Hae lainaa 500 - 60 000 euroa

Saat lainatarjoukset kumppaneiltamme jopa minuuteissa. Vertaa ja valitse sinulle sopivin.

LAINAHAKEMUS

Lainan hakeminen on maksutonta eikä se sido sinua mihinkään.

Lainasumma 

Laina-aika 

vuotta

+
+
Arvioitu kuukausierä 0 €/kk
Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä lainahakemukseen liittyen. Jos sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun soittamalla numeroon 0942456000.
Valitse työsuhteesi tyyppi. Jos olet vanhempainvapaalla tai kuntoutuksessa, valitse työpaikka, josta olet vapaalla. Jos sinulla on useita työtehtäviä, valitse se, joka on päätyösi. Valinta "Eläkeläinen" sisältää myös varhaiseläkkeelle jääneet.

Hakemuksesi on tallennettu. Täytä puuttuvat tiedot ja hae lainaa nopeasti. 

Hakemuksen käsittelyä varten meidän on tarkistettava henkilötunnuksesi. Tämän on oltava suomalainen henkilötunnus.
Syötä 16-numeroinen IBAN-numerosi, joka alkaa kirjaimilla FI. Löydät sen verkkopankistasi kohdasta tilitiedot tai ottamalla suoraan yhteyttä pankkiisi
Ilmoita parisuhdetilanteesi. Jos asut erillään kumppanistasi, käytä vaihtoehtoa "Naimaton".
Ole hyvä ja ilmoita kotona asuvien alle 18-vuotiaiden lasten lukumäärä
Syötä nykyisen työsi/eläkkeesi aloitusvuosi. Käytä 4 numeroa, esim. "2002".
Onko sinulla tuloja, joita ei ole edellä ilmoitettu? Näitä voivat olla esimerkiksi vuokratulot, harrastustoiminnasta saadut tulot tai sosiaalietuudet? Todenna nämä tulot verokortilla tai maksutositteella.
Jos sinulla on useita osoitteita, valitse se, jossa asut pääsääntöisesti.
Ole hyvä ja syötä asumiseen liittyvät kuukausikustannukset, kuten vuokra tai yhtiövastike, tai omakotitalossa asuttaessa mm. vesi, sähkö ja lämmitys. Mikäli kulut jaetaan usean henkilön kesken, syötä oma osuutesi (esim. puolet kokonaiskustannuksista). Huom: tämä ei sisällä asuntolainaa/muita lainakustannuksia.
Kuinka suuret ovat kuukausittaiset kiinteät kustannuksesi? Huomioi tässä kentässä kuinka paljon käytät mm. ruokaan, vaatteisiin, harrastuksiin, terveydenhuoltoon ja liikkumiseen.
Jos sinulla on useampi lainan käyttötarkoitus, ilmoita pääasiallinen käyttötarkoitus. "Palvelut" voivat olla esimerkiksi häät, juhlat tai siivouspalvelut.
Ole hyvä ja valitse kyllä, mikäli sinä, perheenjäsenesi tai läheinen yhtiökumppanisi toimii tai on viimeisen 12 kuukauden aikana toiminut merkittävässä julkisessa tehtävässä. Tällaisia ovat esimerkiksi valtionpäämies, kansanedustaja, poliittisen puolueen johtoelimen jäsen, ylemmän tuomioistuimen jäsen tai suurlähettiläs. Merkittävät julkiset tehtävät on määritelty tarkemmin valtioneuvoston asetuksessa 610/2019 rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estämisestä annetussa laissa tarkoitetuista merkittävistä julkisista tehtävistä

Syötä kaikki nykyiset lainasi

Lisää laina +
Yhdistettävät lainat yhteensä
Onko sinulla aktiivisia luottokortteja?
Olen tietoinen siitä, että luotonantaja voi kerätä ja käsitellä Verohallinnon Tulorekisteriyksikön ylläpitämästä positiivisesta luottorekisteristä saatavia luotto- ja tulotietojani. Luotonantaja voi käyttää näitä tietoja lainahakemuksen käsittelyyn, luottokelpoisuuden arviointiin sekä tietojen ajan tasalla olemisen tarkistamiseen. Luotonantaja voi myös ilmoittaa luottotietoni positiiviseen luottorekisteriin.
Haettu lainasumma

15000

           
Laina-aika

8 vuotta

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on NaN % laskettuna lainasummalle 0 €, kun takaisinmaksuaika on 8 vuotta, tilinhoitomaksu 0 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 8,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 0 €, eli 0 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 € – 60000 €.

Me kilpailutamme, sinä valitset parhaan.

