Turvavakuutus

Rahalaitos on ruotsalainen vakuutusedustaja, jota valvoo Ruotsin finanssivalvonta. Rahalaitos harjoittaa rajat ylittävää vakuutusten välitystoimintaa Suomessa. Nämä tiedot ovat tarkistettavissa osoitteessa www.fi.se. Vakuutus asiakaspalvelun aukioloajat Maanantai – Perjantai 08:45-16:15.

  • Tärkeä suoja
  • Turvaa taloutesi
  • Ota yhteyttä allekirjoittaaksesi

 

Tuloturvavakuutus

Hyvä vakuutus auttaa taloudellisesti, kun elämässä tulee eteen yllättäviä käänteitä. Siksi me tarjoamme Rahalaitoksen tuloturvavakuutusta. Vakuutus auttaa kattamaan kiinteät kuukausikulusi yllättävän työttömyyden tai sairauden sattuessa tai joutuessasi lähiomaisen hoitovapaalle.

Vakuutusehdot ja vahinkoilmoituksen tiedot löytyvät alta.

Vakuutuskauden aikana tapahtuneesta vahingosta on ilmoitettava välittömästi vakuutuksenantajan asiamiehelle ensisijaisesti ohessa olevan linkin kautta: https://vanameyde.jotform.com/form/240501923011338 tai olemalla yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla vakuutuksenantajaan Van Ameyde Krogius Ab, Y-tunnus 1473901-7, Sturenkatu 16, 00510 Helsinki, puhelin: 045 636 6597, sähköposti: claims.finland@krogius.com.

Henkivakuutus

Pahimman tapahtuessa voi olla mukava tiedää, ettei läheistesi tarvitse kantaa taloudellista huolta. Rahalaitos Henkivakuutus maksaa lähiomaisillesi korvauksen, jos menehdyt ennenaikaisesti.

Alta löydät kuolemasta ilmoittamisen ehdot ja lomakkeen.

Korvausratkaisussa käytämme korvausyhtiö Crawford & Company Finland Oy:tä. Vahinkoilmoituksen voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen finland@crawco.fi. Jos haluat tehdä vahinkoilmoituksen puhelimitse, voit tehdä sen soittamalla Crawfordin numeroon: 09 2513 7541.