Svea

Lainasumma 

Laina-aika 

vuotta

+
+
Arvioitu kuukausierä 0 €/kk
Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä lainahakemukseen liittyen. Jos sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun soittamalla numeroon 0942456000.
Valitse työsuhteesi tyyppi. Jos olet vanhempainvapaalla tai kuntoutuksessa, valitse työpaikka, josta olet vapaalla. Jos sinulla on useita työtehtäviä, valitse se, joka on päätyösi. Valinta "Eläkeläinen" sisältää myös varhaiseläkkeelle jääneet.

Hakemuksesi on tallennettu. Täytä puuttuvat tiedot ja hae lainaa nopeasti. 

Hakemuksen käsittelyä varten meidän on tarkistettava henkilötunnuksesi. Tämän on oltava suomalainen henkilötunnus.
Syötä 16-numeroinen IBAN-numerosi, joka alkaa kirjaimilla FI. Löydät sen verkkopankistasi kohdasta tilitiedot tai ottamalla suoraan yhteyttä pankkiisi
Ilmoita parisuhdetilanteesi. Jos asut erillään kumppanistasi, käytä vaihtoehtoa "Naimaton".
Ole hyvä ja ilmoita kotona asuvien alle 18-vuotiaiden lasten lukumäärä
Syötä nykyisen työsi/eläkkeesi aloitusvuosi. Käytä 4 numeroa, esim. "2002".
Onko sinulla tuloja, joita ei ole edellä ilmoitettu? Näitä voivat olla esimerkiksi vuokratulot, harrastustoiminnasta saadut tulot tai sosiaalietuudet? Todenna nämä tulot verokortilla tai maksutositteella.
Jos sinulla on useita osoitteita, valitse se, jossa asut pääsääntöisesti.
Ole hyvä ja syötä asumiseen liittyvät kuukausikustannukset, kuten vuokra tai yhtiövastike, tai omakotitalossa asuttaessa mm. vesi, sähkö ja lämmitys. Mikäli kulut jaetaan usean henkilön kesken, syötä oma osuutesi (esim. puolet kokonaiskustannuksista). Huom: tämä ei sisällä asuntolainaa/muita lainakustannuksia.
Kuinka suuret ovat kuukausittaiset kiinteät kustannuksesi? Huomioi tässä kentässä kuinka paljon käytät mm. ruokaan, vaatteisiin, harrastuksiin, terveydenhuoltoon ja liikkumiseen.
Jos sinulla on useampi lainan käyttötarkoitus, ilmoita pääasiallinen käyttötarkoitus. "Palvelut" voivat olla esimerkiksi häät, juhlat tai siivouspalvelut.
Ole hyvä ja valitse kyllä, mikäli sinä, perheenjäsenesi tai läheinen yhtiökumppanisi toimii tai on viimeisen 12 kuukauden aikana toiminut merkittävässä julkisessa tehtävässä. Tällaisia ovat esimerkiksi valtionpäämies, kansanedustaja, poliittisen puolueen johtoelimen jäsen, ylemmän tuomioistuimen jäsen tai suurlähettiläs. Merkittävät julkiset tehtävät on määritelty tarkemmin valtioneuvoston asetuksessa 610/2019 rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estämisestä annetussa laissa tarkoitetuista merkittävistä julkisista tehtävistä

Syötä kaikki nykyiset lainasi

Lisää laina +
Yhdistettävät lainat yhteensä
Onko sinulla aktiivisia luottokortteja?
Olen tietoinen siitä, että luotonantaja voi kerätä ja käsitellä Verohallinnon Tulorekisteriyksikön ylläpitämästä positiivisesta luottorekisteristä saatavia luotto- ja tulotietojani. Luotonantaja voi käyttää näitä tietoja lainahakemuksen käsittelyyn, luottokelpoisuuden arviointiin sekä tietojen ajan tasalla olemisen tarkistamiseen. Luotonantaja voi myös ilmoittaa luottotietoni positiiviseen luottorekisteriin.
Haettu lainasumma

15000

           
Laina-aika

8 vuotta

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on NaN % laskettuna lainasummalle 0 €, kun takaisinmaksuaika on 8 vuotta, tilinhoitomaksu 0 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 8,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 0 €, eli 0 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 € – 60000 €.

