Lainaa heti

Lainasumma 

Laina-aika 

vuotta

+
+
Arvioitu kuukausierä 0 €/kk
Tarvitsemme puhelinnumerosi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä lainahakemukseen liittyen.
Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä lainahakemukseen liittyen. Jos sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun soittamalla numeroon 0942456000.
Valitse työsuhteesi tyyppi. Jos olet vanhempainvapaalla tai kuntoutuksessa, valitse työpaikka, josta olet vapaalla. Jos sinulla on useita työtehtäviä, valitse se, joka on päätyösi. Valinta "Eläkeläinen" sisältää myös varhaiseläkkeelle jääneet.
Haettu lainasumma

15000

           
Laina-aika

8 vuotta

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on NaN % laskettuna lainasummalle 0 €, kun takaisinmaksuaika on 8 vuotta, tilinhoitomaksu 0 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 8,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 0 €, eli 0 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 € – 60000 €.

Monissa elämäntilanteissa voi ilmetä tarve nopealle taloudelliselle tuelle. Saatat tarvita lainaa esimerkiksi odottamattomiin laskuihin, terveyskuluihin tai rikkoutuneen kodinkoneen tilalle hankittavaan uuteen laitteeseen. Tämän tyyppisiin tilanteisiin Lainaa heti -palvelut tarjoavat mahdollisuuden saada raha, mikäli omat säästöt eivät riitä näitä kattamaan.

Rahalaitos on palvelu, jonka kautta voit hakea heti lainaa pieniin ja suuriin äkillisiin tarpeisiin. Maksuton palvelumme palvelee sinua kellon ympäri ja kauttamme kilpailutettavat lainat ovat aina vakuudettomia. Alta voit tutustua tarkemmin lainapalveluumme.

 

Lainaa heti tilille

Lainaa heti -palveluilla on monia etuja verrattuna perinteisiin pankkilainoihin:

Nopeus: Kuten nimestäkin voi päätellä, lainaa heti -palvelut tunnetaan erityisesti nopeudestaan. Esimerkkinä Rahalaitoksen lainapalvelussa saat lainapäätöksen välittömästi tehtyäsi lainahakemuksen.

Kätevyys: Lainan hakeminen palvelussamme on vaivatonta ja vaatii vain muutaman yksinkertaisen askeleen. Tarjoamme sinulle sivuillamme maksuttoman sähköisen lainahakemuksen, joka on täytettävissä verkossa esimerkiksi tietokoneella tai puhelimella.

Laaja valikoima: Lainaa heti -palvelut eivät rajoitu vain tiettyihin lainatyyppeihin. Voit hakea kauttamme useita eri lainatyyppejä, kuten kulutusluottoa, yhdistelmälainaa, luottokorttia tai joustoluottoja. Tulevaisuudessa kauttamme on mahdollista hakea myös asuntolainaa.

Kilpailukykyiset korot: Vaikka lainaa heti -palvelut ovat nopeita, niiden tarjoamat korot voivat olla kilpailukykyisiä. Vertailemalla kauttamme useita suomalaisia ja pohjoismaisia pankkeja voit löytää parhaat lainaehdot omiin tarpeisiisi.

Joustavuus: Lainaa heti -palvelut tarjoavat usein joustavia takaisinmaksuvaihtoehtoja. Voit valita kauttamme lainasummasta riippumatta juuri sinulle sopivan takaisinmaksuajan ja tavan, joka sopii omaan taloudelliseen tilanteeseesi.

Lainaa heti tilille 24h 

Kun etsit nopeaa ja vaivatonta tapaa saada lainaa heti tilille 24h ilman vakuuksia, voi Rahalaitos olla juuri se ratkaisu, jota olet etsinyt. Rahalaitos on luotettava lainanvälityspalvelu, joka auttaa sinua löytämään parhaat lainatarjoukset eri lainanantajilta.