2 min

1. Täytä hakemus

Aloita täyttämällä pyydetyt tiedot. Nopeimmillaan tämä vie vain pari minuuttia.

1 min

2. Kilpailutamme pankit

Nopeasti ja ilmaiseksi. Hakemus ei sido sinua mihinkään. Rahalaitos on yhteistyössä lukuisten eri lainantarjoajien kanssa.

1 min

3. Valitse paras

Saat henkilökohtaiset lainatarjouksesi 24h sisällä, ensimmäiset jo minuutin sisällä. Sinä valitset parhaan!

Hae lainaa Rahalaitoksen kautta ja valitse itse parhain lainatarjous

Haluatko löytää itsellesi parhaimman lainatarjouksen, mutta et halua käyttää aikaasi käyden läpi useiden pankkien ja lainantarjoajien sivustoja, tehdä lukuisia hakemuksia ja odottaa lainapäätöksiä ja tarjouksia viikkotolkulla? Tällöin sinun on kannattavaa hakea lainaa Rahalaitoksen palvelussa!

Rahalaitoksen lainankilpailutus palvelu tekee puolestasi raskaan työn lainankilpailutuksessa. Me käymme läpi yhteistyökumppaneinamme toimivat pankit sekä muut lainanmyöntäjät, välitämme heille lainahakemuksesi sekä esittelemme heidän lainatarjoukset sinulle.

Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin täyttää lainahakemus sivuillamme ja jäädä odottamaan lainatarjouksia. Ja mikä parasta, teemme tämän täysin ilmaiseksi!

Hae lainaa useilta pankeilta kerralla

Avullamme kilpailutat kerralla lainatarjoukset monilta pankeilta. Yhteistyökumppaneihimme lukeutuu useita luotettavia lainanmyöntäjiä sekä Suomesta että muista pohjoismaista. Näin voit kerralla katsoa oman korkotasosi myös ruotsalaisten ja norjalaisten pankkien kesken.

Palvelumme kautta haet lainaa maksutta jokaiselta pankilta eikä sen ole väliä otatko lainan Suomesta tai Ruotsista. Kaikki yhteistyökumppanimme toimivat suomenkielellä, joten tarvittaessa voit kääntyä suomenkielisen asiakaspalvelun puoleen riippumatta lainaa myöntävän pankin kotimaasta.

Hae laina joka on juuri sinulle sopivin

Tehtyäsi lainahakemuksen sivuillamme, saat luottopäätöksen välittömästi. Tällöin saat myös tunnukset Oma Rahalaitos -palveluun. Palvelussa sinun on mahdollista nähdä jokainen yhteistyökumppaneidemme sinulle tekemä lainatarjous.

Voit rauhassa selata sinulle tehtyjä tarjouksia ja valita niiden joukosta juuri sinulle sopivimman. Muista vertailla lainatarjoukset aina rauhassa, sillä vaikka lainatarjoukset voivat tulla sinulle hyvinkin nopeasti, ei sinulla ole kiire tehdä valintaa. Ensimmäiset lainatarjoukset voit saada jo minuuttien sisällä hakemuksen tehtyäsi, mutta toisilla pankeilla voi tarjouksen tekemiseen mennä muutamakin päivä. Maltti on siis valttia.

Lainatarjouksia vertaillessasi mieti mikä on sinulle paras laina. Tarkoittaako edullisin laina parasta, vai arvostatko enemmän joustavuutta lainassasi? Oma Rahalaitos -palvelussa vertaat helposti niin lainojen korot, kulut kun muutkin lainaehdot

Hae lainaa ilman vakuuksia tai takaajia

Rahalaitoksen kautta haetut lainat ovat aina vakuudettomia. Sinun ei siis tarvitse asettaa lainalle vakuutta. Lainan vakuutena toimii sinun takaisinmaksukykysi, jonka pankit tarkistavat ennen lainan myöntämistä.

Lainalle ei myöskään tarvita muita henkilötakaajia. Rahalaitoksen kautta on mahdollista hakea myös yhteislainaa esimerkiksi puolison, perheenjäsenen tai yhtiökumppanin kanssa. Tällöin toimitte yhteishakijan kanssa yhdessä vastuussa lainan takaisinmaksusta.

Voit lukea aiheesta lisää yhteishakija -sivultamme.

