yrityslainaa-2000000-euroa

Yrityslainaa 2 000 000 € luotettavasti

Tarvitseeko yrityksesi 2 000 000 euroa rahoitusta investointeihin tai liiketoiminnan kuluihin? Rahalaitos kilpailuttaa yrityslainat Suomen suurimmilla verkossa toimivilla yrityslainan tarjoajilla. Rahalaitoksen kautta voit hakea yrityslainaa tai rahoitusta 1 000 eurosta aina 8 000 000 euroon asti. Kauttamme kilpailutat 2 000 000 euron yrityslainan helposti ja löydät yrityksesi tarpeisiin sopivan lainan.

Tarvitseepa yrityksesi rahoitusta sitten investointeihin tai satunnaisten kulujen kattamiseen, voit hakea Rahalaitoksen kumppaneilta 2 000 000 euroa yrityslainaa kätevästi. Kilpailutus on täysin ilmainen eikä sido sinua mihinkään. Täytä vain hakemus niin me etsimme sinulle yrityksesi tarpeisiin sopivan lainatarjouksen!

Täytä hakemus tästä

Yritykselle rahoitusta kahdeksaan miljoonaan saakka

Kun yritys tarvitsee rahoitusta satoja tuhansia tai miljoonia euroja on prosessi perinteisten pankkien kanssa usein hidas ja kankea. Rahalaitoksen kumppaneiden kautta asia hoituu nopeasti ja sujuvasti. Silti suuremmat rahoitustarpeet käsitellään yksilöllisesti yrityksen tilanne huomioiden. Jos yrityksesi tarvitsee 2 000 000 euroa yritysrahoitusta, kannattaa ehdottomasti katsoa millaista rahoitusta kumppanimme pystyvät tarjoamaan.


Lainan kilpailutus 8 000 000 € asti
Lainan suuruus
Laina-aika
Rahalaitos

Kuka voi hakea yrityslainaa Rahalaitokselta?

Toiminta:

Yritys on ollut toiminnassa vähintään 6kk.

Päätösvalta:

Hakijalla on yrityksen nimenkirjoitusoikeus joko yksin tai yhdessä toisen henkilön kanssa.

Suomalaisuus:

Yritys on rekisteröity Suomeen ja omistajat ovat suomalaisia.

Maksuhistoria:

Yrityksellä tai takaajalla ei ole verovelkoja tai maksuhäiriöitä.

Vakuudet:

Meiltä voit aina hakea lainaa ilman Reaalivakuuksia. Tarvitaan vain hakijan henkilötakaus lainalle.

Yhteistyökumppaneitamme

Yksi hakemus, monta tarjousta