Nettilaina

Nopein ja helpoin tapa kilpailuttaa lainasi on nettilaina.

Nykyaikana on todella helppoa tehdä lainahakemus ja vertailla lainatarjouksia kotisohvalta käsin. Sinun ei tarvitse enää käydä pankeissa neuvottelemassa ja allekirjoittamassa papereita löytääksesi lopulta itsellesi sopivimman lainan. Rahalaitoksen kautta teet tuon kaiken nettilainalla muutamassa minuutissa ja valitset itse sopivimman tarjouksen lukuisten saamiesi tarjousten joukosta.

Lainasumma 

Laina-aika 

vuotta

+
+
Arvioitu kuukausierä 0 €/kk
Tarvitsemme puhelinnumerosi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä lainahakemukseen liittyen.
Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä lainahakemukseen liittyen. Jos sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun soittamalla numeroon 0942456000.
Valitse työsuhteesi tyyppi. Jos olet vanhempainvapaalla tai kuntoutuksessa, valitse työpaikka, josta olet vapaalla. Jos sinulla on useita työtehtäviä, valitse se, joka on päätyösi. Valinta "Eläkeläinen" sisältää myös varhaiseläkkeelle jääneet.
Haettu lainasumma

15000

           
Laina-aika

8 vuotta

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on NaN % laskettuna lainasummalle 0 €, kun takaisinmaksuaika on 8 vuotta, tilinhoitomaksu 0 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 8,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 0 €, eli 0 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 € – 60000 €.

Näin haet nettilainan

Aloita viereisen lomakkeen täyttö tai vastaavasti mene etusivullemme. Lomakkeella pääset ensin valitsemaan tarvitsemasi lainasumman sekä laina-ajan, jonka lainallesi tahdot. Kauttamme voit hakea lainaa ilman vakuuksia 500 eurosta aina 60 000 euroon asti. Laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Täytä sitten sarakkeisiin yleistietosi ja ilmoita mikäli haluat hakemallasi lainalla yhdistää lainoja tai osamaksuja. Kerro myös haetko lainaa yhteishakijan kanssa. Yhteishakijan kanssa sinun on mahdollista saada parempia lainatarjouksia. Tämän jälkeen siirryt hakulomakkeelle täyttämään tarkemmin omat tietosi.

Lainahakemuksen täyttö kestää vain muutaman minuutin, jonka jälkeen hakemusprosessi on valmis. Saatuasi hakemuksen valmiiksi me lähetämme sen puolestasi lukuisille yhteistyökumppaneillemme ja ilmoitamme sinulle välittömästi lainapäätöksen ja ensimmäiset tarjoukset.

Nettilainojen vertailu

Sinun on mahdollista vertailla netissä kaikkia saamiasi lainatarjouksia kätevästi Oma Rahalaitos -palvelusta. Ensimmäiset lainatarjoukset saat sinne välittömästi ja loput saapuvat sinne muutaman päivän sisällä riippuen pankkien ja luotontarjoajien omien prosessien nopeudesta.

Pääset palvelussa katsomaan kaikkien saamiesi tarjousten korkoprosentit sekä muut lainaehdot. Taataksemme parhaat lainaehdot lainallesi, saat itse valita tarjouksista mieleisimmän. Voit tutustua tarkemmin korkoihin lainojen korot -sivullamme.

Nettilainan ehdot

Vakuudetonta nettilainaa voit hakea kauttamme, mikäli täytät seuraavat ehdot:

  • Olet 20 – 79 vuotias
  • Sinulla on vähintään 600 euron kuukausittaiset palkka- tai eläketulot
  • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä

Kysyttävää nettilainan hakemisesta?

Mikäli sinulla jäi kysyttävää lainan hakemisesta netissä, lainahakemuksen täyttämisestä tai muista lainoihin liittyvistä asioista lue etusivultamme usein kysytyt kysymykset. Mikäli et löydä sieltä vastausta kysymykseesi ole yhteydessä asiakaspalveluumme.

Asiakaspalvelijamme tavoitat puhelinnumerosta 09 2311 3670 tai sähköpostitse osoitteesta info@rahalaitos.fi. Asiakaspalvelumme palvelee sinua maanantaista perjantaihin klo 9.00 – 16.00.

Yksi hakemus, monta tarjousta

Kuka voi hakea nettilainaa Rahalaitokselta?

Ikä:

Sinä, joka olet vähintään 20-vuotias.

Tulot:

Sinä, jonka kuukausitulot ovat yli 600 €.

Haettava lainamäärä:

Haettava nettilainan suuruus voi olla 500 € – 60 000 €.

Maksuhistoria:

Sinä, jolla on puhtaat luottotiedot.

Vakuudet:

Voit aina hakea nettilainaa ilman vakuuksia.

Yhteistyökumppaneitamme

Näytä lisää