Kilpailuta Remonttilaina maksutta

Yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia.

Täytä lainahakemus ja vertaa!

Kilpailuta

25 pankkia

Nopeasti ja

ilmaiseksi

Remonttiin lainaa jopa

70 000 €

Asiakkaamme arvioivat

4,45/2829 arviota

Lainahakemus

Lainan hakeminen on maksutonta eikä se sido sinua mihinkään.

Lainan suuruus
Laina-aika
*Lainan kuukausierän arvio: 210 €/kk

(Yhteishakijan kanssa voit saada paremman lainatarjouksen)

Yleistiedot

Rahalaitos

Me kilpailutamme, sinä valitset parhaan.

2 min

1. Täytä hakemus

Aloita täyttämällä pyydetyt tiedot. Nopeimmillaan tämä vie vain pari minuuttia.

1 min

2. Kilpailutamme pankit

Nopeasti ja ilmaiseksi. Hakemus ei sido sinua mihinkään. Rahalaitos on yhteistyössä jopa 25 eri lainantarjoajan kanssa.

1 min

3. Valitse paras

Saat henkilökohtaiset lainatarjouksesi 24h sisällä, ensimmäiset jo minuutin sisällä. Sinä valitset parhaan!

Kauttamme voit hakea remonttilainaa jopa 70 000 € vakuudetta.

Kodin tai vapaa-ajan paikan remontoiminen tulee meille jokaiselle eteen jossain kohtaa. Käytät sitten ammattilaista tai teet itse, joutuu siihen useasti ottamaan lainaa. Tässä kohtaa kannattaa kilpailuttaa lainantarjoajat.

Täysin kotimainen Rahalaitos kilpailuttaa lainan eduksesi jopa yli 25 luotonmyöntäjän kesken. Parasta on, että saat avullamme vertailtavaksi kerralla suuren määrän lainanmyöntäjiä. Palvelu on sinulle täysin ilmainen, etkä hakemalla vielä sitoudu mihinkään.

5 tärkeää syytä kilpailuttaa remonttilaina kauttamme

Rahalaitos on kilpailuttanut jo satojatuhansia suomalaisten lainahakemuksia asiakkaidensa eduksi. Palvelussamme kilpailutat parissa minuutissa 500 – 70 000 euron suuruiset remonttilainat ilman vakuuksia. Lainaa voit ottaa ja käyttää oman tarpeesi mukaan.

1. Kilpailuttaminen on maksutonta etkä sitoudu mihinkään

Ensimmäiset lainatarjoukset saat vertailtavaksi usein heti hakemuksen jättämisen jälkeen. Henkilökohtaisilla Oma Rahalaitos sivuilla voit verrata omassa tahdissa kilpailutuksen edistymistä. Näet selkeästi mm. eri tarjouksien lainasummat, kuukausierät sekä korot ja kulut. Jos tarjoukset eivät tunnu sopivilta niin voit olla valitsematta eikä sinulle tästä koidu mitään kuluja.

2. Remonttilainan löydät verkosta nopeimmin

Perinteisesti pankkien kanssa asioiminen on hidasta. Jos olet halunnut vertailla eri pankkeja, on prosessista tullut liian raskas ja aikaa vievä. Palvelussamme täytät vain yhden hakemuksen, jonka avulla löydät sopivan lainan tarpeeseesi.

Käsittely hakemuksesta tilille maksuun on ripeää. Nopeimmillaan remonttilaina maksetaan tilillesi vielä samana päivänä.

3. Remonttilainaan ei tarvitse vakuuksia tai takaajia

Halvin remonttilaina löytyy aina vertailemalla. Teemme tässä kohtaa vertailemisen helpoksi. Koska saat kauttamme useita parhaita mahdollisia lainatarjouksia näet selkeästi mikä sinulle näistä olisi sopivin maksuehdoiltaan ja hinnaltaan.

Kauttamme haettuihin lainoihin et tarvitse vakuuksia tai takaajia. Tämä nopeuttaa ja helpottaa lainaprosessia, silti saat kilpailukyisen rahoituksen remontillesi.

4. Lainan käyttötarkoitusta ei ole rajattu

Lainaa hakiessasi et joudu erittelemään mihin lainaa olet käyttämässä. Oli kyse sitten keittiö-, vapaa-ajan asunnon- tai muuhun kodin ehostukseen liittyvästä remontista, voit käyttää lainan sinulle tarpeellisimpaan asiaan – vaikka sisustuksen uudistamiseen.

5. Joustava ja sinulle sopiva maksuaikataulu

Remonttilainan takaisinmaksuajaksi voit valita 1-15 vuotta. Mikäli kuitenkin haluat maksaa lainan aikaisemmin takaisin, niin se onnistuu. Tällöin säästät jäljellä olevan poismaksetun lainan osalta rahaa lainakustannuksissa.

Remonttilainaa voit hakea, kun nämä ehdot täyttyvät

  • Vähintään 20 vuoden ikä.
  • Vuositulot yli 7 200 euroa.
  • Ei julkisia maksuhäiriömerkintöjä.

Vertaa Remonttilainoja nyt!

Miksi et kokeilisi sinulle sopivimman remonttilainan etsimistä jo tänään? Täytä lainahakemus ja löydät edullisen remonttilainan verkosta jo tänään. Saat hetkessä lainapäätöksen ja pääset aloittamaan remontti toteuttamisen.

Kauttamme lainan hakeminen on maksutonta, turvallista ja riskitöntä. Edullisin remonttilaina on aina kilpailutuksen tulos, joten miksi enää odottaisit?

Yhteistyökumppaneitamme