Svea tarjoaa vakuudettomia ja asuntovakuudellisia kulutusluottoja, asuntolainaa sekä järjestelylainaa. Kuluttajalainojen lisäksi Svealta löytyy myös korkeakorkoinen säästötili sekä ostamista sujuvoittavia rahoitusratkaisuja. Yrityksille Svea tarjoaa rahoitus- ja maksupalvelujen ohella hallinnollisia palveluja.

Svea – lainanhakijan vähimmäisvaatimukset

 • Svealta kulutusluottoa voivat hakea vähintään 20 vuotiaat hakijat
 • Hakijalla tulee olla säännölliset, vähintään 18 000 € vuositulot työstä tai eläkkeestä
 • Hakijalla on työsuhde ja koeaika on päättynyt
 • Yrittäjänä yrityksen tulee olla toiminut vähintään 2 vuotta
 • Svea ei tarjoa lainoja hakijoille, joilla on rekisteröityneitä maksuhäiriömerkintöjä
 • Hakijan tulee olla asunut Suomessa vakituisesti vähintään kolme vuotta
 • Yhteisvastuullisella hakijalla tulee myös olla säännöllisen vuositulot joiden määrä on vähintään 18 000 euroa vuodessa.

Svean kulutusluoton tiedot:

 • Korko alkaen 6,99 %
 • Lainasumma 2 000 – 50 000 euroa
 • Maksuaika 2 – 15 vuotta
 • Avausmaksu alkaen 0 euroa
 • Tilinhoitomaksu alk. 5 euroa / kk
 • Huomautusmaksu 5 euroa
Halutessaan lainansaaja voi aina lyhentää osan tai koko lainan ennenaikaisesti ilman lisäkuluja.

Vertaile Svean lainatarjouksia

Svea on mukana Rahalaitos.fi kulutusluottojen kilpailutuspalvelussa. Kilpailutamme lainat Svean lisäksi useilla muilla pankeilla ja lainantarjoajilla ja täyttämällä lainahakemuksen sivuillamme saat Svean tarjouksen ohella vertailtavaksi myös muiden lainantarjoajien lainat ja voit helposti valita sinulle sopivimman tarjouksen.

Svean asiakaspalvelun yhteystiedot

Puhelinnumero 09 4242 3090

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Svea?

Svea on monipuolisia rahoitus,- maksu- ja hallinnollisia palveluita tarjoava yritys, joka on toiminut Suomessa jo vuodesta 2002. Svea tarjoaa kuluttaja-asiakkailleen luottoa sekä järjestelylainoja 2 000 eurosta 50 000 euroon saakka.

Onko Svea luotettava lainantarjoaja?

Svea kuuluu Rahalaitoksen tarkoin valittuihin luotettaviin yhteistyökumppaneihin. Täyttämällä maksuttoman hakemuksen Rahalaitoksen palvelussa kilpailutat lainasi kerralla sekä Svean, että lukuisten muiden pankkien ja lainantarjoajien kesken.

Kuka voi hakea lainaa Rahalaitokselta?

Ikä:

Sinun tulee olla vähintään 20-vuotias.

Tulot:

Sinulla tulee olla yli 600 € kuukausitulot.

Haettava lainamäärä:

Voit hakea kauttamme lainaa 500 €:sta aina 60 000 € asti.

Maksuhistoria:

Sinulla ei saa olla julkisia maksuhäiriöitä.

Vakuudet:

Meiltä voit aina hakea lainaa ilman vakuuksia.

Yhteistyökumppaneitamme

Näytä lisää

Yksi hakemus, monta tarjousta