Yrityslainan käyttötarkoitus
Lainan suuruus
Laina-aika

Tarvetta yrityslainalle?

Yritystoiminnassa voi tulla vastaan tilanteita, jolloin rahoitusta on tarve hakea yrityksen ulkopuolelta. Yrityslaina on tehty mahdollistamaan suunnitellut investoinnit kuten laitehankinnat, markkinointi tai henkilöstön palkkaaminen. Yrityslainaa voi hakea myös kattamaan lyhytaikaisia tarpeita kuten väliaikainen kassavajeen paikkaaminen. Olipa yrityslainan tarve mikä hyvänsä, se kannattaa aina kilpailuttaa.

Rahalaitoksen yrityslaina

Yrityslainojen vertailu on työlästä puuhaa ja se voi pahimmillaan viedä useiden päivien edestä työtunteja, jota varmasti käyttäisi mieluummin työskentelyyn sekä yrityksen pyörittämiseen. Rahalaitos tarjoaa tähän ongelmaan mahdollisimman helpon ratkaisun.

Rahalaitoksen sivujen kautta saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia. Hakemus on ilmainen ja sen täyttäminen vie aikaasi vain pari minuuttia. Hakemuksen tehtyäsi saat luottopäätöksen sekä ensimmäiset tarjoukset välittömästi.

Lainan suuruus
Laina-aika

Siirry hakemukseen tästä.

Hae yrityslainaa

Voit hakea yrityslainaa tarpeidesi mukaan juuri sinun tarvitsemallesi lainasummalle sekä laina-ajalle. Lainaa voit hakea 1 000 eurosta aina 8 000 000 miljoonaan euroon asti ja laina-ajan voit itse määrittää kuukaudesta eteenpäin aina muutamaan vuoteen.

Olipa kyseessä minkä pituinen tai suuruinen yrityslaina tahansa, on se syytä kilpailuttaa ennen sen ottamista. Näin varmistat yrityksellesi edullisimman lainakoron ja minimoit rahoituskustannukset. Huolella kilpailutettu ja valittu yrityslaina on nopea ja joustava tapa saada yritykselle ulkopuolinen rahoitus ja parhaimmassa tapauksessa oikein valittu lainatarjous säästää yrityksellesi tuhansia euroja.

Yrityslainan käyttötarkoitukset

Yrityslainan tarve riippuu yrityksen elinkaaresta. Yritystoiminnan perustamisvaiheessa rahoitusta voidaan tarvita perustamismaksuihin, koneiden, laitteiden ja ohjelmistojen hankintaan, yrityksen ilmeen ja markkinoinnin suunnitteluun, toimitilojen vuokraukseen ja kalusteisiin sekä henkilöstön palkkaamiseen. Nämä ovat yleisimpiä rahareikiä, joiden täyttäminen on tärkeää yritystoiminnan käynnistämiseksi.

Yrityksillä tulee kuitenkin myös myöhäisemmässä vaiheessa investointeja tai hankintoja, jolloin yrityslainaa on tarpeellista hakea. Kun haet yrityslainaa, hakemuksessa kysytään lainan pääasiallinen tarkoitus. Mikäli lainaa on aikomus käyttää useampaan eri tarkoitukseen, ilmoitetaan hakemuksessa tarkoitus, johon suurin osa haettavasta summasta käytetään.

Yrityslainaa on mahdollista hakea esimerkiksi seuraaviin käyttötarkoituksiin:

  • Henkilöstön palkkaus
  • Varaston täyttö
  • Laitehankinnat
  • Aiempien velkojen uudelleenrahoitus
  • Käyttöpääoma
  • Tilojen laajennus tai uutisointi

Yrityslaina sopii erityisen hyvin esimerkiksi pitempiaikaisiin investointeihin ja tyypillisin laina-aika yrityslainalle onkin n. 3-7 vuotta. Kuitenkin, olipa yrityksellänne mielessä sitten pieni hankinta tai suuri laajentuminen, Rahalaitoksen yrityslainan kilpailutus palvelee tarkoitustanne. Rahalaitoksen kautta yrityslainoja on mahdollista kilpailuttaa 1 000 eurosta aina 8 000 000 euroon asti.

Kuka voi hakea lainaa yritykselle?

Yrityslainaa voivat hakea suomalaiset, kaupparekisterissä olevat, luottokelpoiset yritykset. Lainanhakijan tulee olla yrityksen nimenkirjoitusoikeutettu henkilö.

Löydä parhain yrityslaina vertailemalla

Rahalaitoksen yrityslainavertailu on tehty mahdollisimman helpoksi ja läpinäkyväksi. Yhdellä hakemuksella kilpailutat kätevästi kerralla lainakumppaneiltamme lukuisia tarjouksia, joita pääset itse vertailemaan palvelussamme.

Yrityslainoja vertaillessa on hyvä muistaa, että pienimmän koron laina ei automaattisesti ole edullisin vaihtoehto. Muista siis tutkia lainatarjouksissa myös muut lainaan liittyvät kustannukset kuten käsittelymaksut, avauspalkkiot sekä tilinhoitomaksut. Näin selvität luotonantajien perimät kustannukset kokonaisuudessaan. Myös lainaehdot on syytä tarkistaa tarjouksia vertaillessa. Nämä asiat huomioon ottamalla sinun on helppo valita yritystäsi taloudellisesti vähiten kuormittava vaihtoehto.

Siirtymällä täyttämään hakemuksen voit kätevästi saada nopeasti selville yrityksellenne sopivimman lainatarjouksen. Hakemuksen täyttäminen vie aikaasi vain pari minuuttia ja saat useita lainatarjouksia vielä saman päivän aikana, ensimmäiset jopa välittömästi hakemuksen lähetettyäsi.

Rahalaitoksen sivujen kautta tapahtuva yrityslainojen kilpailuttaminen ja tarjousten vertailu ovat aina maksuttomia palveluja, eikä hakemuksen teko sido lainan nostamiseen. Mikäli kuitenkin hyväksytte jonkun tarjouksen, saatte rahat tilillenne vielä jopa saman päivän aikana sopimuksen allekirjoituksesta. 

Yksi hakemus, monta tarjousta

Rahalaitos

Kuka voi hakea lainaa Rahalaitokselta?

Ikä:

Sinun tulee olla vähintään 20-vuotias.

Tulot:

Sinulla tulee olla yli 600 € kuukausitulot.

Haettava lainamäärä:

Voit hakea kauttamme lainaa 500 €:sta aina 70 000 € asti.

Maksuhistoria:

Sinulla ei saa olla julkisia maksuhäiriöitä.

Vakuudet:

Meiltä voit aina hakea lainaa ilman vakuuksia.

Yhteistyökumppaneitamme