Hae lainaa 60 000 euroa ilman vakuuksia – Rahalaitos kilpailuttaa vaihtoehdot puolestasi

Saat yhdellä ilmaisella hakemuksella jopa 25 tarjousta 60 000 euron lainoista

60 000 euron laina voi tulla moneen tarpeeseen – tyypillisiä esimerkkejä ovat auto- ja asuntokaupat tai pienempien lainojen yhdistäminen yhdeksi isommaksi kokonaisuudeksi. Oli oma tilanteesi mikä tahansa, 60 000 euron laina kannattaa aina kilpailuttaa mahdollisimman monen luotonmyöntäjän välillä. Näin voit säästää helposti tuhansia euroja lainan kustannuksissa.

Rahalaitos on 100-prosenttisen suomalainen lainanvälityspalvelu, joka kilpailuttaa yhdellä hakemuksella jopa 25 luotonantajan, pankin ja rahoituslaitoksen lainatarjoukset. Lainojen vertailu kauttamme on täysin ilmaista ja riskitöntä – voit tutkailla saamiasi lainatarjouksia rauhassa ja päättää sen jälkeen, hyväksytkö jonkun niistä.

5 hyvää syytä vertailla 60 000 euron lainoja palvelumme avulla

Toimintavuosiemme aikana olemme auttaneet jo kymmeniä tuhansia suomalaisia löytämään itselleen soveltuvimman lainan. Palvelumme käytöstä hyödyt muun muassa seuraavilla tavoilla:

1. Lainan hakeminen on nopeaa

Lomakkeen täyttäminen vie muutaman minuutin, ja saat heti tiedon siitä, voidaanko sinulle myöntää lainaa. Mikäli päätös on myöntävä, ensimmäiset lainatarjoukset saat yhteistyökumppaneiltamme usein jo tunnin sisällä.

2. Säästät aikaa ja rahaa vertailemalla kymmeniä eri vaihtoehtoja

Normaalisti kymmenien eri lainatarjousten hakeminen vaatisi useiden eri hakemusten täyttämistä ja veisi runsaasti aikaa. Rahalaitos hoitaa saman asian yhdellä hakemuksella. Saamiesi tarjousten lainakustannuksissa voi helposti olla tuhansien eurojen eroja, joten useiden vaihtoehtojen joukosta sinun on helppoa valita edullisin 60 000 euron laina.


3. Laina järjestyy ilman vakuuksia tai takaajia

Sinun ei tarvitse asettaa omaisuuttasi lainan takaisinmaksun pantiksi tai etsiä toista henkilöä takaamaan lainaasi. Jopa 60 000 euron lainan hakeminen ilman vakuuksia tai takaajia on mahdollista.


4. Et sitoudu mihinkään

Kuten jo edelläkin totesimme, lainan hakeminen ei sido sinua mihinkään. Voit jättää lainan ottamatta, jos mikään saamistasi tarjouksista ei tunnu mieleiseltä tai riittävän hyvältä. Tästä ei koidu sinulle mitään kustannuksia.


5. Saat rahat tilille nopeasti

Monet yhteistyökumppaneistamme maksavat lainasumman tilillesi jopa saman päivän aikana lainan hakemisesta. Luotonmyöntäjästä riippuen maksussa voi kuitenkin kestää 1-2 arkipäivää. Kaikissa tapauksissa lainaprosessi sujuu nopeasti perinteiseen pankkiasiointiin verrattuna.

Kenelle 60 000 euron laina voidaan myöntää?

60 000 euron lainasumma on sen verran suuri, että sinun on luonnollisesti täytettävä muutamia ehtoja saadaksesi puoltavan lainapäätöksen. Kaikki yhteistyökumppanimme vaativat lainanhakijoilta seuraavien yleisten kriteerien täyttymistä:

  • Vähintään 20 vuoden ikä,
  • yli 7200 euron vuositulot,
  • ei julkisia maksuhäiriömerkintöjä.

