Apua lainojen vertailuun
Lainan suuruus
Laina-aika

*Lainan kuukausierän arvio: 0 €/kk

*Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko 0%, Todellinen vuosikorko (APR) 0%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut 0€, Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 0€. Tarjottava laina-aika voi olla 1 - 15 vuoden välillä, tarjottava summa 500 – 60 000 € välillä ja nimelliskorko 4,5% - 20%.

Apua lainojen vertailuun

Alta löydät tietopaketin helpottamaan lainavertailua sekä lainahakemuksen tekemistä.

Vaikka nykypäivänä lainojen vertailu on tehty hyvin helpoksi, saattaa se silti aiheuttaa vaikeuksia henkilöille, joilla on vähemmän kokemusta lainojen vertailusta tai esimerkiksi tietokoneiden käytöstä. Tällä sivulla tarjoamme tietopaketin, josta on suuri apu kaikille, jotka tarvitsevat opastusta lainojen vertailuun.

Miksi kilpailuttaisin lainani?

Lainojen kilpailutus kannattaa aina. Jokaisella pankilla sekä luotontarjoajalla on omat lainaehtonsa, lainakorkonsa sekä tilinhoitomaksunsa. Tekemällä lainahakemuksen Rahalaitoksen kautta, pääset vaivatta kerralla käsiksi useiden pankkien lainatarjouksiin.

Voit täyttää lainahakemuksen etusivullamme tai painamalla tästä. Lähetämme hakemuksesi maksutta yli 20 pankille ja luotontarjoajalle, jotka kilpailevat lainastasi. Varmistaaksemme, että saat parhaimmat lainaehdot ja tarjouksen, näet kaikki saamasi tarjoukset samasta paikasta ja valitset niistä itse parhaimman.

Lainan suuruus
Laina-aika

*Lainan kuukausierän arvio: 0 €/kk

*Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko 0%, Todellinen vuosikorko (APR) 0%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut 0€, Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 0€. Tarjottava laina-aika voi olla 1 - 15 vuoden välillä, tarjottava summa 500 – 60 000 € välillä ja nimelliskorko 4,5% - 20%.

Kuka voi hakea lainaa?

Kauttamme voi hakea vakuudetonta lainaa kaikki henkilöt, jotka täyttävät seuraavat ehdot:

  • Olet 20 – 79 vuotias
  • Sinulla on säännölliset, vähintään 600 euron kuukausittaiset palkka- tai eläketulot.
  • Sinulle ei ole maksuhäiriömerkintöjä

Kuinka paljon lainaa voi hakea?

Vakuudetonta lainaa voit hakea 500 eurosta aina 70 000 euroon asti. Laina-aika kauttamme haetuissa lainoissa on valintasi mukaan 1 – 15 vuotta.

Kuinka täytän lainahakemuksen?

Lainahakemuksen täyttö on todella helppoa. Aloita hakemus etusivullamme valitsemalla haluamasi lainasumma sekä laina-aika. Tämän jälkeen täytä sarakkeisiin yleistietosi. Ilmoita myös tässä vaiheessa haluatko hakemallasi lainalla yhdistää vanhoja lainoja tai osamaksuja, sekä haetko lainaa yhteishakijan kanssa. Yhteishakijan kanssa sinun on mahdollista saada parempia lainatarjouksia.

Lue tästä lisää aiheesta lainahakemus.

Mistä tiedän saanko lainan?

Täytettyäsi lainahakemuksen lähetämme sen lukuisille pankille sekä luotontarjoajalle. Saat lainapäätöksen sekä ensimmäiset lainatarjoukset välittömästi hakemuksen lähettämisen jälkeen. Huomaa kuitenkin, että kaikki pankit eivät ole yhtä nopeita ja saatat saada tarjouksia useankin päivän kuluttua, joten ensimmäiseen tarjoukseen ei välttämättä ole kannattavinta tarttua.

Minkä tahansa tarjouksen valitsetkin, on rahojen toimitus tilille nopeaa. Lainasopimuksen allekirjoituksen jälkeen voit saada rahat tilillesi jopa saman päivän aikana.

Kenelle lainahakemukseni lähetetään?

Lainahakemuksesi lähetetään Rahalaitoksen tarkoin valikoiduille yhteistyökumppaneillemme. Kumppaneiksemme lukeutuu luotettavia suomalaisia ja pohjoismaisia pankkeja sekä lainanmyöntäjiä.

Kaikki lainakumppanimme näet listattuina yhteistyökumppanit sivullamme. Sivustolta pääset myös lukemaan tarkemmin jokaisesta yhteistyökumppaneistamme ja löydät myös heidän omat yhteystietonsa sieltä.

Mistä näen saamani lainatarjoukset?                                                                            

Näet kaikki saamasi lainatarjoukset Oma Rahalaitos -palvelusta.

Palvelussa sinun on helppo vertailla saamiasi lainatarjouksia ja valita niistä itse sinulle sopivin tarjous.

Kuinka nopeaa lainojen kilpailutus on?

Ensimmäiset lainatarjoukset saat lainahakemuksen tehtyäsi ja lainapäätöksen saatuasi. Lainatarjouksia saattaa kuitenkin tulla vielä useankin päivän kuluttua lainahakemuksen teon jälkeen, sillä kaikki pankit ja lainanmyöntäjät eivät tee välittömiä päätöksiä.

Entä jos en löydä sopivaa tarjousta?

Ei huolta, mikäli et tällä kertaa löytänyt kauttamme sopivaa lainatarjousta. Lainahakemuksen teko ja lainatarjousten vertailu kauttamme on aina maksutonta eivätkä ne sido sinua ottamaan lainaa.

Lisäkysymyksiä?

Toivottavasti näistä ohjeista ja vinkeistä oli apua lainojen vertailuun. Mikäli sinulla jäi kuitenkin kysyttävää, kannattaa katsoa etusivultamme ”Usein kysytyt kysymykset” -osio.

Tilanteessa, jossa sinua yhä arveluttaa jokin asia lainahakemuksen täytössä tai yleisesti lainan hakemisessa, lainakilpailutuksessa tai lainatarjousten vertailussa, ole yhteydessä asiakaspalveluumme. Asiakaspalvelijamme tavoitat puhelinnumerosta 09 2311 3670 tai sähköpostitse osoitteesta info@rahalaitos.fi. Asiakaspalvelumme palvelee sinua maanantaista perjantaihin klo 9.00 – 16.00.

Lue lisää aiheesta:

Lainaa heti.

 

Yksi hakemus, monta tarjousta

Rahalaitos

Kuka voi hakea lainaa Rahalaitokselta?

Ikä:

Sinun tulee olla vähintään 20-vuotias.

Tulot:

Sinulla tulee olla yli 600 € kuukausitulot.

Haettava lainamäärä:

Voit hakea kauttamme lainaa 500 €:sta aina 60 000 € asti.

Maksuhistoria:

Sinulla ei saa olla julkisia maksuhäiriöitä.

Vakuudet:

Meiltä voit aina hakea lainaa ilman vakuuksia.

Yhteistyökumppaneitamme