Hae lainaa 70 000 euroa ilman vakuuksia

Verkosta haettavien lainojen summat ovat kasvaneet vuosi vuodelta, ja voit nykyään hakea netistä lainaa yhteishakijan kanssa jopa 70 000 euroa. Erilaisia luotonmyöntäjiä on kuitenkin olemassa kymmenittäin, joten lainatarjousten vertailu voi tuntua hyvinkin työläältä.

Lainasumma 

Laina-aika 

vuotta

+
+
Arvioitu kuukausierä 0 €/kk
Tarvitsemme puhelinnumerosi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä lainahakemukseen liittyen.
Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä lainahakemukseen liittyen. Jos sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun soittamalla numeroon 0942456000.
Valitse työsuhteesi tyyppi. Jos olet vanhempainvapaalla tai kuntoutuksessa, valitse työpaikka, josta olet vapaalla. Jos sinulla on useita työtehtäviä, valitse se, joka on päätyösi. Valinta "Eläkeläinen" sisältää myös varhaiseläkkeelle jääneet.
Haettu lainasumma

15000

           
Laina-aika

8 vuotta

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 0 % laskettuna lainasummalle 0 €, kun takaisinmaksuaika on 8 vuotta, tilinhoitomaksu false €, avausmaksu false € ja nimelliskorko NaN %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 0 €, eli 0 €/kk. Luottokortti todellinen vuosikorko voi olla 21,34% laskettuna käytetylle lainalle 1500€, kun takaisinmaksuaika on yksi vuosi ja nimelliskorko on 19,50 % Takaisinmaksettava summa on tällöin yhteensä 1663 € eli 139€ kuukaudessa.. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 60000 €.

Vertailemme puolestanne 70 000 euron vakuudettomat lainat ilman sitoumuksia

Lomakeviidakon keskellä sinua auttaa Rahalaitos, joka vertailee yhdellä hakemuksella useiden suomalaisten ja pohjoismaisten pankkien, luotonmyöntäjien ja rahoituslaitoksien tarjoukset pienistä ja suurista lainoista. Olemme 100-prosenttisen kotimainen, tv:stäkin tuttu lainanvälityspalvelu, ja vuosien varrella olemme auttaneet jo satoja tuhansia suomalaisia löytämään itselleen mieluisimman lainan.

Lainahakemuksemme täyttäminen on ilmaista, eikä se sido sinua mihinkään. Voit vertailla saamiasi lainatarjouksia rauhassa ja tehdä sen jälkeen päätöksen siitä, hyväksytkö jonkun niistä vai et.

 

Näin voit hakea vakuudetonta lainaa 70 000 euroa

Kuten lainalaskurista on nähtävillä, voi Rahalaitoksen kautta hakea vakuudetonta lainaa kerralla aina 60 000 euroon asti. Sinun on kuitenkin mahdollista hakea lainaa jopa 70 000 euroa tai yli, mikäli sinulla on yhteishakija.

Yhteishakijan käyttö on suositeltavaa niin 70 000 euron, kuin pienempienkin lainojen hakemisessa, sillä yhteishakija pienentää luotonmyöntäjien riskiä. Tämä taas tarkoittaa sitä, että hakemillenne lainoille myönnetään pienempiä korkoja ja parempia lainaehtoja.

Yhteishakijan avulla lainaa 70 000 euroa tai enemmän

Kun haluat saada lainaa yli 70 000 euroa, käytä yhteishakijaa. Yhteishakija voi olla esimerkiksi sukulaisesi tai puolisosi. Myös yhtiökumppani tai työkaveri käy, mikäli kyseessä on esimerkiksi kulutusluotto yritystänne varten.

Koska yksityishenkilö voi saada luottokumppaneiltamme vakuudetonta lainaa 60 000 euroon asti tulee 70 000 euron lainasumma jakaa yhteishakijan kanssa. Voitte esimerkiksi kummatkin tehdä hakemuksen 35 000 euron lainasta ja näin puolittaa kustannukset, kuten moni tekisi muutenkin hakiessaan yhteistä 70 000 euron lainaa.

Näin hyödytte, kun kilpailutatte 70 000 euron lainan avullamme

70 000 euron laina on sen verran suuri, että eri lainatarjousten korkokuluissa on käytännössä aina tuhansien eurojen eroja keskenään. Kilpailutuksen merkitystä ei siksi voi liikaa korostaa.

Rahalaitos hakee sinulle lainatarjoukset aina lukuisilta eri luotonmyöntäjältä, joten teidän on helppo vertailla vaihtoehtoja ja valita niiden joukosta itsellenne halvimmat yhteensä 70 000 euron lainat.

Lainan hakeminen on erittäin nopeaa, sillä hakemuksen täyttäminen vie muutaman minuutin ja saatte heti päätöksen siitä, voidaanko teille myöntää lainaa.

Vertailu on myös täysin riskitöntä. Jos mikään saamistanne tarjouksista ei tunnu riittävän hyvältä, voitte jättää lainan ottamatta, eikä tästä koidu mitään kuluja. Ette siis sitoudu mihinkään kilpailuttaessanne lainat kauttamme.

