Yrityslainaa helposti ja nopeasti

Kilpailuta ja vertaile yrityslainat Rahalaitoksella

Täytä yritys-lainahakemus tästä!

Kilpailuta ja

vertaile

time

Nopeasti ja

ilmaiseksi

money

Yrityslainaa

250 000 €

Yrityslainahakemus

Lainan hakeminen on maksutonta eikä se sido sinua mihinkään.

Lainan suuruus
Laina-aika

Yleistiedot

Yrityslainan hakijalla tulee olla oikeus edustaa yritystä ja lainan hakijan tulee olla vähintään 20-vuotias. Yrityslainaan ei vaadita reaalivakuuksia vain henkilötakaus lainanhakijalta.

Hae yrityslainaa ja valitse sopivin.

laptop mobile
2 min

1. Täytä hakemus

Aloita täyttämällä pyydetyt tiedot. Nopeimmillaan tämä vie vain pari minuuttia.

time
1 min

2. Kilpailutamme pankit

Kilpailutamme yrityslainantarjoajat, nopeasti ja ilmaiseksi. Hakemus ei sido sinua mihinkään.

check
1 min

3. Valitse paras

Saat yrityksellesi lainatarjoukset 24h sisällä, ensimmäiset jo minuutin sisällä. Sinä valitset parhaan!

Yhteistyökumppaneitamme

Usein kysytyt kysymykset

Mitä tietoja tarvitsen yrityslainahakemuksen täyttämiseen?
Yrityslainahakemuksen täyttäminen on helppoa ja nopeaa. Tarvitset tiedot yrityksen liikevaihdosta sekä pankkitilinumeron ja Y-tunnuksen. Lisäksi kysymme hakijan henkilötiedot ja yrityksen yhteystiedot.
Vaatiiko yrityslainan hakeminen vakuuksia tai takauksia?
Rahalaitoksen välittämissä yrityslainoissa ei tarvita reaalivakuuksia. Lainanhakija toimii kuitenkin yrityslainan omavelkaisena takaajana.
Kuinka nopeasti saan yrityslainan tilille?
Lainatarjoukset tulevat Oma Rahalaitos palveluun nopeasti. Kun olet hyväksynyt yrityslainan ja tehnyt sopimuksen pankin kanssa, rahat siirretään asiakkaan ilmoittamalle pankkitilille usein saman päivän aikana viimeistään kahden pankkipäivän kuluttua sopimuksen allekirjoituksesta.
Onko yrityslainan hakeminen maksutonta?
Lainanhakeminen on täysin maksutonta, eikä se sido sinua mihinkään.
Mikä on Oma Rahalaitos -palvelu?
Oma Rahalaitos –palvelu on portaali, jossa voi seurata hakemuksen käsittelyä reaaliajassa. Palvelussa näet kaikki saamasi yrityslainatarjoukset, joita voit vertailla sekä saat ohjeet yrityslainan nostamiseen. Omilla sivuilla www.rahalaitos.fi/oma pystyy myös keskustelemaan asiakaspalvelun kanssa hakemuksesta ja tarjouksista. Palveluun kirjaudutaan henkilötunnuksella ja salasanalla, joka lähetetään matkapuhelimeen ja sähköpostiin. Siksi on erityisen tärkeää, että yhteystiedot on kirjattu hakemukselle oikein.
Miten lainapäätös tehdään ja mitkä asiat vaikuttavat yrityslainan saamiseen?
Rahoitusyhtiöt käsittelevät hakemuksen aina asiakaskohtaisesti. Yrityslainatarjouksen saamiseen vaikuttaa positiivisesti mm. moitteeton maksuhistoria ja tuloksentekokyky. Helpoin tapa löytää paras yrityslainatarjous on täyttää maksuton lainahakemus sivuillamme.
Kuka voi hakea yrityslainaa?
Yrityslainaa voi hakea henkilö, jolla on nimenkirjoitusoikeus joko yksin tai yhdessä toisen henkilön kanssa lainaa hakevassa yhtiössä. Yrityslaina haetaan ja myönnetään yritykselle.
Mikä on omavelkainen takaus?
Kun yksityishenkilö takaa yrityslainan omavelkaisella takauksella, hän vastaa velasta kuin se olisi hänen oma velkansa. Mikäli alkuperäinen velallinen laiminlyö takaisinmaksuvelvoitteensa, yrityslaina peritään takaajilta täysimääräisesti kuluineen, korkoineen ja perintäkuluineen.
Mitkä yritykset voivat hakea lainaa?
Yrityslainaa voivat hakea kaupparekisterissä olevat suomalaiset yritykset, joiden vastuuhenkilöt asuvat Suomessa. yrityksellä ja takaajalla tulee olla puhtaat luottotiedot.
Tein virheen hakemukseen, miten pystyn korjaamaan sen?
Paras ja nopein tapa virheen oikaisemiseen on soittaa asiakaspalveluumme p. 09 2311 3670. Näin saamme oikean tiedon myös lainanmyöntäjien tietoon. Voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme myös chatin, Oma Rahalaitos – palvelun www.rahalaitos.fi/oma tai sähköpostin info@rahalaitos.fi kautta.
En pääse kirjautumaan Oma Rahalaitos –palveluun?
Oma Rahalaitos –palveluun kirjaudutaan hakemuksen täyttämisen jälkeen. Palvelu on avoinna koko hakemuksen voimassaoloajan. Mikäli kirjautuminen epäonnistuu, kehotamme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme puhelimitse 09 2311 3670 tai chatin kautta.
Voiko yrityslainan maksaa aiottua nopeammin pois?
Kyllä voi. Ennenaikainen takaisinmaksu ei välttämättä vähennä yrityslainasta maksettavia kokonaiskuluja.
Rahalaitos

