Alisa Pankki

Lainasumma 

Laina-aika 

vuotta

+
+
Arvioitu kuukausierä 0 €/kk
Tarvitsemme puhelinnumerosi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä lainahakemukseen liittyen.
Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä lainahakemukseen liittyen. Jos sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun soittamalla numeroon 0942456000.
Valitse työsuhteesi tyyppi. Jos olet vanhempainvapaalla tai kuntoutuksessa, valitse työpaikka, josta olet vapaalla. Jos sinulla on useita työtehtäviä, valitse se, joka on päätyösi. Valinta "Eläkeläinen" sisältää myös varhaiseläkkeelle jääneet.
Haettu lainasumma

15000

           
Laina-aika

8 vuotta

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on NaN % laskettuna lainasummalle 0 €, kun takaisinmaksuaika on 8 vuotta, tilinhoitomaksu 0 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 8,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 0 €, eli 0 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 € – 60000 €.

Suomalainen Alisa Pankki Oyj näki päivänvalon 2.4.2022, kun Pohjoismaiden johtava joukkorahoitus- ja vertaislainapalvelu Fellow Finance Oyj yhdistyi Evli Pankin talletuspankkitoimintaa jatkavan Evli Pankki Oyj:n kanssa. Pankista tuli Fellow Pankki.

Uudessa pankissa näiden kahden yhtiön ydinosaamiset täydensivät toisiaan. Fellow Financen vankka kokemus luotonannosta ja digitaalisten palveluiden kehittämisestä yhdistyi Evlin vahvaan osaamiseen talletuspankkitoiminnasta ja luottolaitoksen riskienhallinnasta.

Vuonna 2014 toimintansa aloittaneen Fellow Financen pitkälle hiottujen luotonantoprosessien kautta on myönnetty yli 240 000 luottoa. Toimintansa aikana Fellow Finance välitti rahoitusta PK-yrityksille ja yksityishenkilöille yli 970 milj. eurolla ja yhtiön digitaaliset kanavat palvelivat yli milj. lainanhakijaa. Keväällä 2023 pankki vaihtoi nimensä nykyiseen Alisa Pankkiin.

Alisa Pankki – lainanhakijan vähimmäisvaatimukset

  • Alisa Pankin kulutusluottoa voivat hakea 20-75 vuotiaat hakijat
  • Alisa Pankki ei tarjoa lainoja hakijoille, joilla on rekisteröityneitä maksuhäiriömerkintöjä
  • Hakijan tulee asua Suomessa vakituisesti ja hänellä pitää olla suomalainen pankkitili ja verkkopankkitunnukset
  • Alisa Pankki suorittaa hakijalle luottokelpoisuusarvioinnin, jonka läpäisy on edellytys lainan saamiselle 

Näin vertailet Alisa Pankin lainatarjouksia

Alisa Pankki on mukana Rahalaitos.fi kulutusluottojen kilpailutuspalvelussa. Kilpailutamme lainat Alisa Pankin lisäksi useilla muilla pankeilla ja lainantarjoajilla ja täyttämällä lainahakemuksen sivuillamme saat Alisa Pankin tarjouksen ohella vertailtavaksi myös muiden lainantarjoajien lainat ja voit helposti valita sinulle sopivimman tarjouksen.

Alisa Pankin asiakaspalvelun yhteystiedot

Sähköpostiosoite asiakaspalvelu@alisapankki.fi
Puhelinnumero 020 380 101
Avoinna ma-pe 10-18
Mikä on Alisa Pankki?

Alisa Pankki, joka tunnettiin aikaisemmin nimellä Fellow Pankki, on digitaalinen pankki, joka myöntää lainaa niin yksityisille kuin pk-yrityksille. Kulutusluottoa Alisa Pankin kautta on mahdollista hakea aina 30 000 euroon saakka.

Kuinka kilpailutan lainani Alisa Pankilla?

Alisa Pankki kuuluu Rahalaitoksen yhteistyökumppaneihin. Täyttämällä maksuttoman hakemuksen Rahalaitoksen palvelussa kilpailutat lainasi kerralla sekä Alisa Pankin, että lukuisten muiden pankkien ja lainantarjoajien kesken.

Kuka voi hakea lainaa Rahalaitokselta?

Ikä:

Sinun tulee olla vähintään 20-vuotias.

Tulot:

Sinulla tulee olla yli 600 € kuukausitulot.

Haettava lainamäärä:

Voit hakea kauttamme lainaa 500 €:sta aina 60 000 € asti.

Maksuhistoria:

Sinulla ei saa olla julkisia maksuhäiriöitä.

Vakuudet:

Meiltä voit aina hakea lainaa ilman vakuuksia.

Yhteistyökumppaneitamme

Näytä lisää

Yksi hakemus, monta tarjousta