Parasta on, että voit tehdä tämän kellon ympäri, ja palvelun käyttäminen on aina täysin maksutonta. Teitpä hakemuksen milloin tahansa, saat automaattisten prosessien ansiosta lainapäätöksen sekä ensimmäiset lainatarjoukset jo muutaman minuutin sisällä hakemuksen lähettämisestä.

Mistä lainaa heti?

Lainaa heti -palveluita löytyy verkosta useita, joten on kannattavaa tutkia niiden luotettavuus ja kotimaisuus. Takavuosien pikavippifirmat eivät noudattaneet eettisiä periaatteita, mutta onneksi ne ovat suurimmilta osin jo poistuneet kuvista.

Palvelut, joista nykyään saa nopeasti lainaa tilille, eivät siis ole sama asia kuin nämä pahamaineiset pikavippifirmat. Rahalaitoksen lainankilpailutuspalvelu on jo yli 10 toimintavuotensa aikana palvellut yli 400 000 asiakasta ja auttanut heitä löytämään oikeat lainaratkaisut.

Mitä harkita ennen lainan hakemista?

Vaikka lainaa heti -palvelut tarjoavat nopeaa apua, on tärkeää harkita huolellisesti omia taloudellisia tarpeitasi ja mahdollisuuksiasi ennen lainan hakemista. Muutamia tärkeitä huomioitavia seikkoja ovat:

Lainan tarve: Selvitä ensin, tarvitsetko todella lainaa ja mihin tarkoitukseen. Onko lainan ottaminen välttämätöntä vai onko olemassa muita vaihtoehtoja?

Takaisinmaksukyky: Arvioi oma taloudellinen tilanteesi realistisesti. Voitko varmasti maksaa tarvitsemasi lainan takaisin sovitussa ajassa?

Korot ja kulut: Kun kilpailutat kauttamme lainatarjouksia, muista aina tutustua lainojen korkoihin ja muihin kuluihin huolellisesti ennen päätöksen tekemistä.

Vertaile tarjouksia: Oma Rahalaitos -palvelussamme pääset vertailemaan kaikki saamasi tarjoukset ja sinä valitset niistä sopivimman. Lainahakemuksen teko ja tarjousten vertailu ei sido sinua ottamaan lainaa kauttamme.

Asiakaspalautteet: Lue muiden asiakkaiden kokemuksia palvelusta, ja tarkista näin palvelun luotettavuus. Rahalaitoksen asiakkaiden kirjoittamia kokemuksia voit lukea sivultamme kokemuksia.

Lainaa heti -palvelut voivat tarjota nopeaa taloudellista apua monissa tilanteissa, mutta niitä tulisi käyttää harkiten ja vastuullisesti. Tutkimalla huolellisesti eri lainakumppaneidemme tarjouksia ja tekemällä perusteltu päätös voit varmistaa, että saat parhaat mahdolliset ehdot oman tilanteesi huomioon ottaen.

Lainaa heti ilman liitteitä

Lainaa heti -palveluiden etuna on se, että turha paperisota jää taka-alalle. Rahalaitoksen kaikki lainat ovat vakuudettomia, joten et tarvitse lainan hakemiseen mitään vakuuksia tai takaajia. Näin voit hakea helposti lainaa heti ilman liitteitä kauttamme.

Tosin, joitakin liitteitä kysytään toisinaan lainasta riippuen. Jos haet pientä lainaa nopealla takaisinmaksuajalla, eivät jokainen pankki tai rahoituslaitos välttämättä vaadi sinulta liitteitä.

Mikäli kyseessä on suurempi laina, on tällöin yleistä, että pankki pyytää muutamia liitteitä kuten palkkatodistuksen. Näin he vakuuttuvat siitä, että asiakas on kykeneväinen maksamaan lainan takaisin sovitusti.

Lainaa heti pitkällä maksuajalla

Rahalaitoksen lainapalvelun kautta sinun on mahdollista kilpailuttaa vakuudetonta lainaa 500 eurosta aina 60 000 euroon saakka. Laina-aikaa sinun on mahdollista pyytää lainallesi 1 – 15 vuotta tarpeesi mukaan.

