Hae lainaa 60 000 euroa ilman vakuuksia

60 000 euron laina voi tulla moneen tarpeeseen – tyypillisiä esimerkkejä ovat auto- ja asuntokaupat tai pienempien lainojen yhdistäminen yhdeksi isommaksi kokonaisuudeksi. Oli oma tilanteesi mikä tahansa, 60 000 euron laina kannattaa aina kilpailuttaa mahdollisimman monen luotonmyöntäjän välillä. Näin voit säästää helposti tuhansia euroja lainan kustannuksissa.

Lainasumma 

Laina-aika 

vuotta

+
+
Arvioitu kuukausierä 0 €/kk
Tarvitsemme puhelinnumerosi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä lainahakemukseen liittyen.
Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä lainahakemukseen liittyen. Jos sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun soittamalla numeroon 0942456000.
Valitse työsuhteesi tyyppi. Jos olet vanhempainvapaalla tai kuntoutuksessa, valitse työpaikka, josta olet vapaalla. Jos sinulla on useita työtehtäviä, valitse se, joka on päätyösi. Valinta "Eläkeläinen" sisältää myös varhaiseläkkeelle jääneet.
Haettu lainasumma

15000

           
Laina-aika

8 vuotta

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 0 % laskettuna lainasummalle 0 €, kun takaisinmaksuaika on 8 vuotta, tilinhoitomaksu false €, avausmaksu false € ja nimelliskorko NaN %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 0 €, eli 0 €/kk. Luottokortti todellinen vuosikorko voi olla 21,34% laskettuna käytetylle lainalle 1500€, kun takaisinmaksuaika on yksi vuosi ja nimelliskorko on 19,50 % Takaisinmaksettava summa on tällöin yhteensä 1663 € eli 139€ kuukaudessa.. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 60000 €.

Voit saada yhdellä ilmaisella hakemuksella lukuisia tarjouksia 60 000 euron lainoista

Rahalaitos on 100-prosenttisen suomalainen lainanvälityspalvelu, joka kilpailuttaa yhdellä hakemuksella lukuisan luotonantajan, pankin ja rahoituslaitoksen lainatarjoukset. Lainojen vertailu kauttamme on täysin ilmaista ja riskitöntä – voit tutkailla saamiasi lainatarjouksia rauhassa ja päättää sen jälkeen, hyväksytkö jonkun niistä.

 

5 hyvää syytä vertailla 60 000 euron lainoja palvelumme avulla

Toimintavuosiemme aikana olemme auttaneet jo kymmeniä tuhansia suomalaisia löytämään itselleen soveltuvimman lainan. Palvelumme käytöstä voit hyötyä muun muassa seuraavilla tavoilla:

1. Lainan hakeminen on nopeaa

Lomakkeen täyttäminen vie muutaman minuutin, ja saat heti tiedon siitä, voidaanko sinulle myöntää lainaa. Mikäli päätös on myöntävä, ensimmäiset lainatarjoukset saat yhteistyökumppaneiltamme usein jo tunnin sisällä.

2. Säästät aikaa ja rahaa vertailemalla kymmeniä eri vaihtoehtoja

Normaalisti kymmenien eri lainatarjousten hakeminen vaatisi useiden eri hakemusten täyttämistä ja veisi runsaasti aikaa. Rahalaitos hoitaa saman asian yhdellä hakemuksella. Saamiesi tarjousten lainakustannuksissa voi helposti olla tuhansien eurojen eroja, joten useiden vaihtoehtojen joukosta sinun on helppoa valita edullisin 60 000 euron laina.

3. Laina järjestyy ilman vakuuksia tai takaajia

Sinun ei tarvitse asettaa omaisuuttasi lainan takaisinmaksun pantiksi tai etsiä toista henkilöä takaamaan lainaasi. Jopa 60 000 euron lainan hakeminen ilman vakuuksia tai takaajia on mahdollista.

4. Et sitoudu mihinkään

Kuten jo edelläkin totesimme, lainan hakeminen ei sido sinua mihinkään. Voit jättää lainan ottamatta, jos mikään saamistasi tarjouksista ei tunnu mieleiseltä tai riittävän hyvältä. Tästä ei koidu sinulle mitään kustannuksia.

5. Saat rahat tilille nopeasti

Monet yhteistyökumppaneistamme maksavat lainasumman tilillesi jopa saman päivän aikana lainan hakemisesta. Luotonmyöntäjästä riippuen maksussa voi kuitenkin kestää 1-2 arkipäivää. Kaikissa tapauksissa lainaprosessi sujuu nopeasti perinteiseen pankkiasiointiin verrattuna.

Kenelle 60 000 euron laina voidaan myöntää?

60 000 euron lainasumma on sen verran suuri, että sinun on luonnollisesti täytettävä muutamia ehtoja saadaksesi puoltavan lainapäätöksen. Kaikki yhteistyökumppanimme vaativat lainanhakijoilta seuraavien yleisten kriteerien täyttymistä:

  • Vähintään 20 vuoden ikä,
  • yli 600 euron kuukausitulot,
  • ei julkisia maksuhäiriömerkintöjä.

