Javascript ei ole käytössä.

Näyttäisi siltä, että sinulle ei ole käytössä Javascriptiä.

Tämän sovelluksen toimivuus vaatii Javascriptin.

Ota Javascript käyttöön ja tarvittaessa päivitä sivu, jotta voit käyttäää tätä sovellusta.

lainaa-5000-euroa
Lainan suuruus
Laina-aika

Lainan kuukausierän arvio*: 0 €/kk

*Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko 0%, Todellinen vuosikorko 0%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut 0€, Kokonaiskulut 0€. Tarjottava laina-aika voi olla 1 - 15 vuoden välillä ja korko 4,5% - 20%.

Lainaa 5000 euroa alkaen 52€/kk

Rahalaitoksen kautta saat aina edullisimman nettilainan

Rahalaitoksen kautta saat aina edullisimman lainan. Me välitämme lainahakemuksesi usealle pankille ja rahoituslaitokselle. Sinä saat yhdellä hakemuksella monta lainatarjousta ja voit valita niistä edullisimman. Rahalaitos säästää sinulta aikaa ja vaivaa.

Lainan suuruus
Laina-aika

Lainan kuukausierän arvio*: 0 €/kk

*Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko 0%, Todellinen vuosikorko 0%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut 0€, Kokonaiskulut 0€. Tarjottava laina-aika voi olla 1 - 15 vuoden välillä ja korko 4,5% - 20%.

Lainaa 5000 euroa jopa 12 vuoden takaisinmaksuajalla

Meidän kautta löydät aina sopivan lainan oli tarpeesi kuinka kiireellinen tai ei-kiireellinen tahansa. Voit lainata 1-12 vuoden takaisinmaksuajalla kun kyseessä on 5000 € laina. Suuremmille summille kumppanimme tarjoavat jopa 15 vuoden laina-aikaa. Täyttäessäsi hakemusta näet arvion siitä kuinka paljon lainaaminen maksaisi sinulle.

Voit lainata 5000€ ilman vakuuksia

Yhteistyökumppanimme myöntävät 5000 euron lainoja ilman vakuuksia. Tämä tarkoittaa ettei sinun tarvitse asettaa mitään (esim. kiinteistöä, arvopapereita tai toisen henkilön antamaa takausta) vakuudeksi lainalle. Pankit voivat myöntää lainaa ilman vakuuksia sillä he tarkistavat maksukykysi ennen lainan myöntämistä.

Millä ehdoilla voin lainata 5000 euroa?

Kumppanimme ovat vastuullisia luotonantajia eivätkä he tahdo että joudut taloudellisiin vaikeuksiin lainaamisen takia. Tästä syystä sinun täytyy täyttää seuraavat ehdot jotta voit saada lainaa:

  • Sinulla on yli 7 200€ vuositulot,
  • Olet vähintään 20-vuotias,
  • Sinulla ei ole julkisia maksuhäiriömerkintöjä.

Koska saan rahat tilille?

Koska Rahalaitos ei ole luotonmyöntäjä, emme valitettavasti voi vaikuttaa siihen koska sinä saat rahat tilille. Me toimitamme hakemuksesi sähköisesti suoraan pankeille ja saat luottopäätöksen heti täytettyäsi hakemuksen. Useimmat kumppaneistamme lupaavat että parhaimmassa tapauksessa saat rahat tilille jopa saman päivän aikana.

Rahalaitos

Kuka voi hakea lainaa Rahalaitokselta?

Ikä:

Sinun tulee olla vähintään 20-vuotias.

Tulot:

Sinulla tulee olla yli 7200 € vuositulot.

Haettava lainamäärä:

Voit hakea kauttamme lainaa 500 €:sta aina 70 000 € asti.

Maksuhistoria:

Sinulla ei saa olla julkisia maksuhäiriöitä.

Vakuudet:

Meiltä voit aina hakea lainaa ilman vakuuksia.

Yhteistyökumppaneitamme

NordaxAvidaEuroloanSveaHalinoLainaamoBigBankSaldoCollectorFellow FinanceOstosrahaCredentoCredigoMyLenderFerratumBalanziaBRAbankLainaajaResurs BankLaina.fiKomplett BankSurimoMastercardTuohiInstabankAxa

Kaikki luotonantajat yhdellä hakemuksella