Pankit sekä rahoituslaitos tekevät kaikki erilaisia tarjouksia, joten muista huolellisesti lukea Oma Rahalaitos -palvelussamme niistä jokainen läpi. Toiset pankit saattavat tarjota pienempää korkoa, joustavampaa takaisinmaksusuunnitelmaa tai parempia lainaehtoja kuin toiset.

Yhteenveto aiheesta lainaa heti

Kun sinulla on tarve saada heti lainaa tilillesi ilman turhaa paperisotaa, vakuuksia tai takaajia, kokeile Rahalaitoksen lainankilpailutuspalvelua. Kauttamme voit saada useita lainatarjouksia yhdellä helppotäyttöisellä hakemuksella.

Siirry siis lainalaskurillemme, valitse tarvitsemasi lainasumma sekä laina-aika, täytä hakemus ja anna meidän tehdä loput. Voit rauhassa vertailla palvelussamme kaikki sinulle tehdyt lainatarjoukset ja hyväksyä niistä minkä tahansa. 

Mikäli mikään lainatarjouksista ei vastaa odotuksia voit myös hylätä ne kaikki. Emme velvoita sinua ottamaan lainaa missään tilanteessa. Tutustu nyt siis maksuttomaan palveluumme ja katso löytäisitkö kauttamme sinulle sopivimman lainan.

Lue lisää aiheesta:

Apua lainojen vertailuun.

Lainaa netistä.

Lainavertailu.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko saada lainaa heti tilille?

Rahalaitoksen kautta voit hakea lainatarjouksia itsellesi useilta eri luotonantajilta. Saat luottopäätöksen välittömästi hakemuksen tehtyäsi. Kun hyväksyt jonkun lainatarjouksista ja allekirjoitat sopimuksen, siirtää kyseinen lainanmyöntäjä rahat tilillesi parhaimmillaan vielä saman päivän aikana.

Voinko saada lainaa heti ilman liitteitä?

Mikäli haet pienempää lainaa lyhyellä maksuajalla, jotkut pankit eivät välttämättä vaadi liitteitä. Jos taas kyseessä on suurempi laina voivat he vaatia sinulta esimerkiksi palkkatodistusta.

Voinko saada lainaa heti 24h?

Voit käyttää Rahalaitoksen palvelua milloin ja missä vain. Koska osa yhteistyökumppaneistamme käyttää automaattisia prosesseja, voit saada ensimmäiset lainatarjoukset heti vaikka tekisit hakemuksen keskellä yötä.

Voinko saada lainaa heti pitkällä maksuajalla?

Rahalaitoksen kautta voit hakea lainallesi maksuaikaa aina 15 vuoteen saakka.

Toni Karinko
Päivitetty: 2023-09-28

Toni on kansainväliseen markkinointijohtamiseen erikoistunut ekonomi, joka on jo pitkään vastannut Rahalaitoksella asiantuntevan sisällön tuottamisesta lukijoille. Hänen kirjoituksiensa taustalla on halu tarjota asiakkaille arvokasta lisätietoa rahoituksista sekä vinkkejä päivittäisen taloudenhallinnan helpottamiseen.

Yksi hakemus, monta tarjousta

Kuka voi hakea lainaa heti Rahalaitokselta?

Ikä:
Sinun tulee olla ainakin 20-vuotias.

Tulot:
Sinun kuukausittaiset tulot tulee olla vähintään 600 €.

Haettava lainamäärä:
Haettava lainasumma voi olla 500 €:sta aina 60 000 € asti.

Maksuhistoria:
Sinulla ei tule olla maksuhäiriömerkintöjä.

Vakuudet:
Lainan haeminen ei koskaan vaadi vakuuksia.

Yhteistyökumppaneitamme

Näytä lisää