Vakuudeton laina Rahalaitoksen avulla

Usein lainanhakijalle yksi tärkeimpiä asioita lainaa haettaessa on se, että haettavaan lainaan ei tarvita vakuuksia.  Vakuudeton laina tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että et joudu asettamaan omaisuuttasi, kuten esimerkiksi autoasi tai asuntoasi, lainan takaisinmaksun pantiksi. Vakuudettoman lainan saaminen on myös usein nopeampaa ja helpompaa, koska erilaiset panttikirjojen ja muiden omaisuuteen liittyvien dokumenttien hakemiset ja käsittelyt jäävät pois.

Lainasumma 

Laina-aika 

vuotta

+
+
Arvioitu kuukausierä 0 €/kk
Tarvitsemme puhelinnumerosi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä lainahakemukseen liittyen.
Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä lainahakemukseen liittyen. Jos sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun soittamalla numeroon 0942456000.
Valitse työsuhteesi tyyppi. Jos olet vanhempainvapaalla tai kuntoutuksessa, valitse työpaikka, josta olet vapaalla. Jos sinulla on useita työtehtäviä, valitse se, joka on päätyösi. Valinta "Eläkeläinen" sisältää myös varhaiseläkkeelle jääneet.
Haettu lainasumma

15000

           
Laina-aika

8 vuotta

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on NaN % laskettuna lainasummalle 0 €, kun takaisinmaksuaika on 8 vuotta, tilinhoitomaksu 0 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 8,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 0 €, eli 0 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 € – 60000 €.

Kun vakuuksia ei vaadita, lainan saaminen arvioidaan yksilöllisesti maksukyvyn ja luottohistorian perusteella automaattisemmin ja se sujuu nopeammin. Myös kynnys saada lainaa on matalampi – on selvää, ettei kaikilta välttämättä löydy tarvittavaa omaisuutta riittävän vakuuden asettamiseksi.

Rahalaitos on suomalainen lainanvälittäjä, joka vertaa puolestasi lukuisien lainamyöntäjien vakuudettomia lainoja. Kun haussa on edullinen vakuudeton laina, sinun tarvitsee vain täyttää hakemuksemme ja saat ensimmäiset lainatarjoukset vielä saman päivän aikana. Palvelu on maksuton ja autamme myös tarvittaessa, jos mieleen tulee kysymyksiä lainanhakuprosessiin liittyen.

Koko hakuprosessi hoituu muutamassa minuutissa yhdellä hakemuksella, jonka täyttäminen ei sido sinua mihinkään.

Hae nyt vakuudetonta lainaa Rahalaitos.fi palvelusta.

 

Vakuudeton laina – näin löydät edullisen lainan

Palvelumme kautta on mahdollista löytää vakuudeton laina monenlaisiin tarpeisiin. Tarvittava lainamäärä voi olla 500 – 60 000 euroa, joten vakuudettoman lainan käyttötarkoitukset voivat olla moninaisia. Takaisinmaksuaikaa lainallesi saat 1-15 vuotta, mutta mitä nopeammin maksat lainan pois, sitä halvemmaksi se tietenkin tulee.

Jos mielessäsi on jo tarvittava summa vakuudettomalle lainalle, voit katsoa suuntaa-antavan arvion lainakuluista ja laina-ajasta lainalaskurimme avulla. Muista kuitenkin, että tarkat lainaehdot määräytyvät aina lainanhakijana maksukyvystä tehdyn arvion perusteella.

Kun olet täyttänyt lainahakemuksen, välitämme sen automaattisesti yhteistyökumppaneillemme, jonka jälkeen saat Oma Rahalaitos -palveluun henkilökohtaiset tarjoukset vakuudettomista lainoista. Voit vertailla lainoja ja niiden kustannuksia Oma Rahalaitos -palvelussamme. Tämän jälkeen sinun on helppo valita tarjousten joukosta tarpeeseesi sopivin vakuudeton laina.

Koska palvelumme käyttö ei sido sinua mihinkään, voit tietysti myös jättää lainan ottamatta, jos mikään tarjouksista ei tunnu riittävän hyvältä. Tästäkään ei aiheudu sinulle minkäänlaisia kustannuksia – voit siis vertailla lainoja ilman riskiä. Jos päätät hyväksyä jonkun tarjouksista, saat nopeimmillaan rahat tilillesi jopa samana päivänä.

Kenelle vakuudeton laina voidaan myöntää?

