Lainaa 30000 € alkaen 253 € per kuukausi

Tarvitsetko 30000 euroa lainaa? Anna Rahalaitoksen etsiä sinulle edullisin laina! Kilpailutamme lukuisia eri rahoituslaitoksia puolestasi, sinun ei tarvitse kuin täyttää hakemus sivustomme kautta.

Lainasumma 

Laina-aika 

vuotta

+
+
Arvioitu kuukausierä 0 €/kk
Tarvitsemme puhelinnumerosi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä lainahakemukseen liittyen.
Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä lainahakemukseen liittyen. Jos sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun soittamalla numeroon 0942456000.
Valitse työsuhteesi tyyppi. Jos olet vanhempainvapaalla tai kuntoutuksessa, valitse työpaikka, josta olet vapaalla. Jos sinulla on useita työtehtäviä, valitse se, joka on päätyösi. Valinta "Eläkeläinen" sisältää myös varhaiseläkkeelle jääneet.
Haettu lainasumma

15000

           
Laina-aika

8 vuotta

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 0 % laskettuna lainasummalle 0 €, kun takaisinmaksuaika on 8 vuotta, tilinhoitomaksu false €, avausmaksu false € ja nimelliskorko NaN %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 0 €, eli 0 €/kk. Luottokortti todellinen vuosikorko voi olla 21,34% laskettuna käytetylle lainalle 1500€, kun takaisinmaksuaika on yksi vuosi ja nimelliskorko on 19,50 % Takaisinmaksettava summa on tällöin yhteensä 1663 € eli 139€ kuukaudessa.. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 60000 €.

Säästä aikaa ja selvää rahaa Rahalaitoksen avulla

Kilpailutamme rahoituslaitokset puolestasi ja varmistamme että saat edullisimman lainan. Sinun kannattaa käyttää palveluamme koska:

  • hakemuksen täyttämiseen menee vain muutama minuutti,
  • voit verrata lainatarjouksia reaaliaikaisesti,
  • lainasummat aina 60 000 euroon saakka (ilman vakuuksia),
  • saat luottopäätöksen heti ja rahat jopa saman päivän aikana,
  • lainan hakeminen on ilmaista, eikä se sido sinua mihinkään.

Lainojen hinnoissa voi olla suuriakin eroja, joten kilpailuta lainat ilmaiseksi meidän kauttamme löytääksesi sinulle sopivin vaihtoehto. Parhaassa tapauksessa lainojen vertaaminen voi säästää jopa tuhansia euroja kuluissa!

 

Lainaa ilman vakuuksia

Rahalaitoksen kautta voit hakea 30000 euroa lainaa ilman vakuuksia tai takaajia, esim. auton ostoa tai suurempaa kotiremonttia varten. Kauttamme voit myös kerätä ja yhdistää lainat. Näin voit säästää lainakuluissasi kun usean lainan korot poistuvat ja maksat jatkossa pois vain yhtä lainaa. Sinun kannattaa miettiä tätä vaihtoehtoa jos sinulla on useita maksamattomia pikavippejä tai kulutusluottoja odottamassa.

Laina-aika jopa 15 vuotta

Koska 30000 euroa on lainasummana jo melko suuri, tarjoavat pankit jopa 15 vuotta maksuaikaa. Mieti tarkkaan kuinka pitkän takaisinmaksuajan tarvitset lainallesi. Lyhyempi laina-aika tarkoittaa suurempia kuukausieriä, mutta pienempiä kokonaiskuluja. Pidempi laina-aika antaa sinulle enemmän vapautta koska kuukausierät ovat pienempiä, mutta lainan kokonaiskulut ovat suuremmat.

Ehdot vakuudettoman lainan saamiseen

  • olet vähintään 20-vuotias,
  • sinulla on yli 600 € kuukausitulot,
  • sinulla ei ole julkisia maksuhäiriömerkintöjä.

Huomaa, että samoilla ehdoilla sinun on myös mahdollista hakea esimerkiksi lainaa 35000 euroa.

Saat luottopäätöksen heti ja rahat tilille jopa saman päivän aikana

Kumppaneidemme lainatarjoukset toimitetaan sinulle usein jo saman päivän aikana. Voit rauhassa tutustua saamiisi tarjouksiin ja verrata mm. lainojen kuluja. Kun olet löytänyt sinulle sopivan lainan, päätät itse hyväksytkö tarjouksen vai et (palvelun käyttö ei siis sido sinua mihinkään). Hyväksyttyäsi lainatarjouksen, rahat siirretään tilillesi joko samana päivänä tai viimeistään muutaman arkipäivän kuluessa.

Toni Karinko
Päivitetty: 2023-02-17

Toni on kansainväliseen markkinointijohtamiseen erikoistunut ekonomi, joka on jo pitkään vastannut Rahalaitoksella asiantuntevan sisällön tuottamisesta lukijoille. Hänen kirjoituksiensa taustalla on halu tarjota asiakkaille arvokasta lisätietoa rahoituksista sekä vinkkejä päivittäisen taloudenhallinnan helpottamiseen.

Usein kysytyt kysymykset

Kuka voi saada lainaa 30000 euroa

Kumppanimme ovat vastuullisia luotonantajia eivätkä he tahdo, että joudut taloudellisiin vaikeuksiin lainaamisen takia. Tästä syystä sinun täytyy täyttää seuraavat ehdot, jotta voit saada lainaa 30000 euroa:

– Sinulla on yli 600 € kuukausitulot
– Olet vähintään 20-vuotias,
– Sinulla ei ole julkisia maksuhäiriömerkintöjä.

Kuinka nopeasti voin saada lainaa 30000 euroa?

Koska Rahalaitos ei ole luotonmyöntäjä, emme valitettavasti voi vaikuttaa siihen koska sinä saat rahat tilille. Me toimitamme hakemuksesi sähköisesti suoraan pankeille ja saat luottopäätöksen heti täytettyäsi hakemuksen. Useimmat kumppaneistamme lupaavat, että parhaimmassa tapauksessa saat rahat tilille jopa saman päivän aikana.

Voinko hakea lainaa 30000 euroa maksutta?

Rahalaitoksen palvelussa lainan hakeminen on aina täysin maksutonta. Et myöskään sitoudu vielä mihinkään, kun täytät lainahakemuksen ja haet lainaa palvelussamme. Voit rauhassa vertailla saamiasi tarjouksia ja halutessasi nostaa itse valitsemasi lainan.

Voiko saada 30000 euroa lainaa ilman säästöjä?

Rahalaitoksen kumppanina toimivat lainantarjoajat eivät vaadi lainan saamiseen säästöjä tai muita vakuuksia. Lainaa voi siis saada vaikka sinulla ei olisi säästöjä.

Yksi hakemus, monta tarjousta

Kuka voi hakea lainaa 3000 euroa Rahalaitokselta?

Ikä:
Sinun tulee olla vähintään 20-vuotias.

Tulot:
Sinun tulot kuukaudessa tulee olla yli 600 €.

Haettava lainamäärä:
Voit hakea kauttamme lainaa aina 500 €:sta 60 000 € asti.

Maksuhistoria:
Sinulla ei tule olla julkisia maksuhäiriöitä.

Vakuudet:
Lainan hakemiseen meiltä ei vaadita vakuuksia.

Yhteistyökumppaneitamme

Näytä lisää