MyLender

Lainasumma 

Laina-aika 

vuotta

+
+
Arvioitu kuukausierä 0 €/kk
Tarvitsemme puhelinnumerosi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä lainahakemukseen liittyen.
Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä lainahakemukseen liittyen. Jos sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun soittamalla numeroon 0942456000.
Valitse työsuhteesi tyyppi. Jos olet vanhempainvapaalla tai kuntoutuksessa, valitse työpaikka, josta olet vapaalla. Jos sinulla on useita työtehtäviä, valitse se, joka on päätyösi. Valinta "Eläkeläinen" sisältää myös varhaiseläkkeelle jääneet.
Haettu lainasumma

15000

           
Laina-aika

8 vuotta

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on NaN % laskettuna lainasummalle 0 €, kun takaisinmaksuaika on 8 vuotta, tilinhoitomaksu 0 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 8,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 0 €, eli 0 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 € – 60000 €.

My Lender Oy on suomalainen rahoitusyhtiö. Sen johtoajatuksena on tarjota kotitalouksien arkea helpottavaa rahoitusta nopeasti ja mutkattomasti. Yhtiö tarjoaa vakuudettomia kulutusluottoja kilpailukykyisillä koroilla ja he ovat ehtineet palvella jo yli 50 000 asiakasta Suomessa.

MyLender – vaatimukset lainanhakijalle

  • MyLenderiltä kulutusluottoa hakevan tulee olla työsuhteessa, yrittäjä tai eläkeläinen
  • Hakijan bruttotulojen kuukaudessa tulee olla vähintään 1000 euroa
  • MyLender ei tarjoa lainoja hakijoille, joilla on rekisteröityneitä maksuhäiriömerkintöjä
  • Hakijalla tulee olla vakituinen osoite Suomessa

Näin vertailet MyLenderin lainatarjouksia 

MyLender on mukana Rahalaitos.fi kulutusluottojen kilpailutuspalvelussa. Kilpailutamme lainat MyLenderin lisäksi useilla muilla pankeilla ja lainantarjoajilla ja täyttämällä lainahakemuksen sivuillamme saat MyLenderin tarjouksen ohella vertailtavaksi myös muiden lainantarjoajien lainat ja voit helposti valita sinulle sopivimman tarjouksen.

MyLender asiakaspalvelun yhteystiedot

Sähköposti lainahakemus@mylender.fi
Puhelinnumero 0800 92202
Avoinna ma-pe 9-16

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on MyLender?

MyLender on suomalainen rahoitusyhtiö, joka tarjoaa kulutusluottoja kilpailukykyisillä koroilla nopeasti ja mutkattomasti. MyLender myöntää vakuudettomia lainoja 2 000 eurosta 30 000 euroon asti.

Onko MyLender luotettava lainantarjoaja?

MyLender kuuluu Rahalaitoksen tarkoin valittuihin luotettaviin yhteistyökumppaneihin. Täyttämällä maksuttoman hakemuksen Rahalaitoksen palvelussa kilpailutat lainasi kerralla sekä MyLenderin, että lukuisten muiden pankkien ja lainantarjoajien kesken.

Kuka voi hakea lainaa Rahalaitokselta?

Ikä:

Sinun tulee olla vähintään 20-vuotias.

Tulot:

Sinulla tulee olla yli 600 € kuukausitulot.

Haettava lainamäärä:

Voit hakea kauttamme lainaa 500 €:sta aina 60 000 € asti.

Maksuhistoria:

Sinulla ei saa olla julkisia maksuhäiriöitä.

Vakuudet:

Meiltä voit aina hakea lainaa ilman vakuuksia.

Yhteistyökumppaneitamme

Näytä lisää

Yksi hakemus, monta tarjousta