Lainaa 40 000 euroa alkaen 316 € per kuukausi

Mistä saa 40000 euroa lainaa? Rahalaitoksen kautta löydät useita luotonantajia jotka tarjoavat 40000 euron lainoja. Eikä siinä vielä kaikki, me myös kilpailutamme lainatarjoukset puolestasi jotta sinä voit säästää selvää rahaa.

Lainasumma 

Laina-aika 

vuotta

+
+
Arvioitu kuukausierä 0 €/kk
Tarvitsemme puhelinnumerosi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä lainahakemukseen liittyen.
Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä lainahakemukseen liittyen. Jos sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun soittamalla numeroon 0942456000.
Valitse työsuhteesi tyyppi. Jos olet vanhempainvapaalla tai kuntoutuksessa, valitse työpaikka, josta olet vapaalla. Jos sinulla on useita työtehtäviä, valitse se, joka on päätyösi. Valinta "Eläkeläinen" sisältää myös varhaiseläkkeelle jääneet.
Haettu lainasumma

15000

           
Laina-aika

8 vuotta

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 0 % laskettuna lainasummalle 0 €, kun takaisinmaksuaika on 8 vuotta, tilinhoitomaksu false €, avausmaksu false € ja nimelliskorko NaN %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 0 €, eli 0 €/kk. Luottokortti todellinen vuosikorko voi olla 21,34% laskettuna käytetylle lainalle 1500€, kun takaisinmaksuaika on yksi vuosi ja nimelliskorko on 19,50 % Takaisinmaksettava summa on tällöin yhteensä 1663 € eli 139€ kuukaudessa. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 60000 €.

Miksi hakea 40 000 euroa lainaa Rahalaitoksen kautta?

Rahalaitoksen kautta löydät edullisimman 40000 euron lainan. Vertaa lainatarjouksia ja valitse edullisin, niin sinulle jää enemmän rahaa käyttöön joka kuukausi. Miksi valita Rahalaitos.fi:

 • säästät aikaa ja vaivaa – saat yhdellä hakemuksella monta lainatarjousta,
 • turvallinen ja luotettava palvelu – meille on myönnetty korkein AAA-luottoluokitus,
 • sinulle jää enemmän rahaa – kilpailutamme lainat puolestasi,
 • hakemus ei sido sinua mihinkään – voit rauhassa verrata tarjouksia,
 • palvelun käyttö ei maksa sinulle mitään – Rahalaitos on ilmainen palvelu sinulle.

 

Kuka voi hakea 40 000 euroa lainaa?

Luottotietosi tulee olla kunnossa jotta yhteistyökumppanimme voivat myöntää sinulle 40000 euroa lainaa. Jokaisella pankilla ja lainanmyöntäjällä on omat ehtonsa jotka yleensä määräytyvät yksilöllisesti kunkin hakijan kohdalla. Tästä syystä voimme ainoastaan kertoa sinulle yleiset lainaehdot:

 • sinun tulee olla vähintään 20-vuotias,
 • sinulla tulee olla yli 600 € kuukausitulot,
 • sinulla ei saa olla julkisia maksuhäiriöitä.

Voit huoletta täyttää hakemuksen ja katsoa minkälaisia tarjouksia saat. Hakemuksen täyttäminen ei sido sinua mihinkään ja se on täysin maksutonta. Saat lainatarjoukset jopa muutaman minuutin kuluessa hakemuksen täyttämisestä.

Huomaa, että samoilla ehdoilla sinun on myös mahdollista hakea esimerkiksi lainaa 45000 euroa.

Miten haen lainaa Rahalaitoksen kautta?

Palvelun käyttö on yksinkertaista ja nopeaa – täytät vain hakemuksen, me hoidamme loput.

 1. Täytä hakemus sivuillamme
 2. Vastaanota lainatarjoukset
 3. Vertaa tarjouksia reaaliaikaisesti
 4. Päätä hyväksytkö lainan vai et
 5. Rahat maksetaan tilillesi.

Hakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin.

Koska saan rahat tilille?

Toimitamme lainatarjoukset sinulle mahdollisimman pian täytettyäsi hakemuksen sivuillamme. Nähtyäsi tarjoukset voit itse valita, hyväksytkö lainan vai et. Mikäli hyväksyt saamasi lainatarjouksen, tulet saamaan rahat tilille joko samana päivänä tai muutaman arkipäivän kuluessa. Tämä riippuu valitsemastasi lainanmyöntäjästä.

Toni Karinko
Päivitetty: 2023-02-17
Toni on kansainväliseen markkinointijohtamiseen erikoistunut ekonomi, joka on jo pitkään vastannut Rahalaitoksella asiantuntevan sisällön tuottamisesta lukijoille. Hänen kirjoituksiensa taustalla on halu tarjota asiakkaille arvokasta lisätietoa rahoituksista sekä vinkkejä päivittäisen taloudenhallinnan helpottamiseen.

Usein kysytyt kysymykset

Kuka voi saada lainaa 40000 euroa

Kumppanimme ovat vastuullisia luotonantajia eivätkä he tahdo, että joudut taloudellisiin vaikeuksiin lainaamisen takia. Tästä syystä sinun täytyy täyttää seuraavat ehdot, jotta voit saada lainaa 40000 euroa:

– Sinulla on yli 600 € kuukausitulot
– Olet vähintään 20-vuotias,
– Sinulla ei ole julkisia maksuhäiriömerkintöjä.

Kuinka nopeasti voin saada lainaa 40000 euroa?

Koska Rahalaitos ei ole luotonmyöntäjä, emme valitettavasti voi vaikuttaa siihen koska sinä saat rahat tilille. Me toimitamme hakemuksesi sähköisesti suoraan pankeille ja saat luottopäätöksen heti täytettyäsi hakemuksen. Useimmat kumppaneistamme lupaavat, että parhaimmassa tapauksessa saat rahat tilille jopa saman päivän aikana.

Voinko hakea lainaa 40000 euroa maksutta?

Rahalaitoksen palvelussa lainan hakeminen on aina täysin maksutonta. Et myöskään sitoudu vielä mihinkään, kun täytät lainahakemuksen ja haet lainaa palvelussamme. Voit rauhassa vertailla saamiasi tarjouksia ja halutessasi nostaa itse valitsemasi lainan.

Voiko saada 40000 euroa lainaa ilman säästöjä?

Rahalaitoksen kumppanina toimivat lainantarjoajat eivät vaadi lainan saamiseen säästöjä tai muita vakuuksia. Lainaa voi siis saada vaikka sinulla ei olisi säästöjä.

Yksi hakemus, monta tarjousta

Kuka voi hakea lainaa 40 000 euroa Rahalaitokselta?

Ikä:

Sinun on oltava vähintään 20-vuotias.

Tulot:

Sinun kuukausitulosi on oltava vähintään 600 €.

Haettava lainamäärä:

Voit hakea lainaa 500 € – 60 000 €.

Maksuhistoria:

Sinulla ei tule olla luottomerkintöjä.

Vakuudet:

Meiltä voit hakea lainaa ilman vakuuksia.

Yhteistyökumppaneitamme

Näytä lisää