Kuka voi hakea yrityslainaa Rahalaitokselta?

Toiminta:

Yritys on ollut toiminnassa vähintään 6kk.

Päätösvalta:

Hakijalla on yrityksen nimenkirjoitusoikeus joko yksin tai yhdessä toisen henkilön kanssa.

Suomalaisuus:

Yritys on rekisteröity Suomeen ja omistajat ovat suomalaisia.

Maksuhistoria:

Yrityksellä tai takaajalla ei ole verovelkoja tai maksuhäiriöitä.

Vakuudet:

Meiltä voit aina hakea lainaa ilman Reaalivakuuksia. Tarvitaan vain hakijan henkilötakaus lainalle.

Yksi hakemus, monta tarjousta

Yrityslaina kannattaa kilpailuttaa

Yritys tarvitsee lisärahoitusta erilaisiin tarkoituksiin ja tilanteisiin niin yrityksen perustamisvaiheessa kuin myöhemminkin kausivaihtelujen tai hetkellisen kassavajeen paikkaamiseksi. Myös investointien rahoittamiseksi voidaan tarvita yritysluottoa silloin, kun yrityksen kehittäminen vaatii nopeita ratkaisuja.

Yrityslainan hakeminen onnistuu ilman reaalivakuuksia ja verkossa luoton hakeminen on helppoa ja nopeaa. Lainahakemuksen täyttämiseen tarvitaan yrityksen tiedot ja henkilötakaajana toimivan vastuuhenkilön tiedot.

Yrityslainat voi kilpailuttaa nyt kattavasti palvelussamme. Kauttamme voit kilpailuttaa yrityslainat aina ilman vakuuksia. Kun täytät hakemuksen, saat nopeasti tarjoukset kumppaneiltamme ja voit tehdä vertailun mikä saamistasi lainatarjouksista on yritykselle paras.

Yrityslainan vertailu on hyvä keino säästää lainakuluissa. Kilpailuttamalla lainan ja vertaamalla tarjouksia voi säästää jopa tuhansia euroja. Palvelumme avulla säästät myös aikaa, kun etsimme puolestasi yrityksellesi edullisen lainan. Rahalaitos on puolueeton toimija ja meille tärkeintä on löytää lainanhakijoillemme paras mahdollinen laina.

Lainahakemuksen täyttäminen ja lainan kilpailuttaminen ei sido ottamaan lainaa ja se on täysin ilmaista.