Älä hae lainaa mistä tahansa – Näin löydät parhaan koron pienimmällä vaivalla.

LAINAHAKEMUS

Lainan hakeminen on maksutonta eikä se sido sinua mihinkään.

Lainasumma 

Laina-aika 

vuotta

+
+
Arvioitu kuukausierä 0 €/kk
Tarvitsemme puhelinnumerosi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä lainahakemukseen liittyen.
Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä lainahakemukseen liittyen. Jos sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun soittamalla numeroon 0942456000.
Valitse työsuhteesi tyyppi. Jos olet vanhempainvapaalla tai kuntoutuksessa, valitse työpaikka, josta olet vapaalla. Jos sinulla on useita työtehtäviä, valitse se, joka on päätyösi. Valinta "Eläkeläinen" sisältää myös varhaiseläkkeelle jääneet.
Haettu lainasumma

15000

           
Laina-aika

8 vuotta

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 0 % laskettuna lainasummalle 0 €, kun takaisinmaksuaika on 8 vuotta, tilinhoitomaksu false €, avausmaksu false € ja nimelliskorko NaN %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 0 €, eli 0 €/kk. Luottokortti todellinen vuosikorko voi olla 21,34% laskettuna käytetylle lainalle 1500€, kun takaisinmaksuaika on yksi vuosi ja nimelliskorko on 19,50 % Takaisinmaksettava summa on tällöin yhteensä 1663 € eli 139€ kuukaudessa. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 60000 €.


Ethän maksa lainastasi liika korkoa? Kolme syytä, miksi kannattaa käyttää lainanvälittäjää.

Kulutusluottoja tarjoavat pankit ja lainantarjoajat ovat yleistyneet Suomessa valtavasti viime vuosina. Uusia yrityksiä tupsahtelee markkinoille jatkuvasti, ja kaikki tuntuvat tarjoavan samanlaista palvelua.

Näin ei kuitenkaan todellisuudessa ole, vaan lainojen ehdoissa ja koroissa on merkittäviä eroja. Se luo todellisen ongelman lainaa tarvitsevalle kansalaiselle: Mistä tietää, minkä yrityksen puoleen kannattaa kääntyä, kun jo kulutusluottoa googlatessa saa ehdotuksia kymmenistä lainantarjoajista.

Jos valitsee ensimmäisen vastaantulevan yrityksen, on mahdollista, että joutuu maksamaan lainastaan enemmän korkoa ja kuluja, kuin todellisuudessa olisi tarpeen. Laina tulisi aina kilpailuttaa usealla taholla, mutta se voi tuntua vaikealta, kun vaihtoehtoja on niin paljon.

Juuri tästä syystä luotettavan kotimaisen lainanvälittäjän käyttäminen on sekä helpointa, edullisinta että turvallisinta. Lainanvälittäjä auttaa sinua hakuprosessissa kolmella tavalla:

1. Aina paras mahdollinen korko

Johtava suomalainen lainapalvelu Rahalaitos ei itse myönnä rahoitusta, vaan kilpailuttaa lainahakemuksesi jopa 25 yhteistyöpankilla.

Se tekee siis puolestasi sen kilpailutustyön, jonka muuten joutuisit itse tekemään eri lainantarjoajien välillä.

2. Aina asiakkaan puolella

Toisin kuin suorien lainantarjoajien, lainanvälittäjän intresseissä ei ole saada lainasta mahdollisimman korkeaa korkoa. Lainanvälittäjä ei itse lainaa rahaa, ja sen kannalta korolla ei ole merkitystä, vaan tärkeintä on löytää asiakkaalle aina paras mahdollinen lainatarjous.

3. Aina helpoin ja nopein

Lainan hakeminen Rahalaitoksen kautta on yksinkertaista. Ensimmäisenä sinun tulee täyttää alla oleva hakemus. Siihen ei mene kuin muutama minuutti.

Voit hakea Rahalaitoksen kautta lainaa 500 eurosta jopa 60 000 euroon asti, jos olet vähintään 20-vuotias, sinulla on yli 600 euron kuukausitulot, ja luottotietosi ovat puhtaat. Mieti kuitenkin lainaa hakiessasi sitä, millaisen summan pystyt maksamaan takaisin ilman, että kuukausierät kasvavat kohtuuttoman suuriksi.

Lähetettyäsi hakemuksen pääset kirjautumaan Oma Rahalaitos -palveluun. Saat sinne keskitetysti mahdolliset tarjoukset Rahalaitoksen yhteistyöpankeilta, sekä ohjeet lainan nostamiseen. Vielä tässä vaiheessa et ole maksanut mitään etkä sitoutunut mihinkään, vaan voit itse päättää, hyväksytkö jonkun saamistasi tarjouksista.

Muista, että voit milloin vain olla yhteydessä Rahalaitoksen asiakaspalveluun puhelimitse tai verkkosivujen chatin kautta, jos sinulle herää kysymyksiä lainaan liittyen.

Varmista, että saat parhaan mahdollisimman lainan – täytä hakemus ja katso, millaisen koron voit saada.

Lue tästä seuraava artikkeli aiheesta Kansainväliset digipankit ovat myllänneet Suomen lainamarkkinat.

Tai lue tästä aiheeseen liittyvä artikkeli edullista lainaa Norjasta.

Toni Karinko
Päivitetty: 2023-02-17

Toni on kansainväliseen markkinointijohtamiseen erikoistunut ekonomi, joka on jo pitkään vastannut Rahalaitoksella asiantuntevan sisällön tuottamisesta lukijoille. Hänen kirjoituksiensa taustalla on halu tarjota asiakkaille arvokasta lisätietoa rahoituksista sekä vinkkejä päivittäisen taloudenhallinnan helpottamiseen.

Yksi hakemus, monta tarjousta

Kuka voi hakea lainaa Rahalaitokselta?

Ikä:
Sinun tulee olla vähintään 20-vuotias.

Tulot:
Sinulla tulee olla yli 600 € kuukausitulot.

Haettava lainamäärä:
Voit hakea kauttamme lainaa 500 €:sta aina 70 000 € asti.

Maksuhistoria:
Sinulla ei saa olla julkisia maksuhäiriöitä.

Vakuudet:
Meiltä voit aina hakea lainaa ilman vakuuksia.

Yhteistyökumppaneitamme

Näytä lisää