Paras lainatarjous löytyy aina vertailemalla

Edullisimman lainatarjouksen etsiminen saattaa tuntua työläältä, sillä markkinoilla toimii nykyään kymmenittäin erilaisia lainantarjoajia. Useiden eri hakemuslomakkeiden täyttäminen ei kuitenkaan ole tarpeen, sillä Rahalaitoksen avulla löydät parhaat lainatarjoukset usean lainanvälittäjän kesken kätevästi yhdellä hakemuksella – ilmaiseksi, ilman sitoumuksia ja muutamassa minuutissa.

Lainasumma 

Laina-aika 

vuotta

+
+
Arvioitu kuukausierä 0 €/kk
Tarvitsemme puhelinnumerosi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä lainahakemukseen liittyen.
Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä lainahakemukseen liittyen. Jos sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun soittamalla numeroon 0942456000.
Valitse työsuhteesi tyyppi. Jos olet vanhempainvapaalla tai kuntoutuksessa, valitse työpaikka, josta olet vapaalla. Jos sinulla on useita työtehtäviä, valitse se, joka on päätyösi. Valinta "Eläkeläinen" sisältää myös varhaiseläkkeelle jääneet.
Haettu lainasumma

15000

           
Laina-aika

8 vuotta

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 0 % laskettuna lainasummalle 0 €, kun takaisinmaksuaika on 8 vuotta, tilinhoitomaksu false €, avausmaksu false € ja nimelliskorko NaN %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 0 €, eli 0 €/kk. Luottokortti todellinen vuosikorko voi olla 21,34% laskettuna käytetylle lainalle 1500€, kun takaisinmaksuaika on yksi vuosi ja nimelliskorko on 19,50 % Takaisinmaksettava summa on tällöin yhteensä 1663 € eli 139€ kuukaudessa.. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 60000 €.

Autamme etsimään sinulle parhaat lainatarjoukset yhdellä hakemuksella

Nettihakemuksen tekemisen jälkeen saat arvioitavaksesi parhaimmillaan jopa toistakymmentä lainatarjousta, joiden joukosta voit halutessasi hyväksyä itsellesi kaikkein soveltuvimman lainan. Jos mikään saamistasi lainatarjouksista ei syystä tai toisesta miellytä sinua, voit aivan hyvin jättää lainan ottamatta.

Hakemuksen tekeminen ei sido sinua mihinkään, eikä se myöskään maksa mitään. Näiden syiden takia jo kymmenet tuhannet suomalaiset ovat hakeneet lainaa Rahalaitoksen kautta.

Haettavan lainamäärän ja takaisinmaksuajan määrittelet itse. Yhteistyökumppaniemme myöntämät lainat ovat suuruudeltaan 500–60 000 euroa, ja lainan takaisinmaksu vaihtelee 1–15 vuoden välillä.

Miksi lainatarjoukset kannattaa aina pyytää useammalta luotonmyöntäjältä?

Otsikon kysymykseen on olemassa kolme vastausta, jotka ovat:

  • edullisuus,
  • nopeus ja
  • suurempi varmuus lainan saamisesta.

Käydään nämä asiat alla nopeasti läpi.

Kuluttajille tarjottavien lainojen ehdoissa ja korkokustannuksissa voi olla suuria eroja, vaikka haettu lainasumma olisi hyvinkin pieni. Tästä syystä säästät aina selvää rahaa, kun pyydät lainatarjoukset yhdellä kertaa useilta eri palveluntarjoajilta.

Paras lainatarjous löytyy myös huomattavasti nopeammin, kun pystyt hoitamaan hakuprosessin yhdellä hakemuksella, etkä käytä tuntikausia aikaasi useamman kymmenen samanlaisen hakulomakkeen täyttämiseen.

Kun pyydät lainatarjoukset kymmeniltä eri luotonmyöntäjiltä, nostat myös todennäköisyyttäsi saada lainaa. Eri rahoituslaitosten lainanmyöntöehdoissa on eroja, joten jokainen lainanmyöntäjä ei välttämättä tekisi sinulle tarjousta lainan saamisesta. Hyvä lainatarjous löytyy varmemmin, kun hakemuksesi päätyy yhdellä kertaa kymmenien eri lainantarjoajien arvioitavaksi.

Näiden syiden takia lainatarjoukset kannattaa aina pyytää samalla kertaa useammilta lainanmyöntäjiltä – oli haettava summa mikä tahansa.

Löydä parhaat lainatarjoukset Rahalaitoksen avulla – näin se käytännössä tapahtuu

Rahalaitos on lainanvälityspalvelu, joka toimii yhteistyössä lukuisien rahoituslaitosten ja luotonmyöntäjien kanssa. Lainatarjousten hakeminen Rahalaitoksen kautta on ilmaista, eikä aiheuta sinulle mitään lisäkustannuksia. Rahalaitoksen rooli on vertailla eri palveluita ja löytää sinulle paras lainatarjous. Palkkiomme saamme yhteistyökumppaneiltamme eli lainanmyöntäjiltä.

