yrityslainaa-5000-euroa
Lainan suuruus
Laina-aika

Yrityslainaa 5 000 € nopeasti

Tarvitseeko yrityksesi 5 000 euroa lainaa nopeasti kuluihin tai investointeihin? Rahalaitos kilpailuttaa yrityslainat muutamassa minuutissa Suomen suurimmilla verkossa toimivilla yrityslainan tarjoajilla. Rahalaitoksen kautta voit hakea yrityslainaa tai rahoitusta 1 000 eurosta aina 8 000 000 euroon asti. Kauttamme kilpailutat 5 000 euron yrityslainan helposti yli kymmenellä lainantarjoajalla ja löydät yrityksesi tarpeisiin sopivan lainan.

Tarvitseepa yrityksesi rahoitusta sitten investointeihin tai satunnaisten kulujen kattamiseen, voit hakea Rahalaitoksen kumppaneilta 5 000 euroa yrityslainaa ilman reaalivakuuksia. Kilpailutus on täysin ilmainen eikä sido sinua mihinkään. Täytä vain hakemus niin me etsimme sinulle edullisimman lainatarjouksen!

5 000 euron yrityslainan hinta

Lainantarjoajien antamat yrityslainatarjoukset ovat aina yksilöllisiä ja perustuvat lainanhakijan ja yrityksen tietojen pohjalta tehtävään riskiarvioon. Alla olevasta taulukosta näet suuntaa antavasti millaiseen kuukausierään 5 000 euron yrityslainan kohdalla on hyvä varautua. Pääset suoraan hakulomakkeella valitsemalla haluamasi laina-ajan taulukosta.

Lainan suuruus Laina-aika Kuukausierä Linkki
Rahalaitos

Kuka voi hakea yrityslainaa Rahalaitokselta?

Toiminta:

Yritys on ollut toiminnassa vähintään 6kk.

Päätösvalta:

Hakijalla on yrityksen nimenkirjoitusoikeus joko yksin tai yhdessä toisen henkilön kanssa.

Suomalaisuus:

Yritys on rekisteröity Suomeen ja omistajat ovat suomalaisia.

Maksuhistoria:

Yrityksellä tai takaajalla ei ole verovelkoja tai maksuhäiriöitä.

Vakuudet:

Meiltä voit aina hakea lainaa ilman Reaalivakuuksia. Tarvitaan vain hakijan henkilötakaus lainalle.

Yhteistyökumppaneitamme

Yksi hakemus, monta tarjousta