Uudelleenrahoitus
Lainan suuruus
Laina-aika

*Lainan kuukausierän arvio: 0 €/kk

*Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko 0%, Todellinen vuosikorko (APR) 0%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut 0€, Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 0€. Tarjottava laina-aika voi olla 1 - 15 vuoden välillä, tarjottava summa 500 – 60 000 € välillä ja nimelliskorko 4,5% - 20%.

Uudelleenrahoitus

Uudelleenrahoitus helpottaa taloudenhallintaasi ja tuo sinulle säästöjä poistaen ylimääräisiä lainakustannuksia.

Onko sinulla osamaksuja, luottokorttilaskuja tai vanhoja lainoja? Mikäli maksat pois useita eri luottomaksuja, maksat myös useampia tilinhoitomaksuja sekä korkoja. Tätä ei moni tule ajatelleeksi, mutta ylimääräisistä lainakuluista on todella helppo päästä eroon uudelleenrahoituksella.

Rahalaitoksen uudelleenrahoitus on laina, jolla yhdistät kaikki vanhat lainasi ja osamaksusi ja maksat ne kerralla pois. Tämän jälkeen sinulle jää poismaksettavaksi ainoastaan yksi, edullinen laina.

Lainan suuruus
Laina-aika

*Lainan kuukausierän arvio: 0 €/kk

*Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko 0%, Todellinen vuosikorko (APR) 0%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut 0€, Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 0€. Tarjottava laina-aika voi olla 1 - 15 vuoden välillä, tarjottava summa 500 – 60 000 € välillä ja nimelliskorko 4,5% - 20%.

Mikä on uudelleenrahoitus?

Uudelleenrahoitus on vakuudeton laina, johon laina-aikaa myönnetään 1 – 15 vuotta. Uudelleenrahoitusta on mahdollista hakea 500 eurosta aina 70 000 euroon. Uudelleenrahoituksen hakeminen ja tarjousten kilpailuttaminen kauttamme ovat aina maksuttomia palveluita.

Kuinka haen uudelleenrahoitusta?

Uudelleenrahoitusta voit hakea Rahalaitoksen sivuilla tai klikkaamalla tästä linkistä. Valitse ensin lainasumma ja laina-aika ja täytä tietosi. Tämän jälkeen Rahalaitos kilpailuttaa puolestasi yli 20 yhteistyöpankkia ja luotontarjoajaa ja lähettää sinulle saamasi tarjoukset Oma Rahalaitos -palveluun.

Voit tarkistaa kaikki saamasi tarjoukset paikasta. Vertailemalla tarjouksia saat hyvän käsityksen korkotasosta ja lainaehdoista ja sinun on helppo itse valita tilanteeseesi sopivin laina useista vaihtoehdoista. Lainojen kilpailutus ja vertailu eivät sido sinua ottamaan lainaa.

Kuka voi hakea uudelleenrahoitusta?

Uudelleenrahoituksessa lainapäätöksen saadaksesi sinulla tulee olla vähintään 600 euron kuukausitulot sekä puhtaat luottotiedot. Lisäksi sinun tulee olla yli 20-vuotias. Hakemuksen tehtyäsi saat lainapäätöksen välittömästi. Saat samalla myös ensimmäiset lainatarjoukset.

Kuinka hyödyn uudelleenrahoituksesta?

Uudelleenrahoituksen myötä pääset eroon ylimääräisistä lainakustannuksista. Pienissä luottokorttimaksuissa sekä osamaksuissa on suurempi korko kuin isommissa lainoissa. Lainat yhdistämällä nautit jatkossa vain yhdestä matalaprosenttisen lainan takaisinmaksusta. Lisäksi jokaisen luoton ja lainan mukana tulevat tilinhoitomaksut vähenevät vain yhteen.

Rahallisten säästöjen lisäksi säästät myös aikaasi. Et joudu enää pitämään silmällä monia kuukausittaisia eräpäiviä, kun hoidettavanasi on vain yksi laina. Näin ollen uudelleenrahoituksen ansiosta sinulla jää enemmän sekä rahaa että aikaa sinulle tärkeämpiin asioihin.

Kuinka suuri lainakorko uudelleenrahoituksessa on?

Lainasi korko riippuu lainasummasta, takaisinmaksuajasta sekä omasta maksukyvystäsi. Lisäksi kaikki pankit ja luotontarjoajat tarjoavat lainaa eri korkoprosenteilla sekä lainakustannuksilla. Tämän takia on erityisen tärkeää vertailla tarkasti kaikkia saamiasi lainatarjouksia. Rahalaitoksen yhteistyökumppanit tarjoavat uudelleenrahoitusta alimmillaan 4,5 % korolla.

On myös suositeltavaa ilmoittaa hakemusta täyttäessä, mikäli haet uudelleenrahoitusta rinnakkaishakijan kanssa. Tämä parantaa lainapäätöksen saamista ja voi myös mahdollistaa pienemmän koron lainatarjouksissa.

Voinko uudelleenrahoittaa mitä tahansa lainoja?

Rahalaitoksen avulla voit yhdistää haluamasi lainat, luotot tai osamaksusopimukset aina 70 000 euroon asti. Lainojen yhdistämisen avulla saat kulutusluotoista, pienlainoista, luottokorteista tai osamaksusopimuksista kertyvät korot ja lainakustannukset kuriin. Asuntolainat jätetään yleensä lainojen yhdistämisen ulkopuolelle, koska niiden korko on yleensä alhaisempi kuin vakuudettomissa lainoissa.

Muita kysymyksiä?

Mikäli sinulla on lisäkysymyksiä tai tarvitset apua uudelleenrahoituksen hakemisessa, saat meidät kiinni niin puhelimitse kuin myös sähköpostin tai verkkosivuiltamme löytyvän yhteydenottolomakkeen avulla. Palvelemme numerossa (09) 2311 3670 maanantaista torstaihin kello 8.30-16.00 ja perjantaisin 8.30-15.00. Sähköpostitiedustelut otamme vastaan osoitteeseen info@rahalaitos.fi.

Mikäli kysyttävää ei jäänyt, täytä lainahakemuksemme nyt, hankkiudu uudelleenrahoituksen avulla eroon vanhoista veloistasi ja säästä rahallisten kustannusten lisäksi myös kallista aikaasi.

 

 

Yksi hakemus, monta tarjousta

Rahalaitos

Kuka voi hakea lainaa Rahalaitokselta?

Ikä:

Sinun tulee olla vähintään 20-vuotias.

Tulot:

Sinulla tulee olla yli 600 € kuukausitulot.

Haettava lainamäärä:

Voit hakea kauttamme lainaa 500 €:sta aina 60 000 € asti.

Maksuhistoria:

Sinulla ei saa olla julkisia maksuhäiriöitä.

Vakuudet:

Meiltä voit aina hakea lainaa ilman vakuuksia.

Yhteistyökumppaneitamme