.

Miten järjestän häät edullisesti?

Itse tekemällä voi säästää paljon häiden järjestelyissä. Myös tuttavien hyödyntäminen esimerkiksi ohjelman järjestelyissä säästää rahaa. Usein isoin kustannus häissä ovat ruoka ja juomakulut. Osa tarjoiluista voidaan myös valmistaa itse tai lähipiirissä. Jos päädytään hankkimaan tarjoilut pitopalvelun kautta, kannattaa muistaa kilpailutus siinäkin kohtaa. Juomatarjoilun osalta oleellista on juhlapaikan alkoholiluvat ja käytännöt. Jos on mahdollista tuoda omat ruokajuomat, on säästö suuri verrattuna ravintolahintoihin. Nykyään usein myös vieraat voivat maksaa itse osan juomistaan.

Miten nopeasti saan häälainan tililleni?

Hyväksyttyäsi ja allekirjoitettuasi sopimuksen voit saada rahat tilillesi jopa samana päivänä. Viimeistään kuitenkin kahden pankkipäivän aikana.

Toni Karinko
Päivitetty: 2024-06-19

Toni on kansainväliseen markkinointijohtamiseen erikoistunut ekonomi, joka on jo pitkään vastannut Rahalaitoksella asiantuntevan sisällön tuottamisesta lukijoille. Hänen kirjoituksiensa taustalla on halu tarjota asiakkaille arvokasta lisätietoa rahoituksista sekä vinkkejä päivittäisen taloudenhallinnan helpottamiseen.

Yksi hakemus, monta tarjousta

Kuka voi hakea häälainaa Rahalaitokselta?

Ikä:
Lainan hakeminen vaatii 20-vuoden ikää.

Tulot:
Tulojen on oltava vähintään 600 € kuukaudessa.

Haettava lainamäärä:
Lainaa voi hakea tarpeen mukaan 500 €:sta aina 60 000 € asti.

Maksuhistoria:
Maksuhäiriömerkintöjä ei tulisi olla.

Vakuudet:
Voit aina hakea häälainaa ilman vakuuksia.

Yhteistyökumppaneitamme

Näytä lisää