Kaikki yhteistyökumppanimme ovat vastuullisia luotonantajia, jotka tarkistavat lainanhakijoiden tiedot ennen lainapäätöksen tekemistä. Jotta sinulle voidaan myöntää lainaa ilman vakuuksia, muutaman olennaisen kriteerin on täytyttävä.

  • Sinun on oltava vähintään 20-vuotias.
  • Vuositulojesi tulee ylittää 7200 euroa.
  • Sinulla ei saa olla julkisia merkintöjä maksuhäiriöistä.

Muista, että edullinen vakuudeton laina järjestyy monesti helpommin, jos haet sitä yhdessä toisen hakijan kanssa. Mikäli lainaraha on tulossa yhteiseen käyttöön – esimerkiksi pariskunnan asuntoremonttiin tai auton hankintaan – vakuudetonta lainaa kannattaa hakea yhdessä puolison kanssa. Kun haette lainaa yhdessä, yhteistyökumppanimme pystyvät usein antamaan teille paremmat lainaehdot.

Muista, että vakuudellinen laina on usein hinnaltaan edullisempi, mutta voit menettää vakuutena toimivan omaisuutesi, mikäli joudut maksuvaikeuksiin.

Tarvitsetko apua lainan hakemisessa?

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään kaikessa vakuudettoman lainan hakemiseen liittyvässä – oli kyse sitten hakemuslomakkeen täyttämisestä tai muista kysymyksistä vakuudettomiin lainoihin liittyen.

Saat meidät kiinni sivuillamme olevasta chatistä, puhelimitse tai sähköpostilla. Vastaamme arkisin numerossa 09 2311 3670 ja sähköpostilla tavoitat meidät osoitteesta info@rahalaitos.fi.

Kauttamme voit hakea vakuudetonta lainaa viikon jokaisena päivänä vuorokauden ympäri. Täytä hakemus nyt ja löydä itsellesi edullinen vakuudeton laina jo tänään.

Toni Karinko
Päivitetty: 2023-02-17

Toni on kansainväliseen markkinointijohtamiseen erikoistunut ekonomi, joka on jo pitkään vastannut Rahalaitoksella asiantuntevan sisällön tuottamisesta lukijoille. Hänen kirjoituksiensa taustalla on halu tarjota asiakkaille arvokasta lisätietoa rahoituksista sekä vinkkejä päivittäisen taloudenhallinnan helpottamiseen.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on vakuudeton laina?

Vakuudeton laina tarkoittaa lainaa, jota et joudu vakuuttamaan. Sinun ei siis tarvitse asettaa esimerkiksi autoasi, asuntoasi tai muutakaan omaisuuttasi takaisinmaksun pantiksi.

Kuinka voin saada vakuudettoman lainan?

Vakuudettoman lainan myöntämiseen vaikuttaa hakijan takaisinmaksukyky sekä luottohistoria. Lähtökohtaisesti hakukelpoisia ovat täysi-ikäiset, säännölliset tulot omaavat henkilöt, joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä.

Mitä hyötyä on vakuudettomasta lainasta?

Vakuudettomien lainojen kilpailutus tapahtuu nopeammin ja kynnys saada lainaa on matalampi. Rahalaitoksen kautta kilpailutat vakuudettoman lainan niin nopeasti, että saat luottopäätöksen ja ensimmäiset tarjoukset heti hakemuksen tehtyäsi.

Kuinka haen vakuudetonta lainaa?

Vakuudetonta lainaa haet kätevästi Rahalaitoksen sivuilta. Valitse tarvitsemasi summa ja haluamasi takaisinmaksuaika ja täytä hakemus. Tämän jälkeen Rahalaitos lähettää sinulle saman tien lainapäätöksen ja ensimmäiset tarjoukset. Näet kaikki saamasi tarjoukset samasta paikasta ja voit vertailla niitä kaikessa rauhassa. Valittuasi sopivimman lainan saat rahat tilillesi vielä jopa saman päivän aikana.

Yksi hakemus, monta tarjousta

Kuka voi hakea vakuudetonta lainaa Rahalaitokselta?

Ikä:
Vähintään 20-vuotiaat

Tulot:
Vähimmäistulot 600 € kuukaudessa.

Haettava lainamäärä:
Lainaa voi hakea 500 € ja 60 000 € väliltä.

Maksuhistoria:
Puhtaat luottotiedot.

Vakuudet:
Meiltä voit hakea vakuudetonta lainaa.

Yhteistyökumppaneitamme

Näytä lisää