Paras laina voittakoon!

Yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia.

LAINAHAKEMUS

Lainan hakeminen on maksutonta eikä se sido sinua mihinkään.

Lainasumma 

Laina-aika 

vuotta

+
+
Arvioitu kuukausierä 0 €/kk
Tarvitsemme puhelinnumerosi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä lainahakemukseen liittyen.
Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä lainahakemukseen liittyen. Jos sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun soittamalla numeroon 0942456000.
Valitse työsuhteesi tyyppi. Jos olet vanhempainvapaalla tai kuntoutuksessa, valitse työpaikka, josta olet vapaalla. Jos sinulla on useita työtehtäviä, valitse se, joka on päätyösi. Valinta "Eläkeläinen" sisältää myös varhaiseläkkeelle jääneet.
Haettu lainasumma

15000

           
Laina-aika

8 vuotta

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 0 % laskettuna lainasummalle 0 €, kun takaisinmaksuaika on 8 vuotta, tilinhoitomaksu false €, avausmaksu false € ja nimelliskorko NaN %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 0 €, eli 0 €/kk. Luottokortti todellinen vuosikorko voi olla 21,34% laskettuna käytetylle lainalle 1500€, kun takaisinmaksuaika on yksi vuosi ja nimelliskorko on 19,50 % Takaisinmaksettava summa on tällöin yhteensä 1663 € eli 139€ kuukaudessa.. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 60000 €.

2 min

1. Täytä hakemus

Aloita täyttämällä pyydetyt tiedot. Nopeimmillaan tämä vie vain pari minuuttia.

1 min

2. Kilpailutamme pankit

Nopeasti ja ilmaiseksi. Hakemus ei sido sinua mihinkään. Rahalaitos on yhteistyössä lukuisten eri lainantarjoajien kanssa.

1 min

3. Valitse paras

Saat henkilökohtaiset lainatarjouksesi 24h sisällä, ensimmäiset jo minuutin sisällä. Sinä valitset parhaan!

Toukokuussa taloutesi ykköskoutsi johdattaa sekä Suomen että lainankilpailuttajat voittoputkeen.

Jääkiekon maailmanmestaruuskilpailut järjestetään 86:nen kerran tänä keväänä. Turnauksessa mittaa ottavat toisistaan 16 maata, jotka ovat jaettu kahteen lohkoon. 12.5 – 28.5.2023 käytävä turnaus järjestetään sekä Tampereella että Riikassa. Kaikki A-lohkon pelit, johon kuuluu myös Suomi, sekä välierät ja loppuottelu pelataan Tampereella, Nokia Areenalla. B-lohkon pelit pelataan Riika-areenalla Riikassa ja puolivälierät taas jaetusti kummassakin isäntäkaupungissa.

Kisat alkavat perjantaina 12.5. neljällä ottelulla. Tampereella päästään heti nauttimaan jännittävistä kamppailuista, sillä avausottelussa klo 16.20 Suomi kohtaa Yhdysvallat ja iltapelissä klo 20.20 Ruotsi haastaa Saksan. Samaan aikaan Latviassa pelataan klo 16.20 Slovakia-Tsekki sekä klo 20.20 Latvia-Kanada ottelut.

Tuttuun tapaan Rahalaitos on vahvasti mukana myös tämän kevään MM-kisoissa. Toimimme kisojen lähetyksistä vastaavan MTV:n pääyhteistyökumppanina. MTV 3-kanava näyttää kisojen aikana suorana Suomen alkusarjan pelit sekä kaikki jatkosarjan ottelut. Nämä ja kaikki muut turnauksen ottelut ovat nähtävillä C More Sport kanavilla sekä C Moren suoratoistopalvelussa.

Rahalaitoksen näkyvyys jääkiekon MM-kisoissa on merkittävä. Tulette bongaamaan meitä lähetyksissä otteluiden aikana läpi turnauksen ja tarjoamme myös katsojille otteluiden studio-osuudessa käytävän pelialueanalyysin. Taloutesi ykköskoutsi tulee siis olemaan varsin tuttu näky kotisohvilla.

Mikäli haluat pysyä perillä Suomen matkasta läpi turnauksen, ota seurantaan Rahalaitoksen Facebook-sivut: https://www.facebook.com/rahalaitos. Julkaisemme sivuillamme mielenkiintoista infoa muun muassa kisojen aikatauluista, Suomen kokoonpanoista sekä tietysti järjestämistämme kilpailuista. FB-sivuiltamme on mahdollista voittaa lukuisia kiekkoaiheisia palkintoja, joten sivuston tarkka seuraaminen todella kannattaa.

Toni Karinko
Päivitetty: 2023-04-27

Toni on kansainväliseen markkinointijohtamiseen erikoistunut ekonomi, joka on jo pitkään vastannut Rahalaitoksella asiantuntevan sisällön tuottamisesta lukijoille. Hänen kirjoituksiensa taustalla on halu tarjota asiakkaille arvokasta lisätietoa rahoituksista sekä vinkkejä päivittäisen taloudenhallinnan helpottamiseen.

Yhteistyökumppaneitamme

Näytä lisää