Lainaa 25 000 euroa alkaen 217 €/kk

Harkitsetko auton ostamista tai kenties kodin remontointia? Näissä tapauksissa voi 25000 euron laina tulla tarpeeseen! Me Rahalaitoksella autamme sinua löytämään edullisimman lainan! Täytät vain yhden lainahakemuksen, niin lähetämme sen yli 15 yhteistyökumppanille, jotka tekevät sinulle tarjouksen 25000 euron lainasta.

Lainasumma 

Laina-aika 

vuotta

+
+
Arvioitu kuukausierä 0 €/kk
Tarvitsemme puhelinnumerosi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä lainahakemukseen liittyen.
Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä lainahakemukseen liittyen. Jos sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun soittamalla numeroon 0942456000.
Valitse työsuhteesi tyyppi. Jos olet vanhempainvapaalla tai kuntoutuksessa, valitse työpaikka, josta olet vapaalla. Jos sinulla on useita työtehtäviä, valitse se, joka on päätyösi. Valinta "Eläkeläinen" sisältää myös varhaiseläkkeelle jääneet.
Haettu lainasumma

15000

           
Laina-aika

8 vuotta

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on NaN % laskettuna lainasummalle 0 €, kun takaisinmaksuaika on 8 vuotta, tilinhoitomaksu 0 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 8,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 0 €, eli 0 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 € – 60000 €.

Voit saada 25000 € lainaa ilman vakuuksia

Kaikki yhteistyökumppaneidemme myöntämät lainat ovat vakuudettomia, eli sinun ei tarvitse asettaa taloa, asuntoa tai muuta varallisuutta vakuudeksi lainalle. Meidän kautta on mahdollista hakea lainaa ilman vakuuksia aina 50 000 euroon asti.

Hakemuksen täyttäminen on ilmaista

Hakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin! Lisäksi, palvelumme käyttö on sinulle täysin ilmaista eikä hakemuksen täyttäminen sido sinua mihinkään. Täytettyäsi hakemuksen voit rauhassa verrata saamiasi lainatarjouksia ja sen jälkeen päättää nostatko lainan tilillesi vai et.

 

Miten pian voin saada lainan tilille?

Täytettyäsi hakemuksen, saat yleensä luottopäätöksen heti ja näet lainatarjoukset palvelussamme reaaliaikaisesti. Mikäli päätät hyväksyä jonkin tarjouksista, saat joissain tapauksissa rahat tilillesi jo samana päivänä – usein kuitenkin 1-2 arkipäivän kuluessa.

Suomalaiset ottavat keskimäärin 25 000 euroa lainaa esimerkiksi venettä varten. Jos sinulla on samanlaiset suunnitelmat kesälle, tutustu venelaina -sivuumme.

Ehdot 25 000 euron lainalle

Yhteistyökumppanimme harjoittavat vastuullista luotonantoa, joten taloutesi tulee olla kunnossa jotta voit saada lainaa. Jotta saisit myönteisen luottopäätöksen, tulee sinun täyttää seuraavat ehdot:

  • kuukausitulosi ovat vähintään 600 €,
  • olet vähintään 20-vuotias, ja
  • sinulla ei ole julkisia maksuhäiriömerkintöjä.

Huomaa, että samoilla ehdoilla sinun on myös mahdollista hakea esimerkiksi lainaa 30000 euroa.

Muista että voit aina täyttää hakemuksen vaikka olisitkin epävarma – se ei maksa mitään ja me autamme sinua mielellämme!

Toni Karinko
Päivitetty: 2023-02-17

Toni on kansainväliseen markkinointijohtamiseen erikoistunut ekonomi, joka on jo pitkään vastannut Rahalaitoksella asiantuntevan sisällön tuottamisesta lukijoille. Hänen kirjoituksiensa taustalla on halu tarjota asiakkaille arvokasta lisätietoa rahoituksista sekä vinkkejä päivittäisen taloudenhallinnan helpottamiseen.

Usein kysytyt kysymykset

Kuka voi saada lainaa 25000 euroa

Kumppanimme ovat vastuullisia luotonantajia eivätkä he tahdo, että joudut taloudellisiin vaikeuksiin lainaamisen takia. Tästä syystä sinun täytyy täyttää seuraavat ehdot, jotta voit saada lainaa 25000 euroa:

– Sinulla on yli 600 € kuukausitulot
– Olet vähintään 20-vuotias,
– Sinulla ei ole julkisia maksuhäiriömerkintöjä.

Kuinka nopeasti voin saada lainaa 25000 euroa?

Koska Rahalaitos ei ole luotonmyöntäjä, emme valitettavasti voi vaikuttaa siihen koska sinä saat rahat tilille. Me toimitamme hakemuksesi sähköisesti suoraan pankeille ja saat luottopäätöksen heti täytettyäsi hakemuksen. Useimmat kumppaneistamme lupaavat, että parhaimmassa tapauksessa saat rahat tilille jopa saman päivän aikana.

Voinko hakea lainaa 25000 euroa maksutta?

Rahalaitoksen palvelussa lainan hakeminen on aina täysin maksutonta. Et myöskään sitoudu vielä mihinkään, kun täytät lainahakemuksen ja haet lainaa palvelussamme. Voit rauhassa vertailla saamiasi tarjouksia ja halutessasi nostaa itse valitsemasi lainan.

Voiko saada 25000 euroa lainaa ilman säästöjä?

Rahalaitoksen kumppanina toimivat lainantarjoajat eivät vaadi lainan saamiseen säästöjä tai muita vakuuksia. Lainaa voi siis saada vaikka sinulla ei olisi säästöjä.

Yksi hakemus, monta tarjousta

Kuka voi hakea lainaa 25 000 euroa Rahalaitokselta?

Ikä:
Olethan vähintään 20-vuotias.

Tulot:
Kuukausitulosi on yli 600 €.

Haettava lainamäärä:
Lainaa voi hakea 500 €:sta aina 60 000 € asti.

Maksuhistoria:
Puhtaat luottotiedot.

Vakuudet:
Et tarvitse vakuuksia lainan hakemiseen.

Yhteistyökumppaneitamme

Näytä lisää