lainaa-70000-euroa
Lainan suuruus
Laina-aika

*Lainan kuukausierän arvio: 0 €/kk

*Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko 0%, Todellinen vuosikorko (APR) 0%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut 0€, Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 0€. Tarjottava laina-aika voi olla 1 - 15 vuoden välillä, tarjottava summa 500 – 70 000 € välillä ja nimelliskorko 4,5% - 20%.

Hae lainaa 70 000 euroa ilman vakuuksia

Vertailemme puolestasi 70 000 euron vakuudettomat lainat ilman sitoumuksia

Lainan suuruus
Laina-aika

*Lainan kuukausierän arvio: 0 €/kk

*Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko 0%, Todellinen vuosikorko (APR) 0%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut 0€, Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 0€. Tarjottava laina-aika voi olla 1 - 15 vuoden välillä, tarjottava summa 500 – 70 000 € välillä ja nimelliskorko 4,5% - 20%.

Verkosta haettavien lainojen summat ovat kasvaneet vuosi vuodelta, ja voit nykyään hakea netistä lainaa jopa 70 000 euroa. Erilaisia luotonmyöntäjiä on kuitenkin olemassa kymmenittäin, joten lainatarjousten vertailu voi tuntua hyvinkin työläältä.

Lomakeviidakon keskellä sinua auttaa Rahalaitos, joka vertailee yhdellä hakemuksella yli 25 pankin, luotonmyöntäjän ja rahoituslaitoksen tarjoukset 70 000 euron lainoista. Olemme 100-prosenttisen kotimainen, tv:stäkin tuttu lainanvälityspalvelu, ja vuosien varrella olemme auttaneet jo kymmeniä tuhansia suomalaisia löytämään itselleen mieluisimman lainan.

Lainahakemuksemme täyttäminen on ilmaista, eikä se sido sinua mihinkään. Voit vertailla saamiasi lainatarjouksia rauhassa ja tehdä sen jälkeen päätöksen siitä, hyväksytkö jonkun niistä vai et.

Näin hyödyt, kun kilpailutat 70 000 euron lainat avullamme

70 000 euron laina on sen verran suuri, että eri lainatarjousten korkokuluissa on käytännössä aina tuhansien eurojen eroja keskenään. Kilpailutuksen merkitystä ei siksi voi liikaa korostaa.

Rahalaitos hakee sinulle lainatarjoukset jopa 25 eri luotonmyöntäjältä, joten sinun on helppo vertailla vaihtoehtoja ja valita niiden joukosta itsellesi halvin 70 000 euron laina.

Lainan hakeminen on erittäin nopeaa, sillä hakemuksen täyttäminen vie muutaman minuutin ja saat heti tiedon siitä, voidaanko sinulle myöntää lainaa.

Vertailu on myös täysin riskitöntä. Jos mikään saamistasi tarjouksista ei tunnu riittävän hyvältä, voit jättää lainan ottamatta, eikä tästä koidu sinulle mitään kuluja.

Ehdot, jotka sinun tulee täyttää saadaksesi lainaa 70 000 euroa

Kaikki yhteistyökumppanimme ovat vastuullisia luotonantajia, eivätkä he myönnä lainaa kenelle tahansa. Puoltavan lainapäätöksen saadaksesi sinun on täytettävä muun muassa seuraavat ehdot:

  • Olet vähintään 20-vuotias,
  • kuukausitulosi ylittävät 600 euroa,
  • sinulle ei ole julkisia maksuhäiriömerkintöjä.

Jos lainapäätös on myöntävä, saat ensimmäiset lainatarjoukset usein jo tunnin sisällä hakemuksen jättämisestä. Voit vertailla tarjouksia reaaliajassa Oma Rahalaitos -palvelussa.

Mikäli tarjousten joukosta löytyy mieleinen 70 000 euron laina, voit nopeimmillaan saada rahat tilillesi vielä saman päivän aikana. Luotonmyöntäjästä riippuen maksussa voi kuitenkin usein kestää 1-2 arkipäivää.

Voit saada lainaa 70 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Lainaprosessia nopeuttaa omalta osaltaan myös se, ettei sinun tarvitse etsiä lainallesi ulkopuolista takaajaa tai asettaa omaisuusvakuuksia lainan takaisinmaksun pantiksi. Kaikki yhteistyökumppanimme myöntävät lainansa ilman vakuuksia.