Ehdot, jotka tulee täyttää saadakseen lainaa 70 000 euroa

Kaikki yhteistyökumppanimme ovat vastuullisia luotonantajia, eivätkä he myönnä lainaa kenelle tahansa. Puoltavan lainapäätöksen saadaksesi teidän kumpienkin on täytettävä muun muassa seuraavat ehdot:

  • Olette vähintään 20-vuotiaita
  • Kuukausitulonne ylittävät 600 euroa per henkilö
  • Teillä ei ole julkisia maksuhäiriömerkintöjä.

Jos lainapäätös on myöntävä, saatte ensimmäiset lainatarjoukset usein jo saman tien tai tunnin sisällä hakemuksen jättämisestä. Voitte vertailla tarjouksia reaaliajassa Oma Rahalaitos -palvelussa.

Mikäli tarjousten joukosta löytyy mieleinen laina tai lainat, voitte nopeimmillaan saada rahat tilillenne vielä saman päivän aikana. Luotonmyöntäjästä riippuen maksussa voi kuitenkin kestää 1-2 arkipäivää sopimuksen allekirjoituksesta.

Voitte saada lainaa 70 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Lainaprosessia nopeuttaa omalta osaltaan myös se, ettei teidän tarvitse etsiä lainallenne ulkopuolista takaajaa tai asettaa omaisuusvakuuksia lainan takaisinmaksun pantiksi. Kaikki yhteistyökumppanimme myöntävät lainansa ilman vakuuksia. Voit lukea täältä lisää aiheesta lainaa ilman takaajia.

Kuten jo mainittu, saatte lainoillenne myös paremmat tarjoukset ja ehdot kun haette ne yhdessä, verrattuna tilanteeseen, jossa yksityishenkilö hakisi tämän suuruista lainaa. Yhteistyökumppanimme voivat myöntää hakijoille paremmat lainaehdot, kun lainan takaisinmaksusta on huolehtimassa useampi henkilö.

Millaisia kustannuksia 70 000 euron lainasta aiheutuu?

Lainaehdot ja korkokustannukset vaihtelevat lainanhakijasta, luotonmyöntäjästä ja lainan takaisinmaksuajasta riippuen. Mieleisen laina-ajan voitte määritellä itse 1-15 vuoden väliltä.

Koska jokainen lainatarjous on henkilökohtainen, saatte omat lainaehtonne ja korkonne parhaiten selville jättämällä lainahakemuksen. Jos jokin lainan hakemiseen liittyvä seikka vielä mietityttää, voitte aina olla yhteydessä asiakaspalveluumme. Saat tarvittaessa apua puhelimitse, sähköpostilla tai sivuiltamme löytyvän yhteydenottolomakkeen täyttämällä.

Toni Karinko
Päivitetty: 2023-06-07

Toni on kansainväliseen markkinointijohtamiseen erikoistunut ekonomi, joka on jo pitkään vastannut Rahalaitoksella asiantuntevan sisällön tuottamisesta lukijoille. Hänen kirjoituksiensa taustalla on halu tarjota asiakkaille arvokasta lisätietoa rahoituksista sekä vinkkejä päivittäisen taloudenhallinnan helpottamiseen.

Usein kysytyt kysymykset

Kuka voi saada lainaa 70000 euroa?

Kumppanimme ovat vastuullisia luotonantajia eivätkä he tahdo, että joudut taloudellisiin vaikeuksiin lainaamisen takia. Tästä hakijoiden täytyy kumpienkin täyttää seuraavat ehdot, jotta voivat saada lainaa 70000 euroa: teillä on kummallakin yli 600 € kuukausitulot, olette vähintään 20-vuotiaia ja teillä ei ole julkisia maksuhäiriömerkintöjä.

Voinko hakea lainaa 70000 euroa maksutta?

Rahalaitoksen palvelussa lainan hakeminen on aina täysin maksutonta. Ette myöskään sitoudu vielä mihinkään, kun täytätte lainahakemuksen ja haette lainaa palvelussamme. Voitte rauhassa vertailla saamiasi tarjouksia ja halutessasi nostaa itse valitsemanne lainan.

Kuinka nopeasti voin saada lainaa 70000 euroa?

Koska Rahalaitos ei ole luotonmyöntäjä, emme valitettavasti voi vaikuttaa siihen koska saatte rahat tilille. Me toimitamme hakemuksesi sähköisesti suoraan pankeille ja saatte luottopäätöksen heti täytettyänne hakemuksen. Useimmat kumppaneistamme lupaavat, että parhaimmassa tapauksessa saatte rahat tilille jopa saman päivän aikana.

Voiko saada 70000 euroa lainaa ilman säästöjä?

Rahalaitoksen kumppanina toimivat lainantarjoajat eivät vaadi lainan saamiseen säästöjä tai muita vakuuksia. Lainaa voi siis saada vaikka teillä ei olisi säästöjä.

Yksi hakemus, monta tarjousta

Kuka voi hakea lainaa 70 000 euroa Rahalaitokselta?

Ikä:
Sinun pitää olla vähintään 20-vuotias.

Tulot:
Kuukausitulosi on oltava yli 600 €.

Haettava lainamäärä:
Voit hakea lainaa 500 €:sta aina 70 000 € asti.

Maksuhistoria:
Sinulla ei saa olla maksuhäiriöitä.

Vakuudet:
Voit hakea lainaa ilman vakuuksia.

Yhteistyökumppaneitamme

Näytä lisää