Vakuudeton laina nopeasti

Vakuudeton laina Rahalaitoksen avulla

Usein lainanhakijalle yksi tärkeimpiä asioita lainaa haettaessa on se, että haettavaan lainaan ei tarvita vakuuksia.  Vakuudeton laina tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että et joudu asettamaan omaisuuttasi, kuten esimerkiksi autoasi tai asuntoasi, lainan takaisinmaksun pantiksi. Vakuudettoman lainan saaminen on myös usein nopeampaa ja helpompaa, koska erilaiset panttikirjojen ja muiden omaisuuteen liittyvien dokumenttien hakemiset ja käsittelyt jäävät pois.

Kun vakuuksia ei vaadita, lainan saaminen arvioidaan yksilöllisesti maksukyvyn ja luottohistorian perusteella automaattisemmin ja se sujuu nopeammin. Myös kynnys saada lainaa on matalampi – on selvää, ettei kaikilta välttämättä löydy tarvittavaa omaisuutta riittävän vakuuden asettamiseksi.

Rahalaitos on suomalainen lainanvälittäjä, joka vertaa puolestasi yli 25 lainamyöntäjän vakuudettomia lainoja. Kun haussa on edullinen vakuudeton laina, sinun tarvitsee vain täyttää hakemuksemme ja saat ensimmäiset lainatarjoukset vielä saman päivän aikana. Palvelu on maksuton ja autamme myös tarvittaessa, jos mieleen tulee kysymyksiä lainanhakuprosessiin liittyen.

Koko hakuprosessi hoituu muutamassa minuutissa yhdellä hakemuksella, jonka täyttäminen ei sido sinua mihinkään.

Hae vakuudeton laina Rahalaitos.fi palvelusta

Vakuudeton laina – näin löydät edullisen lainan

Palvelumme kautta on mahdollista löytää vakuudeton laina monenlaisiin tarpeisiin. Tarvittava lainamäärä voi olla 500 – 70 000 euroa, joten vakuudettoman lainan käyttötarkoitukset voivat olla moninaisia. Takaisinmaksuaikaa lainallesi saat 1-15 vuotta, mutta mitä nopeammin maksat lainan pois, sitä halvemmaksi se tietenkin tulee.

Jos mielessäsi on jo tarvittava summa vakuudettomalle lainalle, voit katsoa suuntaa-antavan arvion lainakuluista ja laina-ajasta lainalaskurimme avulla. Muista kuitenkin, että tarkat lainaehdot määräytyvät aina lainanhakijana maksukyvystä tehdyn arvion perusteella.

Kun olet täyttänyt lainahakemuksen, välitämme sen automaattisesti yhteistyökumppaneillemme, jonka jälkeen saat OmaRahalaitos -palveluun henkilökohtaiset tarjoukset vakuudettomista lainoista. Voit vertailla lainoja ja niiden kustannuksia Oma Rahalaitos -palvelussamme. Tämän jälkeen sinun on helppo valita tarjousten joukosta tarpeeseesi sopivin vakuudeton laina.

Koska palvelumme käyttö ei sido sinua mihinkään, voit tietysti myös jättää lainan ottamatta, jos mikään tarjouksista ei tunnu riittävän hyvältä. Tästäkään ei aiheudu sinulle minkäänlaisia kustannuksia – voit siis vertailla lainoja ilman riskiä. Jos päätät hyväksyä jonkun tarjouksista, saat nopeimmillaan rahat tilillesi jopa samana päivänä.

Kenelle vakuudeton laina voidaan myöntää?

Kaikki yhteistyökumppanimme ovat vastuullisia luotonantajia, jotka tarkistavat lainanhakijoiden tiedot ennen lainapäätöksen tekemistä. Jotta sinulle voidaan myöntää lainaa ilman vakuuksia, muutaman olennaisen kriteerin on täytyttävä.

  • Sinun on oltava vähintään 20-vuotias.
  • Vuositulojesi tulee ylittää 7200 euroa.
  • Sinulla ei saa olla julkisia merkintöjä maksuhäiriöistä.

Muista, että edullinen vakuudeton laina järjestyy monesti helpommin, jos haet sitä yhdessä toisen hakijan kanssa. Mikäli lainaraha on tulossa yhteiseen käyttöön – esimerkiksi pariskunnan asuntoremonttiin tai auton hankintaan – vakuudetonta lainaa kannattaa hakea yhdessä puolison kanssa. Kun haette lainaa yhdessä, yhteistyökumppanimme pystyvät usein antamaan teille paremmat lainaehdot.

Tarvitsetko apua lainan hakemisessa?

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään kaikessa vakuudettoman lainan hakemiseen liittyvässä – oli kyse sitten hakemuslomakkeen täyttämisestä tai muista kysymyksistä vakuudettomiin lainoihin liittyen.

Saat meidät kiinni sivuillamme olevasta chatistä, puhelimitse tai sähköpostilla. Vastaamme arkisin numerossa 09 2311 3670 ja sähköpostilla tavoitat meidät osoitteesta info@rahalaitos.fi.

Kauttamme voit hakea vakuudetonta lainaa viikon jokaisena päivänä vuorokauden ympäri. Täytä hakemus nyt ja löydä itsellesi edullinen vakuudeton laina jo tänään.

 

Yksi hakemus, monta tarjousta

Rahalaitos

Kuka voi hakea lainaa Rahalaitokselta?

Ikä:

Sinun tulee olla vähintään 20-vuotias.

Tulot:

Sinulla tulee olla yli 600 € kuukausitulot.

Haettava lainamäärä:

Voit hakea kauttamme lainaa 500 €:sta aina 60 000 € asti.

Maksuhistoria:

Sinulla ei saa olla julkisia maksuhäiriöitä.

Vakuudet:

Meiltä voit aina hakea lainaa ilman vakuuksia.

Yhteistyökumppaneitamme