Lainapalvelu auttaa etsimään hyvän koron sinulle

Verkossa toimivien pankkien ja rahoituslaitosten määrä on viime vuosien aikana kasvanut siinä määrin, että lainanhakijan näkökulmasta katsottuna vaihtoehdoista ei ole pulaa. Halvinta lainaa etsiessäsi sinun ei onneksi tarvitse ottaa erikseen yhteyttä jokaiseen pankkiin, sillä voit hoitaa vertailun helposti yhdellä hakemuksella.

Lainasumma 

Laina-aika 

vuotta

+
+
Arvioitu kuukausierä 0 €/kk
Tarvitsemme puhelinnumerosi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä lainahakemukseen liittyen.
Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä lainahakemukseen liittyen. Jos sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun soittamalla numeroon 0942456000.
Valitse työsuhteesi tyyppi. Jos olet vanhempainvapaalla tai kuntoutuksessa, valitse työpaikka, josta olet vapaalla. Jos sinulla on useita työtehtäviä, valitse se, joka on päätyösi. Valinta "Eläkeläinen" sisältää myös varhaiseläkkeelle jääneet.
Haettu lainasumma

15000

           
Laina-aika

8 vuotta

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 0 % laskettuna lainasummalle 0 €, kun takaisinmaksuaika on 8 vuotta, tilinhoitomaksu false €, avausmaksu false € ja nimelliskorko NaN %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 0 €, eli 0 €/kk. Luottokortti todellinen vuosikorko voi olla 21,34% laskettuna käytetylle lainalle 1500€, kun takaisinmaksuaika on yksi vuosi ja nimelliskorko on 19,50 % Takaisinmaksettava summa on tällöin yhteensä 1663 € eli 139€ kuukaudessa.. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 60000 €.

Pyydä tarjoukset lukuisalta pankilta ja luotonmyöntäjältä lainapalvelumme avulla

Rahalaitos on kilpailutusperiaatteella toimiva kotimainen lainapalvelu, jonka kautta saat muutamassa minuutissa pyydettyä lainatarjoukset lukuisalta pankilta ja luotonmyöntäjältä. Lainapalvelumme vertailee 500-60 000 euron vakuudettomia lainoja, joiden takaisinmaksuajan voit valita 1-15 vuoden väliltä. Palkkiomme saamme pankeilta ja luotonmyöntäjiltä, joten sinulle lainapalvelun käyttö on aina maksutonta.

Tarjousten pyytäminen ei myöskään sido sinua mihinkään, eli voit riskittä tarkistaa oman korkotasosi ja tehdä sen jälkeen päätöksen siitä, onko lainaa järkevää ottaa.

 

Lainapalvelun hyödyt näkyvät lompakossa

Netissä toimivien pankkien ja luotonmyöntäjien lainaehdoissa voi olla hyvinkin suuria eroja keskenään. Suuremmista lainasummista puhuttaessa jo hyvinkin pieni ero korossa voi tarkoittaa rahaksi muutettuna useita satoja euroja.

Lainapalveluamme käyttämällä sinun ei tarvitse arvailla halvinta korkoa tarjoavaa pankkia, vaan saat henkilökohtaiset lainatarjoukset samalla kertaa jopa lukuisalta pankilta ja luotonmyöntäjältä. Vaihtoehtojen joukosta näet helposti, mikä laina on itsellesi se kaikkein edullisin. Samalla säästät tuntikaupalla aikaasi, kun et joudu pyytämään tarjouksia erikseen useista eri paikoista.

Luonnollisesti myös lainan saaminen on todennäköisempää, kun hyödynnät lainapalveluamme vertailusi apuna. Lainanhakijoille asetetut ehdot vaihtelevat aina jonkin verran, ja kaikki pankit eivät välttämättä tee sinulle lainatarjousta. Isosta joukosta löydät todennäköisimmin sellaisen pankin tai rahoituslaitoksen, joka on valmis lainaamaan sinulle haluamasi summan.

Et tarvitse vakuuksia tai takaajia käyttääksesi lainapalveluamme

Kaikkien yhteistyökumppaniemme tarjoamat lainat ovat vakuudettomia, eli sinulta ei vaadita omaisuusvakuutta lainan takaisinmaksun pantiksi. Et myöskään tarvitse toista henkilöä takaamaan lainaasi.

