Kilpailuta Remonttilaina maksutta

Yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia

LAINAHAKEMUS

Lainan hakeminen on maksutonta eikä se sido sinua mihinkään.

Lainasumma 

Laina-aika 

vuotta

+
+
Arvioitu kuukausierä 0 €/kk
Tarvitsemme puhelinnumerosi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä lainahakemukseen liittyen.
Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä lainahakemukseen liittyen. Jos sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun soittamalla numeroon 0942456000.
Valitse työsuhteesi tyyppi. Jos olet vanhempainvapaalla tai kuntoutuksessa, valitse työpaikka, josta olet vapaalla. Jos sinulla on useita työtehtäviä, valitse se, joka on päätyösi. Valinta "Eläkeläinen" sisältää myös varhaiseläkkeelle jääneet.
Haettu lainasumma

15000

           
Laina-aika

8 vuotta

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 0 % laskettuna lainasummalle 0 €, kun takaisinmaksuaika on 8 vuotta, tilinhoitomaksu false €, avausmaksu false € ja nimelliskorko NaN %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 0 €, eli 0 €/kk. Luottokortti todellinen vuosikorko voi olla 21,34% laskettuna käytetylle lainalle 1500€, kun takaisinmaksuaika on yksi vuosi ja nimelliskorko on 19,50 % Takaisinmaksettava summa on tällöin yhteensä 1663 € eli 139€ kuukaudessa. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 60000 €.

Remonttilaina kannattaa kilpailuttaa

2 min

1. Täytä hakemus

Aloita täyttämällä pyydetyt tiedot. Nopeimmillaan tämä vie vain pari minuuttia.

1 min

2. Kilpailutamme pankit

Nopeasti ja ilmaiseksi. Hakemus ei sido sinua mihinkään. Rahalaitos on yhteistyössä lukuisten eri lainantarjoajien kanssa.

1 min

3. Valitse paras

Saat henkilökohtaiset lainatarjouksesi 24h sisällä, ensimmäiset jo minuutin sisällä. Sinä valitset parhaan!

Kauttamme voit hakea remonttilainaa jopa 60 000 € vakuudetta.

Kodin tai vapaa-ajan paikan remontoiminen tulee meille jokaiselle eteen jossain kohtaa. Käytät sitten ammattilaista tai teet itse, joutuu siihen useasti ottamaan lainaa. Tässä kohtaa kannattaa kilpailuttaa lainantarjoajat.

Täysin kotimainen Rahalaitos kilpailuttaa lainan eduksesi lukuisien luotonmyöntäjien kesken. Parasta on, että saat avullamme vertailtavaksi kerralla suuren määrän lainanmyöntäjiä. Palvelu on sinulle täysin ilmainen, etkä hakemalla vielä sitoudu mihinkään.

Tiesitkö tämän remonttilainasta?

Remonttilainaa on mahdollista hakea Rahalaitoksen kautta jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia. Sinun on mahdollista saada maksuaikaa remonttilainalle jopa 15 vuotta.

Oman kodin remontointi on kannattavaa monestakin syystä. Asuinmukavuus paranee huomattavasti, kun kodissa on ajantasaiset pinnat, nykyaikaiset kodinkoneet sekä omien mieltymysten mukaiset värimaailmat. Erityisesti vanhemmissa taloissa on suositeltavaa myös tarkistella aika ajoin talon kunnossapysymisen kannalta oleellisia asioita kuten salaojien ja sokkeleiden kuntoa. 

Myös lämmitysjärjestelmiä on kannattava modernisoida. Öljy- ja sähkölämmitykset ovat vielä hyvin yleisiä vanhoissa taloissa, mutta niiden vaihtamista suositellaan. Vesi-ilmalämpöpumput ja maalämpöpumput ovat ekologisempia vaihtoehtoja, jolla säästät myös itse pitkän pennin, sillä näillä pumpuilla sinun on mahdollista laskea lämmityskustannuksia jopa 50-70 % vaihtamalla talosi lämmitysmuotoa. Tämän lisäksi modernit lämmitysmuodot ovat kannattava sijoitus, sillä ne lisäävät asuntosi jälleenmyyntiarvoa.

