Mistä pienlaina nopeasti yllättäviin menoihin?

LAINAHAKEMUS

Lainan hakeminen on maksutonta eikä se sido sinua mihinkään.

Lainasumma 

Laina-aika 

vuotta

+
+
Arvioitu kuukausierä 0 €/kk
Tarvitsemme puhelinnumerosi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä lainahakemukseen liittyen.
Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä lainahakemukseen liittyen. Jos sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun soittamalla numeroon 0942456000.
Valitse työsuhteesi tyyppi. Jos olet vanhempainvapaalla tai kuntoutuksessa, valitse työpaikka, josta olet vapaalla. Jos sinulla on useita työtehtäviä, valitse se, joka on päätyösi. Valinta "Eläkeläinen" sisältää myös varhaiseläkkeelle jääneet.
Haettu lainasumma

15000

           
Laina-aika

8 vuotta

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on NaN % laskettuna lainasummalle 0 €, kun takaisinmaksuaika on 8 vuotta, tilinhoitomaksu 0 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 8,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 0 €, eli 0 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 € – 60000 €.

Rahalaitos vertailee lukuisat pienlainat yhdellä hakemuksella

Auton tai puhelimen korjaaminen, yllättävä lääkärikäynti tai kodinkoneen rikkoutuminen ovat tyypillisiä esimerkkejä tilanteista, joiden takia rahantarve iskee äkillisesti.

Jos säästöjä ei juuri sillä hetkellä ole käytettävissä, on yksi  vaihtoehto hakea pienlainaa verkossa toimivilta lainantarjoajilta. Vaikka lainantarpeesi olisi hyvinkin akuutti, myös pienlainat kannattaa aina vertailla keskenään, jotta varmasti löytäisit itsellesi kaikkein edullisimman vaihtoehdon.

Pienlaina tarkoittaa muutaman sadan tai tuhannen euron lainaa, jonka hakeminen onnistuu nettilomakkeen avulla muutamassa minuutissa ja jonka voit nopeimmillaan saada tilillesi jopa saman päivän aikana.

Rahalaitoksen kautta voit hakea pienlainaa yhdellä hakemuksella yli 25 eri lainanmyöntäjältä ilmaiseksi ja ilman sitoumuksia. Hakemuksen täyttäminen vie muutaman minuutin, eli pienlainat kilpailuttamalla säästät sekä aikaa että rahaa.

Jo sadat tuhannet suomalaiset ovat yli kymmenen vuoden toiminta-aikana hyödyntäneet Rahalaitosta edullisimman pienlainan löytämiseen.

Miten vertaan pienlainoja?

Rahalaitos on lainanvälityspalvelu, joka toimittaa tekemäsi pienlainahakemuksen yli 25 rahoituslaitokselle ja luotonmyöntäjälle. Saamme palkkiomme lainanmyöntäjiltä, eli pienlainan hakeminen kauttamme ei maksa sinulle mitään.

Voit hakea kauttamme pienlainaa, jos täytät seuraavat kolme kriteeriä:

  • Olet vähintään 20-vuotias.
  • Tulosi ovat yli 7200 euroa vuodessa.
  • Sinulla ei ole julkisia maksuhäiriömerkintöjä.

Myönnettävät lainat ovat suuruudeltaan 500–70 000 euroa, eli pienlainan lisäksi voit kilpailuttaa suuremmatkin lainat palvelussamme. Takaisinmaksuajan voit määritellä itse 1–15 vuoden väliltä. Voit tietysti maksaa pienlainan takaisin suunniteltua nopeammin, jolloin vältät korkokulut ylimääräiseltä laina-ajalta. Mitä nopeammin maksat lainan takaisin, sitä halvemmaksi pienlainan kokonaiskustannukset luonnollisesti tulevat.

Rahalaitoksen kautta voit hakea pienlainaa ilman vakuuksia. Tämä tarkoittaa sitä, että et joudu asettamaan omaisuuttasi lainan vakuudeksi tai etsimään lainalle ulkopuolista takaajaa.

Hakemuksen täyttämisen jälkeen saat tarjouksia pienlainoista jopa muutamissa minuuteissa, ja voit halutessasi valita niistä itsellesi soveltuvimman.

