Lainaa 20000 euroa alkaen 178€/kk

Tarvitsetko 20 000 euroa lainaa ilman vakuuksia tai takaajia? Rahalaitoksen kautta voit hakea lainaa 500 eurosta aina 70 000 euroon asti. Meidän kautta kilpailutat helposti lainatarjouksesi ja löydät edullisimman sekä sinulle parhaiten sopivan lainan.

Uusi auto tai asunnon remontti mielessä? Sillä ei ole väliä mihin aiot rahat käyttää, meidän kautta voit hakea 20 000 euroa lainaa nopeasti netistä. Täytä vain hakemus niin me etsimme sinulle edullisimman lainatarjouksen!

Kilpailuta maksutta itsellesi sopivin remonttilaina nyt!

Lainasumma 

Laina-aika 

vuotta

+
+
Arvioitu kuukausierä 0 €/kk
Tarvitsemme puhelinnumerosi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä lainahakemukseen liittyen.
Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä lainahakemukseen liittyen. Jos sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun soittamalla numeroon 0942456000.
Valitse työsuhteesi tyyppi. Jos olet vanhempainvapaalla tai kuntoutuksessa, valitse työpaikka, josta olet vapaalla. Jos sinulla on useita työtehtäviä, valitse se, joka on päätyösi. Valinta "Eläkeläinen" sisältää myös varhaiseläkkeelle jääneet.
Haettu lainasumma

15000

           
Laina-aika

8 vuotta

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 0 % laskettuna lainasummalle 0 €, kun takaisinmaksuaika on 8 vuotta, tilinhoitomaksu false €, avausmaksu false € ja nimelliskorko NaN %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 0 €, eli 0 €/kk. Luottokortti todellinen vuosikorko voi olla 21,34% laskettuna käytetylle lainalle 1500€, kun takaisinmaksuaika on yksi vuosi ja nimelliskorko on 19,50 % Takaisinmaksettava summa on tällöin yhteensä 1663 € eli 139€ kuukaudessa.. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 60000 €.

Täytä lainahakemus 3 minuutissa

Hakiessasi 20 000 euron lainaa pankista joudut odottamaan viikkoja saadaksesi rahat tilille. Meidän kautta lainan saaminen käy nopeasti. Täytä hakemus minuuteissa ja sen jälkeen näet saamasi lainatarjoukset reaaliaikaisesti palvelussamme. Voit rauhassa vertailla tarjouksia ja päättää minkä niistä valitset. Muista että palvelun käyttäminen on sinulle täysin maksutonta eikä se sido sinua mihinkään.

Koska saan rahat tilille?

Koska Rahalaitos ei itse siirrä lainaa sinun tilille, emme voi antaa sinulle tarkkaa aikaa koska saat rahat tilillesi. Yhteistyökumppanimme tekevät usein luottopäätöksen jo 5 minuutin sisällä ja suurin osa heistä siirtää rahat tilillesi jopa saman päivän aikana.

 

Kuka voi saada 20 000 euroa lainaa?

Yhteistyökumppanimme ovat vastuullisia luotonantajia ja he tarkistavat jokaisen hakijan maksukyvyn ennen lainan myöntämistä. Jokaisen luotonmyöntäjän lainaehdot ovat hieman erilaisia ja he katsovat eri asioita hakijassa, mutta sinun tulee täyttää nämä perusehdot jotta voit saada lainaa Rahalaitoksen kautta:

  • olet vähintään 20-vuotias,
  • sinulla on yli 600 € kuukausitulot,
  • sinulla ei ole julkisia maksuhäiriömerkintöjä.

Huomaa, että samoilla ehdoilla sinun on myös mahdollista hakea esimerkiksi lainaa 25000 euroa.

Täytä siis hakemus heti (se on ilmaista eikä sido sinua mihinkään) ja löydä edullisin tarjous 20 000 euron lainalle!

Toni Karinko
Päivitetty: 2023-02-17

Toni on kansainväliseen markkinointijohtamiseen erikoistunut ekonomi, joka on jo pitkään vastannut Rahalaitoksella asiantuntevan sisällön tuottamisesta lukijoille. Hänen kirjoituksiensa taustalla on halu tarjota asiakkaille arvokasta lisätietoa rahoituksista sekä vinkkejä päivittäisen taloudenhallinnan helpottamiseen.

Usein kysytyt kysymykset

Kuka voi saada lainaa 20000 euroa

Kumppanimme ovat vastuullisia luotonantajia eivätkä he tahdo, että joudut taloudellisiin vaikeuksiin lainaamisen takia. Tästä syystä sinun täytyy täyttää seuraavat ehdot, jotta voit saada lainaa 20000 euroa:

– Sinulla on yli 600 € kuukausitulot
– Olet vähintään 20-vuotias,
– Sinulla ei ole julkisia maksuhäiriömerkintöjä.

Kuinka nopeasti voin saada lainaa 20000 euroa?

Koska Rahalaitos ei ole luotonmyöntäjä, emme valitettavasti voi vaikuttaa siihen koska sinä saat rahat tilille. Me toimitamme hakemuksesi sähköisesti suoraan pankeille ja saat luottopäätöksen heti täytettyäsi hakemuksen. Useimmat kumppaneistamme lupaavat, että parhaimmassa tapauksessa saat rahat tilille jopa saman päivän aikana.

Voinko hakea lainaa 20000 euroa maksutta?

Rahalaitoksen palvelussa lainan hakeminen on aina täysin maksutonta. Et myöskään sitoudu vielä mihinkään, kun täytät lainahakemuksen ja haet lainaa palvelussamme. Voit rauhassa vertailla saamiasi tarjouksia ja halutessasi nostaa itse valitsemasi lainan.

Voiko saada 20000 euroa lainaa ilman säästöjä?

Rahalaitoksen kumppanina toimivat lainantarjoajat eivät vaadi lainan saamiseen säästöjä tai muita vakuuksia. Lainaa voi siis saada vaikka sinulla ei olisi säästöjä.

Yksi hakemus, monta tarjousta

Kuka voi hakea lainaa 20 000 euroa Rahalaitokselta?

Ikä:
Sinä, joka olet täyttänyt 20-vuotta.

Tulot:
Sinä, jolla on vähintään 600 € kuukausitulot.

Haettava lainamäärä:
Lainasumma voi olla 500 €:sta aina 60 000 € asti.

Maksuhistoria:
Sinulla ei voi olla julkisia maksuhäiriöitä.

Vakuudet:
Et tarvitse vakuuksia tai takaajia lainalle.

Yhteistyökumppaneitamme

Näytä lisää