Lainaa 1000 euroa – Kuukausierä alkaen 11€

Onko sinulla noussut tarve pienelle lainalle? Ehkä autoosi on tehty remontti tai rikkinäisen kodinkoneen tilalle on hankittava uusi. Oli tilanne mikä tahansa Rahalaitoksen kautta haet 1000 euron lainan vaivattomasti.

Lainasumma 

Laina-aika 

vuotta

+
+
Arvioitu kuukausierä 0 €/kk
Tarvitsemme puhelinnumerosi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä lainahakemukseen liittyen.
Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä lainahakemukseen liittyen. Jos sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun soittamalla numeroon 0942456000.
Valitse työsuhteesi tyyppi. Jos olet vanhempainvapaalla tai kuntoutuksessa, valitse työpaikka, josta olet vapaalla. Jos sinulla on useita työtehtäviä, valitse se, joka on päätyösi. Valinta "Eläkeläinen" sisältää myös varhaiseläkkeelle jääneet.
Haettu lainasumma

15000

           
Laina-aika

8 vuotta

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on NaN % laskettuna lainasummalle 0 €, kun takaisinmaksuaika on 8 vuotta, tilinhoitomaksu 0 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 8,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 0 €, eli 0 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 € – 60000 €.

Lainaa heti tilille 1000 €

Mikäli sinulla on tarve saada 1000 euron laina heti tilille, ei sinun kannata tuhlata aikaasi pankkien kilpailuttamiseen. Tähän voi kulua aikaa enimmillään viikkoja kun etsit ensin kilpailutettavat pankit, teet niihin hakemuksen ja jäät odottamaan tarjouksia.

Rahalaitos tekee tämän kaiken puolestasi käden käänteessä. Toimimme yhteistyössä useiden suomalaisten ja pohjoismaisten pankkien sekä rahoituslaitosten kanssa. Tehtyäsi meillä hakemuksen me kilpailutamme puolestasi yhteistyökumppanimme ja tarjoamme sinulle vertailtavaksi kaikki saamasi tarjoukset.

Tarjousten vertailu on tehty todella käteväksi ja läpinäkyväksi. Saat meiltä tunnukset Oma Rahalaitos -palveluun, josta löydät kaikki sinulle tehdyt 1000 euron lainatarjoukset. Palvelussa näet jokaisen 1000 euron lainan todellisen vuosikoron sekä lainaehdot.

 

Tarjousten vertailu on tehty todella käteväksi ja läpinäkyväksi. Saat meiltä tunnukset Oma Rahalaitos -palveluun, josta löydät kaikki sinulle tehdyt 1000 euron lainatarjoukset. Palvelussa näet jokaisen 1000 euron lainan todellisen vuosikoron sekä lainaehdot.

Lainaa 1000 euroa ilman liitteitä

Rahalaitoksen kautta sinun on mahdollista hakea 1000 euron laina ilman liitteitä. Koska kyseessä on pieni laina, eivät yhteistyökumppanimme usein vaadi lainahakemuksen mukana liitteitä.

Voit saada myös lainapäätöksen sekä ensimmäiset tarjoukset heti hakemuksen tehtyäsi, sillä useat pankit voivat käyttävät automaattisia prosesseja. Näin he pystyvät saman tien todentamaan tulosi ja antavat sinulle välittömästi lainatarjouksen henkilökohtaisella korkoprosentilla maksukykysi perusteella.

Lainaa 1000 euroa pitkällä maksuajalla

Vaikka 1000 euron laina on pieni, on ihmisillä erilaisia tilanteita. Tästä syystä sinun on mahdollista valita 1000 euron lainalle pitkä maksuaika, mikäli koet sen tarpeelliseksi. Lainalle on mahdollista hakea maksuaikaa 1 – 15 vuotta.

Kun aloitat lainahakemuksen voit aluksi kokeilla lainalaskurilla minkälaisen takaisinmaksuerän saat milläkin maksuajalla. Alla esimerkkejä 1000 euron lainan kuukausieristä erilaisilla takaisinmaksuajoilla:

  • Laina-aika 1 vuosi: 87 €/kk
  • Laina-aika 2 vuotta: 45 €/kk
  • Laina-aika 5 vuotta: 20 €/kk

Huomaa että kyseinen lainaesimerkki on suuntaa-antava. Esimerkissä lainan vuosikorko on 8,3% eikä esimerkissä ole otettu huomioon mahdollisia avaus- ja tilinhoitomaksuja. Todellisuudessa sinun on mahdollista saada lainatarjouksia, joiden nimelliskorko on 4,5-20%.

Ota huomioon, että vaikka pidemmällä laina-ajalla 1000 euron lainan kuukausierä on pienempi, mutta pidempi laina-aika kerryttää isomman kokonaissumman lainalle, sillä joudut joka kuukausi maksamaan lainakuluja. Tämän takia on hyvä miettiä tarkasti budjettiasi ja laina-aikaasi ennen lainan ottamista.

Kuka voi lainata 1000 €?

Voit kilpailuttaa Rahalaitoksen kautta 1000 euron lainan mikäli täytät seuraavat kriteerit:

  • Olet yli 20-vuotias
  • Sinulla on yli 600 euron kuukausittaiset tulot
  • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä

Mikäli sinulla on ollut ongelmia maksuhäiriöiden kanssa ja haluat selvittää ne ennen lainan hakemista, suosittelemme tutustumaan lisää aiheeseen sivullamme kuinka saada luottotiedot takaisin.

Lue lisää aiheesta:

Pieni laina.

Lainan korko.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka voin hakea lainaa 1000 euroa?

Voit hakea 1000 euron lainaa Rahalaitoksen lainapalvelussa. Täytä sivuillamme maksuton hakemus ja me lähetämme sen useille yhteistyöpankeillemme. Yhdellä hakemuksella kilpailutamme puolestasi lukuisia pankkeja ja voit valita useista vaihtoehdoista sinulle sopivimman lainan.

Voinko saada 1000 euroa lainaa heti?

Osa Rahalaitoksen yhteistyökumppaneista käyttävät automaattisia prosesseja, joka tarkoittaa, että voit saada lainapäätöksen sekä ensimmäiset lainatarjoukset välittömästi tehtyäsi lainahakemuksen. Valittuasi sinulle sopivimman lainan ja allekirjoitettuasi sopimuksen voit saada rahat tilillesi parhaimmillaan jopa saman päivän aikana.

Yksi hakemus, monta tarjousta

Kuka voi hakea lainaa 1000 euroa Rahalaitokselta?

Ikä:
Hakijan tulee olla täyttänyt 20 vuotta.

Tulot:
Hakijalla tulee olla yli 600 € kuukausitulot.

Haettava lainamäärä:
Kauttamme voi hakea lainaa 500 €:sta aina 60 000 € asti.

Maksuhistoria:
Hakijalla ei saa olla julkisia maksuhäiriömerkintöjä.

Vakuudet:
Hakija ei tarvitse lainalle vakuuksia.

Yhteistyökumppaneitamme

Näytä lisää
Toni Karinko
Päivitetty: 2023-10-26

Toni on kansainväliseen markkinointijohtamiseen erikoistunut ekonomi, joka on jo pitkään vastannut Rahalaitoksella asiantuntevan sisällön tuottamisesta lukijoille. Hänen kirjoituksiensa taustalla on halu tarjota asiakkaille arvokasta lisätietoa rahoituksista sekä vinkkejä päivittäisen taloudenhallinnan helpottamiseen.