Kilpailuta laina ilmaiseksi

Vertaa ja valitse sinulle sopivin lainatarjous. Lainaa jopa 60 000 euroa.

LAINAHAKEMUS

Lainan hakeminen on maksutonta eikä se sido sinua mihinkään.

Lainasumma 

Laina-aika 

vuotta

+
+
Arvioitu kuukausierä 0 €/kk
Tarvitsemme puhelinnumerosi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä lainahakemukseen liittyen.
Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä lainahakemukseen liittyen. Jos sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun soittamalla numeroon 0942456000.
Valitse työsuhteesi tyyppi. Jos olet vanhempainvapaalla tai kuntoutuksessa, valitse työpaikka, josta olet vapaalla. Jos sinulla on useita työtehtäviä, valitse se, joka on päätyösi. Valinta "Eläkeläinen" sisältää myös varhaiseläkkeelle jääneet.
Haettu lainasumma

15000

           
Laina-aika

8 vuotta

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 0 % laskettuna lainasummalle 0 €, kun takaisinmaksuaika on 8 vuotta, tilinhoitomaksu false €, avausmaksu false € ja nimelliskorko NaN %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 0 €, eli 0 €/kk. Luottokortti todellinen vuosikorko voi olla 21,34% laskettuna käytetylle lainalle 1500€, kun takaisinmaksuaika on yksi vuosi ja nimelliskorko on 19,50 % Takaisinmaksettava summa on tällöin yhteensä 1663 € eli 139€ kuukaudessa. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 60000 €.

Me kilpailutamme, sinä valitset parhaan.

2 min

1. Täytä hakemus

Aloita täyttämällä pyydetyt tiedot. Nopeimmillaan tämä vie vain pari minuuttia.

1 min

2. Kilpailutamme pankit

Nopeasti ja ilmaiseksi. Hakemus ei sido sinua mihinkään. Rahalaitos on yhteistyössä lukuisten eri lainantarjoajien kanssa.

1 min

3. Valitse paras

Saat henkilökohtaiset lainatarjouksesi 24h sisällä, ensimmäiset jo minuutin sisällä. Sinä valitset parhaan!

Kumppaneitamme

Näytä lisää

Asiakaspalautteet

Nopeaa palvelua ja hyvät yhteistyökumppanit. Lainan korko tippui puoleen entisestä!
– Mies 39v, Kalkkinen

Asiakaspalautteet perustuvat palvelua käyttäneiltä asiakkailta sähköpostitse pyydettyihin palautteisiin.

Usein kysytyt kysymykset

Miksi kannattaa hakea lainaa Rahalaitoksen kautta?

Rahalaitoksen kautta kilpailutat rahoitusyhtiöitä sekä pankkeja helposti ja nopeasti. Täyttämällä vain yhden hakemuksen, sinulla on mahdollisuus saada kerralla useampi tarjous vertailtavaksi. Lisäksi, lainan hakeminen ei velvoita sinua ottamaan lainaa ja Rahalaitoksen tarjoama vertailupalvelu on sinulle täysin ilmaista.

Miten voin alentaa nykyisten lainojen kustannuksia?

Yhdistelylainan hakeminen kannattaa, mikäli sinulla on useampia pieniä lainoja. Hakemukselle täytetään kaikki nykyiset lainat sekä haluaako kyseisen lainan maksaa pois uudella lainalla. Yhdistelylainalla voi maksaa ja yhdistää pois korkeakorkoiset osamaksut, kulutusluotot sekä pienlainat aina 70 000€ saakka. Lyhentäessä yhtä lainaa tarvitsee muistaa vain yksi eräpäivä sekä kuukausierä. Lisäksi säästät koroissa ja lainanhoitokuluissa kun hoidat vain yhtä lainaa.

En pääse kirjautumaan Oma Rahalaitos –palveluun?

Oma Rahalaitos -palveluun kirjaudutaan hakemuksen täyttämisen jälkeen. Palvelu on avoinna koko hakemuksen voimassaoloajan. Mikäli kirjautuminen epäonnistuu, kehotamme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme puhelimitse 09 2311 3670.

