LAINAHAKEMUS

Lainan hakeminen on maksutonta eikä se sido sinua mihinkään.

Lainasumma 

Laina-aika 

vuotta

+
+
Arvioitu kuukausierä 0 €/kk
Tarvitsemme puhelinnumerosi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä lainahakemukseen liittyen.
Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä lainahakemukseen liittyen. Jos sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun soittamalla numeroon 0942456000.
Valitse työsuhteesi tyyppi. Jos olet vanhempainvapaalla tai kuntoutuksessa, valitse työpaikka, josta olet vapaalla. Jos sinulla on useita työtehtäviä, valitse se, joka on päätyösi. Valinta "Eläkeläinen" sisältää myös varhaiseläkkeelle jääneet.
Haettu lainasumma

15000

           
Laina-aika

8 vuotta

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 0 % laskettuna lainasummalle 0 €, kun takaisinmaksuaika on 8 vuotta, tilinhoitomaksu false €, avausmaksu false € ja nimelliskorko NaN %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 0 €, eli 0 €/kk. Luottokortti todellinen vuosikorko voi olla 21,34% laskettuna käytetylle lainalle 1500€, kun takaisinmaksuaika on yksi vuosi ja nimelliskorko on 19,50 % Takaisinmaksettava summa on tällöin yhteensä 1663 € eli 139€ kuukaudessa. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 60000 €.

15 yleistä syytä lainahakemuksen hylkäämiseen

Lainahakemuksen hylkääminen voi olla turhauttavaa, erityisesti jos et ole varma, miksi näin kävi. Rahalaitos auttaa sinua vertailemaan lainoja ja löytämään sopivimman lainan tarpeisiisi, mutta on tärkeää ymmärtää, miksi lainahakemus saattaa tulla hylätyksi.

 

 

Syyt lainahakemuksen hylkäykseen ovat monenlaisia

Auttaaksemme sinua samaan hyväksytyn luottopäätöksen, keräsimme yhteen lukuisia yleisiä syitä hakemuksesi hylkäykseen. Lue tästä artikkelista 15 yleisintä syytä lainahakemuksen hylkäämiseen.

1. Heikko luottoluokitus

Luottoluokitus on yksi tärkeimmistä tekijöistä lainanantajille. Jos sinulla on alhainen luottoluokitus, se voi viestiä maksuhäiriöistä tai velkaantumisongelmista, mikä vähentää lainanantajan halukkuutta myöntää lainaa.

2. Puutteelliset tiedot hakemuksessa

Lainahakemuksen täyttäminen huolellisesti on tärkeää. Puuttuvat tai virheelliset tiedot voivat johtaa hakemuksen hylkäämiseen.

3. Alhainen tulotaso

Lainanantajat haluavat varmistua siitä, että sinulla on riittävä maksukyky lainan takaisinmaksuun. Alhainen tulotaso voi olla este lainan saamiselle.

4. Korkea velkaantuneisuus

Jos sinulla on jo paljon velkaa suhteessa tuloihisi, lainanantaja voi nähdä sinut liian suurena riskinä.

5. Maksuhäiriömerkinnät

Maksuhäiriömerkinnät luottotiedoissa ovat merkittävä este lainan saamiselle. Ne viestivät lainanantajalle, että olet aiemmin laiminlyönyt maksusi.

6. Lyhyt työsuhde

Pitkä ja vakaa työsuhde antaa lainanantajalle luottamusta tulevaan maksukykyysi. Lyhyt tai epävarma työsuhde voi heikentää mahdollisuuksiasi saada lainaa.

7. Sopimaton lainatyyppi

Jos haet lainaa, joka ei vastaa taloudellista tilannettasi tai tarpeitasi, hakemuksesi voidaan hylätä. Esimerkiksi suuremman lainasumman hakeminen kuin mitä sinulla on varaa maksaa takaisin.

8. Ikä

Joillakin lainanantajilla on ikärajoja, jotka voivat vaikuttaa lainan saamiseen. Esimerkiksi nuoret hakijat tai eläkeläiset voivat kohdata haasteita.

9. Puuttuvat takaajat

Jos haet lainaa, joka vaatii takaajan, mutta et pysty tarjoamaan sellaista, hakemuksesi voidaan hylätä.

10. Vakuuksien puute

Jotkut lainat, kuten asuntolainat, vaativat vakuuksia. Ilman tarvittavia vakuuksia lainahakemus voidaan hylätä.

11. Epäselvä käyttötarkoitus

Lainanantajat voivat haluta tietää tarkasti, mihin aiot käyttää lainan. Epäselvä tai epämääräinen käyttötarkoitus voi vähentää lainan myöntämisen todennäköisyyttä.

12. Liian monta lainahakemusta

Useat lainahakemukset lyhyessä ajassa voivat viestiä taloudellisista vaikeuksista, mikä saattaa johtaa hakemusten hylkäämiseen.

13. Ongelmallinen maksuhistoria

Jos olet aikaisemmin ollut myöhässä lainojen tai laskujen maksujen kanssa, tämä voi vaikuttaa negatiivisesti uusiin lainahakemuksiin.

14. Epärealistiset odotukset

Jos haet lainaa, joka on selvästi yli taloudellisen kapasiteettisi, lainanantajat eivät todennäköisesti hyväksy hakemusta.

15. Väärin täytetyt tiedot

Tahalliset tai tahattomat virheet lainahakemuksessa, kuten virheelliset tulotiedot tai henkilötiedot, voivat johtaa hakemuksen hylkäämiseen.

Ymmärtämällä ongelmakohdat voit saada haluamasi lainan

Ymmärtämällä nämä yleiset syyt voit parantaa mahdollisuuksiasi saada lainaa. Rahalaitoksen avulla voit vertailla eri lainavaihtoehtoja ja löytää parhaiten tarpeisiisi sopivan lainan.

Muista aina tarkistaa hakemuksesi huolellisesti ja varmistaa, että kaikki tiedot ovat oikein ja ajantasaiset.

Yksi hakemus, monta tarjousta

Kuka voi hakea lainaa Rahalaitokselta?

Ikä:

Sinun tulee olla vähintään 20-vuotias.

Tulot:

Sinulla tulee olla yli 600 € kuukausitulot.

Haettava lainamäärä:

Voit hakea kauttamme lainaa 500 €:sta aina 70 000 € asti.

Maksuhistoria:

Sinulla ei saa olla julkisia maksuhäiriöitä.

Vakuudet:

Meiltä voit aina hakea lainaa ilman vakuuksia.

Yhteistyökumppaneitamme

Näytä lisää