Pienlainan hakeminen ei sido sinua mihinkään, eli voit myös aivan hyvin jättää lainan ottamatta, jos mikään tarjouksista ei mielestäsi ole riittävän hyvä. Tästä ei aiheudu sinulle minkäänlaisia kustannuksia. Pienlainojen vertailu Rahalaitoksen kautta on täten riskitöntä ja turvallista.

Voit hakea pienlainoja Rahoituslaitoksen kautta ympäri vuorokauden viikon jokaisena päivänä. Kannattaa kuitenkin muistaa että lain mukaan pienlainoja voidaan maksaa tilillesi vain kello 7-23 välisenä aikana. Kaikki saamasi pienlainatarjoukset näet yhdellä kertaa Oma Rahalaitos -palvelussa, eli pienlainojen hintavertailu ja korkokustannusten tarkastelu on helppoa ja nopeaa.

Millaiset kulut pienlainoissa on?

Varmasti kaikkein oleellisin kysymys useimmille lainanhakijoille on se, mitä pikalaina maksaa eli millainen korko pienlainoissa on ja mitä muita kuluja niihin sisältyy.

Halvin pienlaina on aina tilannekohtainen kysymys, sillä eri rahoituslaitosten ja luotonmyöntäjien korkoehdoissa saattaa olla isojakin eroja. Eri lainantarjoajat arvioivat hakijan maksukykyä eri tavoin ja sen vuoksi tarjoukset vaihtelevat eri hakijoilla. Juuri tämän takia pienlainat kannattaa aina kilpailuttaa keskenään.

Tuleeko pienlaina heti tilille vai joudunko odottelemaan?

Pienlainan yksi suurimmista eduista on sen nopeus, eli rahat saa käyttöönsä erittäin nopeasti. Tarkka maksuaikataulu riippuu kuitenkin siitä, minkä rahoituslaitoksen tarjouksen hyväksyt ja mihin vuorokaudenaikaan haet pienlainaa. Yöllä lainoja ei makseta tilille, joten pikkutunneilla yllättävään akuuttiin rahantarpeeseen pienlainasta ei ole apua.

Nopeimmillaan saat pienlainan tilille jopa saman päivän aikana.

Pienlainaa voi hakea myös yhdessä

Henkilökohtaisiin menoihin lainaa haetaan useimmiten yksin, mutta esimerkiksi pariskunnilla tulot ja menot ovat monesti ainakin osittain yhteisiä. Lomamatkat tai yhteiseen asuntoon ostettavat kodinkoneet ja huonekalut ovat hyviä esimerkkejä hankinnoista, joissa kulut laitetaan usein puoliksi.

Mikäli hankintoihin tarvitaan lainarahaa, kannattaa pohtia, olisiko lainaa järkevintä hakea yhdessä puolison kanssa. Useimmiten pienlainan hakeminen yhteishakijan kanssa on fiksua, koska tällöin laina järjestyy paremmilla ehdoilla.

Lainanmyöntäjän näkökulmasta tilanne on aina parempi, jos pienlainaakin pystytään maksamaan takaisin kahden henkilön voimin. Rahalaitoksen kautta voit hakea pienlainaa joko yksin tai yhdessä toisen hakijan, kuten esimerkiksi puolisosi kanssa.

Täytä hakemus nyt, niin voit saada ensimmäiset tarjoukset pienlainoista jopa muutaman minuutin sisällä.

Tai lue lisää artikkelejamme, jossa käsittelemme säästämistä:

Lue tästä artikkeli aiheena kuinka paljon sähköauto säästää.

Lue tästä artikkeli, jonka aiheena on 50 säästövinkkiä.

Toni Karinko
Päivitetty: 2023-02-17

Yksi hakemus, monta tarjousta

Kuka voi hakea lainaa Rahalaitokselta?

Ikä:

Sinun tulee olla vähintään 20-vuotias.

Tulot:

Sinulla tulee olla yli 600 € kuukausitulot.

Haettava lainamäärä:

Voit hakea kauttamme lainaa 500 €:sta aina 70 000 € asti.

Maksuhistoria:

Sinulla ei saa olla julkisia maksuhäiriöitä.

Vakuudet:

Meiltä voit aina hakea lainaa ilman vakuuksia.

Yhteistyökumppaneitamme

Näytä lisää