Lainaa 30000 € alkaen 330 € per kuukausi

Tarvitsetko 30000 euroa lainaa? Anna Rahalaitoksen etsiä sinulle edullisin laina! Kilpailutamme jopa yli 20 eri rahoituslaitosta puolestasi, sinun ei tarvitse kuin täyttää hakemus sivustomme kautta.

Säästä aikaa ja selvää rahaa Rahalaitoksen avulla

Kilpailutamme rahoituslaitokset puolestasi ja varmistamme että saat edullisimman lainan. Sinun kannattaa käyttää palveluamme koska:

  • hakemuksen täyttämiseen menee vain muutama minuutti,
  • voit verrata lainatarjouksia reaaliaikaisesti,
  • lainasummat aina 50 000 euroon saakka (ilman vakuuksia),
  • saat luottopäätöksen heti ja rahat jopa saman päivän aikana,
  • lainan hakeminen on ilmaista, eikä se sido sinua mihinkään.

Lainojen hinnoissa voi olla suuriakin eroja, ja siksi sinun kannattaa kilpailuttaa lainasi ilmaiseksi meidän kautta. Parhaassa tapauksessa lainojen vertaaminen voi säästää jopa tuhansia euroja kuluissa!

Lainaa ilman vakuuksia

Rahalaitoksen kautta voit hakea 30000 euroa lainaa ilman vakuuksia tai takaajia, esim. auton ostoa tai suurempaa kotiremonttia varten. Meidän kautta onnistuu myös vanhojen lainojen yhdistäminen yhdeksi (kulujen säästämiseksi). Sinun kannattaa miettiä tätä vaihtoehtoa jos sinulla on useita maksamattomia pikavippejä tai kulutusluottoja odottamassa.

Laina-aika jopa 15 vuotta

Koska 30000 euroa on lainasummana jo melko suuri, tarjoavat pankit jopa 15 vuotta maksuaikaa. Mieti tarkkaan kuinka pitkän takaisinmaksuajan tarvitset lainallesi. Lyhyempi laina-aika tarkoittaa suurempia kuukausieriä, mutta pienempiä kokonaiskuluja. Pidempi laina-aika antaa sinulle enemmän vapautta koska kuukausierät ovat pienempiä, mutta lainan kokonaiskulut ovat suuremmat.

Saat luottopäätöksen heti ja rahat tilille jopa saman päivän aikana

Kumppaneidemme lainatarjoukset toimitetaan sinulle usein jo saman päivän aikana. Voit rauhassa tutustua saamiisi tarjouksiin ja verrata mm. lainojen kuluja. Kun olet löytänyt sinulle sopivan lainan, päätät itse hyväksytkö tarjouksen vai et (palvelun käyttö ei siis sido sinua mihinkään). Hyväksyttyäsi lainatarjouksen, rahat siirretään tilillesi joko samana päivänä tai viimeistään muutaman arkipäivän kuluessa.

Lainahakemus
Lainan hakeminen on maksutonta eikä se sido sinua mihinkään
Sivusto on suojattu

Lainan suuruus

Laina-aika

Lainan kuukausierä*: 23 / kk
Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko 10,4%, Todellinen vuosikorko 10,91%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut €, Kokonaiskulut €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Lainojen todellinen vuosikorko on minimissään 4,5 % ja maksimissaan 50,5%.
(Yhteishakijan kanssa saat paremman lainatarjouksen)
Yleistiedot
Lainahakemuksesi on otettu käsittelyyn! Täytäthän tarkentavat tiedot, niin saat lainapäätöksen mahdollisimman nopeasti.
* Esimerkkilaskelma: Todellinen vuosikorko on 9,11 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaika on 5 vuotta, esimerkkikorko 8,75 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 12 382 €, eli 206 €/kk. Laina-aika 1-15 vuotta, todellinen vuosikorko 4,5%-50,5%.
Nordax Avida Euroloan Svea Halino Lainaamo BigBank Saldo Collector CashBuddy Fellow Finance Ostosraha Credento Credigo MyLender Balanzia Monobank Lainaaja Resurs Bank Laina.fi Komplett Bank Surimo Mastercard Tuohi

Täytät vain yhden lainahakemuksen. Me toimitamme sen usealle lainanmyöntäjälle. Valitset itse parhaiten sopivan lainatarjouksen. Usein saat lainatarjoukset jo saman päivän aikana.

Asiakaspalvelu

Vastaamme yhteydenottopyyntöihin mahdollisimman pian aukioloaikoinamme.

Tietoturvasyistä emme voi antaa asiakaskohtaisia tietoja avoimeen lainahakemukseen liittyen sähköpostitse. Hakemukseen liittyen kirjaudu Oma Rahalaitos -palveluun tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme, puh (09) 2311 3670.

Rahalaitos.fi / Eone Oy
Osoite

Kalevantie 7 C
33100 Tampere

Y-tunnus

1716336-7

Luottotiedustelut
Puhelin

09 2311 3670
(ma-to 9:30-16:30, pe 9:30-15:00)

Fax

03 3392 6261

Sähköposti

info@rahalaitos.fi

Lisätiedot
  • Yritys
  • Tietosuojaseloste
  • Tietoja evästeistä