Saat paremman lainatarjouksen, mikäli haet lainaa yhdessä toisen hakijan kanssa. Monesti 70 000 euron laina voi tulla yhteiseen käyttötarkoitukseen esimerkiksi kumppanin kanssa – tällöin lainaa kannattaa hakea yhdessä. Yhteistyökumppanimme voivat myöntää hakijoille paremmat lainaehdot, kun lainan takaisinmaksusta on huolehtimassa useampi henkilö.

Millaisia kustannuksia 70 000 euron lainasta aiheutuu?

Lainaehdot ja korkokustannukset vaihtelevat lainanhakijasta, luotonmyöntäjästä ja lainan takaisinmaksuajasta riippuen. Mieleisesi laina-ajan voit määritellä itse 1-15 vuoden väliltä.

Omat lainaehtosi saat selville jättämällä lainahakemuksen, mutta alta voit tarkastella muutamia suuntaa-antavia esimerkkejä 70 000 euron lainan kustannuksista erilaisilla takaisinmaksuajoilla:

  • 5 vuoden laina-aika, kuukausierä alkaen 1305€/kk, kokonaiskustannukset 78 301€.
  • 10 vuoden laina-aika, kuukausierä alkaen 725€/kk, kokonaiskustannukset 87 056€.
  • 15 vuoden laina-aika, kuukausierä alkaen 535€/kk, kokonaiskustannukset 96 389€.

Täytä lainahakemus nyt, niin pääset vertailemaan sinulle tarjottavien 70 000 euron lainojen ehtoja nopeimmillaan jo tunnin sisällä.

Jos jokin lainan hakemiseen liittyvä seikka vielä mietityttää, voit aina olla yhteydessä asiakaspalveluumme. Saat tarvittaessa apua puhelimitse, sähköpostilla tai sivuiltamme löytyvän yhteydenottolomakkeen täyttämällä.

Rahalaitos

Kuka voi hakea lainaa Rahalaitokselta?

Ikä:

Sinun tulee olla vähintään 20-vuotias.

Tulot:

Sinulla tulee olla yli 600 € kuukausitulot.

Haettava lainamäärä:

Voit hakea kauttamme lainaa 500 €:sta aina 70 000 € asti.

Maksuhistoria:

Sinulla ei saa olla julkisia maksuhäiriöitä.

Vakuudet:

Meiltä voit aina hakea lainaa ilman vakuuksia.

Usein kysytyt kysymykset

Kuka voi saada lainaa 70000 euroa
Kumppanimme ovat vastuullisia luotonantajia eivätkä he tahdo, että joudut taloudellisiin vaikeuksiin lainaamisen takia. Tästä syystä sinun täytyy täyttää seuraavat ehdot, jotta voit saada lainaa 70000 euroa:

- Sinulla on yli 600 € kuukausitulot
- Olet vähintään 20-vuotias,
- Sinulla ei ole julkisia maksuhäiriömerkintöjä.
Voinko hakea lainaa 70000 euroa maksutta?
Rahalaitoksen palvelussa lainan hakeminen on aina täysin maksutonta. Et myöskään sitoudu vielä mihinkään, kun täytät lainahakemuksen ja haet lainaa palvelussamme. Voit rauhassa vertailla saamiasi tarjouksia ja halutessasi nostaa itse valitsemasi lainan.
Kuinka nopeasti voin saada lainaa 70000 euroa?
Koska Rahalaitos ei ole luotonmyöntäjä, emme valitettavasti voi vaikuttaa siihen koska sinä saat rahat tilille. Me toimitamme hakemuksesi sähköisesti suoraan pankeille ja saat luottopäätöksen heti täytettyäsi hakemuksen. Useimmat kumppaneistamme lupaavat, että parhaimmassa tapauksessa saat rahat tilille jopa saman päivän aikana.
Voiko saada 70000 euroa lainaa ilman säästöjä?
Rahalaitoksen kumppanina toimivat lainantarjoajat eivät vaadi lainan saamiseen säästöjä tai muita vakuuksia. Lainaa voi siis saada vaikka sinulla ei olisi säästöjä.

Yhteistyökumppaneitamme

Yksi hakemus, monta tarjousta