Javascript ei ole käytössä.

Näyttäisi siltä, että sinulle ei ole käytössä Javascriptiä.

Tämän sovelluksen toimivuus vaatii Javascriptin.

Ota Javascript käyttöön ja tarvittaessa päivitä sivu, jotta voit käyttäää tätä sovellusta.

lainaa-25000-euroa
Lainan suuruus
Laina-aika

Lainan kuukausierän arvio*: 0 €/kk

*Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko 0%, Todellinen vuosikorko 0%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut 0€, Kokonaiskulut 0€. Tarjottava laina-aika voi olla 1 - 15 vuoden välillä ja korko 4,5% - 20%.

Lainaa 25 000 euroa alkaen 217 €/kk

Harkitsetko auton ostamista tai kenties kodin remontointia? Näissä tapauksissa voi 25000 euron laina tulla tarpeeseen! Me Rahalaitoksella autamme sinua löytämään edullisimman lainan! Täytät vain yhden lainahakemuksen, niin lähetämme sen yli 15 yhteistyökumppanille, jotka tekevät sinulle tarjouksen 25000 euron lainasta.

Lainan suuruus
Laina-aika

Lainan kuukausierän arvio*: 0 €/kk

*Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko 0%, Todellinen vuosikorko 0%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut 0€, Kokonaiskulut 0€. Tarjottava laina-aika voi olla 1 - 15 vuoden välillä ja korko 4,5% - 20%.

Voit saada 25000 € lainaa ilman vakuuksia

Kaikki yhteistyökumppaneidemme myöntämät lainat ovat vakuudettomia, eli sinun ei tarvitse asettaa taloa, asuntoa tai muuta varallisuutta vakuudeksi lainalle. Meidän kautta on mahdollista hakea lainaa ilman vakuuksia aina 50 000 euroon asti.

Hakemuksen täyttäminen on ilmaista

Hakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin! Lisäksi, palvelumme käyttö on sinulle täysin ilmaista eikä hakemuksen täyttäminen sido sinua mihinkään. Täytettyäsi hakemuksen voit rauhassa verrata saamiasi lainatarjouksia ja sen jälkeen päättää nostatko lainan tilillesi vai et.

Miten pian voin saada lainan tilille?

Täytettyäsi hakemuksen, saat yleensä luottopäätöksen heti ja näet lainatarjoukset palvelussamme reaaliaikaisesti. Mikäli päätät hyväksyä jonkin tarjouksista, saat joissain tapauksissa rahat tilillesi jo samana päivänä - usein kuitenkin 1-2 arkipäivän kuluessa.

Ehdot 25 000 euron lainalle

Yhteistyökumppanimme harjoittavat vastuullista luotonantoa, joten taloutesi tulee olla kunnossa jotta voit saada lainaa. Jotta saisit myönteisen luottopäätöksen, tulee sinun täyttää seuraavat ehdot:

  • vuositulosi ovat vähintään 7200 €,
  • olet vähintään 20-vuotias, ja
  • sinulla ei ole julkisia maksuhäiriömerkintöjä.

Muista että voit aina täyttää hakemuksen vaikka olisitkin epävarma - se ei maksa mitään ja me autamme sinua mielellämme!

Rahalaitos

Kuka voi hakea lainaa Rahalaitokselta?

Ikä:

Sinun tulee olla vähintään 20-vuotias.

Tulot:

Sinulla tulee olla yli 7200 € vuositulot.

Haettava lainamäärä:

Voit hakea kauttamme lainaa 500 €:sta aina 70 000 € asti.

Maksuhistoria:

Sinulla ei saa olla julkisia maksuhäiriöitä.

Vakuudet:

Meiltä voit aina hakea lainaa ilman vakuuksia.

Yhteistyökumppaneitamme

NordaxAvidaEuroloanSveaHalinoLainaamoBigBankSaldoCollectorFellow FinanceOstosrahaCredentoCredigoMyLenderFerratumBalanziaBRAbankLainaajaResurs BankLaina.fiKomplett BankSurimoMastercardTuohiInstabankAxa

Kaikki luotonantajat yhdellä hakemuksella