Collector bank

Lainasumma 

Laina-aika 

vuotta

+
+
Arvioitu kuukausierä 0 €/kk
Tarvitsemme puhelinnumerosi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä lainahakemukseen liittyen.
Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä lainahakemukseen liittyen. Jos sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun soittamalla numeroon 0942456000.
Valitse työsuhteesi tyyppi. Jos olet vanhempainvapaalla tai kuntoutuksessa, valitse työpaikka, josta olet vapaalla. Jos sinulla on useita työtehtäviä, valitse se, joka on päätyösi. Valinta "Eläkeläinen" sisältää myös varhaiseläkkeelle jääneet.
Haettu lainasumma

15000

           
Laina-aika

8 vuotta

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 0 % laskettuna lainasummalle 0 €, kun takaisinmaksuaika on 8 vuotta, tilinhoitomaksu false €, avausmaksu false € ja nimelliskorko NaN %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 0 €, eli 0 €/kk. Luottokortti todellinen vuosikorko voi olla 21,34% laskettuna käytetylle lainalle 1500€, kun takaisinmaksuaika on yksi vuosi ja nimelliskorko on 19,50 % Takaisinmaksettava summa on tällöin yhteensä 1663 € eli 139€ kuukaudessa.. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 60000 €.

Collector Bank on innovatiivinen pankki, joka tarjoaa monipuolisia rahoituspalveluja niin henkilöasiakkaille kuin yritysasiakkaille. Collectorilla on toimipisteet Helsingin lisäksi Ruotsissa ja Norjassa.

Collector Bank – vaatimukset lainanhakijalle

  • Bigbankilta kulutusluottoa voivat hakea vähintään 20 vuotiaat hakijat
  • Bigbank ei tarjoa lainoja hakijoille, joilla on rekisteröityneitä maksuhäiriömerkintöjä
  • Hakijan tulee asua Suomessa vakituisesti ja hänellä pitää olla osoite Suomessa
  • Hakijalla tulee olla vakituinen työpaikka tai eläke
  • Hakijan nettotulojen (palkka tai eläke) tulee olla vähintään 15 000 euroa vuodessa

Näin vertailet Collector Bankin lainatarjouksia 

Collector Bank on mukana Rahalaitos.fi kulutusluottojen kilpailutuspalvelussa. Kilpailutamme lainat Collector Bankin lisäksi useilla muilla pankeilla ja lainantarjoajilla ja täyttämällä lainahakemuksen sivuillamme saat Collector Bankin tarjouksen ohella vertailtavaksi myös muiden lainantarjoajien lainat ja voit helposti valita sinulle sopivimman tarjouksen.

Collector Bankin asiakaspalvelun yhteystiedot

Sähköposti asiakaspalvelu@joustolaina.fi
Puhelinnumero 09 3158 9943
Avoinna ma-pe 10-16

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Collector Bank?

Collector Bank on pohjoismaissa toimiva innovatiivinen pankki, joka tarjoaa asiakkailleen monipuolisia rahoituspalveluja. Collector Bank tarjoaa kulutusluottoja 2 000 – 25 000 euron summille.

Kuinka kilpailutan lainani Collector Bankilla?

Collector Bank kuuluu laajaan Rahalaitoksen yhteistyökumppaniverkostoon. Täyttämällä maksuttoman hakemuksen Rahalaitoksen palvelussa kilpailutat lainasi kerralla sekä Collector Bankin, että lukuisten muiden pankkien ja lainantarjoajien kesken.

Kuka voi hakea lainaa Rahalaitokselta?

Ikä:

Sinun tulee olla vähintään 20-vuotias.

Tulot:

Sinulla tulee olla yli 600 € kuukausitulot.

Haettava lainamäärä:

Voit hakea kauttamme lainaa 500 €:sta aina 60 000 € asti.

Maksuhistoria:

Sinulla ei saa olla julkisia maksuhäiriöitä.

Vakuudet:

Meiltä voit aina hakea lainaa ilman vakuuksia.

Yhteistyökumppaneitamme

Näytä lisää

Yksi hakemus, monta tarjousta