Lämmitysmuotoon tarvittava remonttilaina vaihtelee tilanteen mukaan, mutta yleisimmin kustannukset ovat 10 000 – 20 000 euron luokkaa. Remonttilainalla sinun on mahdollista hajauttaa kulut pidemmälle aikavälillä pitäen taloudenhallintasi kurissa. Lisää helpotusta tilanteeseen tuo myös se, että lämmitysmuodon vaihtoon on mahdollista saada 4000 euron ely-tuki tai vaihtoehtoisesti kotitalousvähennyksiä.

Kannattaako remontointiin käyttää ammattilaisia vai tehdä itse?

Helpompiin remonttihommiin kannattaa ryhtyä itse ja säästää. Maalaukset, tapetoinnit ja uusien kalusteiden kokoaminen sujuu varmasti meiltä kaikilta. Monimutkaisemmat työt kuten kylpyhuoneremontit, sähkötyöt sekä salaojitukset kannattaa jättää ammattilaisille. Tämän tyyppiset remontit voivat epäonnistuessaan vaurioittaa taloa sekä tekijäänsä. Ammattilaisilla teettämäsi remontti on mahdollista saada myös kotitalousvähennyksiin.

Olipa kyseessä iso tai pieni remontti, teetpä sen itse tai palkkaat ammattilaisen ja tarvitsetpa sitä varten muutaman sadan tai usean kymmenen tuhannen euron avun remontin rahoittamiseen, on sitä varten otettava remonttilaina kannattava kilpailuttaa. Kilpailuta lainasi nyt ja löydä edullisin remonttilaina lukuisten tarjousten joukosta.

5 tärkeää syytä kilpailuttaa remonttilaina kauttamme

Rahalaitos on kilpailuttanut jo satojatuhansia suomalaisten lainahakemuksia asiakkaidensa eduksi. Palvelussamme kilpailutat parissa minuutissa 500 – 60 000 euron suuruiset remonttilainat ilman vakuuksia. Lainaa voit ottaa ja käyttää oman tarpeesi mukaan.

1. Kilpailuttaminen on maksutonta etkä sitoudu mihinkään

Ensimmäiset lainatarjoukset saat vertailtavaksi usein heti hakemuksen jättämisen jälkeen. Henkilökohtaisilla Oma Rahalaitos sivuilla voit verrata omassa tahdissa kilpailutuksen edistymistä. Näet selkeästi mm. eri tarjouksien lainasummat, kuukausierät sekä korot ja kulut. Jos tarjoukset eivät tunnu sopivilta niin voit olla valitsematta eikä sinulle tästä koidu mitään kuluja.

2. Remonttilainan löydät verkosta nopeimmin

Perinteisesti pankkien kanssa asioiminen on hidasta. Jos olet halunnut vertailla eri pankkeja, on prosessista tullut liian raskas ja aikaa vievä. Palvelussamme täytät vain yhden hakemuksen, jonka avulla löydät sopivan lainan tarpeeseesi.

Käsittely hakemuksesta tilille maksuun on ripeää. Nopeimmillaan remonttilaina maksetaan tilillesi vielä samana päivänä.

3. Remonttilainaan ei tarvitse vakuuksia tai takaajia

Halvin remonttilaina löytyy aina vertailemalla. Teemme tässä kohtaa vertailemisen helpoksi. Koska saat kauttamme useita parhaita mahdollisia lainatarjouksia näet selkeästi mikä sinulle näistä olisi sopivin maksuehdoiltaan ja hinnaltaan.

Kauttamme haettuihin lainoihin et tarvitse vakuuksia tai takaajia. Tämä nopeuttaa ja helpottaa lainaprosessia, silti saat kilpailukyisen rahoituksen remontillesi.

4. Lainan käyttötarkoitusta ei ole rajattu

Lainaa hakiessasi et joudu erittelemään mihin lainaa olet käyttämässä. Oli kyse sitten keittiö-, vapaa-ajan asunnon- tai muuhun kodin ehostukseen liittyvästä remontista, voit käyttää lainan sinulle tarpeellisimpaan asiaan – vaikka sisustuksen uudistamiseen.

