Parhaat lainatarjoukset Rahalaitoksen kautta

Etsitkö parasta lainaa? Rahalaitos auttaa sinua löytämään parhaat lainat helposti! Täytä hakemus, niin saat lainatarjouksia jopa yli 20 eri lainantarjoajalta. Voit kokeilla palvelua ilmaiseksi.

Parhaat lainatarjoukset löytyvät vertailemalla

On tärkeää vertailla lainatarjouksia ennen lainan hyväksymistä. Kulut, ehdot ja korot vaihtelevat paljon eri tarjoajien välillä, ja siksi on mahdollista säästää selvää rahaa vertaamalla tarjouksia. Kaikki yhteistyökumppaneidemme lainat myönnetään ilman vakuuksia ja voit hakea lainaa 500 eurosta aina 50 000 euroon asti.

Yksi hakemus - jopa yli 20 lainatarjousta

Täyttämällä hakemuksen sivustollamme, etsimme sinulle parhaan tarjouksen automaattisesti jopa yli 20 yhteistyökumppanin joukosta. Voit verrata tarjouksia reaaliaikaisesti palvelussamme ja itse päättää minkä tarjouksen hyväksyt. Huom. hakemuksen täyttäminen ei sido sinua mihinkään.

Säästä aikaa, vaivaa ja rahaa!

Mikä työ siinä olisi jos itse etsisit lainatarjoukset 20:tä lainantarjoajalta ja sen jälkeen lähettäisit jokaiselle heille oman hakemuksen. Siinä kuluisi helposti tuntikausia! Hakemuksen täyttäminen meillä vie vain muutaman minuutin ja sen jälkeen näet heti ensimmäisiä lainatarjouksia OmaRahalaitos -palvelussa.

Rahat tilille vielä saman päivän aikana

Mikäli hyväksyt jonkin saamistasi lainatarjouksista, pyrkii kumppanimme maksamaan lainasi mahdollisimman pian tilille. Useasti saat rahat tilille jopa saman päivän aikana, toisissa tapauksissa rahojen siirrossa voi kestää 1 arkipäivä.

Lainahakemus
Lainan hakeminen on maksutonta eikä se sido sinua mihinkään
Sivusto on suojattu

Lainan suuruus

Laina-aika

Lainan kuukausierä*: 23 / kk
Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko 10,4%, Todellinen vuosikorko 10,91%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut €, Kokonaiskulut €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Lainojen todellinen vuosikorko on minimissään 4,5 % ja maksimissaan 50,5%.
(Yhteishakijan kanssa saat paremman lainatarjouksen)
Yleistiedot
Lainahakemuksesi on otettu käsittelyyn! Täytäthän tarkentavat tiedot, niin saat lainapäätöksen mahdollisimman nopeasti.
* Esimerkkilaskelma: Todellinen vuosikorko on 9,11 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaika on 5 vuotta, esimerkkikorko 8,75 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 12 382 €, eli 206 €/kk. Laina-aika 1-15 vuotta, todellinen vuosikorko 4,5%-50,5%.
Nordax Avida Euroloan Svea Halino Lainaamo BigBank Saldo Collector CashBuddy Fellow Finance Ostosraha Credento Credigo MyLender Balanzia Monobank Lainaaja Resurs Bank Laina.fi Komplett Bank Surimo Mastercard Tuohi

Täytät vain yhden lainahakemuksen. Me toimitamme sen usealle lainanmyöntäjälle. Valitset itse parhaiten sopivan lainatarjouksen. Usein saat lainatarjoukset jo saman päivän aikana.

Asiakaspalvelu

Vastaamme yhteydenottopyyntöihin mahdollisimman pian aukioloaikoinamme.

Tietoturvasyistä emme voi antaa asiakaskohtaisia tietoja avoimeen lainahakemukseen liittyen sähköpostitse. Hakemukseen liittyen kirjaudu Oma Rahalaitos -palveluun tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme, puh (09) 2311 3670.

Rahalaitos.fi / Eone Oy
Osoite

Kalevantie 7 C
33100 Tampere

Y-tunnus

1716336-7

Luottotiedustelut
Puhelin

09 2311 3670
(ma-to 9:30-16:30, pe 9:30-15:00)

Fax

03 3392 6261

Sähköposti

info@rahalaitos.fi

Lisätiedot
  • Yritys
  • Rekisteriseloste
  • Tietoja evästeistä