Lainaa 50 000 euroa ilman vakuuksia – alkaen 395 €/kk

Harkitsetko 50 000 euron lainan ottamista? Me Rahalaitoksella löydämme sinulle parhaan lainatarjouksen. Kun haet lainaa sivujemme kautta, kilpailutamme lainan lukuisan luotonmyöntäjän kesken, joista jokainen tekee sinulle tarjouksen. Voit valita parhaan tarjouksen ja näin säästää kuluissa.

Lainasumma 

Laina-aika 

vuotta

+
+
Arvioitu kuukausierä 0 €/kk
Tarvitsemme puhelinnumerosi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä lainahakemukseen liittyen.
Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä lainahakemukseen liittyen. Jos sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun soittamalla numeroon 0942456000.
Valitse työsuhteesi tyyppi. Jos olet vanhempainvapaalla tai kuntoutuksessa, valitse työpaikka, josta olet vapaalla. Jos sinulla on useita työtehtäviä, valitse se, joka on päätyösi. Valinta "Eläkeläinen" sisältää myös varhaiseläkkeelle jääneet.
Haettu lainasumma

15000

           
Laina-aika

8 vuotta

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 0 % laskettuna lainasummalle 0 €, kun takaisinmaksuaika on 8 vuotta, tilinhoitomaksu false €, avausmaksu false € ja nimelliskorko NaN %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 0 €, eli 0 €/kk. Luottokortti todellinen vuosikorko voi olla 21,34% laskettuna käytetylle lainalle 1500€, kun takaisinmaksuaika on yksi vuosi ja nimelliskorko on 19,50 % Takaisinmaksettava summa on tällöin yhteensä 1663 € eli 139€ kuukaudessa. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 60000 €.

Miksi hakea lainaa Rahalaitos.fi palvelun kautta?

Tehtävämme on löytää sinulle edullisin laina! Sinun kannattaa käyttää palveluamme koska:

  • säästät aikaa (täytät vain yhden hakemuksen),
  • säästät selvää rahaa (valitset edullisimman tarjouksen),
  • palvelu ei sido tai velvoita sinua mihinkään,
  • palvelun käyttö ei maksa sinulle mitään.

Olemme auttaneet jo tuhansia suomalaisia saamaan edullisempia lainatarjouksia.

Miten haen 50 000 euroa lainaa Rahalaitoksen kautta?

Lainan hakeminen tapahtuu netissä, halutessa voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme ja täyttää hakemus puhelimitse. Valitse ensin haluamasi lainasumma sekä -aika ja täytä sen jälkeen omat tietosi. Lähetettyäsi lomakkeen, me toimitamme sen yhteistyökumppaneillemme jotka ovat pankkeja sekä muita rahoituslaitoksia.

Pääset näkemään saamiasi lainatarjouksia reaaliaikaisesti palvelussamme ja voit rauhassa päättää minkä niistä valitset. Mikäli päätät hyväksyä jonkun saamistasi tarjouksista, tulet saamaan rahat tilille viimeistän 1-2 arkipäivän kuluessa (huom. tämä aika saattaa vaihdella eri pankkien välillä).

 

Millä ehdoilla voin lainata 50 000 euroa?

Jotta yhteistyökumppanimme voivat myöntää sinulle lainaa, tulee luottotietosi olla kunnossa ja sinulla tulee olla säännölliset eläke- tai palkkatulot. Saadaksesi lainaa tulee sinun täyttää ainakin alla olevat perusehdot:

  • olet vähintään 20-vuotias,
  • sinulla on yli 600 € kuukausitulot,
  • sinulla ei ole julkisia maksuhäiriömerkintöjä.

Huomaa, että suuriin tarpeisiin sinun on samoilla ehdoilla mahdollista myös hakea esimerkiksi lainaa 60000 euroa.

Täytä siis hakemus heti (se on ilmaista eikä sido sinua mihinkään) ja löydä edullisin tarjous 50 000 euron lainalle!

Toni Karinko
Päivitetty: 2023-02-17

Toni on kansainväliseen markkinointijohtamiseen erikoistunut ekonomi, joka on jo pitkään vastannut Rahalaitoksella asiantuntevan sisällön tuottamisesta lukijoille. Hänen kirjoituksiensa taustalla on halu tarjota asiakkaille arvokasta lisätietoa rahoituksista sekä vinkkejä päivittäisen taloudenhallinnan helpottamiseen.

Usein kysytyt kysymykset

Kuka voi saada lainaa 50000 euroa

Kumppanimme ovat vastuullisia luotonantajia eivätkä he tahdo, että joudut taloudellisiin vaikeuksiin lainaamisen takia. Tästä syystä sinun täytyy täyttää seuraavat ehdot, jotta voit saada lainaa 50000 euroa:

– Sinulla on yli 600 € kuukausitulot
– Olet vähintään 20-vuotias,
– Sinulla ei ole julkisia maksuhäiriömerkintöjä.

Kuinka nopeasti voin saada lainaa 50000 euroa?

Koska Rahalaitos ei ole luotonmyöntäjä, emme valitettavasti voi vaikuttaa siihen koska sinä saat rahat tilille. Me toimitamme hakemuksesi sähköisesti suoraan pankeille ja saat luottopäätöksen heti täytettyäsi hakemuksen. Useimmat kumppaneistamme lupaavat, että parhaimmassa tapauksessa saat rahat tilille jopa saman päivän aikana.

Voinko hakea lainaa 50000 euroa maksutta?

Rahalaitoksen palvelussa lainan hakeminen on aina täysin maksutonta. Et myöskään sitoudu vielä mihinkään, kun täytät lainahakemuksen ja haet lainaa palvelussamme. Voit rauhassa vertailla saamiasi tarjouksia ja halutessasi nostaa itse valitsemasi lainan.

Voiko saada 50000 euroa lainaa ilman säästöjä?

Rahalaitoksen kumppanina toimivat lainantarjoajat eivät vaadi lainan saamiseen säästöjä tai muita vakuuksia. Lainaa voi siis saada vaikka sinulla ei olisi säästöjä.

Yksi hakemus, monta tarjousta

Kuka voi hakea lainaa 50 000 euroa Rahalaitokselta?

Ikä:
Sinun pitää olla vähintään 20-vuotias.

Tulot:
Sinun tulot pitää olla yli 600 € kuukaudessa.

Haettava lainamäärä:
Voit hakea kauttamme lainaa aina 500 €:sta 60 000 € asti.

Maksuhistoria:
Sinulla ei tule olla julkisia maksuhäiriömerkintöjä.

Vakuudet:
Et tarvitse lainaan vakuuksia.

Yhteistyökumppaneitamme

Näytä lisää