yrityslainaa-21000-euroa
Lainan suuruus
Laina-aika

Yrityslainaa 21 000 € nopeasti

Tarvitseeko yrityksesi 21 000 euroa lainaa nopeasti kuluihin tai investointeihin? Rahalaitos kilpailuttaa yrityslainat muutamassa minuutissa Suomen suurimmilla verkossa toimivilla yrityslainan tarjoajilla. Rahalaitoksen kautta voit hakea yrityslainaa tai rahoitusta 1 000 eurosta aina 8 000 000 euroon asti. Kauttamme kilpailutat 21 000 euron yrityslainan helposti yli kymmenellä lainantarjoajalla ja löydät yrityksesi tarpeisiin sopivan lainan.

Tarvitseepa yrityksesi rahoitusta sitten investointeihin tai satunnaisten kulujen kattamiseen, voit hakea Rahalaitoksen kumppaneilta 21 000 euroa yrityslainaa ilman reaalivakuuksia. Kilpailutus on täysin ilmainen eikä sido sinua mihinkään. Täytä vain hakemus niin me etsimme sinulle edullisimman lainatarjouksen!

21 000 euron yrityslainan hinta

Lainantarjoajien antamat yrityslainatarjoukset ovat aina yksilöllisiä ja perustuvat lainanhakijan ja yrityksen tietojen pohjalta tehtävään riskiarvioon. Alla olevasta taulukosta näet suuntaa antavasti millaiseen kuukausierään 21 000 euron yrityslainan kohdalla on hyvä varautua. Pääset suoraan hakulomakkeella valitsemalla haluamasi laina-ajan taulukosta.

Lainan suuruus Laina-aika Kuukausierä Linkki
Rahalaitos

Kuka voi hakea yrityslainaa Rahalaitokselta?

Toiminta:

Yritys on ollut toiminnassa vähintään 6kk.

Päätösvalta:

Hakijalla on yrityksen nimenkirjoitusoikeus joko yksin tai yhdessä toisen henkilön kanssa.

Suomalaisuus:

Yritys on rekisteröity Suomeen ja omistajat ovat suomalaisia.

Maksuhistoria:

Yrityksellä tai takaajalla ei ole verovelkoja tai maksuhäiriöitä.

Vakuudet:

Meiltä voit aina hakea lainaa ilman Reaalivakuuksia. Tarvitaan vain hakijan henkilötakaus lainalle.

Yhteistyökumppaneitamme

Yksi hakemus, monta tarjousta