Hae lainaa 70 000 euroa – saat yhdellä ilmaisella hakemuksella jopa 25 lainatarjousta

Vertailemme puolestasi 70 000 euron vakuudettomat lainat ilman sitoumuksia

Verkosta haettavien lainojen summat ovat kasvaneet vuosi vuodelta, ja voit nykyään hakea netistä lainaa jopa 70 000 euroa. Erilaisia luotonmyöntäjiä on kuitenkin olemassa kymmenittäin, joten lainatarjousten vertailu voi tuntua hyvinkin työläältä.

Lomakeviidakon keskellä sinua auttaa Rahalaitos, joka vertailee yhdellä hakemuksella yli 20 pankin, luotonmyöntäjän ja rahoituslaitoksen tarjoukset 70 000 euron lainoista. Olemme 100-prosenttisen kotimainen, tv:stäkin tuttu lainanvälityspalvelu, ja vuosien varrella olemme auttaneet jo kymmeniä tuhansia suomalaisia löytämään itselleen mieluisimman lainan.

Lainahakemuksemme täyttäminen on ilmaista, eikä se sido sinua mihinkään. Voit vertailla saamiasi lainatarjouksia rauhassa ja tehdä sen jälkeen päätöksen siitä, hyväksytkö jonkun niistä vai et.

Näin hyödyt, kun kilpailutat 70 000 euron lainat avullamme

70 000 euron laina on sen verran suuri, että eri lainatarjousten korkokuluissa on käytännössä aina tuhansien eurojen eroja keskenään. Kilpailutuksen merkitystä ei siksi voi liikaa korostaa.

Rahalaitos hakee sinulle lainatarjoukset jopa 25 eri luotonmyöntäjältä, joten sinun on helppo vertailla vaihtoehtoja ja valita niiden joukosta itsellesi halvin 70 000 euron laina.

Lainan hakeminen on erittäin nopeaa, sillä hakemuksen täyttäminen vie muutaman minuutin ja saat heti tiedon siitä, voidaanko sinulle myöntää lainaa.

Vertailu on myös täysin riskitöntä. Jos mikään saamistasi tarjouksista ei tunnu riittävän hyvältä, voit jättää lainan ottamatta, eikä tästä koidu sinulle mitään kuluja.

Ehdot, jotka sinun tulee täyttää saadaksesi lainaa 70 000 euroa

Kaikki yhteistyökumppanimme ovat vastuullisia luotonantajia, eivätkä he myönnä lainaa kenelle tahansa. Puoltavan lainapäätöksen saadaksesi sinun on täytettävä muun muassa seuraavat ehdot:

  • Olet vähintään 20-vuotias,
  • vuositulosi ylittävät 7200 euroa,
  • sinulle ei ole julkisia maksuhäiriömerkintöjä.

Jos lainapäätös on myöntävä, saat ensimmäiset lainatarjoukset usein jo tunnin sisällä hakemuksen jättämisestä. Voit vertailla tarjouksia reaaliajassa Oma Rahalaitos -palvelussa.

Mikäli tarjousten joukosta löytyy mieleinen 70 000 euron laina, voit nopeimmillaan saada rahat tilillesi vielä saman päivän aikana. Luotonmyöntäjästä riippuen maksussa voi kuitenkin usein kestää 1-2 arkipäivää.

Voit saada lainaa 70 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Lainaprosessia nopeuttaa omalta osaltaan myös se, ettei sinun tarvitse etsiä lainallesi ulkopuolista takaajaa tai asettaa omaisuusvakuuksia lainan takaisinmaksun pantiksi. Kaikki yhteistyökumppanimme myöntävät lainansa ilman vakuuksia.

Saat paremman lainatarjouksen, mikäli haet lainaa yhdessä toisen hakijan kanssa. Monesti 70 000 euron laina voi tulla yhteiseen käyttötarkoitukseen esimerkiksi kumppanin kanssa – tällöin lainaa kannattaa hakea yhdessä. Yhteistyökumppanimme voivat myöntää hakijoille paremmat lainaehdot, kun lainan takaisinmaksusta on huolehtimassa useampi henkilö.

