Käyttölaina mukautuu moneen
Lainan suuruus
Laina-aika

*Lainan kuukausierän arvio: 0 €/kk

*Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko 0%, Todellinen vuosikorko (APR) 0%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut 0€, Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 0€. Tarjottava laina-aika voi olla 1 - 15 vuoden välillä, tarjottava summa 500 – 60 000 € välillä ja nimelliskorko 4,5% - 20%.

Käyttölaina eli käyttöluotto apuna rahan tarpeen yllättäessä

Käyttölaina on vakuudeton kulutusluotto, jonka käyttötarkoituksen voit valita itse. Sinun ei tarvitse käyttää sitä johonkin nimettyyn tarkoitukseen vaan käytät rahat juuri siihen mihin tarvitset. Käyttölaina voi olla kerralla nostettava kertaluotto tai joustoluotto, jossa nostoja voi tehdä rajattomasti myönnetyn luottolimiitin sisällä.

Rahalaitos.fi palvelun kautta voit kilpailuttaa käyttölainan useilla eri lainanmyöntäjillä ja saat käyttöluoton nostettua tilillesi nopeasti – jopa samana päivänä. Käyttölainan ehtoja ja korkoja voit helposti verrata pankkien välillä palvelussamme ja valita sinulle sopivimman käyttöluoton.

Lainan suuruus
Laina-aika

*Lainan kuukausierän arvio: 0 €/kk

*Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko 0%, Todellinen vuosikorko (APR) 0%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut 0€, Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 0€. Tarjottava laina-aika voi olla 1 - 15 vuoden välillä, tarjottava summa 500 – 60 000 € välillä ja nimelliskorko 4,5% - 20%.

Mihin tarkoitukseen käyttölainaa voi saada?

Käyttölainassa lainan käyttötarkoituksen päätät itse. Käyttöluotto voi olla johonkin tiettyyn hankintaan suunniteltu laina tai voit yhdistää samaan käyttölainaan useisiin eri kohteisiin meneviä kuluja, olivat ne sitten yllättäviä laskuja tai hankintoja vaikkapa remonttia varten.

Miksi käyttölaina kannattaa kilpailuttaa?

Lainan kilpailutus kannattaa lähes aina. Lainan koroissa ja kuluissa on suuria eroja lainanmyöntäjien välillä ja kilpailuttamalla voi säästää selvää rahaa. Vakuudettomassa käyttöluotossa luotonantajien antamat tarjoukset perustuvat suurelta osin hakijasta tehtyyn riskiarvioon. Käytännössä jokainen luotonantaja arvioi riskejä omalla tavallaan ja saamasi tarjoukset poikkeavat sen vuoksi merkittävästikin toisistaan.

Kilpailutat käyttölainan Rahalaitos.fi palvelussa aina maksutta.

Mikäli sinulla on ennestään muita velkoja, kuten luottokorttilaskuja tai osamaksuja, onnistuu näiden lainojen yhdistäminen myös Rahalaitoksen kautta.

Kuinka haen käyttölainaa?

Käyttölainan kilpailuttaminen Rahalaitos.fi palvelun kautta on helppoa ja nopeaa. Voit saada yhdellä hakemuksella useita tarjouksia, joita pääset muutamassa minuutissa vertailemaan palvelun avulla. Saamistasi tarjouksista valitset itsellesi sopivimman ja siirryt allekirjoittamaan valitsemasi lainasopimuksen sähköisesti, jonka jälkeen rahat maksetaan tilillesi.

Käyttölainahakemukselle syötät haluamasi lainasumman sekä lainan takaisinmaksuajan. Sen jälkeen tarvitaan tiedot lainanmyöntäjä arviointia varten mm. tuloista ja asumiskuluista. Hakemuksen täyttäminen on maksutonta eikä sido sinua mihinkään. Rahalaitos hoitaa kilpailutuksen ja sinä pääset valitsemaan sopivimman lainan saamistasi tarjouksista.

Kuka voi hakea käyttöluottoa?

Rahalaitoksen kautta voit hakea käyttöluottoa, mikäli seuraavat vähimmäiskriteerit täyttyvät:

  • Olet vähintään 20-vuotias
  • Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot vähintään 7200 euroa vuodessa
  • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintää

Käyttöluottoa voi hakea myös yhteishakijan kanssa, jolloin molempien hakijoiden on täytettävä nämä kriteerit. Yhteishakijan kanssa lainaa haettaessa saa usein paremmat lainaehdot kuin yksin haettaessa.

Mikäli siis täytät ylläolevat kriteerit on sinulla mahdollisuus hakea Rahalaitoksen kautta lainaa heti.

 

Yksi hakemus, monta tarjousta

Rahalaitos

Kuka voi hakea lainaa Rahalaitokselta?

Ikä:

Sinun tulee olla vähintään 20-vuotias.

Tulot:

Sinulla tulee olla yli 600 € kuukausitulot.

Haettava lainamäärä:

Voit hakea kauttamme lainaa 500 €:sta aina 60 000 € asti.

Maksuhistoria:

Sinulla ei saa olla julkisia maksuhäiriöitä.

Vakuudet:

Meiltä voit aina hakea lainaa ilman vakuuksia.

Yhteistyökumppaneitamme