Yrityslaina aloittavan yrittäjän apuna

Yrityslaina aloittavan yrittäjän apuna

Yritystä perustettaessa on laadittava suunnitelma yrityksen investointeja ja käyttöpääomaa varten. Jo yritysideaa tai liiketoimintasuunnitelmaa laadittaessa on pohdittava, mistä saada riittävä pääoma yrityksen aloittamiseen. Tässä artikkelissa kerromme yrityslainan hyödyistä.

Jokaisen yrittäjän rahoitustarpeet vaihtelevat, myös vaihtoehtoja yrityksen rahoitukseen on olemassa runsaasti. Yrityslainaa suunnittelevan kannalta yksi tärkeimmistä avainkysymyksistä on:

Miten rahoittaa yrityksen toiminta?

Kun puhutaan yrityksen rahoituksesta, voidaan se jakaa omaan ja vieraaseen pääomaan. Oma pääoma kattaa omistajien ja yrittäjän sijoitukset, sekä yritykseen sijoitetun pääoman joka voi tulla myös ulkopuolisilta rahoittajilta. Omaan pääomaan sisältyvät myös yrityksen tuottamat tulot ja jatkossa yrityksen omaisuuden arvon nousu. Oma pääoma on ensisijaisen tärkeää yritystä perustettaessa ja sen eri vaiheissa. Yrityksen on myös mahdollista kerätä pääomaa esimerkiksi joukkorahoituksella.

Yritystä perustettaessa on tarpeen pohtia myös yrityslainan käyttöä, jolloin puhutaan vieraasta pääomasta. Vieras pääoma tarkoittaa tavallisesti lainarahaa tai velkaa ulkopuolisesta lähteestä. Yrityslaina mahdollistaa usein tarvittavan pääoman investointeihin ja käyttöpääomaksi -  lisäksi on keskeistä pohtia yrityslainan hyötyjä yrityksen jatkoa ja kehitystä ajatellen. Lainaa on mahdollista hakea eri pankeista ja muista rahoitusyhtiöistä, myös vakuutusyhtiöistä. Lainat jaetaan tilimuotoisiin ja markkinaperusteisiin lainoihin.

Yrityslaina mahdollistaa paljon ja auttaa yrityksen perustamisessa, samalla siihen liittyy tekijöitä, kuten takaisinmaksuvelvollisuus. Yrityslainoja vertailtaessa on tärkeää vertailla kattavasti eri vaihtoehtoja - ei yksin potentiaalisen yrityslainan määrä, vaan kaikki lainan edellytykset huomioiden. 

Yrityslainojen ehdoissa on suuria eroja ja yrityslainan tarjoajat kannattaa aina kilpailuttaa. Rahalaitos.fi palvelun kautta voit kilpailuttaa yrityslainan helposti ja nopeasti. Kun täytät hakemuksen, saat nopeasti tarjoukset kumppaneiltamme ja voit tehdä vertailun mikä saamistasi lainatarjouksista on yritykselle paras.

Yrityslainan vertailu on hyvä keino säästää yrityksen kuluissa.  Rahalaitos on laianvälittäjänä puolueeton toimija ja meille tärkeintä on löytää lainanhakijoillemme paras mahdollinen laina.

Yrityslaina avuksi

Yrityslainaa voi hakea yrityksen nimiin tyypillisesti yrityksen nimenkirjoitusoikeudellinen henkilö. Yrityksen kotipaikan tulee sijaita Suomessa ja pankkitilin on oltava suomalainen. Lisäksi yritykseltä ja hakijalta vaaditaan yleensä kunnossa oleva luottohistoria.

Alkuun, aloittavan yrittäjän on kannattavaa hankkia mahdollisimman hyvä kokonaiskuva eri lainantarjoajista. Tässä hyvänä apuna toimii lainanvälityspalvelu, jonka kautta eri yrityslainoja voi vertailla helposti ja veloituksetta. Edullista lainaa hakiessa on myös keskeistä selvittää yrityksen velanhoitokyky ja arvioida sopiva kuukausierä yrityslainan takaisinmaksua varten.

Vertaa yrityslainoja ja muita aloittavan yrittäjän palveluja helposti

Yrityslainojen kilpailutus onnistuu kätevästi Rahalaitos.fi palvelussa. Rahalaitos toimii myös yhteistyössä ilona.worksin kanssa jonka sivuilta aloittava yrittäjä löytää helposti tietoa erilaisista palveluista ja voi myös kilpailuttaa monia erilaisia palveluita vakuutuksista lakipalveluihin. 

Rahalaitos on kilpailuttanut suomalaisten kuluttajien ja yrittäjien lainoja jo kymmenen vuoden ajan. Palvelun käyttäminen on maksutonta eikä sido mihinkään.

ilona.works on verkkokauppa, jonka kautta voi perustaa yrityksen digitaalisesti sekä verrata ja ostaa yrittämisen palvelut mm. yrityslainat – ajasta ja paikasta riippumatta. Yhtiö on täysin suomalaisessa omistuksessa sekä saanut arvostetun Avainlippu-merkin.

#rahalaitos #ilonaworks #yrityslaina #vertaayrityslaina

 

 

Yksi hakemus, monta tarjousta

Rahalaitos

Kuka voi hakea lainaa Rahalaitokselta?

Ikä:

Sinun tulee olla vähintään 20-vuotias.

Tulot:

Sinulla tulee olla yli 600 € kuukausitulot.

Haettava lainamäärä:

Voit hakea kauttamme lainaa 500 €:sta aina 70 000 € asti.

Maksuhistoria:

Sinulla ei saa olla julkisia maksuhäiriöitä.

Vakuudet:

Meiltä voit aina hakea lainaa ilman vakuuksia.

Yhteistyökumppaneitamme