Millaisia kustannuksia 70 000 euron lainasta aiheutuu?

Lainaehdot ja korkokustannukset vaihtelevat lainanhakijasta, luotonmyöntäjästä ja lainan takaisinmaksuajasta riippuen. Mieleisesi laina-ajan voit määritellä itse 1-15 vuoden väliltä.

Omat lainaehtosi saat selville jättämällä lainahakemuksen, mutta alta voit tarkastella muutamia suuntaa-antavia esimerkkejä 70 000 euron lainan kustannuksista erilaisilla takaisinmaksuajoilla:

  • 5 vuoden laina-aika, kuukausierä alkaen 1305€/kk, kokonaiskustannukset 78 301€.
  • 10 vuoden laina-aika, kuukausierä alkaen 725€/kk, kokonaiskustannukset 87 056€.
  • 15 vuoden laina-aika, kuukausierä alkaen 535€/kk, kokonaiskustannukset 96 389€.

Täytä lainahakemus nyt, niin pääset vertailemaan sinulle tarjottavien 70 000 euron lainojen ehtoja nopeimmillaan jo tunnin sisällä.

Jos jokin lainan hakemiseen liittyvä seikka vielä mietityttää, voit aina olla yhteydessä asiakaspalveluumme. Saat tarvittaessa apua puhelimitse, sähköpostilla tai sivuiltamme löytyvän yhteydenottolomakkeen täyttämällä.

Lainahakemus
Lainan hakeminen on maksutonta eikä se sido sinua mihinkään
Sivusto on suojattu

Lainan suuruus

Laina-aika

Lainan kuukausierä*: 23 / kk
Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko 10,4%, Todellinen vuosikorko 10,91%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut €, Kokonaiskulut €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Lainojen todellinen vuosikorko on minimissään 4,5 % ja maksimissaan 50,5%.
(Yhteishakijan kanssa saat paremman lainatarjouksen)
Yleistiedot
Lainahakemuksesi on otettu käsittelyyn! Täytäthän tarkentavat tiedot, niin saat lainapäätöksen mahdollisimman nopeasti.
* Esimerkkilaskelma: Todellinen vuosikorko on 9,11 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaika on 5 vuotta, esimerkkikorko 8,75 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 12 382 €, eli 206 €/kk. Laina-aika 1-15 vuotta, todellinen vuosikorko 4,5%-50,5%.
Nordax Avida Euroloan Svea Halino Lainaamo BigBank Saldo Collector CashBuddy Fellow Finance Ostosraha Credento Credigo MyLender Balanzia Monobank Lainaaja Resurs Bank Laina.fi Komplett Bank Surimo Mastercard Tuohi

Täytät vain yhden lainahakemuksen. Me toimitamme sen usealle lainanmyöntäjälle. Valitset itse parhaiten sopivan lainatarjouksen. Usein saat lainatarjoukset jo saman päivän aikana.

Asiakaspalvelu

Vastaamme yhteydenottopyyntöihin mahdollisimman pian aukioloaikoinamme.

Tietoturvasyistä emme voi antaa asiakaskohtaisia tietoja avoimeen lainahakemukseen liittyen sähköpostitse. Hakemukseen liittyen kirjaudu Oma Rahalaitos -palveluun tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme, puh (09) 2311 3670.

Rahalaitos.fi / Eone Oy
Osoite

Kalevantie 7 C
33100 Tampere

Y-tunnus

1716336-7

Luottotiedustelut
Puhelin

09 2311 3670
(ma-to 9:30-16:30, pe 9:30-15:00)

Fax

03 3392 6261

Sähköposti

info@rahalaitos.fi

Lisätiedot
  • Yritys
  • Tietosuojaseloste
  • Tietoja evästeistä