Javascript ei ole käytössä.

Näyttäisi siltä, että sinulle ei ole käytössä Javascriptiä.

Tämän sovelluksen toimivuus vaatii Javascriptin.

Ota Javascript käyttöön ja tarvittaessa päivitä sivu, jotta voit käyttäää tätä sovellusta.

lainaa-30000-euroa
Lainan suuruus
Laina-aika

Lainan kuukausierän arvio*: 0 €/kk

*Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko 0%, Todellinen vuosikorko 0%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut 0€, Kokonaiskulut 0€. Tarjottava laina-aika voi olla 1 - 15 vuoden välillä ja korko 4,5% - 20%.

Lainaa 30000 € alkaen 253 € per kuukausi

Tarvitsetko 30000 euroa lainaa? Anna Rahalaitoksen etsiä sinulle edullisin laina! Kilpailutamme jopa yli 25 eri rahoituslaitosta puolestasi, sinun ei tarvitse kuin täyttää hakemus sivustomme kautta.

Lainan suuruus
Laina-aika

Lainan kuukausierän arvio*: 0 €/kk

*Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko 0%, Todellinen vuosikorko 0%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut 0€, Kokonaiskulut 0€. Tarjottava laina-aika voi olla 1 - 15 vuoden välillä ja korko 4,5% - 20%.

Säästä aikaa ja selvää rahaa Rahalaitoksen avulla

Kilpailutamme rahoituslaitokset puolestasi ja varmistamme että saat edullisimman lainan. Sinun kannattaa käyttää palveluamme koska:

  • hakemuksen täyttämiseen menee vain muutama minuutti,
  • voit verrata lainatarjouksia reaaliaikaisesti,
  • lainasummat aina 70 000 euroon saakka (ilman vakuuksia),
  • saat luottopäätöksen heti ja rahat jopa saman päivän aikana,
  • lainan hakeminen on ilmaista, eikä se sido sinua mihinkään.

Lainojen hinnoissa voi olla suuriakin eroja, ja siksi sinun kannattaa kilpailuttaa lainasi ilmaiseksi meidän kautta. Parhaassa tapauksessa lainojen vertaaminen voi säästää jopa tuhansia euroja kuluissa!

Lainaa ilman vakuuksia

Rahalaitoksen kautta voit hakea 30000 euroa lainaa ilman vakuuksia tai takaajia, esim. auton ostoa tai suurempaa kotiremonttia varten. Meidän kautta onnistuu myös vanhojen lainojen yhdistäminen yhdeksi (kulujen säästämiseksi). Sinun kannattaa miettiä tätä vaihtoehtoa jos sinulla on useita maksamattomia pikavippejä tai kulutusluottoja odottamassa.

Laina-aika jopa 15 vuotta

Koska 30000 euroa on lainasummana jo melko suuri, tarjoavat pankit jopa 15 vuotta maksuaikaa. Mieti tarkkaan kuinka pitkän takaisinmaksuajan tarvitset lainallesi. Lyhyempi laina-aika tarkoittaa suurempia kuukausieriä, mutta pienempiä kokonaiskuluja. Pidempi laina-aika antaa sinulle enemmän vapautta koska kuukausierät ovat pienempiä, mutta lainan kokonaiskulut ovat suuremmat.

Saat luottopäätöksen heti ja rahat tilille jopa saman päivän aikana

Kumppaneidemme lainatarjoukset toimitetaan sinulle usein jo saman päivän aikana. Voit rauhassa tutustua saamiisi tarjouksiin ja verrata mm. lainojen kuluja. Kun olet löytänyt sinulle sopivan lainan, päätät itse hyväksytkö tarjouksen vai et (palvelun käyttö ei siis sido sinua mihinkään). Hyväksyttyäsi lainatarjouksen, rahat siirretään tilillesi joko samana päivänä tai viimeistään muutaman arkipäivän kuluessa.

Rahalaitos

Kuka voi hakea lainaa Rahalaitokselta?

Ikä:

Sinun tulee olla vähintään 20-vuotias.

Tulot:

Sinulla tulee olla yli 7200 € vuositulot.

Haettava lainamäärä:

Voit hakea kauttamme lainaa 500 €:sta aina 70 000 € asti.

Maksuhistoria:

Sinulla ei saa olla julkisia maksuhäiriöitä.

Vakuudet:

Meiltä voit aina hakea lainaa ilman vakuuksia.

Yhteistyökumppaneitamme

NordaxAvidaEuroloanSveaHalinoLainaamoBigBankSaldoCollectorFellow FinanceOstosrahaCredentoCredigoMyLenderFerratumBalanziaBRAbankLainaajaResurs BankLaina.fiKomplett BankSurimoMastercardTuohiInstabankAxa

Kaikki luotonantajat yhdellä hakemuksella