Säästä kustannuksissa hakemalla 60 000 euron laina yhteishakijan kanssa

Isommat lainat otetaan usein yhteisiin käyttötarkoituksiin esimerkiksi kumppanin kanssa. Voit hakea kauttamme 60 000 euron lainaa myös yhdessä toisen hakijan kanssa, jolloin voit saada yhteistyökumppaneiltamme paremman lainatarjouksen.

Luotonmyöntäjät pystyvät tarjoamaan hakijoille paremmat korkoehdot, kun lainan takaisinmaksusta on vastuussa useampi henkilö.

60 000 euron lainan kokonaiskustannukset vaihtelevat lainanhakijasta ja takaisinmaksuajasta riippuen. Pisimmällä, 15 vuoden takaisinmaksuajalla voit edullisimmillaan lyhentää lainaa 459 eurolla kuukaudessa.

Mitä nopeammin lainan maksat takaisin, sitä edullisemmaksi se tietysti tulee. Voit aina maksaa lainan takaisin myös suunniteltua nopeammin, eikä tästä koidu sinulle lisäkuluja.

Näin 60 000 euron lainan hakeminen tapahtuu

Lainatarjouksia vertaillaksesi täytä sivuiltamme löytyvä lainalomake. Tämän jälkeen tunnistaudut palveluun joko verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteen avulla. Lainan hakeminen kauttamme on turvallista – verkkoyhteys on suojattu SSL-salauksella, jota pankit ja verkkokaupatkin käyttävät.

Hakemuksen täyttämisen jälkeen saat välittömästi tiedon siitä, voidaanko sinulle myöntää lainaa. Jos päätös on puoltava, voit vertailla saamiasi lainatarjouksia reaaliajassa Oma Rahalaitos -palvelussa ja tehdä sen jälkeen päätöksen siitä, otatko lainaa vai et.

Täytä hakemus nyt ja löydä itsellesi halvin 60 000 euron laina!
Lainahakemus
Lainan hakeminen on maksutonta eikä se sido sinua mihinkään
Sivusto on suojattu

Lainan suuruus

Laina-aika

Lainan kuukausierä*: 23 / kk
Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko 10,4%, Todellinen vuosikorko 10,91%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut €, Kokonaiskulut €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Lainojen todellinen vuosikorko on minimissään 4,5 % ja maksimissaan 50,5%.
(Yhteishakijan kanssa saat paremman lainatarjouksen)
Yleistiedot
Lainahakemuksesi on otettu käsittelyyn! Täytäthän tarkentavat tiedot, niin saat lainapäätöksen mahdollisimman nopeasti.
* Esimerkkilaskelma: Todellinen vuosikorko on 9,11 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaika on 5 vuotta, esimerkkikorko 8,75 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 12 382 €, eli 206 €/kk. Laina-aika 1-15 vuotta, todellinen vuosikorko 4,5%-50,5%.
Nordax Avida Euroloan Svea Halino Lainaamo BigBank Saldo Collector CashBuddy Fellow Finance Ostosraha Credento Credigo MyLender Balanzia Monobank Lainaaja Resurs Bank Laina.fi Komplett Bank Surimo Mastercard Tuohi

Täytät vain yhden lainahakemuksen. Me toimitamme sen usealle lainanmyöntäjälle. Valitset itse parhaiten sopivan lainatarjouksen. Usein saat lainatarjoukset jo saman päivän aikana.

Asiakaspalvelu

Vastaamme yhteydenottopyyntöihin mahdollisimman pian aukioloaikoinamme.

Tietoturvasyistä emme voi antaa asiakaskohtaisia tietoja avoimeen lainahakemukseen liittyen sähköpostitse. Hakemukseen liittyen kirjaudu Oma Rahalaitos -palveluun tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme, puh (09) 2311 3670.

Rahalaitos.fi / Eone Oy
Osoite

Kalevantie 7 C
33100 Tampere

Y-tunnus

1716336-7

Luottotiedustelut
Puhelin

09 2311 3670
(ma-to 9:30-16:30, pe 9:30-15:00)

Fax

03 3392 6261

Sähköposti

info@rahalaitos.fi

Lisätiedot
  • Yritys
  • Tietosuojaseloste
  • Tietoja evästeistä