Luottohakemus - Hae luottoa helposti
Lainan suuruus
Laina-aika

*Lainan kuukausierän arvio: 0 €/kk

*Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko 0%, Todellinen vuosikorko (APR) 0%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut 0€, Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 0€. Tarjottava laina-aika voi olla 1 - 15 vuoden välillä, tarjottava summa 500 – 60 000 € välillä ja nimelliskorko 4,5% - 20%.

Luottohakemus helposti verkossa

Hae luottoa Rahalaitos.fi palvelussa ja saat yhdellä luottohakemuksella tarjoukset jopa 25 pankilta ja luotonmyöntäjältä

Luottohakemusten täyttäminen useille pankeille ja luotontarjoajille vie reilusti aikaa, jos haluat vertailla pankkeja hakemalla luottoa eri lainantarjoajilta suoraan heidän luottohakemuksiaan täyttämällä. Rahalaitos on kotimainen luottojen kilpailutuspalvelu, joka hoitaa saman asian helpommin ja nopeammin. Kun haet luottoa Rahalaitokselta, sinun tarvitsee vain täyttää yksi luottohakemus ja saat muutamassa minuutissa tarjoukset vertailtavaksi.

Rahalaitos on kilpailuttanut luottoja suomalaisille yli kymmenen vuoden ajan, kauttamme on hakenut luottoa yli 300 000 suomalaista. Teemme yhteistyötä useimpien merkittävien verkossa toimivien rahoituslaitosten ja lainantarjoajien kanssa. Palvelu on kuluttajalle täysin ilmainen ja luottohakemuksen täyttäminen on aina ilmaista ja luoton hakeminen kauttamme ei sido nostamaan lainaa.

Luottohakemuksen hyväksymisen jälkeen voit vertailla saamiasi tarjouksia rauhassa ja päättää sen jälkeen, nostatko luottoa vai et. Vain vertailemalla voit varmistaa, että saat hakemasi luoton edullisesti ja sopivilla ehdoilla.

Hae luottoa tästä

Näin luottohakemuksen tekeminen sujuu käytännössä

Rahalaitos.fi palvelun avulla voit hakea luottoa 500-70 000 euroa 1-15 vuoden takaisinmaksuajalla. Kilpailuttamamme lainat ovat vakuudettomia, eli et tarvitse toista henkilötakaajaa tai luonan takaisinmaksun pantiksi asetettavaa omaisuusvakuutta.

Kun luottohakemus on täytetty sivuillamme, saat lainapäätöksen välittömästi. Hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen yli 25 pankkia ja luotonmyöntäjää kilpailee lainastasi, ja ensimmäiset tarjoukset saat useimmiten jo muutamassa sekunnissa.

Saamiasi tarjouksia voit vertailla Oma Rahalaitos -palvelussa, johon kirjautumista varten lähetämme sinulle salasanan sähköpostitse ja tekstiviestillä.

Voit valita lukuisten tarjousten joukosta halvimman vaihtoehdon tai jättää lainan kokonaan ottamatta, mikäli sopivaa vaihtoehtoa ei löydy. Tästä ei aiheudu sinulle kuluja, sillä luottohakemuksen täyttäminen ei sido sinua mihinkään.

Lainan suuruus
Laina-aika

*Lainan kuukausierän arvio: 0 €/kk

*Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko 0%, Todellinen vuosikorko (APR) 0%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut 0€, Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 0€. Tarjottava laina-aika voi olla 1 - 15 vuoden välillä, tarjottava summa 500 – 60 000 € välillä ja nimelliskorko 4,5% - 20%.

Luottohakemus hyväksytään varmimmin, mikäli täytät nämä ehdot

Kaikki yhteistyökumppanimme ovat vastuullisia luotonmyöntäjiä, joten ne eivät myönnä lainoja kenelle tahansa. Jotta luottohakemus voidaan hyväksyä, sinun tulee täyttää vähintään seuraavat kriteerit:

  • Ikä vähintään 20 vuotta.
  • Palkka-, eläke- tai muut tulot yli 7200 euroa vuodessa.
  • Luotonhakijalla ei saa olla julkisia maksuhäiriömerkintöjä.

Luotonmyöntäjät ja pankit arvioivat lainanmaksukykysi luottohakemukseen syöttämiesi tietojen perusteella. Verkkosivuiltamme löytyvän lainalaskurin avulla voit tarkastella suuntaa-antavia esimerkkejä erisuuruisten luottojen kuukausieristä ja -kuluista eripituisilla laina-ajoilla.

Saamasi tarjoukset ovat kuitenkin aina henkilökohtaisia, eli vain luottohakemuksen täyttämällä saat selville sinulle tehdu tarjottavan halvimman mahdollisen korkotason. Valitse siis itsellesi soveltuvin lainasumma nyt ja täytä ilmainen lainahakemus muutamassa minuutissa.

Hae luottoa tästä

 

Yksi hakemus, monta tarjousta

Rahalaitos

Kuka voi hakea lainaa Rahalaitokselta?

Ikä:

Sinun tulee olla vähintään 20-vuotias.

Tulot:

Sinulla tulee olla yli 600 € kuukausitulot.

Haettava lainamäärä:

Voit hakea kauttamme lainaa 500 €:sta aina 60 000 € asti.

Maksuhistoria:

Sinulla ei saa olla julkisia maksuhäiriöitä.

Vakuudet:

Meiltä voit aina hakea lainaa ilman vakuuksia.

Yhteistyökumppaneitamme