Luottohakemus helposti verkossa

Lainasumma 

Laina-aika 

vuotta

+
+
Arvioitu kuukausierä 0 €/kk
Tarvitsemme puhelinnumerosi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä lainahakemukseen liittyen.
Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä lainahakemukseen liittyen. Jos sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun soittamalla numeroon 0942456000.
Valitse työsuhteesi tyyppi. Jos olet vanhempainvapaalla tai kuntoutuksessa, valitse työpaikka, josta olet vapaalla. Jos sinulla on useita työtehtäviä, valitse se, joka on päätyösi. Valinta "Eläkeläinen" sisältää myös varhaiseläkkeelle jääneet.
Haettu lainasumma

15000

           
Laina-aika

8 vuotta

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 0 % laskettuna lainasummalle 0 €, kun takaisinmaksuaika on 8 vuotta, tilinhoitomaksu false €, avausmaksu false € ja nimelliskorko NaN %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 0 €, eli 0 €/kk. Luottokortti todellinen vuosikorko voi olla 21,34% laskettuna käytetylle lainalle 1500€, kun takaisinmaksuaika on yksi vuosi ja nimelliskorko on 19,50 % Takaisinmaksettava summa on tällöin yhteensä 1663 € eli 139€ kuukaudessa.. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 60000 €.

Hae luottoa Rahalaitos.fi palvelussa ja saat yhdellä luottohakemuksella tarjoukset lukuisalta pankilta ja luotonmyöntäjältä

Luottohakemusten täyttäminen useille pankeille ja luotontarjoajille vie reilusti aikaa, jos haluat vertailla pankkeja hakemalla luottoa eri lainapalveluilta suoraan heidän luottohakemuksiaan täyttämällä. Rahalaitos on kotimainen luottojen kilpailutuspalvelu, joka hoitaa saman asian helpommin ja nopeammin. Kun haet luottoa Rahalaitokselta, sinun tarvitsee vain täyttää yksi luottohakemus ja saat muutamassa minuutissa tarjoukset vertailtavaksi.

Rahalaitos on kilpailuttanut luottoja suomalaisille yli kymmenen vuoden ajan, kauttamme on hakenut luottoa yli 400 000 suomalaista. Teemme yhteistyötä useimpien merkittävien verkossa toimivien rahoituslaitosten ja lainantarjoajien kanssa. Palvelu on kuluttajalle täysin ilmainen ja luottohakemuksen täyttäminen on aina ilmaista ja luoton hakeminen kauttamme ei sido nostamaan lainaa.

Luottohakemuksen hyväksymisen jälkeen voit vertailla saamiasi tarjouksia rauhassa ja päättää sen jälkeen, nostatko luottoa vai et. Vain vertailemalla voit varmistaa, että saat hakemasi luoton edullisesti ja sopivilla ehdoilla.

 

Näin luottohakemuksen tekeminen sujuu käytännössä

Rahalaitos.fi palvelun avulla voit hakea luottoa 500 – 60 000 euroa 1-15 vuoden takaisinmaksuajalla. Kilpailuttamamme lainat ovat vakuudettomia, eli et tarvitse toista henkilötakaajaa tai lainan takaisinmaksun pantiksi asetettavaa omaisuusvakuutta.

Kun luottohakemus on täytetty sivuillamme, saat lainapäätöksen välittömästi. Hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen yli 25 pankkia ja luotonmyöntäjää kilpailee lainastasi, ja ensimmäiset tarjoukset saat useimmiten jo muutamassa sekunnissa.

Saamiasi tarjouksia voit vertailla Oma Rahalaitos -palvelussa, johon kirjautumista varten lähetämme sinulle salasanan sähköpostitse ja tekstiviestillä.

Voit valita lukuisten tarjousten joukosta halvimman vaihtoehdon tai jättää lainan kokonaan ottamatta, mikäli sopivaa vaihtoehtoa ei löydy. Tästä ei aiheudu sinulle kuluja, sillä luottohakemuksen täyttäminen ei sido sinua mihinkään.

 

Luottohakemus hyväksytään varmimmin, mikäli täytät nämä ehdot

Kaikki yhteistyökumppanimme ovat vastuullisia luotonmyöntäjiä, joten ne eivät myönnä lainoja kenelle tahansa. Jotta luottohakemus voidaan hyväksyä, sinun tulee täyttää vähintään seuraavat kriteerit:

  • Ikä vähintään 20 vuotta.
  • Palkka-, eläke- tai muut tulot yli 7200 euroa vuodessa.
  • Luotonhakijalla ei saa olla julkisia maksuhäiriömerkintöjä.

Luotonmyöntäjät ja pankit arvioivat lainanmaksukykysi luottohakemukseen syöttämiesi tietojen perusteella. Verkkosivuiltamme löytyvän lainalaskurin avulla voit tarkastella suuntaa-antavia esimerkkejä erisuuruisten luottojen kuukausieristä ja -kuluista eripituisilla laina-ajoilla. Voit lukea lisää aiheesta luottokelpoisuus -sivultamme.

Saamasi tarjoukset ovat kuitenkin aina henkilökohtaisia, eli vain luottohakemuksen täyttämällä saat selville sinulle tarjottavan halvimman mahdollisen korkotason. Valitse siis itsellesi soveltuvin lainasumma nyt ja täytä ilmainen lainahakemus muutamassa minuutissa.

Kilpailuta itsellesi nyt matalakorkoinen luotto Rahalaitoksen lainakilpailutuspalvelussa maksutta.

Toni Karinko
Päivitetty: 2023-02-27

Toni on kansainväliseen markkinointijohtamiseen erikoistunut ekonomi, joka on jo pitkään vastannut Rahalaitoksella asiantuntevan sisällön tuottamisesta lukijoille. Hänen kirjoituksiensa taustalla on halu tarjota asiakkaille arvokasta lisätietoa rahoituksista sekä vinkkejä päivittäisen taloudenhallinnan helpottamiseen.

Yksi hakemus, monta tarjousta

Kuka voi lähettää luottohakemusken Rahalaitokselta?

Ikä:

Sinun tulee olla vähintään 20-vuotias.

Tulot:

Sinulla tulee olla yli 600 € kuukausitulot.

Haettava lainamäärä:

Voit hakea kauttamme lainaa 500 €:sta aina 60 000 € asti.

Maksuhistoria:

Sinulla ei saa olla julkisia maksuhäiriöitä.

Vakuudet:

Meiltä voit aina hakea lainaa ilman vakuuksia.

Yhteistyökumppaneitamme

Näytä lisää