Paras lainatarjous löytyy aina vertailemalla

Etsimme sinulle parhaat lainatarjoukset yhdellä hakemuksella

Edullisimman lainatarjouksen etsiminen saattaa tuntua työläältä, sillä markkinoilla toimii nykyään kymmenittäin erilaisia lainantarjoajia. Useiden eri hakemuslomakkeiden täyttäminen ei kuitenkaan ole tarpeen, sillä Rahalaitoksen avulla löydät parhaat lainatarjoukset kätevästi yhdellä hakemuksella – ilmaiseksi, ilman sitoumuksia ja muutamassa minuutissa.

Nettihakemuksen tekemisen jälkeen saat arvioitavaksesi parhaimmillaan jopa kymmeniä lainatarjouksia, joiden joukosta voit halutessasi hyväksyä itsellesi kaikkein soveltuvimman lainan. Jos mikään saamistasi lainatarjouksista ei syystä tai toisesta miellytä sinua, voit aivan hyvin jättää lainan ottamatta.

Hakemuksen tekeminen ei sido sinua mihinkään, eikä se myöskään maksa mitään. Näiden syiden takia jo kymmenet tuhannet suomalaiset ovat hakeneet lainaa Rahalaitoksen kautta.

Haettavan lainamäärän ja takaisinmaksuajan määrittelet itse. Yhteistyökumppaniemme myöntämät lainat ovat suuruudeltaan 500–70 000 euroa, ja lainan takaisinmaksu vaihtelee 1–15 vuoden välillä.

Miksi lainatarjoukset kannattaa aina pyytää useammalta luotonmyöntäjältä?

Otsikon kysymykseen on olemassa kolme vastausta, jotka ovat:

  • edullisuus,

  • nopeus ja

  • suurempi varmuus lainan saamisesta.

Käydään nämä asiat alla nopeasti läpi.

Kuluttajille tarjottavien lainojen ehdoissa ja korkokustannuksissa voi olla suuria eroja, vaikka haettu lainasumma olisi hyvinkin pieni. Tästä syystä säästät aina selvää rahaa, kun pyydät lainatarjoukset yhdellä kertaa useilta eri palveluntarjoajilta.

Paras lainatarjous löytyy myös huomattavasti nopeammin, kun pystyt hoitamaan hakuprosessin yhdellä hakemuksella, etkä käytä tuntikausia aikaasi useamman kymmenen samanlaisen hakulomakkeen täyttämiseen.

Kun pyydät lainatarjoukset kymmeniltä eri luotonmyöntäjiltä, nostat myös todennäköisyyttäsi saada lainaa. Eri rahoituslaitosten lainanmyöntöehdoissa on eroja, joten jokainen lainanmyöntäjä ei välttämättä tekisi sinulle tarjousta lainan saamisesta. Hyvä lainatarjous löytyy varmemmin, kun hakemuksesi päätyy yhdellä kertaa kymmenien eri lainantarjoajien arvioitavaksi.

Näiden syiden takia lainatarjoukset kannattaa aina pyytää samalla kertaa useammilta lainanmyöntäjiltä – oli haettava summa mikä tahansa.

Löydä parhaat lainatarjoukset Rahalaitoksen avulla – näin se käytännössä tapahtuu

Rahalaitos on lainanvälityspalvelu, joka toimii yhteistyössä yli 20 rahoituslaitoksen ja luotonmyöntäjän kanssa. Lainatarjousten hakeminen Rahalaitoksen kautta on ilmaista, eikä aiheuta sinulle mitään lisäkustannuksia. Rahalaitoksen rooli on vertailla eri palveluita ja löytää sinulle paras lainatarjous. Palkkiomme saamme yhteistyökumppaneiltamme eli lainanmyöntäjiltä.

Voit hakea lainatarjouksia Rahalaitoksen kautta, mikäli:

  • olet vähintään 20-vuotias,
  • vuositulosi ovat yli 7200 euroa vuodessa, ja
  • sinulla ei ole julkisia maksuhäiriömerkintöjä.

Hakemuksen täyttämisen jälkeen voit kirjautua Oma Rahalaitos –palveluun, jossa näet kaikki saamasi lainatarjoukset samassa näkymässä. Lainakustannusten vertailu on täten helppoa ja nopeaa.