5. Joustava ja sinulle sopiva maksuaikataulu

Remonttilainan takaisinmaksuajaksi voit valita 1-15 vuotta. Mikäli kuitenkin haluat maksaa lainan aikaisemmin takaisin, niin se onnistuu. Tällöin säästät jäljellä olevan poismaksetun lainan osalta rahaa lainakustannuksissa.

Remonttilainaa voit hakea, kun nämä ehdot täyttyvät

  • Vähintään 20 vuoden ikä.
  • Kuukausitulot yli 600 euroa.
  • Ei julkisia maksuhäiriömerkintöjä.

Vertaa Remonttilainoja nyt!

Miksi et kokeilisi sinulle sopivimman remonttilainan etsimistä jo tänään? Täytä lainahakemus ja löydät edullisen remonttilainan verkosta jo tänään. Saat hetkessä lainapäätöksen ja pääset aloittamaan remontti toteuttamisen.

Kauttamme lainan hakeminen on maksutonta, turvallista ja riskitöntä. Edullisin remonttilaina on aina kilpailutuksen tulos, joten miksi enää odottaisit? Kilpailuta kauttamme edullinen kulutusluotto remonttiasi varten nyt.

Toni Karinko
Päivitetty: 2023-04-04

Toni on kansainväliseen markkinointijohtamiseen erikoistunut ekonomi, joka on jo pitkään vastannut Rahalaitoksella asiantuntevan sisällön tuottamisesta lukijoille. Hänen kirjoituksiensa taustalla on halu tarjota asiakkaille arvokasta lisätietoa rahoituksista sekä vinkkejä päivittäisen taloudenhallinnan helpottamiseen.

Usein kysytyt kysymykset

Miten nopeasti saan remonttilainan tililleni?

Käsittelemme remonttilainahakemuksen usein jo samana arkipäivänä sen saapumisesta. Muista täyttää hakemukseen kaikki tarvittavat tiedot, sillä tämä osaltaan nopeuttaa käsittelyä. Kun sopimuksesi liitteineen on tarkistettu ja hyväksytty, lainasumma maksetaan sopimuksessa ilmoittamallesi pankkitilille 1–2 arkipäivän kuluessa. Jos luotonantaja käyttää pikamaksujärjestelmää, voi lainasumma olla tililläsi parhaimmillaan muutamassa tunnissa.

Mistä löytyy halvin remonttilaina?

Halvin remonttilaina löytyy varmimmin vertailemalla. Voit hakea lainaa lukuisilta pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä täyttämällä hakemuksen tämän sivun yläosassa. Kun kilpailutat lainan saat heti selville, minkä vertailussa mukana olleen luotonantajan vakuudeton remonttilaina on sinulle edullisin. Ilman vertailupalvelua halvimman remonttilainan löytäminen voi olla vaikeaa ja aikaavievää. Rahalaitoksen vertailun kautta näet suoraan, kuinka matalan koron voit saada remonttiisi yhteistyökumppaneiltamme.

Voiko remonttilainaa lyhentää sovittua nopeammin?

Voit lähes aina halutessasi lyhentää lainaa maksamalla sovittua suuremman kuukausierän. Lähtökohtaisesti ylimääräinen suoritus ei vaikuta tulevien kuukausierien suuruuteen, vaan pienentää jäljellä olevan lainan määrää. Maksat siis myös seuraavassa kuussa normaalin kuukausierän. Ylimääräiset suoritukset pienentävät lainan korkokustannuksia sekä lyhentävät laina-aikaa. Jos haluat maksaa koko jäljellä olevan lainasumman pois, tarkista tarkka maksettava summa aina suoraa luotonantajalta.

Miten remonttilainan hakuprosessi etenee?

Kilpailuttaessasi remonttilainasi Rahalaitoksen avulla saat alustavat lainapäätökset nopeasti. Tämän jälkeen voit valita sopivan lainatarjouksen ja allekirjoittaa sen. Mikäli kaikki tiedot ovat kunnossa, remonttilaina voidaan maksaa ulos jopa saman päivän aikana. Kaikki remonttilainat ovat vakuudettomia, mikä nopeuttaa käsittelyaikoja.

Yhteistyökumppaneitamme

Näytä lisää