LAINAHAKEMUS

Lainan hakeminen on maksutonta eikä se sido sinua mihinkään.

Lainasumma 

Laina-aika 

vuotta

+
+
Arvioitu kuukausierä 0 €/kk
Tarvitsemme puhelinnumerosi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä lainahakemukseen liittyen.
Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä lainahakemukseen liittyen. Jos sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun soittamalla numeroon 0942456000.
Valitse työsuhteesi tyyppi. Jos olet vanhempainvapaalla tai kuntoutuksessa, valitse työpaikka, josta olet vapaalla. Jos sinulla on useita työtehtäviä, valitse se, joka on päätyösi. Valinta "Eläkeläinen" sisältää myös varhaiseläkkeelle jääneet.
Haettu lainasumma

15000

           
Laina-aika

8 vuotta

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 0 % laskettuna lainasummalle 0 €, kun takaisinmaksuaika on 8 vuotta, tilinhoitomaksu false €, avausmaksu false € ja nimelliskorko NaN %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 0 €, eli 0 €/kk. Luottokortti todellinen vuosikorko voi olla 21,34% laskettuna käytetylle lainalle 1500€, kun takaisinmaksuaika on yksi vuosi ja nimelliskorko on 19,50 % Takaisinmaksettava summa on tällöin yhteensä 1663 € eli 139€ kuukaudessa.. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 60000 €.

Onnen hinta podcast-sarja

Rahalaitos on vahvasti mukana Onnen hinta podcast-sarjan teossa. Onnen hinta on podcast-sarja, joka syventyy rahaan ja onneen sekä ihmisiin näiden teemojen takana. Podcastin takaa löytyvät Hannu Puolitaival ja Anne Kukkohovi – asiantuntija ja kokemusasiantuntija.

 

 

Ihmisläheinen ote talousaiheisiin

Podcastissa katsotaan raha-asioita pienen ihmisen näkökulmasta, mutta paljastetaan myös kuinka järjestelmä oikeasti toimii. Ketkä siinä hyötyvät, ja mitä siinä olisi parannettavissa. Podcastin vetäjät vievät sinut matkalle jokaisen arkea koskettaviin aiheisiin hauskalla, mutta asiantuntevalla otteella.

Lisäksi kuulet kiinnostavia tarinoita siitä, kuinka raha on tuonut tai vienyt onnen.

Asiantuntijat sinun mukanasi

Ohjelmaa kuunneltuasi tiedät että et ole yksin yksin taloushuoliesi kanssa. Olet myös todennäköisesti saanut niihin apua. Joka jaksossa paneudutaan myös yhteen tai kahteen kuulijan kysymykseen

Voit lähettää omat kysymyksesi osoitteeseen onnenhinta@gmail.com.

Kuuntele nyt Youtubessa ja Spotifyissa

Spotify

Youtube

Yksi hakemus, monta tarjousta

Kuka voi hakea lainaa Rahalaitokselta?

Ikä:

Sinun tulee olla vähintään 20-vuotias.

Tulot:

Sinulla tulee olla yli 600 € kuukausitulot.

Haettava lainamäärä:

Voit hakea kauttamme lainaa 500 €:sta aina 70 000 € asti.

Maksuhistoria:

Sinulla ei saa olla julkisia maksuhäiriöitä.

Vakuudet:

Meiltä voit aina hakea lainaa ilman vakuuksia.

Yhteistyökumppaneitamme

Näytä lisää