Mikäli jokin lainatarjouksiin liittyvä asia askarruttaa, voit ottaa yhteyttä Rahalaitoksen asiakaspalveluun puhelimitse tai sähköpostilla.

Nettihakemuksen täyttämisen jälkeen saat lainatarjouksia vertailtavaksesi jo saman päivän aikana ja voit seurata hakuprosessia reaaliaikaisesti. Laina on suuruudeltaan 500-70 000 euroa, ja voit hakea sitä joko omin päin tai yhteishakijan, kuten esimerkiksi puolisosi kanssa. Kun lainatarjous haetaan yhteishakijan kanssa, lainaa voi yleensä saada helpommin ja myös ehdot ovat paremmat.

Rahalaitoksen vertailemat lainatarjoukset ovat vakuudettomia, eli sinun ei tarvitse asettaa omaisuuttasi lainan vakuudeksi. Et myöskään tarvitse ulkopuolista henkilöä takaamaan lainaasi.

Molemmat edellä mainitut seikat luonnollisesti nopeuttavat lainanhakua huomattavasti.

Kuinka nopeasti rahat voi saada tilille lainatarjouksen hyväksymisen jälkeen?

Lainatarjousten vertailu on nopeaa, mutta vielä olennaisempaa omalta kantiltasi lienee se, kuinka nopeasti saat rahat käyttöösi.

Parhaimmassa tapauksessa voit saada rahat tilille heti saman päivän aikana, mutta toisinaan rahojen saaminen menee seuraavalle tai sitä seuraavalle arkipäivälle. Asiaan vaikuttaa esimerkiksi se, mihin vuorokaudenaikaan haet lainaa ja minkä rahoituslaitoksen lainatarjouksen hyväksyt.

Tarjousehdoissa on aina eroja, ja juuri sen takia vertailu kannattaa. Paras lainatarjous löytyy aina vasta kilpailutuksen seurauksena.

Lainahakemus
Lainan hakeminen on maksutonta eikä se sido sinua mihinkään
Sivusto on suojattu

Lainan suuruus

Laina-aika

Lainan kuukausierä*: 23 / kk
Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko 10,4%, Todellinen vuosikorko 10,91%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut €, Kokonaiskulut €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Lainojen todellinen vuosikorko on minimissään 4,5 % ja maksimissaan 50,5%.
(Yhteishakijan kanssa saat paremman lainatarjouksen)
Yleistiedot
Lainahakemuksesi on otettu käsittelyyn! Täytäthän tarkentavat tiedot, niin saat lainapäätöksen mahdollisimman nopeasti.
* Esimerkkilaskelma: Todellinen vuosikorko on 9,11 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaika on 5 vuotta, esimerkkikorko 8,75 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 12 382 €, eli 206 €/kk. Laina-aika 1-15 vuotta, todellinen vuosikorko 4,5%-50,5%.
Nordax Avida Euroloan Svea Halino Lainaamo BigBank Saldo Collector CashBuddy Fellow Finance Ostosraha Credento Credigo MyLender Balanzia Monobank Lainaaja Resurs Bank Laina.fi Komplett Bank Surimo Mastercard Tuohi

Täytät vain yhden lainahakemuksen. Me toimitamme sen usealle lainanmyöntäjälle. Valitset itse parhaiten sopivan lainatarjouksen. Usein saat lainatarjoukset jo saman päivän aikana.

Asiakaspalvelu

Vastaamme yhteydenottopyyntöihin mahdollisimman pian aukioloaikoinamme.

Tietoturvasyistä emme voi antaa asiakaskohtaisia tietoja avoimeen lainahakemukseen liittyen sähköpostitse. Hakemukseen liittyen kirjaudu Oma Rahalaitos -palveluun tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme, puh (09) 2311 3670.

Rahalaitos.fi / Eone Oy
Osoite

Kalevantie 7 C
33100 Tampere

Y-tunnus

1716336-7

Luottotiedustelut
Puhelin

09 2311 3670
(ma-to 9:30-16:30, pe 9:30-15:00)

Fax

03 3392 6261

Sähköposti

info@rahalaitos.fi

Lisätiedot
  • Yritys
  • Tietosuojaseloste
  • Tietoja evästeistä