Hae lainaa joka on juuri sinun tarpeisiisi

Rahalaitoksen kautta haet lainaa juuri sinun tarpeisiisi. Oli kyseessä sitten pieni laina kattamaan esimerkiksi hajonnut kodinkone, tai isompi laina tukemaan kodin remontin maksua. Voit tutustua alta erilaisiin lainatarpeisiin, joihin ihmiset ovat kauttamme hakeneet lainaa:

Hae lainaa, jolla voit yhdistää ja maksaa pois olemassaolevat velkasi

Rahalaitoksen yhteistyökumppanit tarjoavat myös yhdistelylainaa. Tämä on laina, jolla voit yhdistää olemassaolevat luottokorttilaskusi, osamaksusi sekä muut mahdolliset velat, joista maksat kaikista korkoa ja muita kuluja.

Lainojen yhdistäminen mahdollistaa useiden lainojen poismaksun kerralla, jolloin voit jatkossa keskittyä vain yhden lainan poismaksuun. Tämä tarkoittaa myös, että jatkossa sinulla on vain yhdet lainakulut hoidettavana sekä yksi eräpäivä muistettavana.

Yhdistä lainat tästä. 

Kuka voi hakea lainaa Rahalaitoksen kautta?

Rahalaitoksen palvelun kautta on mahdollista hakea lainaa jos täytät seuraavat kriteerit:

  • Olet yli 20-vuotias
  • Sinulla on yli 600 euron kuukausittaiset palkka-, tai eläketulot
  • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä

Hae lainaa kauttamme mikäli täytät yllämainitut kriteerit. Mikäli sinulla on aikaisemmin ollut maksuhäiriömerkintöjä tai olet menettänyt luottotietosi, on sinun mahdollista hakea lainaa jos olet saanut luottotiedot takaisin.

Voit lukea aiheesta tarkemmin artikkelistamme Kuinka saada luottotiedot takaisin.

Kuinka haet lainaa?

Lainan hakeminen Rahalaitoksen palvelussa on tehty sinulle mahdollisimman käteväksi. Kun haluat hakea lainaa kauttamme, toimi seuraavasti:

  1. Täytä lainahakemus
  2. Odota, että saat lainapäätöksen
  3. Lähetämme sinulle tunnukset Oma Rahalaitos -palveluun
  4. Vertaile saamiasi tarjouksia ja valitse niistä paras
  5. Siirry pankin sivuille ja allekirjoita sopimus

Kun olet hyväksynyt lainatarjouksen ja allekirjoittanut sopimuksen, hakemasi lainasumma siirretään tilillesi parhaimmillaan vielä saman päivän aikana allekirjoituksesta, kuitenkin muutaman päivän sisällä.

Jos tulet siihen päätökseen, että mikään hakemistasi lainatarjouksista ei ollut sinulle sopiva, voit aina hylätä tarjoukset ilman, että siitä koituisi sinulle jälkiseuraamuksia. Lainan hakeminen kauttamme on aina ilmaista, eikä velvoita sinua mihinkään.

Hae lainaa tästä.

Usein kysytyt kysymykset

Miten haen lainaa useilta pankeilta samaan aikaan?

Rahalaitos toimii useiden pankkien kanssa yhteistyössä ja sinun on mahdollista kilpailuttaa heidät vain yhdellä sivuillamme täytettävällä hakemuksella.

Miten haen lainaa netissä?

Hae lainaa netissä Rahalaitos.fi sivulla. Sivujen kautta voit täyttää lainahakemuksen, vertailla kaikki saamasi lainatarjoukset sekä allekirjoittaa sopimuksen. Voit siis tehdä koko lainanhakuprosessin kotisohvaltasi tietokoneella tai puhelimella.

Miten haen lainaa maksutta?

Lainaa voit hakea maksutta Rahalaitoksen avulla. Palvelumme on asiakkaallemme aina maksuton riippumatta siitä, otatko kauttamme lainan vai et.

Miten voin yhdistää aikaisemmat lainani?

Lainojen yhdistäminen onnistuu Rahalaitoksen kautta seuraavasti. Ilmoita lainahakemuksessasi että haluat yhdistää lainoja ja kerro paljonko lainoja haluat yhdistellä. Mikäli otat yhdistelylainan kauttamme, voit joko itse tai pankin kanssa maksaa nykyiset velkasi kerralla pois ja jatkossa maksaa takaisin vain yhtä lainaa

Toni Karinko
Päivitetty: 2023-10-19

Toni on kansainväliseen markkinointijohtamiseen erikoistunut ekonomi, joka on jo pitkään vastannut Rahalaitoksella asiantuntevan sisällön tuottamisesta lukijoille. Hänen kirjoituksiensa taustalla on halu tarjota asiakkaille arvokasta lisätietoa rahoituksista sekä vinkkejä päivittäisen taloudenhallinnan helpottamiseen.

Yhteistyökumppaneitamme

Näytä lisää