Mikä on lainan korko?

Rahoitusyhtiöt tekevät itse lainapäätökset lainasummien sekä korkojen suhteen. He käyttävät apunaan mm. tulo- ja menoarviota, jolloin tarjoukset ovat luotettavia ja ottavat huomioon asiakkaan maksukyvyn. Esimerkkilaskurin avulla pystyy selvittämään suuntaa antavan koron ja kk-erän.

Mikä on yhteishakija ja onko siitä hyötyä?

Yhteis- tai rinnakkaishakijalla tarkoitetaan henkilöä, joka hakee lainaa yhdessä päähakijan kanssa. Yhteishakijan kanssa lainan hakeminen mahdollistaa monesti edullisemmat lainatarjoukset sekä paremmat lainaehdot.

Miten lainapäätös tehdään ja mitkä asiat siihen vaikuttavat?

Rahoitusyhtiöt käsittelevät hakemuksen aina asiakaskohtaisesti. Lainatarjoukseen vaikuttaa positiivisesti mm. moitteeton maksuhistoria sekä vakituiset tulot tai eläke. Helpoin tapa löytää paras lainatarjous on täyttää maksuton lainahakemus sivuillamme.

Kuka voi hakea lainaa Rahalaitoksen kautta?

Perusvaatimukset lainansaamiseen ovat säännölliset eläke– tai palkkatulot sekä puhtaat luottotiedot. Iältään lainanhakijan tulee olla vähintään 20–79-vuotias. Huomioithan, että voit hakea lainaa vain kerran kuukaudessa.

Tein virheen hakemukseen, miten pystyn korjaamaan sen?

Paras ja nopein tapa virheen oikaisemiseen on soittaa asiakaspalveluumme p. 09 2311 3670. Näin saamme oikean tiedon myös lainanmyöntäjien tietoon. Voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme Oma Rahalaitos -palvelun tai sähköpostin asiakaspalvelu@rahalaitos.fi kautta.

Voiko lainan maksaa aiottua nopeammin pois?

Ylimääräisiä suorituksia voi tehdä milloin vain, jolloin takaisinmaksuaika lyhenee. Voit myös maksaa koko lainan yhdessä erässä pois. Korkoa maksetaan ainoastaan siltä ajalta, kun laina on ollut käytössä. Ennenaikaisesta takaisinmaksu järjestelystä kannattaa sopia aina rahoitusyhtiön kanssa, josta lainan on ottanut.

Onko lainan hakeminen maksutonta?

Lainanhakeminen on täysin maksutonta, eikä se sido sinua mihinkään.

En pääse kirjautumaan Oma Rahalaitos –palveluun?

Oma Rahalaitos –palveluun kirjaudutaan hakemuksen täyttämisen jälkeen. Palvelu on avoinna koko hakemuksen voimassaoloajan. Mikäli kirjautuminen epäonnistuu, kehotamme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme puhelimitse 09 2311 3670.

Kuinka usein voin hakea lainaa?

Voit kilpailuttaa lainan uudestaan kuukauden kuluttua edellisestä hakemuksesta. Lainahakemus sekä suurin osa lainatarjouksista ovat voimassa 30 päivää ja tämän vuoksi emme voi käsitellä uutta hakemusta aiemmin. Mikäli haluat tehdä muutoksia lainahakemuksellesi, olethan suoraan yhteydessä asiakaspalveluumme, puh 09 2311 3670. Voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme myös Oma Rahalaitos -palvelun kautta tai lähettää meille sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@rahalaitos.fi

Kuka voi hakea lainaa Rahalaitokselta?

Ikä: Sinun tulee olla vähintään 20-vuotias.

Tulot: Sinulla tulee olla yli 600 € kuukausitulot.

Haettava lainamäärä: Voit hakea kauttamme lainaa 500 €:sta aina 60 000 € asti.

Maksuhistoria: Sinulla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä.

Vakuudet: Meiltä voit aina hakea lainaa ilman vakuuksia.

Hae lainaa

Yksi hakemus, monta tarjousta

Hae lainaa