Kilpailuta yrityslaina

Yrittäjä, Kilpailuta yrityslaina täysin ilmaiseksi 

Kun yritys tarvitsee väliaikaista rahoitusta investointeihin tai vaikka kausiluontoisiin hankintoihin, sen järjestäminen ei aina hoidu sujuvasti kuin kuvittelisi. Rahalaitos hoitaa nyt yrityslainojenkin kilpailutuksen nopeasti ja tehokkaasti.

Yrityksen kehittäminen ja kasvattaminen on yrittäjällä koko ajan mielessä. Välillä tulee vastan myös yllättäviä tilanteita, joissa tarvitaan nopeasti rahaa normaalinkin liiketoiminnan pyörittämiseen.  Näissä tilanteissa rahoituksen hankkiminen nopeasti ja edullisesti on yrittäjälle iso helpotus. Nyt kuluttajaluotoista tuttu lainojen kilpailutus on yleistynyt myös yrityslainamarkkinoilla. Rahalaitos kilpailuttaa yrityksen lainan hetkessä suurimmilla digitaalisesti toimivilla yrityslainantarjoajilla.

Rahoitusta jopa viisi miljoonaa

250 000 euroon asti yrityslainat eivät vaadi reaalivakuuksia ja rahat ovat tilillä parhaimmillaan jo samana päivänä hakemuksen tekemisestä. Rahalaitoksen kautta on mahdollista saada yritykselle rahoitus sujuvasti jopa 5 000 000 euroon asti. Isommissa rahoitustarpeissa voivat reaalivakuudet kuitenkin tulla tarpeeseen.

Yrityslainan hakeminen Rahalaitokselta on tehty erittäin helpoksi ja sujuvaksi. Täytät vain hakemukseen omat ja yrityksen perustiedot ja sen jälkeen saat lainatarjoukset vertailtavaksi OmaRahalaitos -palveluun. Tarjousten vertaileminen on helppoa ja selkeää ja sivulta voit valita parhaana pitämäsi lainatarjouksen. Kilpailutus ei sido sinua mihinkään vaan voit myös jättää lainan nostamatta, jos mieleistä tarjousta ei löydy.

Hae yrityslainaa 5 000 000 EUR saakka!

 

Yksi hakemus, monta tarjousta

Rahalaitos

Kuka voi hakea lainaa Rahalaitokselta?

Ikä:

Sinun tulee olla vähintään 20-vuotias.

Tulot:

Sinulla tulee olla yli 600 € kuukausitulot.

Haettava lainamäärä:

Voit hakea kauttamme lainaa 500 €:sta aina 70 000 € asti.

Maksuhistoria:

Sinulla ei saa olla julkisia maksuhäiriöitä.

Vakuudet:

Meiltä voit aina hakea lainaa ilman vakuuksia.

Yhteistyökumppaneitamme