Lainapalveluamme voit käyttää, jos olet iältäsi vähintään 20-vuotias ja sinulla on yli 7200 euron säännölliset palkka- tai eläketulot. Luottotietojesi on myös oltava kunnossa, jotta voit saada hyväksytyn lainapäätöksen.

Millainen korko lainapalvelun kautta voi järjestyä?

Rahalaitos ei voi vaikuttaa pankkien ja rahoitusyhtiöiden sinulle tarjoamiin korkoihin ja lainaehtoihin, vaan jokainen luotonmyöntäjä tekee päätökset itsenäisesti. Hyvät säännölliset tulot sekä moitteeton maksuhistoria ovat positiivisia signaaleja jokaisen lainanmyöntäjän suuntaan.

Lainapalvelumme kautta haettujen lainojen todellinen vuosikorko – eli kaikki lainasta aiheutuvat kulut huomioiva korko – on alimmillaan 4,5 prosenttia. Oma korkotasosi määrittyy lainahakemuksessa ilmoittamiesi tietojen, kuten tekemäsi tulo- ja menoarvion perusteella.

Jos olet käyttämässä lainaa yhteiseen hankintaan esimerkiksi puolisosi kanssa, voitte hakea lainaa yhdessä. Takaajan kanssa haetun lainan korko on pääsääntöisesti aina hieman matalampi, koska takaisinmaksusta on vastuussa kaksi henkilöä. Tämä pienentää lainaa myöntävän pankin luottoriskiä.

Näin lainapalvelu toimii käytännössä – täytä hakemus vain muutamassa minuutissa

Lainan hakeminen onnistuu kokonaisuudessaan verkossa ja nopeimmillaan se haukkaa aikaasi vain muutaman minuutin. Pääset alkuun, kun täytät yhteystietosi sekä hakemasi lainasumman ja -ajan sivuiltamme löytyvään lainahakemukseen.

Hakemuksen täyttämisen jälkeen saat välittömästi tiedon siitä, voidaanko sinulle myöntää lainaa. Jos vastaus on kyllä, alat vastaanottaa eri pankkien ja luotonmyöntäjien parhaat lainatarjoukset ja voit vertailla niitä kätevästi Oma Rahalaitos -sivujen kautta.

Oma Rahalaitos -palveluun pystyt kirjautumaan verkkosivujemme kautta salasanalla, jonka lähetämme sinulle sähköpostilla ja tekstiviestillä. Palvelusta löydät myös ohjeet lainan nostamiseen, jos päätät hyväksyä jonkin saamistasi tarjouksista.

Lainapalvelumme on vuodesta 2011 alkaen auttanut jo kymmeniä tuhansia suomalaisia vertailemaan netistä haettavia lainoja helposti, nopeasti ja luotettavasti. Täytä siis hakemus nyt ja löydä omiin tarpeisiisi soveltuva laina jo tänään.

Lainapalvelun kautta voit yhdistää myös vanhat lainasi

Mikäli sinulla on useita aiempia luottokorttilaskuja, osamaksuja tai muita lainoja, voit helpottaa taloudenhallintaasi kilpailuttamalla itsellesi lainapalvelun kautta edullinen yhdistelmälaina.

Jos olet kiinnostunut maksamaan useat entiset lainasi pois ja keskittymään jatkossa vain yhteen lainaan yksine korkoineen, voit lukea lisää aiheesta sivullamme lainan takaisinmaksu kerralla.

Toni Karinko
Päivitetty: 2023-02-17

Toni on kansainväliseen markkinointijohtamiseen erikoistunut ekonomi, joka on jo pitkään vastannut Rahalaitoksella asiantuntevan sisällön tuottamisesta lukijoille. Hänen kirjoituksiensa taustalla on halu tarjota asiakkaille arvokasta lisätietoa rahoituksista sekä vinkkejä päivittäisen taloudenhallinnan helpottamiseen.

Yksi hakemus, monta tarjousta

Kuka voi kilpailuttaa lainaoja Rahalaitoksen lainapalvelussa?

Ikä:

Olethan täyttänyt 20 vuotta.

Tulot:

Tulojesi tulisi olla vähintään 600 € kuukaudessa.

Haettava lainamäärä:

Lainasummaksi voit valita 500 € – 60 000 €.

Maksuhistoria:

Julkisia maksuhäiriömerkintöjä ei saisi olla.

Vakuudet:

Meiltä saa hakea lainaa ilman vakuuksia.

Yhteistyökumppaneitamme

Näytä lisää