Säästä kustannuksissa hakemalla 60 000 euron laina yhteishakijan kanssa

Isommat lainat otetaan usein yhteisiin käyttötarkoituksiin esimerkiksi kumppanin kanssa. Voit hakea kauttamme 60 000 euron lainaa myös yhdessä toisen hakijan kanssa, jolloin voit saada yhteistyökumppaneiltamme paremman lainatarjouksen.

Luotonmyöntäjät pystyvät tarjoamaan hakijoille paremmat korkoehdot, kun lainan takaisinmaksusta on vastuussa useampi henkilö.

60 000 euron lainan kokonaiskustannukset vaihtelevat lainanhakijasta ja takaisinmaksuajasta riippuen. Pisimmällä, 15 vuoden takaisinmaksuajalla voit edullisimmillaan lyhentää lainaa 459 eurolla kuukaudessa.

Mitä nopeammin lainan maksat takaisin, sitä edullisemmaksi se tietysti tulee. Voit aina maksaa lainan takaisin myös suunniteltua nopeammin, eikä tästä koidu sinulle lisäkuluja.

Mikäli tarpeissasi on hakea esimerkiksi lainaa 70000 euroa tai enemmän, tulee sinun tällöin hakea lainaa yhdessä yhteishakijan kanssa.

Näin 60 000 euron lainan hakeminen tapahtuu

Lainatarjouksia vertaillaksesi täytä sivuiltamme löytyvä lainalomake. Tämän jälkeen tunnistaudut palveluun joko verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteen avulla. Lainan hakeminen kauttamme on turvallista – verkkoyhteys on suojattu SSL-salauksella, jota pankit ja verkkokaupatkin käyttävät.

Hakemuksen täyttämisen jälkeen saat välittömästi tiedon siitä, voidaanko sinulle myöntää lainaa. Jos päätös on puoltava, voit vertailla saamiasi lainatarjouksia reaaliajassa Oma Rahalaitos -palvelussa ja tehdä sen jälkeen päätöksen siitä, otatko lainaa vai et.

Täytä hakemus nyt ja löydä itsellesi esimerkiksi halvin 60 000 euron mökkilaina!

Toni Karinko
Päivitetty: 2023-02-17

Toni on kansainväliseen markkinointijohtamiseen erikoistunut ekonomi, joka on jo pitkään vastannut Rahalaitoksella asiantuntevan sisällön tuottamisesta lukijoille. Hänen kirjoituksiensa taustalla on halu tarjota asiakkaille arvokasta lisätietoa rahoituksista sekä vinkkejä päivittäisen taloudenhallinnan helpottamiseen.

Usein kysytyt kysymykset

Kuka voi saada lainaa 60000 euroa?

Kumppanimme ovat vastuullisia luotonantajia eivätkä he tahdo, että joudut taloudellisiin vaikeuksiin lainaamisen takia. Tästä syystä sinun täytyy täyttää seuraavat ehdot, jotta voit saada lainaa 60000 euroa: sinulla on yli 600 € kuukausitulot, olet vähintään 20-vuotias, sinulla ei ole julkisia maksuhäiriömerkintöjä.

Kuinka nopeasti voin saada lainaa 60000 euroa?

Koska Rahalaitos ei ole luotonmyöntäjä, emme valitettavasti voi vaikuttaa siihen koska sinä saat rahat tilille. Me toimitamme hakemuksesi sähköisesti suoraan pankeille ja saat luottopäätöksen heti täytettyäsi hakemuksen. Useimmat kumppaneistamme lupaavat, että parhaimmassa tapauksessa saat rahat tilille jopa saman päivän aikana.

Voinko hakea lainaa 60000 euroa maksutta?

Rahalaitoksen palvelussa lainan hakeminen on aina täysin maksutonta. Et myöskään sitoudu vielä mihinkään, kun täytät lainahakemuksen ja haet lainaa palvelussamme. Voit rauhassa vertailla saamiasi tarjouksia ja halutessasi nostaa itse valitsemasi lainan.

Voiko saada 60000 euroa lainaa ilman säästöjä?

Rahalaitoksen kumppanina toimivat lainantarjoajat eivät vaadi lainan saamiseen säästöjä tai muita vakuuksia. Lainaa voi siis saada vaikka sinulla ei olisi säästöjä.

Yksi hakemus, monta tarjousta

Kuka voi hakea lainaa 60 000 euroa Rahalaitokselta?

Ikä:
Ikää sinulla tulee olla vähintään 20 vuotta.

Tulot:
Kuukausitulojen tulee olla yli 600 €.

Haettava lainamäärä:
Lainaa voi hakea 500 € – 60 000 €.

Maksuhistoria:
Maskuhäiriömerkintöjä ei saa olla.

Vakuudet:
Et tarvitse vakuuksia lainalle.

Yhteistyökumppaneitamme

Näytä lisää