Lainaa 15 000 euroa alkaen 187€/kk

Rahalaitoksen kautta saat aina edullisimman nettilainan

Rahalaitoksen kautta löydät aina edullisimman lainan. Kun haet 15 000 euron lainaa sivustomme kautta, lähetämme hakemuksesi automaattisesti eteenpäin pankeille ja muille rahoituslaitoksille. Sinä saat yhdellä hakemuksella monta lainatarjousta ja voit valita näistä sinulle parhaiten sopivan.

Säästä aikaa, vaivaa ja rahaa Rahalaitoksen avulla

Sinä täytät vain yhden hakemuksen ja saat monta lainatarjousta. Kuvittele kuinka paljon aikaa sinulla menisi jos joutuisit täyttämään lainahakemuksen jokaiselle noin 15 pankille erikseen! Sen lisäksi että säästämme sinulta aikaa ja vaivaa, säästämme myös lainakuluissa - koska sinä saat täyden tiedon lainojen hinnoista ja voit valita niistä edullisimman.

Miten lainan hakeminen tapahtuu?

Teet hakemuksen helposti netissä. Siihen menee vain muutama minuutti. Aloita valitsemalla lainan suuruus (esim. 15 000 euroa) ja sen jälkeen laina-aika (2-12 vuotta). Täytä sen jälkeen omat henkilö- ja yhteystietosi, näiden tietojen lisäksi tarvitsemme myös tietoja sinun työsuhteesta ja asumismuodosta. Lähetettyäsi lomakkeen näet saamasi lainatarjoukset heti ja voit valita niistä parhaan.

Koska rahat maksetaan tilille? Koska Rahalaitos ei itse myönnä lainoja, emme valitettavasti voi vaikuttaa siihen kuinka nopeasti rahat näkyvät tililläsi. Yhteistyökumppanimme lupaavat tehdä luottopäätöksen jopa 5 minuutin sisällä hakemuksesta ja parhaissa tapauksissa saat rahat tilille jo saman päivän aikana.

Millä ehdoilla voin lainata 15 000 euroa?

Kaikki yhteistyökumppanimme harjoittavat vastuullista luotonantoja eivätkä he myönnä lainaa kenelle tahansa. Koska lainaaminen tapahtuu ilman vakuuksia tai takaajia, ovat he asettaneet nämä perusehdot lainan myöntämiselle. Jotta voit saada 15000 euron lainan, tulee sinun täyttää nämä ehdot:

  • Sinulla on yli 7 200 € vuositulot,
  • Olet vähintään 20-vuotias,
  • Sinulla ei ole julkisia maksuhäiriömerkintöjä.

15 000 euron laina ilman vakuuksia tai takaajia

Voit lainata 15000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia. Luotonantaja tarkistaa luottotietosi ja maksukykysi ennen lainan myöntämistä (tästä syystä kysymme mm. asumismuodostasi ja työsuhteestasi). Tämä vaikuttaa osittain siihen että lainan hakeminen Rahalaitoksen kautta on helpompaa ja nopeampaa kuin tavallisen vakuudellisen lainan hakemisessa pankista.

Lainahakemus
Lainan hakeminen on maksutonta eikä se sido sinua mihinkään
Sivusto on suojattu

Lainan suuruus

Laina-aika

Lainan kuukausierä*: 23 / kk
Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko 10,4%, Todellinen vuosikorko 10,91%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut €, Kokonaiskulut €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Lainojen todellinen vuosikorko on minimissään 4,5 % ja maksimissaan 50,5%.
(Yhteishakijan kanssa saat paremman lainatarjouksen)
Yleistiedot
Lainahakemuksesi on otettu käsittelyyn! Täytäthän tarkentavat tiedot, niin saat lainapäätöksen mahdollisimman nopeasti.
* Esimerkkilaskelma: Todellinen vuosikorko on 9,11 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaika on 5 vuotta, esimerkkikorko 8,75 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 12 382 €, eli 206 €/kk. Laina-aika 1-15 vuotta, todellinen vuosikorko 4,5%-50,5%.
Nordax Avida Euroloan Svea Halino Lainaamo BigBank Saldo Collector CashBuddy Fellow Finance Ostosraha Credento Credigo MyLender Balanzia Monobank Lainaaja Resurs Bank Laina.fi Komplett Bank Surimo Mastercard Tuohi

Täytät vain yhden lainahakemuksen. Me toimitamme sen usealle lainanmyöntäjälle. Valitset itse parhaiten sopivan lainatarjouksen. Usein saat lainatarjoukset jo saman päivän aikana.

Asiakaspalvelu

Vastaamme yhteydenottopyyntöihin mahdollisimman pian aukioloaikoinamme.

Tietoturvasyistä emme voi antaa asiakaskohtaisia tietoja avoimeen lainahakemukseen liittyen sähköpostitse. Hakemukseen liittyen kirjaudu Oma Rahalaitos -palveluun tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme, puh (09) 2311 3670.

Rahalaitos.fi / Eone Oy
Osoite

Kalevantie 7 C
33100 Tampere

Y-tunnus

1716336-7

Luottotiedustelut
Puhelin

09 2311 3670
(ma-to 9:30-16:30, pe 9:30-15:00)

Fax

03 3392 6261

Sähköposti

info@rahalaitos.fi

Lisätiedot
  • Yritys
  • Tietosuojaseloste
  • Tietoja evästeistä