Voit hakea lainatarjouksia Rahalaitoksen kautta, mikäli:

  • olet vähintään 20-vuotias,
  • vuositulosi ovat yli 7200 euroa vuodessa, ja
  • sinulla ei ole julkisia maksuhäiriömerkintöjä.

Hakemuksen täyttämisen jälkeen voit kirjautua Oma Rahalaitos –palveluun, jossa näet kaikki saamasi lainatarjoukset samassa näkymässä. Lainavertailu on täten helppoa ja nopeaa.

Mikäli jokin lainatarjouksiin liittyvä asia askarruttaa, voit ottaa yhteyttä Rahalaitoksen asiakaspalveluun puhelimitse tai sähköpostilla.

Nettihakemuksen täyttämisen jälkeen saat lainatarjouksia vertailtavaksesi jo saman päivän aikana ja voit seurata hakuprosessia reaaliaikaisesti. Laina on suuruudeltaan 500-60 000 euroa, ja voit hakea sitä joko omin päin tai yhteishakijan, kuten esimerkiksi puolisosi kanssa. Kun lainatarjous haetaan yhteishakijan kanssa, lainaa voi yleensä saada helpommin ja myös ehdot ovat paremmat.

Rahalaitoksen vertailemat lainatarjoukset ovat vakuudettomia, eli sinun ei tarvitse asettaa omaisuuttasi lainan vakuudeksi. Et myöskään tarvitse ulkopuolista henkilöä takaamaan lainaasi.

Molemmat edellä mainitut seikat luonnollisesti nopeuttavat lainanhakua huomattavasti. Voit lukea lisää aiheesta sivultamme nettilaina.

Voit etsiä myös parhainta yhdistelmälainaa avullamme

Rahalaitoksen kautta on myös mahdollista yhdistää lainat. Tämä tarkoittaa, että mikäli sinulla on aikaisempia pieniä lainoja, luottokorttilaskuja tai osamaksuja, voit yhdistää ne avullamme ja maksaa useat lainat kerralla pois.

Tämän jälkeen sinulle jää maksettavaksi vain yksi pienikorkoinen laina ja vältyt myös useilta lainanhoitomaksuilta ja muilta ylimääräisiltä kuluilta.

Lue lainojen yhdistämisestä lisää sivullamme lainojen yhdistäminen.

Kuinka nopeasti rahat voi saada tilille lainatarjouksen hyväksymisen jälkeen?

Lainatarjousten vertailu on nopeaa, mutta vielä olennaisempaa omalta kantiltasi lienee se, kuinka nopeasti saat rahat käyttöösi.

Parhaimmassa tapauksessa voit saada rahat tilille heti saman päivän aikana, mutta toisinaan rahojen saaminen menee seuraavalle tai sitä seuraavalle arkipäivälle. Asiaan vaikuttaa esimerkiksi se, mihin vuorokaudenaikaan haet lainaa ja minkä rahoituslaitoksen lainatarjouksen hyväksyt.

Tarjousehdoissa on aina eroja, ja juuri sen takia vertailu kannattaa. Paras lainatarjous löytyy aina vasta kilpailutuksen seurauksena.

Usein kysytyt kysymykset

Kuka voi hakea edullisia lainatarjouksia?

Lainatarjouksia voi hakea kuka tahansa, vähintään 20 vuotias Suomessa vakituisesti asuva, jolla on virheettömät luottotiedot ja säännölliset tulot.

Mikä on lainatarjous?

Lainatarjous on pankin tai rahoitusyhtiön lupaus myöntää kuluttajalle lainaa tarjouksessa esitetyin ehdoin. Lainatarjous ei ole sitova ilman hakijan allekirjoitusta.

Mistä edullisin lainatarjous?

Edullisin lainatarjous löytyy helposti Rahalaitoksen lainavertailun avulla. Täytä ilmainen ja nopea lainahakemuksemme ja saat jo muutamassa minuutissa alustavia lainatarjouksia!

Mitä tarkoittaa ehdollinen lainatarjous?

Ehdollinen lainatarjous, eli alustava lainatarjous tarkoittaa, että tarjous astuu voimaan vasta kun lainan hakijan esittämät tiedot on varmistettu tarjouksen lähettäjän puolelta tosiksi.

Yksi hakemus, monta tarjousta

Kuka voi hakea parhaat lainatarjoukset Rahalaitokselta?

Ikä:

Yli 20-vuotta täyttäneet.

Tulot:

ähintään 600 € kuukaudessa tienaavat

Haettava lainamäärä:

Lainasumma voi olla 500 – 60 000 €.

Maksuhistoria:

Sinulla on puhtaat luottotiedot.

Vakuudet:

Lainat eivät vaadi vakuuksia tai takaajia

Yhteistyökumppaneitamme

Näytä lisää