Lainaa 15 000 euroa alkaen 141€/kk

Rahalaitoksen kautta voit löytää edullisen lainan

Kilpailuttamalla lainan Rahalaitoksella voit löytää edulliset lainatarjoukset. Kun haet 15 000 euron lainaa sivustomme kautta, lähetämme hakemuksesi automaattisesti eteenpäin yhteistyöpankeillemme ja muille rahoituslaitoksille. Sinä saat yhdellä hakemuksella jopa monta lainatarjousta ja voit valita näistä sinulle parhaiten sopivan.

Lainasumma 

Laina-aika 

vuotta

+
+
Arvioitu kuukausierä 0 €/kk
Tarvitsemme puhelinnumerosi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä lainahakemukseen liittyen.
Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä lainahakemukseen liittyen. Jos sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun soittamalla numeroon 0942456000.
Valitse työsuhteesi tyyppi. Jos olet vanhempainvapaalla tai kuntoutuksessa, valitse työpaikka, josta olet vapaalla. Jos sinulla on useita työtehtäviä, valitse se, joka on päätyösi. Valinta "Eläkeläinen" sisältää myös varhaiseläkkeelle jääneet.
Haettu lainasumma

15000

           
Laina-aika

8 vuotta

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 0 % laskettuna lainasummalle 0 €, kun takaisinmaksuaika on 8 vuotta, tilinhoitomaksu false €, avausmaksu false € ja nimelliskorko NaN %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 0 €, eli 0 €/kk. Luottokortti todellinen vuosikorko voi olla 21,34% laskettuna käytetylle lainalle 1500€, kun takaisinmaksuaika on yksi vuosi ja nimelliskorko on 19,50 % Takaisinmaksettava summa on tällöin yhteensä 1663 € eli 139€ kuukaudessa. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 60000 €.

Säästä aikaa, vaivaa ja rahaa Rahalaitoksen avulla

Sinä täytät vain yhden hakemuksen ja voit saada monta lainatarjousta. Kuvittele kuinka paljon aikaa sinulla menisi, jos joutuisit täyttämään lainahakemuksen yksitellen eri pankeille! Sen lisäksi että autamme säästämään sinulta aikaa ja vaivaa, autamme säästämmään myös lainakuluissa – koska sinä saat täyden tiedon lainojen hinnoista ja voit valita niistä edullisimman.

Miten lainan hakeminen tapahtuu?

Teet hakemuksen helposti netissä. Siihen menee vain muutama minuutti. Aloita valitsemalla lainan suuruus (esim. 15 000 euroa) ja sen jälkeen laina-aika (2-12 vuotta). Täytä sen jälkeen omat henkilö- ja yhteystietosi, näiden tietojen lisäksi tarvitsemme myös tietoja sinun työsuhteesta ja asumismuodosta. Lähetettyäsi lomakkeen näet saamasi lainatarjoukset heti ja voit valita niistä parhaan.

Koska rahat maksetaan tilille? Koska Rahalaitos ei itse myönnä lainoja, emme valitettavasti voi vaikuttaa siihen kuinka nopeasti rahat näkyvät tililläsi. Yhteistyökumppanimme lupaavat tehdä luottopäätöksen jopa 5 minuutin sisällä hakemuksesta ja parhaissa tapauksissa saat rahat tilille jo saman päivän aikana.

 

Millä ehdoilla voin lainata 15 000 euroa?

Kaikki yhteistyökumppanimme harjoittavat vastuullista luotonantoja eivätkä he myönnä lainaa kenelle tahansa. Koska lainaaminen tapahtuu ilman vakuuksia tai takaajia, ovat he asettaneet nämä perusehdot lainan myöntämiselle. Jotta voit saada 15 000 euron lainan, tulee sinun täyttää nämä ehdot:

  • Sinulla on yli 600 € kuukausitulot,
  • Olet vähintään 20-vuotias,
  • Sinulla ei ole julkisia maksuhäiriömerkintöjä.

Huomaa, että samoilla ehdoilla sinun on myös mahdollista hakea esimerkiksi lainaa 20000 euroa.

15 000 euron laina ilman vakuuksia tai takaajia

Voit hakea 15 000 euroa lainaa ilman vakuuksia tai takaajia. Luotonantaja tarkistaa luottotietosi ja maksukykysi ennen lainan myöntämistä (tästä syystä kysymme mm. asumismuodostasi ja työsuhteestasi). Tämä vaikuttaa osittain siihen että lainan hakeminen Rahalaitoksen kautta on helpompaa ja nopeampaa kuin tavallisen vakuudellisen lainan hakemisessa pankista.

Toni Karinko
Päivitetty: 2023-02-17

Toni on kansainväliseen markkinointijohtamiseen erikoistunut ekonomi, joka on jo pitkään vastannut Rahalaitoksella asiantuntevan sisällön tuottamisesta lukijoille. Hänen kirjoituksiensa taustalla on halu tarjota asiakkaille arvokasta lisätietoa rahoituksista sekä vinkkejä päivittäisen taloudenhallinnan helpottamiseen.

Usein kysytyt kysymykset

Kuka voi saada lainaa 15000 euroa

Kumppanimme ovat vastuullisia luotonantajia eivätkä he tahdo, että joudut taloudellisiin vaikeuksiin lainaamisen takia. Tästä syystä sinun täytyy täyttää seuraavat ehdot, jotta voit saada lainaa 15000 euroa:

– Sinulla on yli 600 € kuukausitulot
– Olet vähintään 20-vuotias,
– Sinulla ei ole julkisia maksuhäiriömerkintöjä.

Kuinka nopeasti voin saada lainaa 15000 euroa?

Koska Rahalaitos ei ole luotonmyöntäjä, emme valitettavasti voi vaikuttaa siihen koska sinä saat rahat tilille. Me toimitamme hakemuksesi sähköisesti suoraan pankeille ja saat luottopäätöksen heti täytettyäsi hakemuksen. Useimmat kumppaneistamme lupaavat, että parhaimmassa tapauksessa saat rahat tilille jopa saman päivän aikana.

Voinko hakea lainaa 15000 euroa maksutta?

Rahalaitoksen palvelussa lainan hakeminen on aina täysin maksutonta. Et myöskään sitoudu vielä mihinkään, kun täytät lainahakemuksen ja haet lainaa palvelussamme. Voit rauhassa vertailla saamiasi tarjouksia ja halutessasi nostaa itse valitsemasi lainan.

Voiko saada 15000 euroa lainaa ilman säästöjä?

Rahalaitoksen kumppanina toimivat lainantarjoajat eivät vaadi lainan saamiseen säästöjä tai muita vakuuksia. Lainaa voi siis saada vaikka sinulla ei olisi säästöjä.

Yksi hakemus, monta tarjousta

Kuka voi hakea lainaa Rahalaitokselta?

Ikä:
Sinun tulee olla täyttänyt 20 vuotta.

Tulot:
Sinun kuukausitulot tulee olla yli 600 €.

Haettava lainamäärä:
Haettavat lainasummat 500 € – 60 000 €.

Maksuhistoria:
Sinulla ei tule olla julkisia maksuhäiriöitä.

Vakuudet:
Lainaa ei vaadi vakuuksia.

Yhteistyökumppaneitamme

Näytä lisää